Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω την Παρασκευη θα παω να παρω το χαρτι του γυναικολογου του ΙΚΑ να αρχισω να τα μαζευω σιγα σιγα γιατι δεν ξερω και αν θα βρω τον εργοδοτη με την πρωτη να μου το συμπληρωσει.....

να μου δωσει και τα χρηματα που μου χρωσταει...ναι ναι ακομη μου χρωσταει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέχασα να σας πώ οτι την Πέμπτη πήρα και την άδεια τοκετού απο το ΙΚΑ πληρώθηκα κιόλας για τις 56 μέρες! Μετά έχουμε να πάρουμε το επίδομα τοκετού και την άδεια λοχείας για 63 μέρες. Ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου δόξα το θεό!

Σήμερα περιμένω τα έπιπλα απο την ΗΡΑ το καλό που τους θέλω να μου τα στείλουν γιατί θα μας ακούσετε μέχρι την Κρήτη!!!!!!!!!

καλημερα σε ολες !!!

καλημερααααααα λουκουμαδακι μου !!!! :D:D:D

καλοριζικα και με το καλο να τα παραλαβεις και να στρωσεις την κουνια του παιδαρουυυυυυυυ :D:D:D

φιλια πολλα ....miss u καργα :cool::cool::cool:...περνα καμια βολτα απο διπλα :D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

χαχα!! οπως το πες σβουρα!!

εδω δεν βρεχει εδω δεν βρεχει! ασε που τα απλωσα χτες που ειχε ηλιο και ζεστη ετσι απλα σιδερο σημερα...αλλο πλυντηριο δεν βαζω τωρα....το παω χαλαρα...

Ααα μια χαρά εμείς μουλιάσαμε πιά.. Απο χθές το βράδυ ρίχνει το καταπέτασμα!!!!! Τελειώσε πρώτα με το ένα πλυντήριο κ μετά βάζεις άλλο μην πνιγείς κιόλας!! Σιγά σιγά θα τα τακτοποιήσεις όλα!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα σε ολες !!!

καλημερααααααα λουκουμαδακι μου !!!! :D:D:D

καλοριζικα και με το καλο να τα παραλαβεις και να στρωσεις την κουνια του παιδαρουυυυυυυυ :D:D:D

φιλια πολλα ....miss u καργα :cool::cool::cool:...περνα καμια βολτα απο διπλα :D

Αααααααααα αγαπούλα μου!!!!!!!!!! Τι κάνεις Μαπάκι μου όμορφο?? Καλέ πόσο χαίρομαι που σε βλέπω εδώ!!!! Έχεις δίκιο η αλήθεια είναι οτι δεν μπαίνω πιά στο άλλο καφέ γιατί οι ώρες που μπαίνω είναι λίγες τρέχω με τις ετοιμασίες βλέπεις του μπεμπάκου!!! Αλλά... εγώ χαίρομαι που βλέπω εσένα εδώωωωωωωωωωωω μ'αρεσει καλύτεραααααααα χχιχιιιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

p2mPp2.png

BMqPp2.png

και εγω την Παρασκευη θα παω να παρω το χαρτι του γυναικολογου του ΙΚΑ να αρχισω να τα μαζευω σιγα σιγα γιατι δεν ξερω και αν θα βρω τον εργοδοτη με την πρωτη να μου το συμπληρωσει.....

Ένα έχω να πώ.... Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

εχω πολλα πλυντηρια ακομη αλλα το παω χαλαρα ειναι νωρις ακομη αλλωστε...

απλα με φοβιζει ο καιρος!

εχω βεβαια την επιλογη να τα παω στην συνυφαδα μου που εχει στεγνωτηριο αν δω τα δυσκολα...!

πρεπει να πλυνω ρηλαξ καροτσι καθισμα αυτοκινητου προικα παντας κουβερτες σεντονια κτλ κτλ...

μαρακι πες του μιστερ....οτι αν δεν κανει αυτο που πρεπει....κατεβαινωωωωωωωω.....διψαω για τσαμουκαδες μια σταλια ανθρωπος χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Αααααααααα αγαπούλα μου!!!!!!!!!! Τι κάνεις Μαπάκι μου όμορφο?? Καλέ πόσο χαίρομαι που σε βλέπω εδώ!!!! Έχεις δίκιο η αλήθεια είναι οτι δεν μπαίνω πιά στο άλλο καφέ γιατί οι ώρες που μπαίνω είναι λίγες τρέχω με τις ετοιμασίες βλέπεις του μπεμπάκου!!! Αλλά... εγώ χαίρομαι που βλέπω εσένα εδώωωωωωωωωωωω μ'αρεσει καλύτεραααααααα χχιχιιιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

καλα ειμαι...μια απο τα ιδια οπως ακριβως τα ξερεις ;)

εδω μαρηηηη τι να ερθω να κανω....δεν γενναω το Δεκεμβριο.....βασικα δεν ειμαι καν εγκυος χαχαχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

πως εισαι?...κλωτσαει ο παιχταρας?:cool:

πως πας με τις ετοιμασιες???

ποτε λεει ο ντοκτορ οτι θα βγει με το καλο ο παιδαρος????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλα ειμαι...μια απο τα ιδια οπως ακριβως τα ξερεις ;)

εδω μαρηηηη τι να ερθω να κανω....δεν γενναω το Δεκεμβριο.....βασικα δεν ειμαι καν εγκυος χαχαχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

πως εισαι?...κλωτσαει ο παιχταρας?:cool:

πως πας με τις ετοιμασιες???

