Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ολα θα δεις Μαριλενα θα πανε καλα!!

και εννοειτε οτι πρεπει να βρεθουμε και πριν την γεννα!!

καλε στην ιδια πολη συγκαστρουλες αλλωστε!!!!

Ναι και γω θελω πολυ να βρεθουμε...

Ασε να περασουν λιγες μερουλες γιατι ειμαι και αρρωστη. Μην σε κολλησω και εχουμε και αλλα...γιατι μαλλον ειναι ιωση!!!

Την παθαμε οικογενειακως!!! Ανηψιος, μπαμπας, συζηγος, γαμπρος και τελικα και εγω!!! Βεβαια ο γιατρος μου ειπε οτι το μωρο προστατευεται απο τον πλακουντα και δεν παθαινει τιποτα. Αυτο μου ελειπε!!!

Σημερα ειχα να ακουσω περιπου 5 ωρες τον μπεμπη και επαθα πανικο!!! Τελικα εφαγα πριν λιγο και μου εκατσε μια κλοτσια!!! Ποπο αγχος και αυτο..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μας φανταζεσαι με την κοιλια στο στομα??!!!χΑΧΑΧΑΧΑ!!θα παθει ο ταξιτζης!!!

απλα δεν εβρισκα τον καλο μου και ταραχτηκα πολυ εκεινη την ωρα αλλα τωρα ειμαι ψυχραιμη (του ειπα βεβαια οτι απο εδω και περα κιν και σταθερο θα το σηκωνει δεν μπα να ειναι μαζι με τον ιδιοκτητη της sprider ) στην τελικη θα παρω στην κλινικη να στειλουν ασθενοφορο!

πρεπει να εχουμε back up plan!!

To παρακολουθω απο εκεινη την ωρα και ολα ειναι οκ. Πονακια εχω αλλα ειχα και τις προηγουμενες μερες και οταν ξαπλωνω ειμαι καλυτερα οποτε δεν ανυσηχω,,,,

αλλα τελικα εχουν δικιο που μου ειχαν πει απο την κλινικη ορι η βαλιτσα πρεπει να ειναι ετοιμη στον 7ο...και μαλλον θα αρχισω να την φτθαχνω

μας φανταζεσαι με την κοιλια στο στομα??!!!χΑΧΑΧΑΧΑ!!θα παθει ο ταξιτζης!!!

απλα δεν εβρισκα τον καλο μου και ταραχτηκα πολυ εκεινη την ωρα αλλα τωρα ειμαι ψυχραιμη (του ειπα βεβαια οτι απο εδω και περα κιν και σταθερο θα το σηκωνει δεν μπα να ειναι μαζι με τον ιδιοκτητη της sprider ) στην τελικη θα παρω στην κλινικη να στειλουν ασθενοφορο!

πρεπει να εχουμε back up plan!!

To παρακολουθω απο εκεινη την ωρα και ολα ειναι οκ. Πονακια εχω αλλα ειχα και τις προηγουμενες μερες και οταν ξαπλωνω ειμαι καλυτερα οποτε δεν ανυσηχω,,,,

αλλα τελικα εχουν δικιο που μου ειχαν πει απο την κλινικη ορι η βαλιτσα πρεπει να ειναι ετοιμη στον 7ο...και μαλλον θα αρχισω να την φτθαχνω

Απλα υγρα ειναι...Λογικο ειναι ομως να περναει απο το μυαλο μας το αμνιακο υγρο. Που να ξερουμε πως ειναι!! Αληθεια δεν μπορουσε να ειχε ενα ξεχωριστο χρωμα??? Μπλε ας πουμε!!! :mrgreen:

Και γω πρωτα ο θεος απο Δευτερα, θα παω θα παρω οτι χρειαζομαι για την βαλιτσα, θα γυρισω θα τα πλυνω και θα την ετοιμασω...Ουτος η αλλος θα την εφτιαχνα απο 6 Νοεμβρη που θα εμπαινα στο μηνα μου. Εεεε θα την φτιαξω 3 εβδομαδες νωρητερα!!!

cfcIp3.png

χαχα!! μπλε! καλο!

