Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δόξα το θεό κορίτσάκι όλα καλά θα πάνε!!! Εύχομαι με το καλό να μείνεις έγκυος και σου υπόσχομαι οτι αυτή την φορά θα σου πάνε όλα πρίμα βάζουμε στοίχημα? :)

Aντε να δουμε βρε αγαπουλα. Μεσα στο καλοκαιρι λεω να την ριξω παλι την ντουφεκια, οποτε βλεπουμε.. :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα από μια τρισευτυχισμένη μανούλα!!!!!! Αχ… πάθαμε πλάκα τελικά χθες κορίτσια..και τι δεν μας έκανε…κούναγε χεράκια, ποδαράκια ολόκληρο κουνιώταν είχαμε μείνει κόκκαλο εμείς…πάντα ονειρευόμουν αυτήν την στιγμή και αναρωτιώμουν αν και πότε θα την ζούσα στʼαλήθεια..και όμως αυτή η στιγμή ήρθε και πετάω στα σύννεφα από την χαρά μου.!!! Εντωμεταξύ είχε πλάκα γιατί κάποια στιγμή σταμάτησε να κουνιέται και μου λεει ο γιατρός ναι καλά περιμένε να δεις τώρα…κουνάει το εργαλείο στην κοιλιά μου και εκεί να δεις χορό και κακό χαχχαχαχαχα βρε πορτοκαλάκι μου λες να σου μοιάζει? Να μας γίνει χορευταρούδικο? Σχετικά δε με την αποκόλληση… ως εκ θαύματος εξαφανίστηκε απορροφήθηκε ήδη!!!! Όμως για να μην τυχόν έχουμε ποτέ μας ηρεμία…μου είπε ο γιατρός ότι επειδή ο πλακούντας μου είναι σχετικά χαμηλά να μην πάω στην δουλειά και να την αράξω για 15 μέρες ακόμα. Δεν είναι απαραίτητο να την βγάλω στο κρεββάτι αλλά μπορώ να πάω και καμία βολτίτσα χωρίς κούραση όμως καθόλου και για δουλειά ούτε συζήτηση! Πιστεύει όμως ότι σε 2 εβδομάδες που θα κάνω και την αυχενική θα έχει ανέβει και ο πλακούντας ούτως η άλλως οπότε υπομονή! Επίσης μου είπε ότι πλέον η πιθανότητα για το ξουτ ξουτ κακό εχει μειωθεί πάραααα πολύυυυυυ και δεν του έχουν τύχει πολλές τέτοιες περιπτώσεις οπότε αρχίζω και παίρνω ανάσες… Αυτά τα νέα μου κορίτσια ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας γιατί ξέρω πολύ καλά ότι με νοιώθετε όπως ακριβώς νιώθω κ εγώ τις αγωνίες σας! Σας στέλνω πολλά πολλά φιλάκιαααααααααααααααααααα

Μπραβο Αγγελικουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαιρομαστε ολοι με την χαρα σου!!!!!!!!!

Αντε να περασουν αυτες οι δυο εβδομαδες να ηρεμησουμε ολες μαζι.

Στις 25 εκλεισα ραντεβου για αυχενικη διαφανεια. Εαν πανε ολα καλα τοτε θα αρχισουμε κι εμεις να παιρνουμε ανασες και να χαμογελαμε.

Εγω γιατι δεν ειδα καμια κινηση, εκανα τον υπερηχο την Τριτη και ηταν ακινητο. Μου εκανε κολπικο υπερηχο βεβαια, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο.

Να ανησυχησω? Η΄παιζει ρολο το μηχανημα?

