Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο Αγγελικουλα!!

παιδαρος ο πριγκιπας! τελεια τα κιλα του!

αντε να ερθουν και τα επιπλα(εγω στην θεση σου θα τα ξεπληρωνα σταν παραδοση παντως)!

Ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου να'σαι καλά!!!!! Δόξα το θεό καλός είναι η αλήθεια είναι οτι ειμαι πολύ ευχαριστημένη με την ανάπτυξη του κ αν συνεχίσει έτσι στις 38 εβδ. θα είναι περίπου 3.300 που μου είπε ο γιατρός οπότε σούπερ! Όσο για τα έπιπλα άσε...πονεμένη ιστορία...εννοείται οτι μετανιώσαμε που ξοφλήσαμε αλλά βλέπεις ειναι όρος του ΗΡΑ αυτός.. πρώτα εξοφλείς κ μετά παραδίδουν.. τι να πώ!!! Την Δευτέρα θα σας πώ νεότερα! Απο την φωτογραφία που έβαλα κατάλαβες τπτ? η μόνο εγώ τον βλέπω?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

δεν φαινετε πολυ καθαρα η φωτογραφια...

εγω δεν θα τα επαιρνα τετοιες συμφωνιες δεν μου αρεσουν...εμεις ειχαμε δωσει το 60% οταν τα κλεισαμε και την ημερα που γεννησα πηγε ο αντρας μου και τους ειπε να τα φερουν οταν τα εφεραν τους δωσαμε τα υπολοιπα...

αλλα παλι αυτο ειναι κατι που θα εκανα εγω...ασε που πιστευω οτι τωρα με αυτη την κριση κανουν οτι θες για τα λεφτα....

ειδικα τα μετρητα!!!

δεν φαινετε πολυ καθαρα η φωτογραφια...

εγω δεν θα τα επαιρνα τετοιες συμφωνιες δεν μου αρεσουν...εμεις ειχαμε δωσει το 60% οταν τα κλεισαμε και την ημερα που γεννησα πηγε ο αντρας μου και τους ειπε να τα φερουν οταν τα εφεραν τους δωσαμε τα υπολοιπα...

αλλα παλι αυτο ειναι κατι που θα εκανα εγω...ασε που πιστευω οτι τωρα με αυτη την κριση κανουν οτι θες για τα λεφτα....

ειδικα τα μετρητα!!!

Κλάψ κρίμα που δεν τον βλέπεις.. η αλήθεια είναι οτι ο αφιλότιμος έχει κολλήσει σε ένα σημείο του πλακούντα κ δεν μας επιτρέπει να βγάλουμε καλύτερη φωτογραφία φαντάσου αυτή βγήκε με χίλια ζόρια αλλά η αλήθεια είναι οτι τώρα τον φαντάζομαι κάπως κ μου είναι αρκετό!!!

Μωρέ χίλιες φορές δίκιο εχεις σου λέω κ εγώ το μετάνιωσα...και τους δώσαμε και μετρητά..κανονικά θα έπρεπε να κάνουμε ότι θέλουμε εμεις κ οχι το αντιθετο αλλά ας όψεται... Ας έρθουν τώρα με το καλό την Δευτέρα κ απο δώ κ πέρα θα σου πώ εγω για ότι προκύψει..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ακου τι επαθα ομως σημερα.γυρναω απο την πεθερα μου και παω τουαλετα και ειχα πολλα πολλα υγρα που ειχα λερωσει και το παντελονι.τρομαξα νομιζα οτι σπασανε τα νερα αλλα ευτυχως δεν ηταν τιποτα....

βεβαια εκεινη την ωρα τα παιξα φιλεναδα....δεν ηταν ο αντρας μου σπιτι και ημουν μονη με την Εφη και σκεφτομουν οτι αν κατι παει στραβα δεν θα εχω κανεναν να με παει στην κλινικη και το χωριο ειναι και μακρια 12 χλμ απο την κλινικη και δεν περνανε ταξι απο εδω...επαθα σοκ μετα συνηλθα

Διαφημίσεις

σε καταλαβαινω....τον μικρο θα τον δεις θα τον αγκαλιασεις και θα κλαις απο ευτυχια!!!!

