Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοπέλες.

Εγώ είμαι στεναχωρημένη σήμερα....καλή μου φίλη έχασε το μωράκι της...να πάρει η ευχή να πάρει, σκ@τ@, μου έχει συμβεί και μένα παλίνδρομη και ξέρω πως είναι, και έχεις και του γύρω να λένε εντάξει ήταν νωρίς δε πειράζει, αλλά πειράζει πολύ και είναι πένθος κανονικό....ελπίζω να το ξεπεράσει γρήγορα. Είναι δυνατή κοπέλα και έχει και δύο αγοράκια να τα κοιτάει και να παίρνει δύναμη.

Είμαι και λίιιιγο κρυωμένη, μύτη-λαιμός, ελπίζω να παραμείνω έτσι και όχι χειρότερα.

Η μικρή μου χτες πέρασε πολύ δύσκολα κάποιες ώρες με τα δόντια, ευτυχώς σήμερα είναι καλά, άντε να σκάσουν να ηρεμήσει, όταν την πιάνει η έξαρση τρελαίνεται το παιδί. και γω μαζί...

Και ο καιρός σκ@τ@!

Ουφ, κακή μέρα!

Ελπίζω από αύριο καλύτερα!!

Και αισιόδοξα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ χαλια τα νεα μας βλεπω!!! Μαριλενα περιμενουμε νεα σου κουκλιτσα μου!!! Μελακι μου το πιστευω οτι ειναι πενθος κοριτσακι μου, μακαρι να ξαναμεινει γρηγορα εγκυος και να το ξεπερασει η κοπελα και περαστικα κοπελαρα μου!!

bebua καλοριζικο και περαστικα και σε εσενα κουκλα μου!!

Αγγελικουλα με το καλο!!!! ειδες η prenatal?

Εγω παλι ξυπνησα με ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ και μαλλον το δοντι ειναι για απονευρωση !!! εχω παρει τον γυναικολογο μου γυρω στις 2 να τον ρωτησω αν μπορω να κανω, μιλησα με την βοηθο του και ακομα περιμενω να μου απαντησει φαντασου κοσμο που θα εχει!!! εντωμεταξυ μιλησα με 2 οδοντιατρους ο ενας μου ειπε να κανουμε ενα απλο σφραγισμα να το κλεισουμε προσωρινα ωστε οταν γεννησω προχωραμε σε απονευρωση αν χρειαζεται... και ο αλλος μου ειπε να κανουμε και την απονευρωση και να την κλεισουμε με ενα προσωρινο σφραγισμα ωστε οταν γεννησω κανω μια ακτινογραφια να βεβαιωθουμε οτι εχει γινει σωστα η απονευρωση και το κλεινουμε, το κανουμε οριστικο, οι αποψεις διιστανται και εγω ποναω γμτ!!!!!!

παντως πιο σωστο μου φαινεται το πρωτο γιατι εφοσον δεν μπορουμε να κανουμε ακτινογραφια δεν μπορουμε να κανουμε και απονευρωση λογικα εσεις τι λετε βρε κοριτσακια????

καλο απογευμα και φιλακια σε ολες και ελπιζω να μας παει λιγο καλυτερα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μαργιούλα κοριτσάκι μου, να σου πω τι έχει πει σε εμένα..... μπορείς να κάνεις ακτινογραφία εφόσον ο οδοντίατρος έχει μια ποδια νομίζω μολύβδου λέγεται που δεν σε επηρεάζει. την φοράς εσύ την ποδιά. επίσης η ακτινογραφία του δοντιου είναι πιο τοπική και με πολύ λιγότερη ακτινοβολία. βέβαια αν μπορείς να την αποφύγεις οκ. επίσης ένεση μπορείς να κάνεις και να του ζητήσεις χωρίς επινεφρίνη. το ίδιο τον είχα ρωτήσει και εγώ το καλοκαίρι..... ελπίζω να σε βοήθησα. πάντως ξαναπάρε ακόμα και τώρα,.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ζουνιτσα μου μιλησα με την βοηθο του στις 9 το βραδυ τελικα μου ειπε ακριβως τα ιδια που μου ειπες και εσυ!! να σαι καλα κουκλιτσα μου!! αλλα δεν προλαβα να παω χθες!! και να δω αν θα βρω ραντεβου για σημερα? ο οδοντιατρος μοπυ ειπε να τον παρω να το κλεισουμε ραντεβου γιατι πνιγεται!!παντως ευχαριστω πολυ..