ναι μωρε πρεπει να την φτιαξουμε αφου ετσι και αλλιως θα γινει τι πειραζει να γινει νωριτερα...εγω τα εχω παρει ολα απλα πλυσιμο θελουν...εσυ γεννας και στο Μητερα οποτε το νινακι θα το πλενουν και θα το ντυνου αυτοι ετσι δεν ειναι??αρα πολλα ρουχαλακια για το μωρο δεν θες στην κλινικη.Εγω παλι τα θελω ολα γιατι ειναι room in το μωρο και δεν δινει το Ασκληπειο ρουχαλακια για αυτο....

Διαφημίσεις

χαχα!! μπλε! καλο!

ναι μωρε πρεπει να την φτιαξουμε αφου ετσι και αλλιως θα γινει τι πειραζει να γινει νωριτερα...εγω τα εχω παρει ολα απλα πλυσιμο θελουν...εσυ γεννας και στο Μητερα οποτε το νινακι θα το πλενουν και θα το ντυνου αυτοι ετσι δεν ειναι??αρα πολλα ρουχαλακια για το μωρο δεν θες στην κλινικη.Εγω παλι τα θελω ολα γιατι ειναι room in το μωρο και δεν δινει το Ασκληπειο ρουχαλακια για αυτο....

Καλημέρα Μαρια μου!!!

Ναι βασικα η δικια μου βαλιτσα θα εχει δικα μου πραγματα μεσα..

Για τον μπεμπη μονο μια αλλαξια εξοδου θα ετοιμασω και ευχομαι ολα να πανε καλα και να του την φορεσω!!! Ευχομαι να μην μου τον παρουν για κανενα νοσοκομειο.. :-(

cfcIp3.png

Καλημέρα κοριτσια!!! Τι κανετε?

Εγω εχω παθει την πλακα μου με τον βραδυνο υπνο... :mad:

Χτες παλι κοιμηθηκα 4 το βραδυ και μετα ξυπνησα 6,30 και ξανακοιμηθηκα 8 και ξυπνησα 11.30!!! Τι θα κανω με την παρτη μου βρε κοριτσια??? Καραούλι ολη την νυχτα στεινω!!!

Πυρετο δεν εχω ευτυχως τωρα 2 μερες αλλα μου εχει μεινει η μυτη και ο λαιμος!!! Και ειναι μαλλον και αυτα που δεν με αφηνουν να ηρεμησω το βραδυ...

Ο μπεμπης ειναι λιγο ποιο ησυχος αυτες τις μερες. Δεν ξερω μηπως επηρεαστηκε απο την κορτιζονη.. Εμενα με πιανουν ταχυκαρδιες και την μια ζεσταινομαι και την αλλη κρυωνω!!! Καταλαβαινω τις μαμαδες που περνανε κλημακτηριο!!! :shock:

cfcIp3.png

Κοριτσακια γεια σας σημερα βαλαμε κουρτινες στο παιδικο

http://yfrog.com/7197069630j

εχω τρελαθει συνεχεια πηγαινω και τις βλεπω!! χθες πηγαμε στα mothercare και πηραμε κατι μπαλαρινες παπουτσια 0-3 ( βλεπετε avatar) κατι χρωματιστες κορδελες και ενα καλσον φρουφρουδενιο στον ποπο θα της το βαζω με το παμπερς απο μεσα και θα φουσκωνει πωπω θα το χασω κοριτσια θα γινω πολυ χαζομαμα!!!

Μαριλενα μου μην ανησυχεις ολα καλα θα πνε κουκλιτσα μου αφου εκανες και τις ενεσεις μην φοιβασαι τιποτα η αγωνια για τα προωρα ειναι μηπως δεν εχουν προλαβει να ωριμασουν οι πνευμονες... εσεις αυτο το λυσατε με τις ενεσουλες και οπως λεει και το μελακι πολυ γρηγορα περνουνε βαρος οποτε κανενα προβλημα δεν θα υπαρχει!!

Μαρακι μου τι επαθες ευτυχως ομως ολα καλα!!! παντως και εγω εχω πολυ συχνα μπολικα υγρα και βλεπω και αρκετα συχνα αιμα αλλα ο γιατρος μου εχει πει να μην ανησυχω λογω του πολυποδα οποτε το βλεπω και σφυριζω!!

Αγγελικουλα μου ο μπεμπακος στην μεγαλη φωτο δεν φαινεται αρκετα καλα αλλα σαυτην που εχεις το προφιλ καπως φαινεται και πρεπει να ειναι κουκλος!!

