Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχω οτι διαβασει οτι αυτη την κρεμα για τις θηλες την βαζεις για ανακουφιση αν ανοιξουν. Δεν νομιζω να εχει προληπτικο χαρακτηρα. οι θηλες τους τελευταιους μηνες δεν πρεπει να ενυδατωνονται γιατι πρεπει να σκληρηνουν να μην κανουν πληγες οταν τις πιασει το μωρο.

το εχω διαβασει κι εγω αυτο για το λαδι στο περινεο αλλα δεν νομιζω να το βαλω, δεν ξερω κατα ποσο θα ανεχτω κατι τοσο λιπαρο στην ευαισθητη περιοχη, θα νομιζω οτι ειμαι βρωμικη.

οι τιμες που γραφεις ειναι για μας που εχουμε δημοσιο? Δεν εχει και τεραστια διαφορα το μονοκλινο με το τετρακλινο, στο Ελενα εχει μεγαλη διαφορα.

Το θεμα ειναι αν θα βρουμε μονοκλινο...

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελεια η κουνια, πολυ χαρουμενη!!! Τι προικια ειχε η συγκεκριμενη κουνια και δεν σου ταιριαζαν με κοριτσι?

Εισαι σιγουρη οτι παιρνουμε 1000 ευρω? δεν το ηξερα!! Μπαινουν στον λογαριασμο μισθοδοσιας μας?

http://ira-bebe.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=11&the2id=63&theid=63&open1=11&open2=63&thepid=519&page=1

Μακαρι να ειναι καλη!! ηταν αυτη με το τυρκουαζ ειχε το ιδιο σχεδιο με το κρεβατι

οσον αφορα τα χρηματα αφου γεννησουμε καταθετουμε στον ΟΠΑΔ:

1. Ληξιαρχικη πραξη γεννησης

2. Βιβλιαρειο υγειας

3. Τιμολογιο νοσοκομειο

και παιρνουμε πισω 1000 ευρω σε περιπου 2 με 3 μηνες τα λεφτα ερχονται ή στο ταχυδρομειο ονομαστικα ή αν εχουμε ΙΒΑΝ στην τραπεζα πειραιως δινουμε τον αριθμο και μας τα βαζουνε εκει. Μπορει να καταθεσει τα δικαιολογητικα και ο συζηγος , αυτα μου ειπανε απο τον ΟΠΑΔ!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κορίτσια γεια σας!!!! δεν σας προλαβαίνω.... χαχαχαχα

Μαργιούλα και εγώ πιστεύω οτι όλα αυτά είναι περιττά για την ώρα της γέννας. και για τις θυλές εγώ δεν βάζω τίποτα, μόνο στην κοιλιά βάζω λαδάκι για τις ραγάδες και γιατί τραβιούνται τα πάντα και ψιλοπονάω. όταν το βάζω όμως ηρεμώ. γενικά να ξέρεις οτι ο γιατρός μας και " η παρέα του" είναι πάντα υπέρ του φυσικού.

Μελάκι υπομονή....

Αγγελικούλα και εγώ είμαι υπέρ του να μην στρώσεις τώρα αφού αφενός θα λερωθούν με την μια και αφετέρου θα ξανακαρίζεις μετά.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Και εγω θελω να μαθω!! το μοναδικο που ξερω ειναι οτι τα χειροκινητα προκαλουν πολυ πονο και χωρις αποτελεσμα!!

ΑΑΑΑΑααααα!! να σας ρωτησω και κατι ακομα.. σας εχει προτεινει ο γιατρος σας η ή μαια καποια κρεμα για τις θηλες? εμενα ο γιατρος στο προηγουμενο νοσοκομειο μου ειχε πει να βαζω απο την αρχη του 7ου την purelan και χθες που το ειπα στην μαια του γιατρου μου, μου ειπε αν εχω φυσιολογικες θηλες δεν χρειαζεται τιποτα ακομα, χωρια οτι μου ειχαν πει οτι απο τα μεσα του 8ου να βαζωαμυγδαλελαιο στο περιναιο για να μαλακωσει και να μην πονεσω την ωρα την δυσκολη!! και παλι χθες η μαια μου ειπε οτι δεν χρειαζεται κατι τετοιο αφου ειναι να κανω επισκληριδιο!! κοριτσια τα καταφερα σας μπερδεψα? :-P

Purelan είναι η καλύτερη.

Αλλά απόσο ξέρω δεν υπάρχει λόγος να βάζεις τίποτα στο στήθος τώρα.

Εγώ παρόλο που σχεδόν 4 μήνες αντλούσα όοοοολη μέρα ποτέ δε πόνεσα ή ερεθίστηκε θηλή, ή πρήστηκε ή πόνεσε στήθος....τίποτα. Μια χαρά.