Ποσο μγαλωσε? εμενα ειναι 3 εκατατοστα.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλημέρα κι από μένα! κατ'αρχήν εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ! με λένε νατάσα και έχω ένα αγοράκι 2 χρονών που με τρέχει όλη την ώρα. μετά από μια αποβολή τον μάρτιο, ως εκ θαύματος έμεινα πάλι έγκυος και μάλιστα τον επόμενο μήνα! δηλαδή 26/3 ήταν η αποβολή και παράλληλα ήταν και η τελευταία περίοδος! σήμερα είμαι ακριβώς 7 εβδομάδων και πητ έχω γύρω στις 31/12, αλλά επειδή θα κάνω καισαρική θα γεννήσω λίγο νωρίτερα. μανούλα δεκεμβρίου κι εγώ! ελπίζω αυτή η εγκυμοσύνη να πάει καλά γιατί δεν σας κρύβω οτι φοβάμαι λίγο λόγω της αποβολής! κι επειδή προχθές το βράδυ είδα λίγο ροζ στο χαρτί και σήμερα λίγο καφέ....ανησυχώ λιγάκι. εχθές πήγαμε πρώτη φορά στο γιατρό να δούμε το σποράκι μας και μου είπε οτι όλα είναι πολύ καλά και οτι αν ξαναδω καφε-ροζ να μην τρομάξω απλά να πάρω για 4-5 μέρες utrogestan και όλα θα πάνε καλά. μου είπε να μην κουράζομαι αλλα με τον μπόμπιρα μέσα στο σπίτι.....δεν είναι εύκολο να ξεκουραστώ!

αυτά από μένα! χίλια συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα! ελπίζω να τα λέμε και να πάνε όλα καλά για όλες μας!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Μπραβο Αγγελικουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαιρομαστε ολοι με την χαρα σου!!!!!!!!!

Αντε να περασουν αυτες οι δυο εβδομαδες να ηρεμησουμε ολες μαζι.

Στις 25 εκλεισα ραντεβου για αυχενικη διαφανεια. Εαν πανε ολα καλα τοτε θα αρχισουμε κι εμεις να παιρνουμε ανασες και να χαμογελαμε.

Εγω γιατι δεν ειδα καμια κινηση, εκανα τον υπερηχο την Τριτη και ηταν ακινητο. Μου εκανε κολπικο υπερηχο βεβαια, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο.

Να ανησυχησω? Η΄παιζει ρολο το μηχανημα?

Ποσο μγαλωσε? εμενα ειναι 3 εκατατοστα.

Αχ Christie μου σε νιώθω κούκλα μου αλήθεια σου λέω!!! Είμαστε και κοντά κοντά εγώ ΠΗΤ 9 Δεκ έχω εσύ πόσο? Εμένα για αυχενική μου έκλεισε στις 29 του μηνός πρώτα ο θεός! Να χαμογελάς απο τώρα το μωράκι σου είναι μια χαρά ακούς? Δεν υπάρχει άλλη εκδοχή οκ? άλλωστε το είπε κ ο γιατρός μου απο δώ κ πέρα είναι σπάνιες οι περιπτώσεις και δεν θα είμαστε μέσα στις εξαιρέσεις οκ? αισιοδοξία πάνω απ'όλα!

Μπορεί να κοιμόταν το μικρούλακι σου εκείνη την ώρα! Στην αρχή κάναμε κοιλιακό και το είδαμε που κουνιώταν κτλ και μετά κολπικό για να τσεκάρουμε τράχηλο και αποκόλληση κτλ. Εχω μπερδευτεί με τις μετρήσεις θα σου γράψω αυτό που λέει CRL δηλαδή έμβρυο απ'οτι εχω καταλάβει έίναι 11.8 cm

