Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια ευχαριστω πολυ, αυτο λεω κι εγω..αλλα τουλαχιστον θα δω το σπορακι μου..που δεν το ειδα στον πρωτο υπερυχο (μονο σακο ειδα)

ελεγα να πηγαινα την ερχομενη δευτερα 24/5 αλλα θα σκασω απο αγωνια!

να ειστε καλα και με το καλο τα μωρακια σας!!!οχι στεναχωριες, οχι αγχος ναι στην ξεκουραση!!!σας φιλω καλο σ/κ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα.

Ωραία νέα διαβάζω, μπράβο, όλα καλά να πάνε από δω και πέρα, όχι άλλα δυσσάρεστα, ελπίζω οι κοπέλες να το ξεπερνάνε σιγά σιγά.......

Εγώ δε προλαβαίνω και πολλά πολλά, το μικρό με τρέχει ανελέητα, έχει ζορίσει πολύ η κατάσταση, καλά έλεγα στα καπάκια να το κάνω το 2ο, πιο νωρίς έπρεπε, τώρα καλά κουράγια, θα ψοφήσω!!

Με έχει βαρέσει η ζέστη και η νύστα στο κεφάλι.

Από αναγούλα καλύτερα....μάλλον το ομοιοπαθητικό δούλεψε.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

εγω παλι σημερα εκανα τον πρωτο μου εμετο!!!!!!!

δεν πειραζει μου δειχνει οτι ειναι καλα!!

ολη μερα ειχα φαει δυο μικρα ντονατς και τωρα τσακισα μια τυροπιτα και μια μπρουσκετα(ψωμι με λιωμενο τυρι και κομματακια κοτοπουλο) αλλα μικρη μια φετα ψωμι.

Τον πρώτο ε??

Ελπίζω και τελευταίο.

Εγώ πάλι έχω πολύ έντονη αναγούλα και έχω ήδη κάνει αρκετούς εμετούς....δε θυμάμαι πέρσι να μουν τόοοοοσο χάλια, τι να πω....υπομονή, χαλάλι στα φασολάκια!

Οσο για φαί....μπααααα, το βγαλα όλο και τώρα μασάω λίγο ψωμάκι....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

στην κορακλα μου εκανα παρααα παραα πολλους!ειχα χασει και πολλα κιλα και χρειαστηκα και νοσηλεια...αν αρχισω τωρα (που μαλλον αρχισα) την εβαψα παλι!

φρυγανια το πρωι πριν σηκωθεις απο το κρεβατι και καραμελες μεντα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια... χάθηκα λίγες μέρες γιατί έτρεχα για τις εξετάσεις στο ικα... πολύ ταλαιπωρία λέμε.. αλλά αξίζει τον κόπο :)

Σήμερα θα πάμε να δούμε το σποράκι μας και να ακούσουμε καρδούλα :)

dev358pfs__.png

Καλημέρα κοριτσάκια... χάθηκα λίγες μέρες γιατί έτρεχα για τις εξετάσεις στο ικα... πολύ ταλαιπωρία λέμε.. αλλά αξίζει τον κόπο :)

Σήμερα θα πάμε να δούμε το σποράκι μας και να ακούσουμε καρδούλα :)

σαννυ μου, με το καλο να ακουσεις την καρδουλα της καρδουλας σας!!

η αληθεια ειναι πως το ικα ειναι σκετη ταλαιπωρια..εγω θα κανω τον προγεννετικο στο γαια..200 ευρω μου ειπε ο γιατρος..καμια σχεση με τα μικροβιολογικα..και δεν αντεχω την αναμονη του ικα!!!

με το καλο κουκλιτσα μου..με το καλο για ολες μας!!!

IB5Vp2.png

αγγελικουλα μου, μπραβο κοριτσακι, ειδες που ανυσηχουσες?πολυ χαρηκα..και ακομα περισσοτερο που πλεον θα αρχισεις να απολαμβανεις την εγκυμοσυνη σου!!!

ολα καλα και το μωρουδακι σου σου εκανε και γλυκες και σκερτσα!!!

κριστι μου, να μην ανυσηχεις για τιποτα!!!ολα καλα θα πανε και σε 2 εβδομαδες θα μπεις κι εσυ ετσι στο καφε να ανακοινωσεις την ευτυχια σου!!!

με το καλο σε ολα τα κοριτσια!!!

κι εγω την πεμπτη παω για καρδουλα..μου ειπε ο γιατρος πως στην 6η εβδομαδα και 3 ημερες θα την ακουσουμε!μακαρι, να ησυχασω κι εγω!!!αν ομως ειναι νωρις θα δω το μικρο και σχηματισμενο σπορακι μου!!!ετσι δεν ειναι?

ολα να μας πανε καλα και Η Παναγια μαζι μας και με ολες τις εγκυες του κοσμου!!!

καλο μεσημερι και καλο σ/κ

Καλημέρα Αννετάκι μου!!! Ναι ναι είδες το μικρούλι μου τι κόλπα μου έκανε? χαχαχαα Με το καλό την Πέμπτη να σε τρελάνει και σένα κοριτσάκι σε βλέπω να πλαντάζεις στο κλάμα δεν το συζητώ...Πάντως εμείς καρδούλα ακούσαμε στις 6 εβδ και 6 μέρες οπότε αν πας νωρίτερα κ δεν ακουσεις μην απογοητευτείς οκ? Η παναγία θα είναι δίπλα σε όλες μας να μην ανησυχεις όλαααααααα θα πάνε καλάααα :P Μάκια πολλααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

την καλημερα μου σε ολες τις εγκυουλες!!καλο..ηρεμο και ξεκουραστο σ/κ!

