Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρά θα ναι η Μαριλένα και το νινί.

Είναι συνηθισμένο θέμα αυτό και αντιμετωπίσιμο πάντα.

Εεεε δε σε κάνει και κεφάτη βέβαια....αλλά όλα καλά θα πάνε.

Στη 1η εγκυμοσύνη ήμουν οκ, πάλι δεν είχα κάνει καμπύλη όμως. Αλλά το μωρό μια χαρά, και γω επίσης.

Μόλις με πήραν, θα φέρουν τη κουρτίνα σήμερα.

Οπότε το ΣΚ θα ψιλοδιακοσμήσω...και βουαλά το δωμάτιο.

Βέβαια μου λείπουν κάποια ψιλά, αλλά οκ, αυτά έρχονται σιγά σιγά.

Εκανε η γυναίκα τα έπιπλα και είναι σαφώς καλύτερα.

Αντε να ξεμυρίσει, πολύ έχω θμώσει με αυτό.

Βρε κορίτσια, τελικά ποιά είχε πει για τα bebe Asterias?

Πολύ ωραία έπιπλα πράγματι...καλή κατασκευή. Και όμορφααααααα τα κοιτάω συνέχεια.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μπράβο μελάκι... σιγά σιγά το τελείωσες το δωμάτιο. εγώ είπα στη μαμά μου να έρθει αυτό το Σ/κ να καθαρίσουμε και να στρώσουμε το υπόλοιπο σπίτι και το άλλο να καθαρίσουμε και το παιδικό, αν αγοράσω ένα χαλάκι, να πλύνουμε (πλύνει για την ακρίβεια χαχαχαχα) τα ρουχαλάκια και να τα τακτοποιήσουμε.... με έχει πιάσει μια ανυπομονεσία...

WeDjp2.png

0hUop3.png

εμενα παλι θα αργησει η μαμα μου θα ερθει στις 18/11 οποτε τα βασικα πρεπει να τα εχω κανει...γιατι μετα απο λιγες μερες θα μπαινω στον μηνα μου συν οτι θα εχει χειμωνιασει για τα καλα και θα πρεπει να εχουν γινει καποιες δουλειες..

Διαφημίσεις

αυτες τις μερες δεν εχω κουραγιο για τιποτα..μα τιποτα....

θελω να ξαπλωνω να κοιμαμαι να καθομαι....

μολις τελειωσω με το ΙΚΑ και παρω και τις υπογραφες απο τον εργοδοτη ελπιζω να ξεκινησω σιγα σιγα και επιτελους να βρω μια γυναικα που να ερχεται στο χωριο μου και οχι να χρειαζεται να την παρω και την γυρισω....

Εμένα πάλι η μάνα μου με έχει χε.....

Πρακτικώς τίποτις....άντε καμιά βολτίτσα τη μικρή που κ που.

Οικονομικώς μόνο...καλύτερα έτσι γιατί δεεεεεεεεν συννενοούμαστε.

Συναισθηματικώς μηδέν....με τόνο!

Δυστυχώς τους συγγενείς δεν τους επιλέγεις όπως τους φίλους....... κρίμα όμως που δεν καταλαβαίνει!!!!

Μαράκι να ξεκουράζεσαι αφου το έχεις ανάγκη και στόμα με στόμα κάποια θα βρεθεί που θα έχει πραγματικά ανάγκη για χρήματα γιατί μου φαίνεται και αυτές το έχουν παρακάνει....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Χα...δεν είμαστε μακριά και αγαπημένοι, αλλά κοντά και καθόλου αγαπημένοι!

Τεσπά....βραστα...χάλι λέμε.

Και γω 50 ευρώ τις 6 ώρες πληρώνω κ κάνω κ τούμπες...όλες οι άλλες έπαιρναν παραπάνω κ έκαναν κ όσο βλέπει η πεθερά. Ενώ αυτή τουλάχιστο το γλύφει το σπίτι, κ είναι κ τεράστιο...κ κάνει κ σίδερο.

Αλλά πηγαινοέρχεται μόνη της, αλίμονο, εεεε είναι κ Αθήνα εδώ! Τι θα πει!

Ετσι ακριβως ειναι!

εμεις παιρνουμε 50 ευρω??οχι φυσικα!!

και ειναι ολες ξενες εντωμεταξυ...

τι θα κανω δεν ξερω...θα τα δωσω οπως ειπε και το μελακι μας και θα κανω και τουμπες...

Κοίτα εγώ είμαι σε μειονεκτική θέση...αδυνατώ να κρατήσω καθαρό το σπίτι, είναι πολύ μεγάλο, κ να σιδερώνω, και το μωρό, και την εγκυμοσύνη, και ψώνια, και μαγείρεμα και και και και.

Οπότε τα δίνω...αναγκαστικά, ερχόταν κάθε Παρασκευή, τώρα το κάναμε κάθε 2η Παρασκευή και τα βολεύουμε...συντηρούμε εμείς το σπίτι τα ψιλά, σίδερο τα ζόρικα τα πάει ο άντρας μου στη θεία του, ε φέρνει κ κανα φαί κ κανα ψώνιο η μάνα μου που κ που, δε λέω.

Ε αυτή κάθε 2η βδομάδα που ρχεται το γλύφει και κρατιέται το σπιτι.

Επιτέλους έπεισα κ τον άντρα μου να βγαζει παπούτσια στο σπίτι!

Ολε!!

Κοριτσαρες μου γεια σας!!

Σημερα πηραν απο τα Ηρα ερχονται τα επιπλακια την Πεμπτη αντε να μπαινουμε και εμεις σε μια σειρα!! οσο για τον οδοντιατρο ευτυχως μου εκλεισε ραντεβου σημερα στις τρεις και μιση δεν θα αντεχα ολο το ΣΚ να το περασω με πονοδοντο!!

Αχ Ζουνιτσα μου ελπιζω να με πιασει η ναρκωση οσο το δυνατον περισσοτερο!!

Μαρακι μου και εγω τα ιδια νιωθω αν μπορουσα ολη μερα θα κοιμομουνα!!

Μαριλενα αντε μπες να μας πεις νεα σε σκεφτομαστε!!!

φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...