Οσο για το περίνεο, ο σκοπός του μασάζ κ του αμυγδαλέλαιου είναι να αποκτήσει κάποια καλύτερη ελαστικότητα ώστε να αποφύγεις αν γίνεται το σκίσιμο. Και επισκληρίδιο να κάνεις μπορεί να μη πονέσεις τόσο, τα ράμματα όμως θα τα φας...

Εξάλλου δεν υπάρχει νομίζω έλλην γιατρός που να μη κόβει ούτως ή άλλως εκεί...το χουν στάνταρ...ακόμα κ αν ίσως δε χρειάζεται...σου λέει κ καλά καλύτερα να κόψω εγώ παρά να σκιστείς...

Τεσπά...μεγάλο θέμα...

Εμένα κ με έκοψε και σκίστικα πλαγίως κιολας γιατι η μικρή βγήκε με το χέρι στο κεφάλι και το πήρε ξώφαλτσα...

Αλλά το μετά δεν είναι και τίποτα...οκ λίγος πόνος, τίποτα τρομερό...

Συνέχεια πλύσιμο από κάτω και όλα καλά.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

http://ira-bebe.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=11&the2id=63&theid=63&open1=11&open2=63&thepid=519&page=1

Μακαρι να ειναι καλη!! ηταν αυτη με το τυρκουαζ ειχε το ιδιο σχεδιο με το κρεβατι

οσον αφορα τα χρηματα αφου γεννησουμε καταθετουμε στον ΟΠΑΔ:

1. Ληξιαρχικη πραξη γεννησης

2. Βιβλιαρειο υγειας

3. Τιμολογιο νοσοκομειο

και παιρνουμε πισω 1000 ευρω σε περιπου 2 με 3 μηνες τα λεφτα ερχονται ή στο ταχυδρομειο ονομαστικα ή αν εχουμε ΙΒΑΝ στην τραπεζα πειραιως δινουμε τον αριθμο και μας τα βαζουνε εκει. Μπορει να καταθεσει τα δικαιολογητικα και ο συζηγος , αυτα μου ειπανε απο τον ΟΠΑΔ!!

Δεν ειχα ιδεα!!! Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες!!! Θα τα γραψω για να τα μαζαψω και να στειλω τον αντρα μου να τα καταθεσει.

Απο Δευτερα θα παω να παρω και το κουτι βλαστοκυτταρων απο την Δημοσια Τραπεζα. Ξερετε αν θελει ψυγειο αμεσως μετα? γιατι ηθελα να κανω κατι δουλειες στο κεντρο αφου παραλανω το κουτι.

Κορίτσια γεια σας!!!! δεν σας προλαβαίνω.... χαχαχαχα

Μαργιούλα και εγώ πιστεύω οτι όλα αυτά είναι περιττά για την ώρα της γέννας. και για τις θυλές εγώ δεν βάζω τίποτα, μόνο στην κοιλιά βάζω λαδάκι για τις ραγάδες και γιατί τραβιούνται τα πάντα και ψιλοπονάω. όταν το βάζω όμως ηρεμώ. γενικά να ξέρεις οτι ο γιατρός μας και " η παρέα του" είναι πάντα υπέρ του φυσικού.

Αυτο το συμπερασμα εβγαλα και εγω Ζουνιτσα μου και μαλλον ειναι καλο αυτο!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Ανετα θα εβαζα σιελ ακομη και θαλασσι στο κοριτσιστικο δωματιο, μου αρεσει πολυ. Με περιοριζε ομως πρασινη ντουλαπα και δεν μου πολυαρεσε ο συνδυασμος. Νομιζω οτι θα ειναι πολυ ωραιος ο συνδιασμος. Θα βαλεις φωτογραφια ετσι???

Purelan είναι η καλύτερη.

Αλλά απόσο ξέρω δεν υπάρχει λόγος να βάζεις τίποτα στο στήθος τώρα.

Εγώ παρόλο που σχεδόν 4 μήνες αντλούσα όοοοολη μέρα ποτέ δε πόνεσα ή ερεθίστηκε θηλή, ή πρήστηκε ή πόνεσε στήθος....τίποτα. Μια χαρά.

Οσο για το περίνεο, ο σκοπός του μασάζ κ του αμυγδαλέλαιου είναι να αποκτήσει κάποια καλύτερη ελαστικότητα ώστε να αποφύγεις αν γίνεται το σκίσιμο. Και επισκληρίδιο να κάνεις μπορεί να μη πονέσεις τόσο, τα ράμματα όμως θα τα φας...

Εξάλλου δεν υπάρχει νομίζω έλλην γιατρός που να μη κόβει ούτως ή άλλως εκεί...το χουν στάνταρ...ακόμα κ αν ίσως δε χρειάζεται...σου λέει κ καλά καλύτερα να κόψω εγώ παρά να σκιστείς...