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Χθες έκανα doppler.

Ο μικρός 1685gr (βέβαια αυτά είναι προσεγγιστικά νούμερα). Όλες οι μετρήσεις καλές.

Εγώ: περιφέρεια κοιλιάς 95-96cm. Κιλά στα +4.

Μέχρις εδώ καλά.

Το μόνο μελανό σημείο ότι ο γιατρός μου είπε για πρόκληση τόκετου στη 38η βδομάδα λόγω διαβήτη κύησης. Ελπίζω να μπορέσουμε να το τρενάρουμε μέχρι τη ΠΗΤ, μια και είμαι πολύ πειθαρχιμένη στη διατροφή μου και ελέγχω το μεταγευμάτιο επίπεδο σακχάρου με μεγάλη επιτυχία.

Δεν θέλω τη πρόκληση πριν της ώρας μου γιατί δεν είναι το καλύτερο για το μωρό και γιατί σίγουρα το σώμα δεν είναι το ίδιο προετοιμασμένο.

Θα δούμε

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Εμένα ακόμα δε με πάει καλά.

Η μικρή μου συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλα, μία τρώει μία δε τρώει τίποτα, μία κοιμάται πολύ καλά μία ουρλιάζει για ώρες, μία είναι ένα γλυκό πλάσμα μία ένα γκρινιάρικο τερατάκι...

Μετάλλαξη έχει πάθει...

Πιστεύω τα παλιόδοντα είναι, και όσο μεγαλώνει και πλάθει χαρακτήρα γίνεται χειρότερο...αντιδρά πιο έντονα...απαπαπα...και έχουμε καμιά 10ρια+ δόντια ακόμα να βγάλουμε. Αυτά που περιμένουμε τώρα ακόμα να σκάσουν, έχουν μέλλον ακόμα, σα φούσκες είναι το στόμα της.

Είμαι κ κρυωμένη, γρατζουνάει ο λαιμός και μύτη μπουκωμένη.

Και άυπνη φυσικά!

Κατά τ'άλλα καλά!

Ειναι η γυναίκα εδώ κ καθαρίζει σήμερα κ θα περάσει τα έπιπλα ξανά με νερό-λεμόνι-ξίδι-ντετόλ να δούμε....

Προσπαθώ να ασχοληθώ με τέτοια να ξελαμπικάρω αλλά δεν έχω ούτε δυνάμεις ούτε λεφτά για άλλα ψώνια!

Τι καλά!

Χτες πήρε τη μικρή και πήγε ο άντρας μου τζάμπο να πάρει μυξορουφήχτρες που τελειώσαν, και γύρισε με 5 παιχνίδια. Ελεοοοοοοοοοοοοος. Δε τον ξαναφήνω να πάει μόνος του!

Γεια σου Garouf.

+4 πολύ καλά!

Και κοιλίτσα την ίδια έχουμε exactly, Και μένα 94-95 είναι. Και κιλά +6.

Να ανησυχήσω που ο γιατρός μου δε θέλει να κάνω καμπύλη?

Δε καταλαβαίνω...

Ξέρω ότι το σάκχαρο κύησης δεν έχει συμπτώματα και δε φαίνεται από τις απλές εξετάσεις....και είναι ύπουλο.

Σκέφτομαι και το εξής...

Εχω ΠΗΤ 25/12

Αν πάει όπως πέρσι που γέννησα 1 μέρα μετά την ΠΗΤ με πρόκληση...δε θέλω.

Δε θέλω να λείπω τα Χριστούγεννα απτο σπίτι.

Αν ήταν το 1ο μωρό μου δε θα με ένοιαζε, ίσα ίσα κιόλας, θα μάρεσε!

Αλλα δε μπορώ να διανοηθώ να λείπω και να ναι η Ζωή μου σπίτι χωρίς εμένα....δεν έχω και τόσους ανθρώπους γύρω για βοήθεια...δε θα ναι ιδανικά...θα τρελαθώ απτη σταναχώρια μου.

Οπότε αν δεν έρθει το μωρό μόνο του...λέω να ζητήσω πρόκληση λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα....

Αλλά δε ξέρω αν θα ναι καλό για το μωρό, αν θαναι οκ από βάρος κλπ, και βέβαια έτσι αυξάνω κατακόρυφα τις πιθανότητές μου για καισαρική....

