Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια σημερα μπηκα στην 30 εβδομαδα!! πωπω πως περναει ετσι ο καιρος! και εγω με τον αντρα μου ειμαι τρελα ερωτευμενη βεβαια εμεις ειμαστε 3 χρονια μαζι αλλα ειμαστε σαν την πρωτη ημερα!! και οντως τα μπεμπακια μας, μας εχουν απολυτη αναγκη και φυσικα θα τους "παραμελησουμε" καπως τους συζηγους μας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα παψουμε να τους αγαπαμε!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειδες πως περναι ο καιρος???

και εγω υπερηχογραφικα ειμαι 30+2 αλλα βαση περιοδου ειμαι 29+2.

τωρα την επομενη φορα ελπιζω να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο για το ποτε θα μπω περιπου για την καισαρικη...

Μαρακι μου μαλλον με βαση το υπερηχογραφημα παμε! γιατι εμενα το μωρακι ηταν πιο μικρο και ο γιατρος σταματησε να υπολογιζει με βαση την περιοδο και μου εδωσε τη νεα ημερομηνια με βαση το υπερηχογραφημα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κοιτα την αδεια τοκετου μου την εδωσε βαση της περιοδου και οχι του υπερηχου...μου ειπε οτι αυτο το ΙΚΑ κοιταει.

τωρα στις 27 περιπου θα ξαναπαω και θα δουμε.Ειχαμε πει max μεχρι 20/12 αλλα αυτο βαση περιοδου τωρα προβλεπω να γινει πιο νωρις περιπου 10 μερες.

Μπορει καρδουλα μου και εγω δεν τα ξερω καλα εσυ εσυ και δευτερομανουλα κατι παραπανο απο εμενα ξερεις!! αληθεια η αδεια τοκετου ξεκιναει 56 ημερες πριν την ΠΗΤ?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

ναι 56 μερες πριν ξεκιναει.. κανονικα κατα την γνωμη μου επρεπε να ξεκιναει απο τον 7ο αφου μπορει καποια να γεννησει προωρα...!τεσπα στην Ελλαδα ζουμε...

τα λεφτα βγαινουν βαση του μισθου να ξερεις αλλα δεν ειναι και παρα πολλα..στην Εφη το 2004 ειχα παρει 750 ευρω για 53 μερες(τοσες εδιναν τοτε)

και ο μισθος μου ηταν 800 ευρω.

Τωρα που ο μισθος μου ειναι 830 δεν νομιζω οτι θα παρω και πολλα παραπανω...

Κοριτσάκια μου τι κάνετε???? άργησα σήμερα αλλά είχα βγει έξω για δουλειές αλλά τελικά δεν τις έκανα όλες γιατί ζαλίστηκα και ήρθε ο καλός μου και με πήρε... τι να κάνουμε και αυτά μες το παιχνίδι είναι. Καλά τα νέα σας και χαίρομαι, και εμείς μια χαρά. πήγα εχτές στη μαμά μου και ξεχωρίσαμε τα ρουχαλάκια της μπουμπούς και πολύ χάρηκα. όσο αφορά τα χαρτιά μου για την άδεια, πήρα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού στο ΙΚΑ και άκουσον άκουσον...... εδώ και 2 μήνες δεν υπάρχει γυναικολόγος στο ικα Τρίπολης γιατί έχει λήξει η σύμβαση!!!!!! ελεος!!!!!!! θα πάρω τη γνωμάτευση του γιατρού μου και θα μου το υπογράψει ο ελεκτής το χαρτί!!!! και έρχομαι να ρωτήσω εγώ η αφελής.... μια κοπέλα που δεν έχει χρήματα να πάει σε εξωτερικό γιατρό, τι κάνει???? Αρε Ελλαδάρα!!!!! τα λεφτά κάθε μήνα όμως τα ακουμπάμε κανονικότατα!!!!!! anyway....

Αγγελικούλα μου καλορίζικα!!!!! άντε να δούμε φωτό!!!

Μαράκι σούπερ η ιδέα για τα γενέθλια!!! μπράβο!!!

Βελισάκι και εσύ με το καλό να τα δεχτείς τα επιπλάκια!!

