Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω!!!! τόσα ζητάνε και εδώ!! μάλλον δεν έχουν ανάγκη και κόψιμο για τη δουλειά, σου λεει άμα θες..... πάνε οι εποχές που πείναγαν, τώρα πεινάμε εμείς....

Ακριβως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

μελακι και εμενα μεγαλο το σπιτι 160 τμ αλλα ευτυχως δεν ειναι μεζονετα..

και εγω μονη μου ολα...να πηγαινω την Εφη μου σχολειο να την παιρνω να την διαβαζω να σιδερωνω να απλωνω τα εχω φτυσει..

να μην σου πω πως ηταν το σπιτι το καλοκαιρι που ημουν ξαπλα..........

ευτυχως ηρθαν οι γονεις μου τον Ιουνη και το εγλυψαν...........5 μερες γενικη σου λεω μονο!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Ευχομαι να εισαστε ολες καλα, δεν εχω διαβασει ακομα τα μηνυματα σας...

Προς το παρον ειμαι καλα και εγω και ο μπεμπης!!! Οι μερες της εβδομαδας περασαν πολυ δυσκολα δυστηχως. Ειμαι συνεχεια στην αγωνια, βαζω στο μυαλο μου ασκημες σκεψεις και γενικα δεν ειμαι πολυ καλα... Αρρωστησα κιολας και ειμαι με λαιμο, πονοκεφαλο, μυτη και πυρετο!!! Και δεν φτανουν αυτα, χτες ειχαμε παλι τον "χαμο" ενος ξαδερφου μου απο την γνωστη πια και συνηθησμενη αρρωστια...

Εννοειται οτι δεν πηγα και γενικα κρατησα πολυ ψυχραιμη σταση. Καμια σχεση με τον θειο του Στελιου. Γιατι δεν γινεται πια να στεναχωραω τον μπεμπη συνεχεια. Αλλα και μας ρε γαμωτο ολα στραβα πανε...Τελος παντον..

Χτες πηγα στον γιατρο μου...αυτος σαφως ειναι ποιο ψυχραιμος απο εμενα γιατι ειναι γιατρος και του συμβαινουν συχνα αυτα. Το αμνιακο δεν μειωθηκε ευτυχως. Πηρε διαφορες μετρησεις. Η μια απο αυτες ηταν 3.6 περιπου και μια αλλη 7. Μου ειπε οτι καθε μια ωρα να κανουμε υπερηχο, οι μετρησεις θα ειναι διαφορετικες γιατι εχουν να κανουν με το μωρο, αν ουρηθηκε δηλαδη...Δεν μπορω να κανω κατι για να αλλαξω τα πραγματα, και να μην στεναχωριεμαι γιατι ολες μου οι ορμονες περνανε στο μωρο.

Επισης μου εγραψε να κανω ενεσεις κορτιζονης σε περιπτωση προωρου τοκετου ελπιζουμε οτι θα βοηθησουν αναπνευστικα το μωρο....

Ειδη τις εκανα. Εκανα 2 δοσεις χτες βραδυ στις 8 και δυο δοσεις σημερα το πρωι παλι στις 8... Τσουξανε λιγο οι ατιμες αλλα για χαρη του μπεμπη τωρα θα εκανα τα παντα!!! Οποτε κοριτσια για να μου πει να τις κανω μαλλον γνωριζει πολυ καλα οτι θα γεννησω κατα πασαν πιθανοτητα προωρα.. Το επομενο ραντεβου ειναι την Πεμπτη στις 7 το απογευμα. Παναγιτσα μου πως θα περασουν οι μερες παλι!!! Σημερα ειμαι 32 εβδομαδων και 5 ημερων. Μετραω τις μερες σαν το φανταρο!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!!! :tongue:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Μαριλενάκι χαίρομαι γι'αυατά που σου είπε ο γιατρός και έχει δίκιο για τη στεναχώρια....

Βέβαια λυπάμαι για τον ξάδερφο. αμάν βρε παιδάκι μου, τι γίνεται στον κόσμο!!! δεν πάτε να κάνετε ένα ευχέλαιο??? καλά έκανες και κράτησες απόσταση, για το παιδάκι σου όχι για κανένα άλλο λόγο!