ας φιλω παω να αραξω στον καναπε.

IB5Vp2.png

εγω παλι σημερα εκανα τον πρωτο μου εμετο!!!!!!!

δεν πειραζει μου δειχνει οτι ειναι καλα!!

ολη μερα ειχα φαει δυο μικρα ντονατς και τωρα τσακισα μια τυροπιτα και μια μπρουσκετα(ψωμι με λιωμενο τυρι και κομματακια κοτοπουλο) αλλα μικρη μια φετα ψωμι.

Καλορίζικος ο πρώτος εμετός φιλενάδα καλώς τα δέχτηκες!!! ΧαΑΧαΧα

Να μην μου ανησυχείς καθόλου είμαι απόλυτα σίγουρη για το μωράκι σου πάντως!!!!

Εγώ πάλι απο την αρχή της εγκυμοσύνης δεν έχω κάνει ούτε μια φορά εμετό αλλά αν τυχών περάσουν 3,5 ώρες κ δεν εχω φάει κάτι...χαμόςςςςςςςςς ανακατωσούρεςςςςςς τάση για εμετό κτλ...οπότε τρώω τι να κάνω?

Honey μου με το καλό και το δεύτερο λουλουδάκι σου!!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αννετάκι μου!!! Ναι ναι είδες το μικρούλι μου τι κόλπα μου έκανε? χαχαχαα Με το καλό την Πέμπτη να σε τρελάνει και σένα κοριτσάκι σε βλέπω να πλαντάζεις στο κλάμα δεν το συζητώ...Πάντως εμείς καρδούλα ακούσαμε στις 6 εβδ και 6 μέρες οπότε αν πας νωρίτερα κ δεν ακουσεις μην απογοητευτείς οκ? Η παναγία θα είναι δίπλα σε όλες μας να μην ανησυχεις όλαααααααα θα πάνε καλάααα :P Μάκια πολλααααα

καλημερα αγγελικουλα μου, χαδακια στο μικρο σου θαυματακι!!!

και φιλακια στη μανουλα του..μη ξεχνιομαστε ε?

το ξερω, αλλα μου εκανε εντυπωση που μου ειπε τοσο γρηγορα για καρδουλα.

η αληθεια ειναι πως δεν με πειραζει..σημασια εχει πως θα δω το φασολακι μου..το σχημα του..το κορμακι του!!!και απο βδομαδα την καρδουλιτσα του να χτυπαει σαν τρελη!!!

καθε εβδομαδα να πηγαινα για υπερυχο δεν θα ελεγα οχι χιχιχι!!!

εσυ καλα μου εισαι?

IB5Vp2.png

σαννυ μου, με το καλο να ακουσεις την καρδουλα της καρδουλας σας!!

η αληθεια ειναι πως το ικα ειναι σκετη ταλαιπωρια..εγω θα κανω τον προγεννετικο στο γαια..200 ευρω μου ειπε ο γιατρος..καμια σχεση με τα μικροβιολογικα..και δεν αντεχω την αναμονη του ικα!!!

με το καλο κουκλιτσα μου..με το καλο για ολες μας!!!

anette σε ευχαριστω :) Η αναμονή ήταν το λιγότερο... το κακό ήταν ότι δεν γίνονται όλες οι εξετάσεις στο ίδιο μέρος και με κατατρύπησαν...

dev358pfs__.png

anette σε ευχαριστω :) Η αναμονή ήταν το λιγότερο... το κακό ήταν ότι δεν γίνονται όλες οι εξετάσεις στο ίδιο μέρος και με κατατρύπησαν...

υπομονη..το ειπες και μονη σου..ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!

σκεψου την σημερινη μερα..θα ειναι η πιο ευτυχισμενη..θα ακουσεις τον πιο ομορφο χτυπο της ζωης σου..την καρδουλα του μωρου σου!!!δεν υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο!!

αλλα γιατι περιμενατε τοσο πολυ..8 εβδομαδες και κατι..εχω θα εσκαγα!

IB5Vp2.png

Κάναμε και στις 6w2d (πριν 2 εβδομάδες) αλλά το είδαμε μόνο δεν ακούσαμε καρδούλα... μη νομίζεις κι εγώ έχω σκάσει.. με το ζόρι κρατιέμαι!!! Κυρίως θέλω να δω πως είναι όλα καλά... Καταλαβαίνεις άγχος!

dev358pfs__.png

Κάναμε και στις 6w2d (πριν 2 εβδομάδες) αλλά το είδαμε μόνο δεν ακούσαμε καρδούλα... μη νομίζεις κι εγώ έχω σκάσει.. με το ζόρι κρατιέμαι!!! Κυρίως θέλω να δω πως είναι όλα καλά... Καταλαβαίνεις άγχος!

χαχαχα εμενα μου λες?

εμεις στον πρωτο υπερυχο ειδαμε μονο σακο..οποτε καταλαβαινεις την αγωνια μου..θελω να δω το περιεχομενοοοοοοοοο..το μωρο μου!!!!!

το καλο ειναι πως το στηθος μου εχει γεμισει φλεβες και ποναει φοβερα..

ετσι ξερω και πιστευω πως ολα προχωρανε καλα..απο αναγουλες οχι πολλες..ζαλαδες στο στομαχι..αλλα αντεχω!!!

ως τη πεμπτη πως θα αντεξω δεν ξερω!!:mrgreen:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...