Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα.

Είμαι πτώμα...ζζζζζζζ.....η Ζωή υποφέρει με το ρημαδοτραπεζίτη, και μεις μαζί....όλη μέρα ουριάζει, κλαίει, γκρινιάζει, δε τρώει, δε κοιμάται...δε παλεύεται...τι δύσκολο μωρό έχω....ουφ!

Αγγελική το επίδιμα κύησης-λοχείας έχει να κάνει με το μισθό σου. Οσο πιο μεγάλος, τόσο μεγαλύτερο το επίδομα...που βασικά δεν είναι επίδομα, η πληρωμή σου είναι, αφού όσο είσαι εγκυος σε θεωρούν άρρωστη και δε πληρώνεσαι. Επίδομα θα πρεπε να το λένε εφόσον θα ήταν κάτι έξτρα....τεσπα...ηλιθιότητες...

Οσο για τα χαλιά, θα ξαναβρέχει, και εφόσον θα χεις κόσμο θα γίνει χάλια μωρέ το σπίτι ούτως ή άλλως, οπότε καθαρίζεις μετά τη γιορτή και στρώνεις μετά μια και καλή.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!

Ρε Αγγελικη τοσα πολλα πηρες παιδι μου?!!

απιστευτο! τι μισθο παιρνεις? γιατι απο οτι ξερω βαση αυτου βγαινει το επιδομα....

αν θες μας λες....

εγω θα τα παρω αρχες Νοεμβρη.

οσο για τα χαλια εγω δεν θα τα εστρωνα στην θεση σου.....οχι μονο για το θεμα της βροχης αλλα και τοσα ατομα ολο και και θα λερωσουν.

εγω βρηκα τελικα γυναικα με 6 ευρω την ωρα και θα την παρω να στρωσουμε και γενικη καθαριοτητα.

σωστα τα λς μελακι για το ρημαδοεπιδομα!!!

αχ μωρε αυτα τα δοντια εχεις δικιο σε νιωθω....κανε λιγο υπομονη δεν εχω κατι αλλο να σου πω...και εγω ζοριστηκα τρελα οταν τα εβγαζε...

Εγώ θα πάω τέλος άλλης βδομάδας ή αρχή της μεθεπόμενης για το επίδομα...θα σας πω...δε θυμάμαι καθόλου πόσα είχα πάρει πέρσι, αρκετά ήταν, κάπου στο 1500, ίσως κ παραπάνω καθόλου δε θυμάμαι, με μισθό μικτά 1250.

Ε εννοείται πήγαν ζεστά ζεστά στο Λητώ...μαζί με τα υπόλοιπα του "επιδόματος" λοχείας.

Για τα δόντια...δε ξέρω ρε γμτ, και άλλα μωρά στην ίδια φάση με τη Ζωή έτσι δε κάνουν ρε παιδί μου...μιλάμε σπαράζει...κοπανιέται, τι να σας περιγράφω...

Τι ομοιπαθητικά, τι αλοιφή, τι μασητικά, πιπίλα ούτε να τη δει (ευτυχώς απτη μία...), ε δε μπορώ να της δίνω ντεπόν κάθε μέρα! Για πόσο? Αυτό το κακό κρατάει βδομάδες κάθε φορά! Και όσο μεγαλώνει χειρότερα! Τα παίρνει κρανίο παράλληλα και γίνεται και σκατοπαιδάκι!

και εμενα ετσι ηταν αν σσε παρηγορει αυτο!

αν την πας καμμια βολτα δεν ειναι καλυτερα?

εχεις δοκιμασει απλα να την κανεις επαλοιφη με depon τα ουλα χωρις να της δωσεις να πιει?

ε καλα και εμενα το επιδομα θα πανε στην κλινικη εννοειτε!

και το δωρο των Χριστουγεννων εννοειτε..απο τον Οαεδ δεν ξερω τι παιρνουμε αλλα μου ειπαν οτι και απο εκει παιρνουμε καποια χρηματα..

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Αγγελική μην τα στρώνεις τα χαλιά, τζάμπα κόπος θα είναι, αφού μετά θα πρέπει να καθαρίζεις πάλι. Άλλωστε δεν είναι ότι έχει χειμωνιάσει και δεν έχεις στρώσει, τώρα μόλις δρόσισε....

Από τον οαεδ παίρνεις συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας (ή κάπως έτσι), πάλι σε αναλογία με το μισθό σου, κάπου 500 ευρώ πρέπει να χα πάρει πέρσι.

http://www.oaed.gr/Pages/SN_87.pg

Αυτό είναι

Καλημερα κοριτσια!

Εγω ειμαι στο δημοσιο και δεν θα παρω το επιδομα τοκετου που παιρνεται εσεις στο ΙΚΑ (1000 ευρω αν δεν κανω λαθος) ουτε το επιδομα απο τον ΟΑΕΔ! ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ!!! Θα πληρωνα τον γιατρο απο αυτα.