Προβληματίζομαι....

Βέβαια υπολογίζω χωρίς τον ξενοδόχο τώρα, δεν είναι σωστό, αλλά θέλω να χω μια εικόνα αν πάει κάπως έτσι....

Α χτες ήρθε το κούριερ με το κιτ της Δημόσιας Τράπεζας, έτοιμο σε ισοθερμική τσάντα. Μια χαρά....πολύ με εξυπηρέτησε που δε χρειάστηκε να τρέχουμε εκεί...

Διαφημίσεις

Honey, εμένα πράγματι το σάκχαρο στις απλές αιματολογικές ήταν (και είναι) πολύ χαμηλό.

Μπορεί όμως σε εμένα να το είπε και λόγω ηλικίας (το 71 γεννηθείς).

Όμως αν σε προηγούμενη γέννα δεν είχες παρουσιάσει, ή αν δεν είχε extreme μέγεθος μωρού μπορεί να μην εμφανίσεις.

Ο γιατρός ξέρει καλύτερα ;)

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Πέρσι γέννησα τη μικρή μου 40βδ+ 2830 κιλά.

Στις απλές εξετάσεις είμαι οκ...Και από ηλικία μικρή είμαι ακόμα....

Τι να πω...

Και γω λέω αυτός ξέρει!

Γενικά με τις εξετάσεις δε τρελαίνεται.

Ούτε ντόπλερ θέλει πάλι...

μελακι μου αφου εχεις πητ 25/12 και ειναι η δευτερη γεννα σου νομιζω οτι τα Χριστουγεννα θα εισαι σπιτι με την Ζωη και την Δαναη αγκαλια!

η μικρη σου περναει ζορι μωρε για αυτο κ οι εναλλαγες.Πιστευω οτι μολις κρυωσει λιγο ο καιρος (δεν ευνοει η ζεστη στα δοντια) θα ηρεμησει...

το σαγχαρο σου πως ειναι? στην 1η εγκυμοσυνη? γιατι και εγω τωρα εκανα την μικρη ηκαμπυλη γιατι οι μετρησεις μου ηταν normal και στην 1η το ιδιο. Απλα τυπικα ηθελε να την κανω.

Garouf μου εχεις 8 βδομαδες μπροστα σου μπορει να μην χρειαστει και να σε πιασουν πονοι και αν δεν σε πιασουν καλυτερα να εισαι σιγουρη για την υγεια του μωρου σου..!

Καλημέρα κορίτσια!!!! από διάθεση πως πάμε??? εγώ έτσι κ έτσι.... χωρίς κάτι να συμβαίνει, απλά....

Μελάκι μου λυπάμαι για την φίλη σου, μόνο εσύ μπορείς να της συμπαρασταθείς (όσο σου επιτρέπει) σαν γυναίκα... τελικά όλες περνάμε απ'αυτή την σκληρή δοκιμασία. κρίμα!!! όσο αφορά για την γέννα σου και εγώ πιστεύω οτι θα γεννήσεις νωρίτερα λόγω του οτι είναι 2η γέννα. τώρα για την μικρή σου, τι να πω?? μια τα δόντια, μία ο καιρός που τρελένει ακόμα και εμάς λογικό το παιδάκι κάπου να ξεσπάσει... ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Μαργιούλα μου δεν κάνει τίποτα, αφού έχουμε τον ίδιο γιατρό και το ήξερα, γιατί να μη στο πω??? καλή υπομονή και εσύ και να ξέρεις ότι η ένεση χωρίς επινεφρίνη μπορεί να μη σε πιάσει 100%. αλλά τι να κάνουμε???

Γαρουφ μια χαρά το μωράκι σου!!!! και εσύ!!! όσο για την γέννα σου μην ανησυχείς. ούτως ή άλλως αν δεις και τα χαρτιά της β επιπέδου σου προσεγγίζουν ημερομηνίες από 37η εβδομάδα μέχρι 40η. μου το έχει πει και ο γιατρός μου αυτό. Από την 37η εβδομάδα είσαι και εσύ έτοιμη για γέννα και το μωρό. φαντάσου αυτά που γεννιούνται πολύ πιο νωρίς!!! μια χαρά θα σε πάει.

Μαράκι εσύ ολα καλα?? και εγώ ανησυχώ για την Μαριλένα.... γιατί να χάθηκε έτσι????

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...