Μαργιούλα και εγώ αυτό διάβασα αλλά όπως είδες αναρωτιέμαι τι θα πρωτοπρολάβει να κάνει αυτός ο άνθρωπος.... αφού σπίτι του δεν πάει πια, κοιμάται στο νοσοκομείο.... αλήθεια!! πέρασε ο καιρός και κοντεύεις.... δλδ όλες κοντεύουμε χαχαχαχα

κοριτσάκια και εγώ τον λατρεύω τον αντρούλη μου αλλά ήδη μου κάνει παραπονάκια γιατί είναι πολύ χαδιάρης και τελείως μωρό σ'αυτά τα πράγματα... θέλει αγκαλίτσες, φιλάκια και προδέρμ... χαχαχαχαχα

΄Περιμένω την Δευτέρα να πάμε και εμείς για ντόπλερ....

WeDjp2.png

0hUop3.png

ναι 56 μερες πριν ξεκιναει.. κανονικα κατα την γνωμη μου επρεπε να ξεκιναει απο τον 7ο αφου μπορει καποια να γεννησει προωρα...!τεσπα στην Ελλαδα ζουμε...

τα λεφτα βγαινουν βαση του μισθου να ξερεις αλλα δεν ειναι και παρα πολλα..στην Εφη το 2004 ειχα παρει 750 ευρω για 53 μερες(τοσες εδιναν τοτε)

και ο μισθος μου ηταν 800 ευρω.

Τωρα που ο μισθος μου ειναι 830 δεν νομιζω οτι θα παρω και πολλα παραπανω...

Σορυ για τα κενα αλλα ειχα το φαγητο! αυτα Μαρακι μου ισχουν για το ικα λογικα!! ξερει καμια τι γινεται με το δημοσιο?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

για Δημοσιο δεν ξερω τι να σου πω....!!

Ζουνιτσα μου αντε να κανεις το ντομπλερ να μας πεις!

και εγω περιμενω 10 μερες να δω το μπεμπεδακι μου με το καλο!

οσο για το ΙΚΑ καλα οι ανθρωποι δεν παιζονται........δεν βγαζεις ακρη....

Κοριτσάκια μου τι κάνετε???? άργησα σήμερα αλλά είχα βγει έξω για δουλειές αλλά τελικά δεν τις έκανα όλες γιατί ζαλίστηκα και ήρθε ο καλός μου και με πήρε... τι να κάνουμε και αυτά μες το παιχνίδι είναι. Καλά τα νέα σας και χαίρομαι, και εμείς μια χαρά. πήγα εχτές στη μαμά μου και ξεχωρίσαμε τα ρουχαλάκια της μπουμπούς και πολύ χάρηκα. όσο αφορά τα χαρτιά μου για την άδεια, πήρα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού στο ΙΚΑ και άκουσον άκουσον...... εδώ και 2 μήνες δεν υπάρχει γυναικολόγος στο ικα Τρίπολης γιατί έχει λήξει η σύμβαση!!!!!! ελεος!!!!!!! θα πάρω τη γνωμάτευση του γιατρού μου και θα μου το υπογράψει ο ελεκτής το χαρτί!!!! και έρχομαι να ρωτήσω εγώ η αφελής.... μια κοπέλα που δεν έχει χρήματα να πάει σε εξωτερικό γιατρό, τι κάνει???? Αρε Ελλαδάρα!!!!! τα λεφτά κάθε μήνα όμως τα ακουμπάμε κανονικότατα!!!!!! anyway....

Αγγελικούλα μου καλορίζικα!!!!! άντε να δούμε φωτό!!!

Μαράκι σούπερ η ιδέα για τα γενέθλια!!! μπράβο!!!

Βελισάκι και εσύ με το καλό να τα δεχτείς τα επιπλάκια!!

Μαργιούλα και εγώ αυτό διάβασα αλλά όπως είδες αναρωτιέμαι τι θα πρωτοπρολάβει να κάνει αυτός ο άνθρωπος.... αφού σπίτι του δεν πάει πια, κοιμάται στο νοσοκομείο.... αλήθεια!! πέρασε ο καιρός και κοντεύεις.... δλδ όλες κοντεύουμε χαχαχαχα

κοριτσάκια και εγώ τον λατρεύω τον αντρούλη μου αλλά ήδη μου κάνει παραπονάκια γιατί είναι πολύ χαδιάρης και τελείως μωρό σ'αυτά τα πράγματα... θέλει αγκαλίτσες, φιλάκια και προδέρμ... χαχαχαχαχα

΄Περιμένω την Δευτέρα να πάμε και εμείς για ντόπλερ....