ολα τα αλλα ειναι δευτερα!!

εγω δεν ηθελα να τα παρω πριν γεννησω να σου πω την αληθεια αλλα ηξερα οτι ειχαν ερθει και τα ειχα δει..μια βλακεια μου κανανε με το καροτσι αλλα ευτυχως βρηκα ακρη με την chicco και ετσι κανενα προβλημα!

τωρα αν δεις τον ξενωνα θα παθεις το στρωμα ειναι εκει η κουνια ασυναρμολογητη εκει ασε σου λεω θα ερθει η μανα μου τον Νοεμβρη και να δω πως θα κοιματε!!χαχα!!

ακου τι επαθα ομως σημερα.γυρναω απο την πεθερα μου και παω τουαλετα και ειχα πολλα πολλα υγρα που ειχα λερωσει και το παντελονι.τρομαξα νομιζα οτι σπασανε τα νερα αλλα ευτυχως δεν ηταν τιποτα....

βεβαια εκεινη την ωρα τα παιξα φιλεναδα....δεν ηταν ο αντρας μου σπιτι και ημουν μονη με την Εφη και σκεφτομουν οτι αν κατι παει στραβα δεν θα εχω κανεναν να με παει στην κλινικη και το χωριο ειναι και μακρια 12 χλμ απο την κλινικη και δεν περνανε ταξι απο εδω...επαθα σοκ μετα συνηλθα

Αμάν!!!! Καταλαβαίνω την φρίκη που θα έφαγες... Πάντως απ'όσο ξέρω τα πολλά υγρά αν δεν συνοδέυονται από φαγούρα ή τσούξιμο συνήθως δεν είναι τπτ το σοβαρό, τα δέ υγρά του αμνιακού δεν μυρίζουν καθόλου και είναι εντελώς αραιά έτσι μου εχει πει ο γιατρός μου. Καλού κακού όμως κάνε κανένα τηλέφωνο μπορεί να θελήσει να κάνεις καλλιέργεια έτσι για να είστε κ σίγουροι! Μα καλά δεν έχεις κανένα γείτονα εκει κοντά?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

χαχα!!

καλο γειτονα? μπα.....

ασε που συνηθως λειπουν....

ελειπε και η κουνιαδα μου ειναι στην Αθηνα!

σου λεω επαθα..δεν ηταν τιποτα ομως απλα ηταν πολλα υγρα ....

δεν εχω τσουξιμο ή κατι αλλο.Υγρα εχω ετσι και αλλιως απλα σημερα ηταν πιο πολλα...

σε καταλαβαινω....τον μικρο θα τον δεις θα τον αγκαλιασεις και θα κλαις απο ευτυχια!!!!

ολα τα αλλα ειναι δευτερα!!

εγω δεν ηθελα να τα παρω πριν γεννησω να σου πω την αληθεια αλλα ηξερα οτι ειχαν ερθει και τα ειχα δει..μια βλακεια μου κανανε με το καροτσι αλλα ευτυχως βρηκα ακρη με την chicco και ετσι κανενα προβλημα!

τωρα αν δεις τον ξενωνα θα παθεις το στρωμα ειναι εκει η κουνια ασυναρμολογητη εκει ασε σου λεω θα ερθει η μανα μου τον Νοεμβρη και να δω πως θα κοιματε!!χαχα!!

Καλά εσύ έχεις φοβερή υπομονή ως άνθρωπος δεν το συζητώ...Εγώ παιδί μου δεν κρατιέμαι!! Άσε που όλες αυτές οι ετοιμασίες νιώθω οτι με φέρνουν ενα βήμα πιο κοντά στο παιδί μου.. Όταν δε δώ τον μικρό θα τα κάνω εγώ πάνω μου πριν προλάβει αυτός... Νομίζω οτι θα τον ερωτευτώ κεραυνοβόλα τι να σου πώ..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

χαχα!!

καλο γειτονα? μπα.....

ασε που συνηθως λειπουν....

ελειπε και η κουνιαδα μου ειναι στην Αθηνα!

σου λεω επαθα..δεν ηταν τιποτα ομως απλα ηταν πολλα υγρα ....

