Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!! Χαιρομαι που εισαστε ολες καλα!!!

Εγω μια απο τα ιδια..αυπνιες και αγιος ο θεος!!! Σημερα εβρεξε πολυ εδω στο Ηρακλειο..το κακο ειναι οτι δεν δροσιζει!!!..

Το πρωι εχωσα τον πατερα μου για δουλειες...με πηγε 8 το πρωι για εξετασεις γενικες αιματος και τα λοιπα. Αυριο θα ειναι ετοιμες. Εχω ενα αγχος μηπως η κορτιζονη επηρεασει καθολου το σαγχαρο.

Πηγαμε και στο ΙΚΑ. σημερα ειχα την επιτροπη παλι για την ανναρωτικη. 7 μερες βεβαια οχι πολλες αλλα καλες ειναι και αυτες. Επισης κατεθεσα τα χαρτια για τις 56 μερες και το επιδομα κυοφοριας. Τουλαχιστον μου εφυγε αυτο απο το κεφαλι!!!

Για την επομενη χαρτουρα θα κανω μαλλον εξουσιοδοτηση να παει ο συζηγος!!!

Αυριο λεω να παω να ψωνισω καποια πραγματα για να φτιαξω την βαλιτσα μου...

Πρωτα ο θεος βεβαια. Σας φιλω ολες!!! Και τα μπεμπακια σας!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

και εγω την Παρασκευη θα παω να παρω το χαρτι του γυναικολογου του ΙΚΑ να αρχισω να τα μαζευω σιγα σιγα γιατι δεν ξερω και αν θα βρω τον εργοδοτη με την πρωτη να μου το συμπληρωσει.....

να μου δωσει και τα χρηματα που μου χρωσταει...ναι ναι ακομη μου χρωσταει!

Μαρια εκλεισες τελικα ραντεβου??? Μην σου την πει και σενα..

Οσο για τα λεφτα και μενα μου χρωστανε ακομα!!!

Καλο μαζεμα με τα χαρτια και καλη υπομονη!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

εκλεισα Μαριλενα! ασε Πεμπτη επιτροπη και Παρασκευη ξανα κεντρο μανας και παιδιου

! θα με φανε οι δρομοι!

καλε εδω δεν πολυ εβρεξε!!!

εμενα τα λεφτα μου τα χρωσταει χμμμ απο τον Μαη....

χαχαχαχα!!!

γεια σας κοριτσακια!!!

Αυτο το σ/κ ειχαμε πολλες υποχρεωσεις (γενεθλια, βαφτισια και μετα τραπεζι) και σερνομαι απο την κουραση. Δεν αντεχω και πολλα πολλα οσο περναει ο καιρος.

Θα ηθελα να κανω σας κανω ερωτησεις μηπως ξερετε να μου απαντησετε.

1. για να καθαρισουμε τον αφαλο του μωρου χρειαζομαστε φυσιολογικο ορο και γαζουλα. Η γαζουλα πρεπει να ειναι αποστειρωμενη ή μια απλη αρκει?

2. θελω να παω παρω μπιμπερο (λιγα γιατι επιθυμω να θηλασω), θα παρω τα dr brown τα γυαλινα, το θεμα ειναι των ποσο ml να παρω των 120 ή των 240? Των 120 για ποσο θα μπορω να τα χρησιμοποιησω? αν μετα απο 1-2 μηνες το μωρο τρωει περισσοτερο απο 120 ml να παρω κατευθειαν των 240ml?

3. Επισης φυσιολογικο ορο στον στην μυτουλα μπορουμε να μην βαζουμε με συριγγα απο το μπουκαλι απο τον φυσιολογικο ορο ή πρεπει να προμηθευτω αμπουλες?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

κριστυ μου θα σου απο την δικη μου εμπειρια:

1.εμενα με οινοπνευμα και βαμβακι μου ειχαν πει και ο παιδιατρος και απο την κλινικη.μαλιστα μου ειχαν δωσει κιολας...

2.παρε κανα 2 μικρα (θα σου χρησιμευσουν και για νερακι αργοτερα) και τα αλλα πιο μεγαλα.

3. η εμπειρια μου λεει οτι η συριγγα χωραει πιο πολυ υγρο και πεφτει με πιο πολυ πιεση αρα καθαριζει καλυτερα συν πτι ειναι κ πιο οικονομικες απο τις αμπουλες.Περνεις εναν μεγαλο ορο και 20 συριγγες 5ml και καθαρισες.Μπορεις να παρεις κ αμπουλες για οταν εισαι εξω απο το σπιτι Ας πουμε στους γονεις σου.