Αχ Ζουνιτσα μου απιστευτοι ειναι!!! ακει να μπορεσεις να κανεις δουλεια εστω και με ελεγχτη!!

αληθεια κοιμαται στο νοσοκομειο!!! γιαυτο ειναι ενα δραμι ο ανθρωπος!!!

οσο για τους αντρες ετσι κι ο δικος χαδιαρης ειναι το ιδιο και εγω!! και λεμε φανταζεσε και η μικρη χαδιαρα θα βγει και θα τριβομαστε σαν τα γατια!!! χαχαχαχα..

με το καλο το ντοπλερ κοπελαρα μου καλα αποτελεσματα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!! Μαργιούλα να κοιμάται στο φορείο ενδιάμεσα στους τοκετούς και τρώει στο νοσοκομείο οτι προλαβαίνει.... γι'αυτό είναι έτσι, σαν τον Αϊνστάιν!!! χαχαχαχαχα καλή σας όρεξη!!!

Εφάκι υπομονή και εσύ, ξεκίνα την αντίστροφη μέτρηση... 9 και σήμερα κτλ!! χαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Τεχνολογος - ακτινολογος εσυ?

Νοσηλευτρια ειμαι αλλα ελπιζω τελειωνοντας το διδακτορικο μου και την ΑΣΠΑΙΤΕ που περασα φετος να γινω εκπαιδευτικος συντομα.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Κοριτσακια μου καλημερα!!

Αγγελικουλα μου καλοριζικαμε το καλο να ερθει ο μπεμπακος σου και να γεμισει το δωματιακι του οταν θα τακτοποιηθεις με το καλο στειλε φωτο!!!!

Κριστυ δουλευεις σε νοσοκομειο αν καταλαβα καλα? γιατι και εγω στον ιδιο χωρο βρισκομαι!!

Ζουνιτσα μου διαβασα στον fan club ο γιατρος μας παει για Δημ συμβουλος? εντωμεταξυ ολη η οικογενεια μου εκει ψηφιζει εκτος απο εμενα που μεταφερθηκα εδω λογω γαμου!! καιο μαλλον σημερα αν δεν βρεχει τοσο οσο χθες θα παω το απογευμα για την αδεια μου, μου μενει ενα 15θημερο πριν αρχισει η τοκετου!!

Βελισακι τα αυτοκολητα σας ειναι τελεια!!! οπως και η σιφινιερα του ΙΚΕΑ!!

Μαργιούλα μου ευχαριστώ κοπέλα μου με το καλό και τα δικά σου, αύριο στα φέρνουν τελικά? Ποιό δωμάτιο της ΗΡΑΣ εχεις πάρει εσύ? Φωτογραφίες θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα το φτιάχνω ακόμα!

Σορυ για τα κενα αλλα ειχα το φαγητο! αυτα Μαρακι μου ισχουν για το ικα λογικα!! ξερει καμια τι γινεται με το δημοσιο?

Βρε κορίτσια εγώ απο το ΙΚΑ για τις 56 μέρες άδειας τοκετού πήρα 1620! Δεν μου φάνηκαν και λίγα να σας πω την αλήθεια.. Εσεις τι πήρατε?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια :P

Σε λιγάκι φέυγω πάω στο ΙΚΑ να μου γράψουν ενέσεις και φάρμακα μετά σούπερ μάρκετ γιατί βλέπετε μεσα σε όλα θα πρέπει να ετοιμάζομαι και για το τραπέζι το Σαββάτο. Εντωμεταξύ δέν ξερω τι να κάνω πείτε μου την γνώμη σας.. Να στρώσω τα χαλιά την Παρασκευή ή όχι? Φοβήθηκα μην βρέξει και μου τα κάνουν χάλια αλλά τώρα βλέπω πως ειναι η 2η μέρα συνεχόμενα που δεν βρέχει.. :confused:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...