δεν εχω τσουξιμο ή κατι αλλο.Υγρα εχω ετσι και αλλιως απλα σημερα ηταν πιο πολλα...

Καλέ ναί μην ανησυχείς κ εγώ έχω τέτοια υγρά κάποιες μέρες παραπάνω κάποιες λιγότερο όλα καλά!!!! Λοιπόν πάω τώρα να ξαπλώσω στον καναπέ λιγάκι γιατί αρκετά με τις συγκινήσεις σήμερα θα δούμε καμιά ξένη σειρά στο κομπιούτερ με τον αντρούλη μου!! Σου στέλνω πολλά φιλάκια εσένα της Εφούλας κ της κοιλιτσας σου!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

σιγουρα ειναι ερωτας με την πρωτη ματια!!

δεν το συζητω!!!

κοιτα υπομονη δεν εχω πολυ απλα σε καποια θεματα κανω για να ειμαι ηρεμη...

τωρα πρεπει να δω ποτε θα ξεκινησω τα πλυσιματα...αυτο με αγχωνει να σου πω την αληθεια...

δεν ειναι και η μαμα μου εδω ή αδελφη μου να πω οτι οκ εχω καποιον να βοηθησει.Η πεθερα μου θα παει Χιο ταξιδακι 2 βδομαδες την αλλη Παρασκευη μετα θα καθεται βεβαια αλλα .....ειπε οτι θα ερθει να με βοηθησει μια μερα αλλα καλο ειναι να παρω και γυναικα...

καλη ξεκουραση...παω και εγω να κανω της Εφουλας μου κατι να φαει (της εχει ανοιξει η ορεξη σκεψου εφαγε 4 σουβλακια καλαμακια και στο καπακι καλαμαρακια και πατατες τηγανητες και πριν λιγο 2 μηλα και τωρα παλι λεει πειναει)

Μαριλενάκι χαίρομαι γι'αυατά που σου είπε ο γιατρός και έχει δίκιο για τη στεναχώρια....

Βέβαια λυπάμαι για τον ξάδερφο. αμάν βρε παιδάκι μου, τι γίνεται στον κόσμο!!! δεν πάτε να κάνετε ένα ευχέλαιο??? καλά έκανες και κράτησες απόσταση, για το παιδάκι σου όχι για κανένα άλλο λόγο!

Ηρέμησε τώρα, ακόμα και πρόωρα να γεννηθεί είσαι στο διάστημα ασφαλείας. και τις ενεσούλες, ναι τις κάνεις για να αναπτυχθούν πρόωρα οι πνεύμονες του μωρού. Οπότε προχώρα με το καφάλο ψηλα και το χαμόγελο στα χείλη!!!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!! ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ..... ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!!!!

Σ'ευχαριστω πολυ Ζουνιτσα!!! Ευχομαι και σε σενα με το καλο να κρατησεις την μπεμπα σου αγκαλια!!!

Φιλια πολλα!!!

αντε Μαριλένα μου περιμενα πως και πως να διαβασω νεα σου αλλιως θα σε επαιρνα παλι τηλ!

η κορτιζονη δεν ειναι τιποτα και δεν σημαινει και οτι θα γεννησεις σιγουρα προωρα απλα σου ειπε να τις κανεις για παν ενδεχομενο!!

θα δεις που μολις μπεις στο μηνα σου θα γεννησεις!

και θα ερθω να δω τον μπεμπακο σου και εσενα στο υποσχομαι!!!

Σ'ευχαριστω πολυ βρε Μαρια μου για το ενδιαφερον σου. Να σαι καλα και συ και η οικογενεια σου!!! Η αλήθεια ειναι οτι λιγοι σε καταλαβαινουν τετοιες στιγμες. Ευτυχως που εχω και εσας εδω!!! :tongue:

Η αλήθεια ειναι οτι και γω περιμενα να μου πει να τις κανω. Αν δεν τις εκανα θα ημουν σε μεγαλυτερη αγωνια. Ελπίζω τουλαχιστον να βοηθησουν το μπεμπη μου αν ομηγεννετω συμβει κατι προωρο..