Τα κοριτσια που θα γεννησουν στο Αρεταιειο, μηπως ξερετε ποσο ειναι η ταριφα για τον τοκετο ? ντρεπομαι να ρωτησω τον γιατρο πριν τον τοκετο.

Εντωμεταξύ δέν ξερω τι να κάνω πείτε μου την γνώμη σας.. Να στρώσω τα χαλιά την Παρασκευή ή όχι? Φοβήθηκα μην βρέξει και μου τα κάνουν χάλια αλλά τώρα βλέπω πως ειναι η 2η μέρα συνεχόμενα που δεν βρέχει.. :confused:

Θα σου προτινα να μην στρωσεις και μονο που θα πατηθουν τα χαλια απο τοσο ατομα φτανει. καλυτερα να στρωσεις μετα την γιορτη για να ειναι καθαρα για το μωρο.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Νοσηλευτρια ειμαι αλλα ελπιζω τελειωνοντας το διδακτορικο μου και την ΑΣΠΑΙΤΕ που περασα φετος να γινω εκπαιδευτικος συντομα.

Θηριο ανημερο και διδακτορικο και ΑΣΠΑΙΤΕ και μωρακι μαζι μπραβο κοπελαρα μου !!!

Μαργιούλα μου ευχαριστώ κοπέλα μου με το καλό και τα δικά σου, αύριο στα φέρνουν τελικά? Ποιό δωμάτιο της ΗΡΑΣ εχεις πάρει εσύ? Φωτογραφίες θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα το φτιάχνω ακόμα!

Βρε κορίτσια εγώ απο το ΙΚΑ για τις 56 μέρες άδειας τοκετού πήρα 1620! Δεν μου φάνηκαν και λίγα να σας πω την αλήθεια.. Εσεις τι πήρατε?

Αχ Αγγελικουλα μου και τα δυο που ρωτας ειναι πονεμενη ιστορια!!

εγω αν θυμασαι εμαθα οτι ειναι κοριτσι 2-Σεπτεμβριου οστοσο τα ειχα παραγγειλει τα επιπλα και ηταν αυτα: http://ira-bebe.gr/pop_zoom.php?lang=1&thephid=517

αλλα δεν μου καθονταν καλα για κοριτσακι και πηγα και καταφερα να αλλαξω μονο την προικα και πηρα καποια που μοιαζει παρα πολυ με αυτην

http://ira-bebe.gr/products10.php?wh=1〈=1&the1id=11&the2id=42&theid=42&open1=11&open2=42

δεν μπορεις να φανταστεις ποση αγωνια εχω να δω αν κολλανε μαζι!! θα περιμενω μεχρι αυριο......

Οσο για τα χρηματα που παιρνουμε απο το δημοσιο ειναι 1000 ευρω τιποτα παραπανω ασχετος ποσα θα δωσεις στο μαιευτηριο και αυτα μετα απο 2 ή και τρεις μηνες πικρα μεγαλη!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Μελακι απο οτι θυμαμαι ειπες οτι αντλουσες γαλα, χρησιμοποιουσες θηλαστρο? Εαν ναι ποιο? Με συμφερει να νοικιασω ή να αγορασω? Θελω να θηλασω οσο περισσοτερο μπορω και δεδομενου οτι απο τον Μαρτιο θα ξεκινησω μαθηματα στην σχολη θα το χρειαστω για μεγαλο χρονικο διαστημα μιας και θα αντλω για να το δινει ο αντρας μου οταν λειπω.

Καλημερα κοριτσια!

Εγω ειμαι στο δημοσιο και δεν θα παρω το επιδομα τοκετου που παιρνεται εσεις στο ΙΚΑ (1000 ευρω αν δεν κανω λαθος) ουτε το επιδομα απο τον ΟΑΕΔ! ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ!!! Θα πληρωνα τον γιατρο απο αυτα.

Τα κοριτσια που θα γεννησουν στο Αρεταιειο, μηπως ξερετε ποσο ειναι η ταριφα για τον τοκετο ? ντρεπομαι να ρωτησω τον γιατρο πριν τον τοκετο.

Κριστυ μου Καλημερα!!! και εγω κλαιω χιλιες φορες ικα!!!

οσο για τον γιατρο εγω που τον ρωτησα μου ειπε 1000 αυτος και 200 ο αναισθησιολογος!! χωρια το δωματιο

75 το 4κλινο

88 το 3κλινο

106 το 2κλινο

127 το 1κλινο

ανα ημερα

Θα σου προτινα να μην στρωσεις και μονο που θα πατηθουν τα χαλια απο τοσο ατομα φτανει. καλυτερα να στρωσεις μετα την γιορτη για να ειναι καθαρα για το μωρο.

Και εγω συμφωνω!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Θηριο ανημερο και διδακτορικο και ΑΣΠΑΙΤΕ και μωρακι μαζι μπραβο κοπελαρα μου !!!

Αχ Αγγελικουλα μου και τα δυο που ρωτας ειναι πονεμενη ιστορια!!