1. για να καθαρισουμε τον αφαλο του μωρου χρειαζομαστε φυσιολογικο ορο και γαζουλα. Η γαζουλα πρεπει να ειναι αποστειρωμενη ή μια απλη αρκει?

Οχι ορό, οινοπνευμα αυστηρά. Και γάζες αποστειρωμένες σε φακελάκια. Ενα φακελάκι με μια γαζούλα τη φορά.

2. θελω να παω παρω μπιμπερο (λιγα γιατι επιθυμω να θηλασω), θα παρω τα dr brown τα γυαλινα, το θεμα ειναι των ποσο ml να παρω των 120 ή των 240? Των 120 για ποσο θα μπορω να τα χρησιμοποιησω? αν μετα απο 1-2 μηνες το μωρο τρωει περισσοτερο απο 120 ml να παρω κατευθειαν των 240ml?

Η μικρή μου 120μλ γάλα έπινε μόνο τις πρώτες μέρες...σχεδόν αμέσως πήγαμε στα 130-150. Αντλούσα σα τη τρελή συνέχεια....ρουφήχτρα.

Τα 120ρια μπιμπερό τα χρησιμοποιησαμε για λίγο χαμομηλάκι και για νεράκι αρχικά πριν παρει κυπελλάκι.

3. Επισης φυσιολογικο ορο στον στην μυτουλα μπορουμε να μην βαζουμε με συριγγα απο το μπουκαλι απο τον φυσιολογικο ορο ή πρεπει να προμηθευτω αμπουλες?

Εμένα με βόλεψαν οι αμπούλες αρχικά που ηταν μικράκι. Πιο μετά physiomer δαγκωτό. Κάνει καταπληκτική δουλειά. Μου είχαν πει καλύτερα όχι μπουκάλι αρχικά γιατί θα μείνει πολύ καιρό ανοιχτό κ δε λέει.....ξέρω γω τώρα...

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Βασικά αυτό που μου είχαν πει φαντάζομαι είναι για την αρχή που προσέχεις πιο πολύ αποστειρώσεις κλπ κλπ.

Τώρα σιγά! Αυτό μας έλειπε!

Και γω λέω να το δοκιμασω γιατί το physiomer καλό αλλά πανάκριβο....και σε φάσεις κρυολογήματος τελειώνει σε 2-3 μέρες! Θα το παίρνω μόνο για έκτακτες καταστάσεις, και για το καθαρισμό της μύτης μας και τα απλά συναχάκια μπουκάλι και σύριγγα 5μλ.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ευχαριστω βρε κοριτσια για τις συμβουλες! οπως καταλαβατε εχω αρχισει να προετοιμαζομαι, και προσπαθω να ενημερωθω. Απο αυριο λοιπον θα παω να προμηθευτω και τα απαραιτητα!

Μαλλον θα προτιμησω τα μεγαλα μπιμπερο, εξαλλου οταν θα αρχισει να πινει νερακι μονη της θα της παρω πλαστικα για να μην εχουμε κανενα ατυχημα. Αν δεν εχετε παρει ακομη μπιμπερο ριξτε μια ματια στα dr brown, ειναι ακριβα αλλα εχεις μεγαλη διαφορα στους κολικους. Εχει ενα συστημα που δεν αφηνει το μωρο να καταπιει τον αερα. Μου το συστησε ενας συναδελφος γιατρος που εχει ενα νεογεννητο αγορακι και με απιστευτους κολικους και απο τοτε που τα ξεκινησε εχει δει μεγαλη διαφορα.

Διαφημίσεις

Εγω πηρα μικρα μπουκαλια φυσιολογικου ορου, θα προσπαθησω να βρω και μια συσκευη που την βαζεις στο καπακι και αναρροφας ορο χωρις να ξεαποστειρωνεις το καπακι και τον ορο. Με τετοια φτωχια που υπαρχουν νοσοκομειο αποκλειεται να τα βρω, θα ρωτησω στο φαρμακειο αλλα δεν νομιζω να εχει πρεπει να ειναι νοσοκομειακο προιον. Θα προσπαθησω ομως. Οι αμπουλες ειναι πολυ πιο ακριβες σε σχεση με τον ορο μπουκαλι. Το fysiomer δεν ειναι φυσιολογικος ορος (δηλαδη αλατονερο)?

