Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mariaefi πολύ ωραία η ιδέα σου για την τούρτα στην κλινική. Θα είναι πολύ γλυκό! Κι εγώ που είχα τα γενέθλιά μου πριν κανα μήνα στο σπίτι των γονιών μου τα έκανα γιατί 4 μέρες πριν ήταν τα γενέθλια του άντρα μου και αν και δεν είχαμε κάνει κάτι φοβερό ξεμεσιάστηκα.

Αγγελική καλορίζικα τα επιπλάκια. Με το καλό να τα χαρείτε!

Σ'ευχαριστώ πολύ Velissaki :) εσείς τα πήρατε? Αν οχι με το καλό να τα χαρεί κ το δικό σας ζουζουνάκι!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παλι δεν θα εκανα.... γιατι ξερω οτι θα με πρηζανε ....ασε μετα το μαζεμα..χαχα! εχω βαρεθει εχω κανει τοσα τραπεζια τοσα χρονια απο το 2003 που ηρθαμε Κρητη ασε να μην σου πω συνεχεια εγω εκανα..Χριστουγεννα Πρωτοχρονια επετειοι Κυριακες και αργιες γιορτες γενεθλια ασε σου λεω μπουκτισα.Τωρα κανω μονο γενεθλια της Εφης αλλα τα κανω πολυ πλουσια και σουπερ ουαου με στολισμους μπαλονια με ηλιο Αγιους Βασιλιδες να μοιραζουν δωρα κτλ κτλ...

και πολυ κοσμο φυσικα τουλαχιστον 40 μεγαλοι και δεν ξερω και ποσα παιδακια..αλλα χαλαλι!

λετε εε καλη η ιδεα μας? βασικα της Εφης ηταν και εμεις φυσικα συμφωνησαμε!

θα παρουμε και καπελακια για ολους και τουρτα και αναψυκτικα να κερασουμε στον οροφο τις μαιες.

Καλέ Mariaefi με τέτοια grand events-parties που διοργανώνεις, μήπως να αρχίσεις να το σκέφτεσαι και επαγγελματικά?;)

Aggeliki εμείς θα τα παραλαβουμε αρχές Νοέμβρη. Ευχαριστώ πολύ!

εγω παλι δεν θα εκανα.... γιατι ξερω οτι θα με πρηζανε ....ασε μετα το μαζεμα..χαχα! εχω βαρεθει εχω κανει τοσα τραπεζια τοσα χρονια απο το 2003 που ηρθαμε Κρητη ασε να μην σου πω συνεχεια εγω εκανα..Χριστουγεννα Πρωτοχρονια επετειοι Κυριακες και αργιες γιορτες γενεθλια ασε σου λεω μπουκτισα.Τωρα κανω μονο γενεθλια της Εφης αλλα τα κανω πολυ πλουσια και σουπερ ουαου με στολισμους μπαλονια με ηλιο Αγιους Βασιλιδες να μοιραζουν δωρα κτλ κτλ...

και πολυ κοσμο φυσικα τουλαχιστον 40 μεγαλοι και δεν ξερω και ποσα παιδακια..αλλα χαλαλι!

Ε κοίτα συμφωνώ δεν ειναι και για χόρταση τα τραπέζια όλη την ώρα άσε τα απίστευτα έξοδα γιατί οτι κ να κάνεις μια 200 δεν την χαλάς σούπερ μάρκετ, ποτά κτλ? Τεσπά άντε χαλάλι του άντρα μου γιατί του έχω αδυναμία κ τον λατρέυω άλλωστε σου λεώ η μάνα μου θα τραβήξει το ζόρι εγώ κ να ήθελα πεφτω κάτω σαν την κάμπια σου λέω.. οπότε οκ ας έρθουν τα αδέλφια μας, τα πεθερικά μου κ ας το γιορτάσουμε κ μετά κάτι μου λεει οτι ο πριγκηπάκος μου θα κλέβει την παράσταση κ όχι ο μπαμπάς.. αλήθεια γιατί εγώ πιστέυω οτι θα ζηλέυει με την λατρεία που θα του έχω?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ Mariaefi με τέτοια grand events-parties που διοργανώνεις, μήπως να αρχίσεις να το σκέφτεσαι και επαγγελματικά?;)

Aggeliki εμείς θα τα παραλαβουμε αρχές Νοέμβρη. Ευχαριστώ πολύ!

Άντε με το καλόοοοοοοοοοο!!! Απο που τα πήρατε αλήθεια κοριτσάκι? Σε τι χρωματισμούς κυμαίνεται το δωμάτιο?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

μου το εχουν πει και βοηθαω σε καθε γαμο και βαφτιση....

αφιλοκερδος βεβαιως!

που να βλεπατε τι ειχα κανει στο γαμο της αδελφης μου..... !!!

Αγγελικη μου δεν θα ζηλευει απλα αν δεν του δινεις σημασια του ανδρα σου στην πορεια θα σου κανει παραπονα....γιατι μην ξεχνας οτι ειναι μεγαλα παιδια! και εμενα εκανε παραπονα αλλα μετα σιγα σιγα βρηκαμε τους ρυθμους μας!

μου το εχουν πει και βοηθαω σε καθε γαμο και βαφτιση....

αφιλοκερδος βεβαιως!

που να βλεπατε τι ειχα κανει στο γαμο της αδελφης μου..... !!!

Αγγελικη μου δεν θα ζηλευει απλα αν δεν του δινεις σημασια του ανδρα σου στην πορεια θα σου κανει παραπονα....γιατι μην ξεχνας οτι ειναι μεγαλα παιδια! και εμενα εκανε παραπονα αλλα μετα σιγα σιγα βρηκαμε τους ρυθμους μας!