Ηρέμησε τώρα, ακόμα και πρόωρα να γεννηθεί είσαι στο διάστημα ασφαλείας. και τις ενεσούλες, ναι τις κάνεις για να αναπτυχθούν πρόωρα οι πνεύμονες του μωρού. Οπότε προχώρα με το καφάλο ψηλα και το χαμόγελο στα χείλη!!!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!! ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ..... ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

αντε Μαριλένα μου περιμενα πως και πως να διαβασω νεα σου αλλιως θα σε επαιρνα παλι τηλ!

η κορτιζονη δεν ειναι τιποτα και δεν σημαινει και οτι θα γεννησεις σιγουρα προωρα απλα σου ειπε να τις κανεις για παν ενδεχομενο!!

θα δεις που μολις μπεις στο μηνα σου θα γεννησεις!

και θα ερθω να δω τον μπεμπακο σου και εσενα στο υποσχομαι!!!

Διαφημίσεις

Μαριλένα, να πατήσεις τις 34 βδομάδες θα ναι σούπερ.

Εκανες κ τις ενέσεις, μια χαρά.

Δεν υπάρχει βρε κίνδυνος τώρα, ε άντε ναναι λίγο αδυνατούλι το νινί, ούτε θα καταλάβεις πότε θα κερδίσει το χαμένο έδαφος. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα!

Αγγελική περιμένουμε νέα.

Φιλιά σε όλες.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κοριτσάρες μου τώρα μπήκα στο σπίτι! Μετά απο μία πρωινή περιπέτεια τελικά τα καταφέραμε κάναμε το ντόπλερ!!! Είχαμε ραντεβού στις 11 στο Μητέρα, πήγαμε λοιπόν κ ενώ πλήρωσα κανονικά στο λογιστήριο πήγα να κάνω τον υπέρυχο.. αμ δέ... Είχε πιάσει φωτιά και χάλασαν τα μήχανηματα προς το παρον .. :confused::confused::confused:

Πέρνω τα λεφτά μου πίσω και πείσμωσα κορίτσια... δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι έπρεπε να περιμένω ως την Τρίτη για επόμενο ραντεβού, έτσι λοιπόν πήγα κ εγώ στο ΙΑΣΩ!! Εεεεε θα έσκαγα ως τότε τι να κάνουμε!!

Λοιπόν τα νέα μας!! Δόξα το θεό ο μπεμπούλης χαίρει άκρα υγείας!!! Και με λεπτομέρειες.. Το νινάκι μας έφτασα στα 2.025 γρ., οι κινήσεις του εμβρύου ειναι φυσιολογικές, η προβολή κεφαλική και δεν θα αλλάξει μας είπε κ αυτός ο γιατρός, η θέση του πλακούντα είναι πρόσθια υψηλή, ωρίμανση πλακούντα ωριμότητα 0 και τέλος η ποσότητα του αμνιακού υγρού είναι φυσιολογική!!! :P:p:p:p:p

Καταφέραμε επιτέλους κ βγάλαμε κ μια 4d φωτογραφία με τα χίλια ζόρια γιατί το κεφάλι του ο μπέμπης το έχει κολλήσει στον πλακούντα (μα τι παιδί κ αυτό...) σας την βάζω να την δείτε και ακούω γνώμες χιχιχιχιιιιχιχιχιι

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟς....ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα!!!

αντε καλη επιτυχια Αγγελικουλα μου!!!!!!

φιλακια!

Σ'ευχαριστώ κοριτσάρα μου και στα δικά σου!!! :)

καλημέρα!!!!!

Αγγελικούλα όλα καλά θα είναι.... καλά αποτελέσματα!!!!

Να σαι καλά φιλεναδούλα μου εύχομαι καλά αποτελέσματα κ σε σας με το καλό!!!

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Ευχομαι να εισαστε ολες καλα, δεν εχω διαβασει ακομα τα μηνυματα σας...

Προς το παρον ειμαι καλα και εγω και ο μπεμπης!!! Οι μερες της εβδομαδας περασαν πολυ δυσκολα δυστηχως. Ειμαι συνεχεια στην αγωνια, βαζω στο μυαλο μου ασκημες σκεψεις και γενικα δεν ειμαι πολυ καλα... Αρρωστησα κιολας και ειμαι με λαιμο, πονοκεφαλο, μυτη και πυρετο!!! Και δεν φτανουν αυτα, χτες ειχαμε παλι τον "χαμο" ενος ξαδερφου μου απο την γνωστη πια και συνηθησμενη αρρωστια...