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Gestational ageLength (US)Weight (US)Length (cm)Mass (g) (crown to rump)(crown to rump)8 weeks0.63 inch0.04 ounce1.6 cm1 gram9 weeks0.90 inch0.07 ounce2.3 cm2 grams10 weeks1.22 inch0.14 ounce3.1 cm4 grams11 weeks1.61 inch0.25 ounce4.1 cm7 grams12 weeks2.13 inches0.49 ounce5.4 cm14 grams13 weeks2.91 inches0.81 ounce7.4 cm23 grams14 weeks3.42 inches1.52 ounce8.7 cm43 grams15 weeks3.98 inches2.47 ounces10.1 cm70 grams16 weeks4.57 inches3.53 ounces11.6 cm100 grams17 weeks5.12 inches4.94 ounces13 cm140 grams18 weeks5.59 inches6.70 ounces14.2 cm190 grams19 weeks6.02 inches8.47 ounces15.3 cm240 grams20 weeks6.46 inches10.58 ounces16.4 cm300 grams (crown to heel)(crown to heel)20 weeks10.08 inches10.58 ounces25.6 cm300 grams21 weeks10.51 inches12.70 ounces26.7 cm360 grams22 weeks10.94 inches15.17 ounces27.8 cm430 grams23 weeks11.38 inches1.10 pound28.9 cm501 grams24 weeks11.81 inches1.32 pound30 cm600 grams25 weeks13.62 inches1.46 pound34.6 cm660 grams26 weeks14.02 inches1.68 pound35.6 cm760 grams27 weeks14.41 inches1.93 pound36.6 cm875 grams28 weeks14.80 inches2.22 pounds37.6 cm1005 grams29 weeks15.2 inches2.54 pounds38.6 cm1153 grams30 weeks15.71 inches2.91 pounds39.9 cm1319 grams31 weeks16.18 inches3.31 pounds41.1 cm1502 grams32 weeks16.69 inches3.75 pounds42.4 cm1702 grams33 weeks17.20 inches4.23 pounds43.7 cm1918 grams34 weeks17.72 inches4.73 pounds45 cm2146 grams35 weeks18.19 inches5.25 pounds46.2 cm2383 grams36 weeks18.66 inches5.78 pounds47.4 cm2622 grams37 weeks19.13 inches6.30 pounds48.6 cm2859 grams38 weeks19.61 inches6.80 pounds49.8 cm3083 grams39 weeks19.96 inches7.25 pounds50.7 cm3288 grams40 weeks20.16 inches7.63 pounds51.2 cm3462 grams41 weeks20.35 inches7.93 pounds51.7 cm3597 gramsGestational age

Length (US)

Weight (US)

Length (cm)

Mass (g)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Μάλλον όμως κάνω λάθος γιατί αποκλείεται να είναι τόσο πολύ σύμφωνα με τον πίνακα γράφει το εξής¨. 11.8 cm/2.7/21Hz μπορεί δηλαδή να είναι και 2.7 σωστά? Για δώσε μου τα φώτα σου κοριτσάκι!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αχ Christie μου σε νιώθω κούκλα μου αλήθεια σου λέω!!! Είμαστε και κοντά κοντά εγώ ΠΗΤ 9 Δεκ έχω εσύ πόσο? Εμένα για αυχενική μου έκλεισε στις 29 του μηνός πρώτα ο θεός! Να χαμογελάς απο τώρα το μωράκι σου είναι μια χαρά ακούς? Δεν υπάρχει άλλη εκδοχή οκ? άλλωστε το είπε κ ο γιατρός μου απο δώ κ πέρα είναι σπάνιες οι περιπτώσεις και δεν θα είμαστε μέσα στις εξαιρέσεις οκ? αισιοδοξία πάνω απ'όλα!

Μπορεί να κοιμόταν το μικρούλακι σου εκείνη την ώρα! Στην αρχή κάναμε κοιλιακό και το είδαμε που κουνιώταν κτλ και μετά κολπικό για να τσεκάρουμε τράχηλο και αποκόλληση κτλ. Εχω μπερδευτεί με τις μετρήσεις θα σου γράψω αυτό που λέει CRL δηλαδή έμβρυο απ'οτι εχω καταλάβει έίναι 11.8 cm

Εχω περασει τοσα που φοβαμαι να απελευθερωθω. Μακαρι να πανε ολα στην αυχενικη και θα απελευθερωθω! Κι εμενα μου ειπε οτι η πιθανοτητα παλινδρομης εχει μειωθει πολυ (ειναι κατω απο 5 %)! αλλα ακομη φοβαμαι. Δεν το εχω ανακοινωσει πουθενα ακομη, με το ζορι στους γονεις μας μετα το τελευταιο υπερηχο και αυτο γιατι φαινετα πια.

ΠΗΤ εχω 6/12, ΤΗΠ ειχα 1/3. Ειμαστε πολυ κοντα!!!!!!

μηπως λες το μηκος του σακου? ειναι πολυ μικρο για να ειναι 11 εκατοστα. γυρω στα 3 πρεπει να ειναι λογικα. Το CRL ειναι το μηκος του εμβρυου.

Εχω περασει τοσα που φοβαμαι να απελευθερωθω. Μακαρι να πανε ολα στην αυχενικη και θα απελευθερωθω! Κι εμενα μου ειπε οτι η πιθανοτητα παλινδρομης εχει μειωθει πολυ (ειναι κατω απο 5 %)! αλλα ακομη φοβαμαι. Δεν το εχω ανακοινωσει πουθενα ακομη, με το ζορι στους γονεις μας μετα το τελευταιο υπερηχο και αυτο γιατι φαινετα πια.