Αν ποτέ χρειαστείς δουλειά ξέρεις τι θα κάνεις λοιπόν!!! Σούπερ!!!

Κοίτα μεταξύ μας τον αγαπάω απίστευτα τον άντρα μου και πιστέυω στο εξής "Χωρίς εκείνον τίποτα μα τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο για μένα" γιατί βλέπεις εγώ δεν ήθελα ενα παιδί γενικώς, ήθελα ενα παιδί μαζι του γιατι΄τον λατρεύω!! Το παιδι΄ειναι απλώς αποτέλεσμα αυτής της σχέσης μεταξύ μας όχι αυτοσκοπός! Απλώς τον πειράζω καμιά φορά επειδή ειναι αγοράκι και τον βλέπω οτι παίρνει το παραπονιάρικο ύφος αλλά το κάνω επίτηδες για να τον πειράξω! Αλήθεια δεν νομίζω οτι η αγάπη του παιδιού συκρίνεται με την αγάπη του άντρα μου και τούμπαλιν, αυτά τα δυο ειναι 2 διαφορετικά πράγματα για μένα! Πείτε μου την γνώμη σας κ εσεις.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Aggeliki την κούνια την πήραμε από το ΝΕΚbaby στη Ν. Ιωνία και είναι σε χρώμα ζαχαρί και του ξύλου-μελί. Συρταρίερα θα πάρουμε από το ΙΚΕΑ και το δωμάτιο το βάψαμε μισό πράσινο με κυματισμούς και θα βάλουμε αυτά τα αυτοκόλλητα πάνω http://www.amazon.co.uk/FunToSee-Animals-Rainforest-Make-Over-Stickers/dp/B002OQDB90/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1287472201&sr=1-1

Aggeliki την κούνια την πήραμε από το ΝΕΚbaby στη Ν. Ιωνία και είναι σε χρώμα ζαχαρί και του ξύλου-μελί. Συρταρίερα θα πάρουμε από το ΙΚΕΑ και το δωμάτιο το βάψαμε μισό πράσινο με κυματισμούς και θα βάλουμε αυτά τα αυτοκόλλητα πάνω http://www.amazon.co.uk/FunToSee-Animals-Rainforest-Make-Over-Stickers/dp/B002OQDB90/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1287472201&sr=1-1

Velissaki μου ακούγεται πολύ καλό ανυπομονώ να το δώ!!! Νεκ παραλίγο να πάρω κ εγώ ειναι πολύ καλά επιπλάκια! Η συρταριέρα του ΙΚΕΑ ειναι πολύ πρακτική την είδα κ εγώ ! Όσο για το χρώμα στον τοίχο συμφωνούμε απόλυτα κ εμεις τον ένα τοίχο τον έχουμε βάψει λαχανί και τον άλλο κίτρινο και πηγαινει τέλεια! Οι τοιχογραφίες σου ειναι πολύ ωραίες και εφόσον δεν θα εχεις αλλους σχεδιασμούς στα έπιπλα θα δέσει τέλεια!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Velissaki μου ακούγεται πολύ καλό ανυπομονώ να το δώ!!! Νεκ παραλίγο να πάρω κ εγώ ειναι πολύ καλά επιπλάκια! Η συρταριέρα του ΙΚΕΑ ειναι πολύ πρακτική την είδα κ εγώ ! Όσο για το χρώμα στον τοίχο συμφωνούμε απόλυτα κ εμεις τον ένα τοίχο τον έχουμε βάψει λαχανί και τον άλλο κίτρινο και πηγαινει τέλεια! Οι τοιχογραφίες σου ειναι πολύ ωραίες και εφόσον δεν θα εχεις αλλους σχεδιασμούς στα έπιπλα θα δέσει τέλεια!!

Ταύτιση απόψεων λοιπόν! Lovely!:)

παρα παρα πολυ ωραια τα αυτοκολητα και νομιζω θα δεσουν πολυ ωραια!!!

Αγγελικη μου και εγω τον αντρα μου τον λατρευω δεν το συζητω 11 χρονια ειμαι ερωτευμενη μαζι του! δεν ηταν ερωτας με την πρωτη ματια αλλα ξεκινησε απο φιλια και εξελιχθηκε!

οποτε σε καταλαβαινω και οντως αλλη αγαπη η μια και αλλη η αλλη απλα το παιδι ειναι σε πρωτη προτεραιοτητα λογω οτι ειναι τοσο μα τοσο μικρουλη και μας εχει αναγκη!

Κοριτσακια μου καλημερα!!

Αγγελικουλα μου καλοριζικαμε το καλο να ερθει ο μπεμπακος σου και να γεμισει το δωματιακι του οταν θα τακτοποιηθεις με το καλο στειλε φωτο!!!!

Κριστυ δουλευεις σε νοσοκομειο αν καταλαβα καλα? γιατι και εγω στον ιδιο χωρο βρισκομαι!!

Ζουνιτσα μου διαβασα στον fan club ο γιατρος μας παει για Δημ συμβουλος? εντωμεταξυ ολη η οικογενεια μου εκει ψηφιζει εκτος απο εμενα που μεταφερθηκα εδω λογω γαμου!! καιο μαλλον σημερα αν δεν βρεχει τοσο οσο χθες θα παω το απογευμα για την αδεια μου, μου μενει ενα 15θημερο πριν αρχισει η τοκετου!!

Βελισακι τα αυτοκολητα σας ειναι τελεια!!! οπως και η σιφινιερα του ΙΚΕΑ!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημερα σε ολες!

Κριστυ δουλευεις σε νοσοκομειο αν καταλαβα καλα? γιατι και εγω στον ιδιο χωρο βρισκομαι!!

Ναι κοριτσακι σε νοσοκομειο δουλευω. Τι ειδικοτητα εχεις?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...