Οσο για τα Ηρα και σε εμας τα ιδια μας κανανε ηταν να μας τα φερουν την Τριτη και μας πηραν να μας τα φερουν την Πεμπτη και οχι τιποτα αλλο ο αντρας μου ζητησε με πολυ δυσκολια ρεπο την Τριτη και τωρα πρεπει να το παρακαλαει να το αλλαξουνε για την Πεμπτη ωστε να ειναι εδω!! μας βαζουν να πληρωνουμε και μετα μας πουλανε τρελα !!!

Μελακι, Ζουνιτσα φιλακια πολλα!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

margioyla μου η φωτογραφια δεν ανοιγει....

τα μπαλαρινακια τρελα!!! υπεροχα!! αχ χαζομαμα!!!!χαχαχα!!

Μαριλενα μου ολα θα πανε καλα και θα ειναι τελειομηνο λογικο ειναι να μην μπορεις να κοιμηθεις με μπουκωμα και ποσο μαλλον οταν περνανε και διαφορες σκεψεις στο μυαλο σου

Καλησπέρα!

Ούτε γω βλέπω τον υιό Αγγελική.

Είδα όμως τις κουρτίνες! Γλύκα!

Και γω πιστεύω αυτή τη βδομάδα να ψιλοετοιμαστούμε και να σας δείξω το δικό μας δωμάτιο.

Τα μπαλαρινάκια τα χω και γω, αλλά απτο τζάμπο, σχεδόν ίδια τα κόβω...της τα φόρεσα κάποιες φορές με ένα φόρεμα και καλσόν αλλά ταλαιπωρίαααααα. Γλύκα ήταν δε το συζητώ! Τωρα που είναι ανθρωπάκι και περπατάει είναι πιο καλά τα φορέματα καιτα ρούχα γενικότερα δείχνουν καλύτερα, στρώνουν καλά. Τα μωρά με τα ρούχα είναι λίγο σα βασανισμένα!

Τι άλλα?

Ολα καλά διαβάζω...καλά πάμε.

Εγώ λίγο κάπως βαριά είμαι από χτες, λίγα πονάκια....εεεεε....τα γνωστά.

Η Νικελ που χάθηκε?

Απολαμβάνει την άδεια μάλλον!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω πολυ Ζουνιτσα!!! Ευχομαι και σε σενα με το καλο να κρατησεις την μπεμπα σου αγκαλια!!!

Φιλια πολλα!!!

Μπραβο Αγγελικουλα!!! Πολυ χαιρομαι για τον μπεμπη σας!!! Ευχομαι ολα καλα να πανε και να τον παρεις στα χερια σου γρηγορα!!!! ΕΕΕΕΕΕ χαζομανες ολες μας!!!!! :P

Σ'ευχαριστώ πολύ Μαριλενάκι μου το ξέρω οτι χαίρεσαι όπως χαίρομαι πολύ κ εγώ όταν ακούω καλά νέα για όλα τα μωράκια της παρέας μας δεν το συζητώ!!!! Όσο για χαζομάνες...αιντε αιντεεεεεεεεεε θα μας μαζεύουν με τα κουταλάκια απο το πάτωμα οταν με το καλό τα πάρουμε αγκαλίτσα στανταρντ!!!

Καλημέρα Μαρια μου!!!

Ναι βασικα η δικια μου βαλιτσα θα εχει δικα μου πραγματα μεσα..

Για τον μπεμπη μονο μια αλλαξια εξοδου θα ετοιμασω και ευχομαι ολα να πανε καλα και να του την φορεσω!!! Ευχομαι να μην μου τον παρουν για κανενα νοσοκομειο.. :-(

Κι εγώ δεν έχω ετοιμάσει την βαλίτσα ακόμα και ενώ έχω συγκεντρώσει σχεδόν τα πάντα τα έχω χύμα..Την άλλη εβδομάδα οπωσδήποτε θα τα βάλω μέσα να είναι έτοιμα ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει! Γιατί να μην του βάλεις την αλλαξιά? Σιγά μην και δεν τον πάρεις μαζί σου ούτε που να το σκεφτεσαι!!!!! Ο μπέμπης σου θα έρθει μαζί σου τέλος!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσια!!! Τι κανετε?