εγω αν θυμασαι εμαθα οτι ειναι κοριτσι 2-Σεπτεμβριου οστοσο τα ειχα παραγγειλει τα επιπλα και ηταν αυτα: http://ira-bebe.gr/pop_zoom.php?lang=1&thephid=517

αλλα δεν μου καθονταν καλα για κοριτσακι και πηγα και καταφερα να αλλαξω μονο την προικα και πηρα καποια που μοιαζει παρα πολυ με αυτην

http://ira-bebe.gr/products10.php?wh=1〈=1&the1id=11&the2id=42&theid=42&open1=11&open2=42

δεν μπορεις να φανταστεις ποση αγωνια εχω να δω αν κολλανε μαζι!! θα περιμενω μεχρι αυριο......

Οσο για τα χρηματα που παιρνουμε απο το δημοσιο ειναι 1000 ευρω τιποτα παραπανω ασχετος ποσα θα δωσεις στο μαιευτηριο και αυτα μετα απο 2 ή και τρεις μηνες πικρα μεγαλη!!

Τελεια η κουνια, πολυ χαρουμενη!!! Τι προικια ειχε η συγκεκριμενη κουνια και δεν σου ταιριαζαν με κοριτσι?

Εισαι σιγουρη οτι παιρνουμε 1000 ευρω? δεν το ηξερα!! Μπαινουν στον λογαριασμο μισθοδοσιας μας?

Κατσε να γεννηθει το μωρο και θα δω καταποσο θα τα καταφερω ολα μαζι...

Εχει καποια κοινα στοιχεια η δουλεια μας, μιας και εδω και αρκετα χρονια εργαζομαι και εγω στην ακτινοβολια, συγκεκριμενα σε αιμοδυναμικο εργαστηριο.

Μελακι απο οτι θυμαμαι ειπες οτι αντλουσες γαλα, χρησιμοποιουσες θηλαστρο? Εαν ναι ποιο? Με συμφερει να νοικιασω ή να αγορασω? Θελω να θηλασω οσο περισσοτερο μπορω και δεδομενου οτι απο τον Μαρτιο θα ξεκινησω μαθηματα στην σχολη θα το χρειαστω για μεγαλο χρονικο διαστημα μιας και θα αντλω για να το δινει ο αντρας μου οταν λειπω.

Και εγω θελω να μαθω!! το μοναδικο που ξερω ειναι οτι τα χειροκινητα προκαλουν πολυ πονο και χωρις αποτελεσμα!!

ΑΑΑΑΑααααα!! να σας ρωτησω και κατι ακομα.. σας εχει προτεινει ο γιατρος σας η ή μαια καποια κρεμα για τις θηλες? εμενα ο γιατρος στο προηγουμενο νοσοκομειο μου ειχε πει να βαζω απο την αρχη του 7ου την purelan και χθες που το ειπα στην μαια του γιατρου μου, μου ειπε αν εχω φυσιολογικες θηλες δεν χρειαζεται τιποτα ακομα, χωρια οτι μου ειχαν πει οτι απο τα μεσα του 8ου να βαζωαμυγδαλελαιο στο περιναιο για να μαλακωσει και να μην πονεσω την ωρα την δυσκολη!! και παλι χθες η μαια μου ειπε οτι δεν χρειαζεται κατι τετοιο αφου ειναι να κανω επισκληριδιο!! κοριτσια τα καταφερα σας μπερδεψα? :-P

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Και γω ήθελα σα τρελή να θηλάσω...ψαχνόμουν μήνες πριν γεννήσω...είχα και σύμβουλο θηλασμού...αλλά τίποτα. Αυτό το μωρό με τίποτα δεν έπιανε το στήθος. Μου κόστισε τόσο πολύ πέρσι, 1 μήνα έκλαιγα συνέχεια, ένιωθα ανίκανη, η επιλόχειος με διέλυσε κ δε χάρηκα την αρχή....

Φέτος έχω πει δε το ξανατραβάω αυτό.

Μακάρι να πάει καλύτερα, αλλιώς...δε πειράζει.

Και γάλα είχα πολύ, ακόμα και με το θήλαστρο μόνο που λενε δεν είναι αντιπροσωπευτική η παραγωγή. Και 1λίτρο τη μέρα έβγαζα...

Είχα το mini electric της medela, αλλά δεν έκανε τίποτα, μια ώρα έβγαζα 20 μλ και έκανε τρελή φασαρία. Ε, μετά άκουσα τη σύμβουλο, νοίκιασα το symphony της medela και σώθηκα. Αντλούσα βέβαια κάθε 2-3 ώρες το πολύ...και από τα δύο στήθη και αρκετή ώρα για να βγάλω καλή ποσότητα...βασικά όλη μέρα αυτό έκανα...χάλια. Το ενοίκιο ήταν λίγο, κάπου 60ευρώ το μήνα, φαντάζομαι εφόσον θα θέλεις να κάνεις τράπεζα γάλακτος θα χρειαστείς νοσοκομειακό...οπότε τι να αγοράζεις...βέβαια δε το κατέχω το θέμα τόσο...να ρώταγες στο πάρεντς μήπως?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...