Τεσπά...μεγάλο θέμα...

Εμένα κ με έκοψε και σκίστικα πλαγίως κιολας γιατι η μικρή βγήκε με το χέρι στο κεφάλι και το πήρε ξώφαλτσα...

Αλλά το μετά δεν είναι και τίποτα...οκ λίγος πόνος, τίποτα τρομερό...

Συνέχεια πλύσιμο από κάτω και όλα καλά.

Να ρωτησω στο τοπικ με τα θηλαστρα ή θα με παρουν με τις πετρες επειδη ειναι ακομη νωρις?

Απο Δευτερα θα παω να παρω και το κουτι βλαστοκυτταρων απο την Δημοσια Τραπεζα. Ξερετε αν θελει ψυγειο αμεσως μετα? γιατι ηθελα να κανω κατι δουλειες στο κεντρο αφου παραλανω το κουτι.

Καλέ τι να θέλει ψυγείο? Τα πλαστικά?

Ψυγείο θέλει όταν μπει το περιεχόμενο, μετά τη γέννα!

Τώρα μια ισοθερμική τσαντούλα είναι, με κάτι μπουκαλάκια και ένα μεγάλο -δε ξέρω πως το λένε- για το ομφαλικό αίμα.

Κοινώς πλαστικά αξεσουάρ.

Διαφημίσεις

Να ρωτησω στο τοπικ με τα θηλαστρα ή θα με παρουν με τις πετρες επειδη ειναι ακομη νωρις?

Γιατί καλέ να σε πάρουν με τις πέτρες??? μια χαρά είναι, καθόλου νωρίς δεν είναι.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

παρηγγειλα και ενα ring sling απο το Αστερακι! Σοκολατι με ροζ ρελι, τα ιδια χρωματα με την τσαντα αλλαγης που πηρα απο το jumbo το Σαββατο!!! Ανυπομονω να ερθει για να κανω προβες με μια κουκλα πως να βαζω το μωρο. Μου αρεσουν πολυ τα sling!!!!!

Ξερω γω...

Νομίζω είναι πολύ υποκειμενικό θέμα...πρέπει να δεις πως θα σε πάει.

Αν μέχρι να φύγεις για σχολή έχει εδραιωθεί ο θηλασμός κ η παραγωγή σου (που εννοείται θα έχει εδραιωθεί αν θηλάζεις καλά και αποκλειστικά), μπορεί να μη χρειάζεσαι νοσοκομειακό. Να βγάζεις μπαμ μπαμ με ένα απλό.

Περίμενε κ θα δεις.

Αν χτύπα ξύλο δε σου κάτσει ο θηλασμός από νωρίς, ούτως ή άλλως θα χρειαστείς το νοσοκομειακό. Με τα απλά αποκλείεται να εδραιώσεις παραγωγή.

Οποτε...βλέπεις πως πας κ κάνεις.

Το νοσοκομειακό κ να το χρειαστείς παίρνεις τηλ κ την ίδια μέρα στο φέρνουν.

Δεν ειχα ιδεα!!! Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες!!! Θα τα γραψω για να τα μαζαψω και να στειλω τον αντρα μου να τα καταθεσει.

Δεν κανει τιποτα εννοειται η μια βοηθαει την αλλη σε οτι ξερουμε!!!

Οσο για τα βλαστοκυτταρα εχω εναν προβληματισμο επειδη εγω θα χρειαστει να χειρουργηθω αμεσως μετα τον τοκετο αν ειναι φυσιολογικος σκεφτομαι να μην φορτωσω τον γιατρο με επιπλεον πραγματα γιατι απο οσο διαβασα στο site της Δημοσιας τραπεζας εχει μια διαδικασια, λετε να σκεφτομαι με λαθος τροπο ποια ειναι η γνωμη σας ειλικρινα θα ηθελα την αποψη σας!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλέ τι να θέλει ψυγείο? Τα πλαστικά?

Ψυγείο θέλει όταν μπει το περιεχόμενο, μετά τη γέννα!

Τώρα μια ισοθερμική τσαντούλα είναι, με κάτι μπουκαλάκια και ένα μεγάλο -δε ξέρω πως το λένε- για το ομφαλικό αίμα.

Κοινώς πλαστικά αξεσουάρ.

Ελεγα μηπως ειχε κανενα συντηρητικο μεσα και ηθελε ψυγειο. Τελεια τοτε θα παω να το παρω και θα παω για ψωνια και το μεσημερι στον γιατρο μου! Τελεια για να μην ανεβαινω πολλες φορες!!!

Γιατί καλέ να σε πάρουν με τις πέτρες??? μια χαρά είναι, καθόλου νωρίς δεν είναι.....

Παω να κανω ερωτηση και σας ενημερωνω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...