Θα σε ενημερωσω με μυνημα οταν θα γεννησω να ερθεις. Να ενημερωσεις και συ τα κοριτσια εδω. Σιγουρα θα χρειαστω την θετικη σας ενεργεια!!! :tongue:

Μαριλένα, να πατήσεις τις 34 βδομάδες θα ναι σούπερ.

Εκανες κ τις ενέσεις, μια χαρά.

Δεν υπάρχει βρε κίνδυνος τώρα, ε άντε ναναι λίγο αδυνατούλι το νινί, ούτε θα καταλάβεις πότε θα κερδίσει το χαμένο έδαφος. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα!.

Ενταξει Μελακι και γω σκεφτομαι οτι μαλλον ειναι δυσκολο να φτασω τις 38 εβδομαδες αλλα τουλαχιστον να πανε ολα καλα να μπουμε στην 36..

Για τα κιλα δεν πολυ αγχωνομαι. Τα πνευμονια με προβληματιζουν. Δεν θελω να χρειαστει υποστηριξη...

Κοριτσάρες μου τώρα μπήκα στο σπίτι! Μετά απο μία πρωινή περιπέτεια τελικά τα καταφέραμε κάναμε το ντόπλερ!!! Είχαμε ραντεβού στις 11 στο Μητέρα, πήγαμε λοιπόν κ ενώ πλήρωσα κανονικά στο λογιστήριο πήγα να κάνω τον υπέρυχο.. αμ δέ... Είχε πιάσει φωτιά και χάλασαν τα μήχανηματα προς το παρον .. :confused::confused::confused:

Πέρνω τα λεφτά μου πίσω και πείσμωσα κορίτσια... δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι έπρεπε να περιμένω ως την Τρίτη για επόμενο ραντεβού, έτσι λοιπόν πήγα κ εγώ στο ΙΑΣΩ!! Εεεεε θα έσκαγα ως τότε τι να κάνουμε!!

Λοιπόν τα νέα μας!! Δόξα το θεό ο μπεμπούλης χαίρει άκρα υγείας!!! Και με λεπτομέρειες.. Το νινάκι μας έφτασα στα 2.025 γρ., οι κινήσεις του εμβρύου ειναι φυσιολογικές, η προβολή κεφαλική και δεν θα αλλάξει μας είπε κ αυτός ο γιατρός, η θέση του πλακούντα είναι πρόσθια υψηλή, ωρίμανση πλακούντα ωριμότητα 0 και τέλος η ποσότητα του αμνιακού υγρού είναι φυσιολογική!!! :P:p:p:p:p

Καταφέραμε επιτέλους κ βγάλαμε κ μια 4d φωτογραφία με τα χίλια ζόρια γιατί το κεφάλι του ο μπέμπης το έχει κολλήσει στον πλακούντα (μα τι παιδί κ αυτό...) σας την βάζω να την δείτε και ακούω γνώμες χιχιχιχιιιιχιχιχιι

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟς....ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

Μπραβο Αγγελικουλα!!! Πολυ χαιρομαι για τον μπεμπη σας!!! Ευχομαι ολα καλα να πανε και να τον παρεις στα χερια σου γρηγορα!!!! ΕΕΕΕΕΕ χαζομανες ολες μας!!!!! :P

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Αχ βρε Μαρια μου...θυμασαι που και γω σου ειπα χτες για τα υγρα..

Σε καταλαβαινω απολυτα!!! Και γω γι'αυτο φοβαμαι μην χανω υγρα και δεν το καταλαβαινω... Προσπαθω απο χτες να τα παρακολουθω περισσοτερο.

Απλα ο γιατρος μου ειπε οτι αν χασω τα υγρα, θα αρχισει και η διαδικασια τοκετου οποτε θα εχω πονους. Δεν μπορω να κανω κατι αλλο..

Εσυ τι εκανες? Πηρες το γιατρο η απλα περασε μετα? Δεν μπορεις να καλεσεις ενα ταξι αν συμβει κατι? Αν θελεις παρεμε τηλεφωνο αν σου συμβει κατι. Να βρω αυτοκινητο να ερθω να σε παρω. Θα τρεχουμε και οι δυο με τις κοιλιες πανικοβλητες!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...