Καλημέρα μανουλίνες!!!

Χθές μας ήρθαν τα επιπλάκια απο το Ηρα (Μαργιούλα ακούς?) ευτυχώς όλα καλά όπως ακριβώς τα ήθελα δόξα το θεό!!!! :P

Σήμερα πρέπει να τα περάσουμε με ντετόλ και να αρχίζω να βάζω μέσα τα πραγματάκια του μπέμπη! Η κουρτίνουλες ειναι σχεδόν έτοιμες και τώρα θέλω να δω που θα βάλω την πάντα που εχουμε πάρει και την κουνουπιέρα δηλαδή διακοσμητικά κτλ. Μώλις το ολοκληρώσω θα σας το στείλω φωτό να μου πειτε την γνώμη σας αντικειμενικά εννοείται! :P

Σήμερα εχω ραντεβού και με τον αιματολόγο την Πέμπτη με τον διαβητολόγο και γενικά οι μέρες μου ειναι απίστευτα φούλ!! Πλέον εχω αντοχή κάμπιας...με το παραμικρό κουράζομαι και ευτυχώς τελειώνω με όλες τις δουλείες σιγά σιγά γιατί το μόνο που ονειρέυομαι ειναι ο καναπές μου, στρωμένο το σπιτάκι, χειμώνας, τζάκι και να περιμένω το μωρό μου τπτ αλλο δεν θέλω!

Το Σαββάτο θα κάνουμε και γιορτούλα για τον άντρα μου που γιορτάζει την Τρίτη, (Αγ. Δημητριου) και καταλαβαίνετε τρέξιμο κ γι αύτό.. τεσπά θα ξεκουραστώ την άλλη εβδομάδα ελπίζω!

Φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες σας!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα!!

καλοριζικα τα επιπλα!! Βρε εσυ εισαι θηριο θα κανεις και γιορτη αξια αξια!

εγω τιποτα δεν εκανα στις γιορτες μας ουτε στης Εφης και ουτε γενεθλια θα της κανω γιατι ή θα εχουμε ηδη το μωρο στο σπιτι ή θα ειναι η μερα που θα ερθει στο κοσμο οποτε ειπαμε να κοψουμε μια τουρτα στην κλινικη ολοι μαζι(καλη ιδεα?) εχουμε παρει και αδεια απο την κλινικη(μιας και η πεθερα μου δουλευει εκει)

καλημερα!!

καλοριζικα τα επιπλα!! Βρε εσυ εισαι θηριο θα κανεις και γιορτη αξια αξια!

εγω τιποτα δεν εκανα στις γιορτες μας ουτε στης Εφης και ουτε γενεθλια θα της κανω γιατι ή θα εχουμε ηδη το μωρο στο σπιτι ή θα ειναι η μερα που θα ερθει στο κοσμο οποτε ειπαμε να κοψουμε μια τουρτα στην κλινικη ολοι μαζι(καλη ιδεα?) εχουμε παρει και αδεια απο την κλινικη(μιας και η πεθερα μου δουλευει εκει)

Καλά πριν μου δώσεις όλα τα συγχαρητήρια του κόσμου να σου πώ οτι μένω πάνω κάτω με την μαμά μου και είπε οτι θα μου ετοιμάσει το 90% των φαγητών.. οπότε νομίζω οτι όλες μας εδω μέσα θα κάναμε τραπέζι έτσι δεν είναι?

Απίθανη ιδέα να κόψετε την τούρτα στην κλινική θα ειναι πολύ συγκινητικό τα δυο σου παιδάκια μαζί...αχ... μαρήηηηηηηηηηηη με συγκίνησες πρωί πρωί :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Mariaefi πολύ ωραία η ιδέα σου για την τούρτα στην κλινική. Θα είναι πολύ γλυκό! Κι εγώ που είχα τα γενέθλιά μου πριν κανα μήνα στο σπίτι των γονιών μου τα έκανα γιατί 4 μέρες πριν ήταν τα γενέθλια του άντρα μου και αν και δεν είχαμε κάνει κάτι φοβερό ξεμεσιάστηκα.

Αγγελική καλορίζικα τα επιπλάκια. Με το καλό να τα χαρείτε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...