ποτε λεει ο ντοκτορ οτι θα βγει με το καλο ο παιδαρος????

Εδώ να έρθεις να μας κάνεις παρεούλα!!!!!! Και τι πειράζει δηλαδή που δεν γεννάς Δεκέμβριο έ?? Θα γεννήσεις τον Ιούλιο σιγά!!! Καλύτερα το καλοκαιράκι!!!

Κλωτσάει το ζουζούνι μου και μάλιστα Μαπάκι μου πλέον κουνιέται ολόκληρη η κοιλιά οταν μετατοπίζετε έχει πολύ πλάκα.. Χθες πρέπει να είχε πετάξει γόνατο απο την δεξιά πλευρά της κοιλιάς μου γιατί ήταν στρογγυλό και σκληρό!!! Είναι ήδη με το κεφαλάκι του προς τα κάτω και δεν αλλάζει θέση λέει ο γιατρός!!

Miss u too καργαααααααααααααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κοριτσάρες καλημερούδια......

όλες καλά βλέπω οπότε super!! και εδώ βρέχει από εχτές το απόγευμα ασταμάτητα αλλά οκ, το περιμέναμε. εμείς (δλδ η μαμά μου) στρώσαμε το σπίτι μας το σάββατο, εκτός από το παιδικό που θα καθαριστεί σε καμιά εβδομάδα) γιατί αρχίζει και μας πιέζει ο χρόνος..... το άλλο σ/κ έχουμε γάμο, μετά είναι τέλος οκτώβρη θα θέλει να στρώσει και η μαμά μου οπότε τελειώσαμε από το δικό μου. αλλά τώρα σιγά σιγά θα αρχίσουν τα πλυσίματα, οι τοποθετήσεις κτλ οπότε ήταν ευκαιρία....

την άλλη δευτέρα πάμε για ντόπλερ!!! όσο αφορά τον ύπνο ούτε εγώ κοιμάμαι πια όλο το βράδυ. ειδικά εχτές φάγαμε με τον καλό μου κάτι σουβλάκια..... εεεεεεεε τι το ήθελα, σηκώθηκα από τις 3 για να χωνέψω!!!! δεν το ξανακάνω......

αυτά σας φιλώ όλες και υπομονή!! μετά αρχίζουν διαφορετικά "γλέντια".... χαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα κι από εμάς (τρελομαμά και μπέμπης)

τι κάνετε κοριτσάκια? Εμείς μια χαρά είμαστε κι απολαμβάνουμε τη δροσούλα. Βλέπω σιγά σιγά αρχίζουν οι άδειες (θέλω κι εγώ!!!).

Marilena μην στεναχωριέσαι, να δεις που όλα καλά θα πάνε και θα σε λίγο καιρό θα κρατάς ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου και όλα αυτά θα είναι παρελθόν.

Mariaefi χαράς το κουράγιο και την ψυχραιμία σου!

Εχθές βάψαμε το δωμάτιο και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί επιτέλους άδειασε ο χώρος και μπορούμε να αρχίσουμε να τον εξοπλίζουμε μπεμπουδιακώς! Θα κάνω και τις ιντερνετικές μου αγορές και σιγά σιγά θα αρχίσουν να έρχονται μωρουδιακά πραγματάκια στο σπίτι μας. Τι καλά :P

Zounitsa δεν ξέρω τι παίζει με τις 3 η ώρα το βράδυ. Κι εγώ δύο φορές που έχω παραφάει το βράδυ τέτοια ώρα έχω ξυπνήσει και στριφογυρίζω. Ε τώρα έμαθα προσπαθώ να μην τρώω βαριά αργά γιατί δεν παλεύεται.

Φιλούδια!

Διαφημίσεις

σιδερωσα τα ρουχαλακια!! και σκεφτομουν καλα πως χωραγε η Εφη μου μεσα??!!

συγκινηθηκα ειδικα οταν ειδα το πρωτο φορμακι που φορεσε με το που γεννηθηκε!

αχ!!

αντε βελισσα με το καλο να αρχισεις να γεμιζεις το δωματιο!!!

γεια σου Βελισάκι...... μ'αρεσει η φράση σου "μπεμπουδιακώς"!!!!! τι χαριστωμένη!!!!!

μωρέ και εγώ δεν ξανατρώω βράδυ...... ευτυχώς ο γάμος που έχουμε την κυριακή είναι μεσημέρι. κανα γιαουρτάκι μόνο και μόνο να μην μένω νηστική τόσες ώρες μέχρι το πρωι....

WeDjp2.png

0hUop3.png

σιδερωσα τα ρουχαλακια!! και σκεφτομουν καλα πως χωραγε η Εφη μου μεσα??!!

συγκινηθηκα ειδικα οταν ειδα το πρωτο φορμακι που φορεσε με το που γεννηθηκε!

αχ!!

αντε βελισσα με το καλο να αρχισεις να γεμιζεις το δωματιο!!!

αχχχχ Μαράκι μου σε καταλαβαίνω..... τώρα θα σου φανεί τεράστια η Εφούλα σου....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...