Εγω εχω παθει την πλακα μου με τον βραδυνο υπνο... :mad:

Χτες παλι κοιμηθηκα 4 το βραδυ και μετα ξυπνησα 6,30 και ξανακοιμηθηκα 8 και ξυπνησα 11.30!!! Τι θα κανω με την παρτη μου βρε κοριτσια??? Καραούλι ολη την νυχτα στεινω!!!

Πυρετο δεν εχω ευτυχως τωρα 2 μερες αλλα μου εχει μεινει η μυτη και ο λαιμος!!! Και ειναι μαλλον και αυτα που δεν με αφηνουν να ηρεμησω το βραδυ...

Ο μπεμπης ειναι λιγο ποιο ησυχος αυτες τις μερες. Δεν ξερω μηπως επηρεαστηκε απο την κορτιζονη.. Εμενα με πιανουν ταχυκαρδιες και την μια ζεσταινομαι και την αλλη κρυωνω!!! Καταλαβαινω τις μαμαδες που περνανε κλημακτηριο!!! :shock:

Όσο για τον βραδυνό ύπνο μιλάμε για πονεμένη ιστορία... μια απο τα ίδια αυτός δεν είναι πλεόν ύπνος αλλά χαρούμενο διάλειμμα :tongue:

Υπομονή και τελειώνουμε σιγά σιγά όμως...Υπάρχει κ μια ακόμα ανωμαλία στο μυαλό μου..απο την μία θέλω να τελειώσει και να πάρω το νινί μου αγκαλιά να το σβουρίξω στα φιλιά απο την άλλη λυπάμαι που τελειώνει...Είμαι του γιατρού έτσι???

Περαστικούλια κ απο το κρύωμα που σίγουρα δεν σου κάνει την ζωή ευκολότερη...υπομονή!

Κοριτσακια γεια σας σημερα βαλαμε κουρτινες στο παιδικο

http://yfrog.com/7197069630j

εχω τρελαθει συνεχεια πηγαινω και τις βλεπω!! χθες πηγαμε στα mothercare και πηραμε κατι μπαλαρινες παπουτσια 0-3 ( βλεπετε avatar) κατι χρωματιστες κορδελες και ενα καλσον φρουφρουδενιο στον ποπο θα της το βαζω με το παμπερς απο μεσα και θα φουσκωνει πωπω θα το χασω κοριτσια θα γινω πολυ χαζομαμα!!!

Αγγελικουλα μου ο μπεμπακος στην μεγαλη φωτο δεν φαινεται αρκετα καλα αλλα σαυτην που εχεις το προφιλ καπως φαινεται και πρεπει να ειναι κουκλος!!

Οσο για τα Ηρα και σε εμας τα ιδια μας κανανε ηταν να μας τα φερουν την Τριτη και μας πηραν να μας τα φερουν την Πεμπτη και οχι τιποτα αλλο ο αντρας μου ζητησε με πολυ δυσκολια ρεπο την Τριτη και τωρα πρεπει να το παρακαλαει να το αλλαξουνε για την Πεμπτη ωστε να ειναι εδω!! μας βαζουν να πληρωνουμε και μετα μας πουλανε τρελα !!!

QUOTE]

Μαργιούλα μου καλορίζικη η κουρτινούλα σας είναι υπέροχη!!! :) Πώς να μην την χαζέυεις μετά συνέχεια μπορείς??? Άσε όλες μας εδώ ειμαι χαζομαμάδες απο χέρι... τρελλέςςςςςςςςςςςς για δέσιμοοοοοοοοοο

Σ'ευχαριστώ πολύ που κατάφερες να αποκρυπτογραφήσεις τον γίοκα μου γιατί ως τώρα νόμιζα οτι μόνο εγώ τον βλέπω!!!!! Καλούλης πρέπει να είναι όπως μου φάνηκε πάντως κ μοιάζει ίσως λίγο περισσότερο στον μπαμπά αν και το στόμα του μου φαίνεται οτι έχει μοιάσει λίγο στο δικό μου.. Μπορεί βέβαια όλα αυτά να είναι κ της φαντασίας μου κανείς δεν ξέρει χαχΑΧΑΧΑΑααα

Όσο για τα ΗΡΑ άσε με γιατί θα μου ανέβει πάλι το αίμα στο κεφάλι όσο το σκέφτομαι.... Εγώ υποτίθεται περιμένω σήμερα για να δούμε... Έτσι κ δεν έρθουν θα με ακούσει όλη η Αττική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα!