Εννοειται οτι δεν πηγα και γενικα κρατησα πολυ ψυχραιμη σταση. Καμια σχεση με τον θειο του Στελιου. Γιατι δεν γινεται πια να στεναχωραω τον μπεμπη συνεχεια. Αλλα και μας ρε γαμωτο ολα στραβα πανε...Τελος παντον..

Χτες πηγα στον γιατρο μου...αυτος σαφως ειναι ποιο ψυχραιμος απο εμενα γιατι ειναι γιατρος και του συμβαινουν συχνα αυτα. Το αμνιακο δεν μειωθηκε ευτυχως. Πηρε διαφορες μετρησεις. Η μια απο αυτες ηταν 3.6 περιπου και μια αλλη 7. Μου ειπε οτι καθε μια ωρα να κανουμε υπερηχο, οι μετρησεις θα ειναι διαφορετικες γιατι εχουν να κανουν με το μωρο, αν ουρηθηκε δηλαδη...Δεν μπορω να κανω κατι για να αλλαξω τα πραγματα, και να μην στεναχωριεμαι γιατι ολες μου οι ορμονες περνανε στο μωρο.

Επισης μου εγραψε να κανω ενεσεις κορτιζονης σε περιπτωση προωρου τοκετου ελπιζουμε οτι θα βοηθησουν αναπνευστικα το μωρο....

Ειδη τις εκανα. Εκανα 2 δοσεις χτες βραδυ στις 8 και δυο δοσεις σημερα το πρωι παλι στις 8... Τσουξανε λιγο οι ατιμες αλλα για χαρη του μπεμπη τωρα θα εκανα τα παντα!!! Οποτε κοριτσια για να μου πει να τις κανω μαλλον γνωριζει πολυ καλα οτι θα γεννησω κατα πασαν πιθανοτητα προωρα.. Το επομενο ραντεβου ειναι την Πεμπτη στις 7 το απογευμα. Παναγιτσα μου πως θα περασουν οι μερες παλι!!! Σημερα ειμαι 32 εβδομαδων και 5 ημερων. Μετραω τις μερες σαν το φανταρο!!!

Μαριλενάκι μου σε σκεφτόμουν συνέχεια!!! Χάρηκα πολύ που πλέον όλα τα βλέπουμε με ποιό ψύχραιμη ματιά και που κάνεις τις ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονάκια του οπότε όλα μα όλα θα πάνε καλά κούκλα μου κ να μην μου ανησυχείς!! Στο κάτω κάτω δες το θετικό κομμάτι της ιστορίας..θα τον πάρεις αγκαλίτσα μια ώρα αρχίτερα!!!! ¨Οσο για τα κιλά όπως είπε και το Μελάκι μετά θα πέφτουν βροχή μη νοιάζεσαι καθόλου!!!! Επίσης εύχομαι ειλικρινά ότι μα ότι πήγε στραβό ως τώρα να ειναι κ το τελευταίο!|!! Απο δώ και πέρα μόνο χαρές κορίτσι μου τπτ άλλο!!! Ενα χαδάκι απο μένα για σένα στην κοιλίτσα σου παρακαλώ!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Όταν με το καλό ολοκληρώσω το παιδικό δωματιάκι θα σας το βάλω να το δείτε!!! Δεν σας είπα τι έγινε την Παρασκευή.. Υποτίθεται ότι θα μου ερχόντουσαν τα έπιπλα απο την ΗΡΑ τα οποία παρακαλώ ξοφλήσαμε μια μέρα πρίν.. Με παίρνουν λοιπόν τηλέφωνο την παρασκευή και μου λένε ξέρετε κάναμε λάθος τελικά την Δευτέρα θα έρθουμε.. τσάμπα πήρα κ εγώ την κοπέλα παρασκευή να με βοηθήσει με τις δουλείες κ να τακτοποιούσαμε το δωμάτιο.. Τέσπα λογικά θα τα παραλάβουμε όλα την Δευτέρα.. η μαμά μου έφτιαξε ήδη το ρόμαν στο ένα παράθυρο και θα τελειώσουμε κ με τις κουρτίνες οπότε μες στην εβδομάδα λογικά θα ξεμπερδέυουμε κ τότε θα σας βάλω φωτός να δείτε!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...