Ούτε γω βλέπω τον υιό Αγγελική.

Είδα όμως τις κουρτίνες! Γλύκα!

Και γω πιστεύω αυτή τη βδομάδα να ψιλοετοιμαστούμε και να σας δείξω το δικό μας δωμάτιο.

Τα μπαλαρινάκια τα χω και γω, αλλά απτο τζάμπο, σχεδόν ίδια τα κόβω...της τα φόρεσα κάποιες φορές με ένα φόρεμα και καλσόν αλλά ταλαιπωρίαααααα. Γλύκα ήταν δε το συζητώ! Τωρα που είναι ανθρωπάκι και περπατάει είναι πιο καλά τα φορέματα καιτα ρούχα γενικότερα δείχνουν καλύτερα, στρώνουν καλά. Τα μωρά με τα ρούχα είναι λίγο σα βασανισμένα!

Τι άλλα?

Ολα καλά διαβάζω...καλά πάμε.

Εγώ λίγο κάπως βαριά είμαι από χτες, λίγα πονάκια....εεεεε....τα γνωστά.

Η Νικελ που χάθηκε?

Απολαμβάνει την άδεια μάλλον!

Μελάκι μου δεν πειράζει που δεν το βλέπεις θα σας κάνουμε έκπληξη μετά!!!! Μην νομίζεις κ εγώ με προσπάθεια διακρίνω το μουτράκι του, ο γιατρός είπε οτι στο σημείο που έχει κολλήσει στον πλακούντα ειναι πολύ δύσκολο να τον δούμε κανονικά!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα!!!!

αν σας πω οτι για να κοιμηθω επιτελους γυρω στις 3 το πρωι αναγκαστικα και κοιμηθηκα αναποδα στο κρεβατι για την ακριβεια στα ποδια του κρεβατιου....!!!καλα μιλαμε οτι οταν ξυπνησα στις 6 γελαγα μονη μου!!

χαχα!!

σε λιγο θα σιδερωσω τα ρουχαλακια....η πλακα ειναι οτι ενω εβαλα ενα πλυντηριο δεν φανηκε η διαφορα καθολου! λες και η ντουλαπα που τα εχω μεσα δεν εχει καμμια αλλαγη...

εχω να βαλω πλυντηριααααα.........

καλημερα!!!!

αν σας πω οτι για να κοιμηθω επιτελους γυρω στις 3 το πρωι αναγκαστικα και κοιμηθηκα αναποδα στο κρεβατι για την ακριβεια στα ποδια του κρεβατιου....!!!καλα μιλαμε οτι οταν ξυπνησα στις 6 γελαγα μονη μου!!

χαχα!!

σε λιγο θα σιδερωσω τα ρουχαλακια....η πλακα ειναι οτι ενω εβαλα ενα πλυντηριο δεν φανηκε η διαφορα καθολου! λες και η ντουλαπα που τα εχω μεσα δεν εχει καμμια αλλαγη...

εχω να βαλω πλυντηριααααα.........

Τρελλή σβούρα δηλ. Μαράκι μου έ? χΑχΑΧαχΑΑ

Με το καλό να φτίαξετε την προικούλα σας!!!! Καλά δεν βρέχει εκεί που θα τα στεγνώσεις?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ξέχασα να σας πώ οτι την Πέμπτη πήρα και την άδεια τοκετού απο το ΙΚΑ πληρώθηκα κιόλας για τις 56 μέρες! Μετά έχουμε να πάρουμε το επίδομα τοκετού και την άδεια λοχείας για 63 μέρες. Ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου δόξα το θεό!

Σήμερα περιμένω τα έπιπλα απο την ΗΡΑ το καλό που τους θέλω να μου τα στείλουν γιατί θα μας ακούσετε μέχρι την Κρήτη!!!!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

χαχα!! οπως το πες σβουρα!!

εδω δεν βρεχει εδω δεν βρεχει! ασε που τα απλωσα χτες που ειχε ηλιο και ζεστη ετσι απλα σιδερο σημερα...αλλο πλυντηριο δεν βαζω τωρα....το παω χαλαρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...