ΠΗΤ εχω 6/12, ΤΗΠ ειχα 1/3. Ειμαστε πολυ κοντα!!!!!!

μηπως λες το μηκος του σακου? ειναι πολυ μικρο για να ειναι 11 εκατοστα. γυρω στα 3 πρεπει να ειναι λογικα. Το CRL ειναι το μηκος του εμβρυου.

Το ξέρω ότι έχεις περάσει πολλά και σε καταλαβαίνω ειλικρινά όμως θέλω να είσαι αισιόδοξη αυτή την φορά γιατί όλα θα πάνε καλά οκ? :)

Οσο για το οτι φαίνεται...όντως φαίνεται κοριτσάκι εγώ είμαι γενικά ΄πολύ πρησμένη στο στήθος έχω 2 νούμερα πάνω και τώρα φαίνεται φουσκωμένη πολύ και η κοιλίτσα! Εχουμε δηλαδή 3 μέρες διαφορά? Πώ πω τέλειο!! Δεν πιστεύω να γεννήσεις στο Μητέρα με το καλό?

Έχεις απόλυτο δίκιο έκανα λάθος στην μέτρηση η άσχετη μάνα...πήρα τηλέφωνο μια φίλη μου που ξέρει και μου είπε οτι τελικά το μωράκι μου τώρα είναι 3.33 cm! Συγνώμμη που έκανα λάθος ελπίζω να μην σε κοψοχώλιασα!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

αγγελικουλα μου, μπραβο κοριτσακι, ειδες που ανυσηχουσες?πολυ χαρηκα..και ακομα περισσοτερο που πλεον θα αρχισεις να απολαμβανεις την εγκυμοσυνη σου!!!

ολα καλα και το μωρουδακι σου σου εκανε και γλυκες και σκερτσα!!!

κριστι μου, να μην ανυσηχεις για τιποτα!!!ολα καλα θα πανε και σε 2 εβδομαδες θα μπεις κι εσυ ετσι στο καφε να ανακοινωσεις την ευτυχια σου!!!

με το καλο σε ολα τα κοριτσια!!!

κι εγω την πεμπτη παω για καρδουλα..μου ειπε ο γιατρος πως στην 6η εβδομαδα και 3 ημερες θα την ακουσουμε!μακαρι, να ησυχασω κι εγω!!!αν ομως ειναι νωρις θα δω το μικρο και σχηματισμενο σπορακι μου!!!ετσι δεν ειναι?

ολα να μας πανε καλα και Η Παναγια μαζι μας και με ολες τις εγκυες του κοσμου!!!

καλο μεσημερι και καλο σ/κ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αγγελικουλα μου, μπραβο κοριτσακι, ειδες που ανυσηχουσες?πολυ χαρηκα..και ακομα περισσοτερο που πλεον θα αρχισεις να απολαμβανεις την εγκυμοσυνη σου!!!

ολα καλα και το μωρουδακι σου σου εκανε και γλυκες και σκερτσα!!!

κριστι μου, να μην ανυσηχεις για τιποτα!!!ολα καλα θα πανε και σε 2 εβδομαδες θα μπεις κι εσυ ετσι στο καφε να ανακοινωσεις την ευτυχια σου!!!

με το καλο σε ολα τα κοριτσια!!!

κι εγω την πεμπτη παω για καρδουλα..μου ειπε ο γιατρος πως στην 6η εβδομαδα και 3 ημερες θα την ακουσουμε!μακαρι, να ησυχασω κι εγω!!!αν ομως ειναι νωρις θα δω το μικρο και σχηματισμενο σπορακι μου!!!ετσι δεν ειναι?

ολα να μας πανε καλα και Η Παναγια μαζι μας και με ολες τις εγκυες του κοσμου!!!

την Πεμπτη εε??

αντε μπραβο με το καλο!!!!!!

εγω ακομη δεν ξερω ποτε θα παω...την Δευτερα θα τον παρω τηλ και θα δουμε μου ειχε πει για 25/5 αλλα ειμαι ανυπομονη!

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μένα! κατ'αρχήν εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ! με λένε νατάσα και έχω ένα αγοράκι 2 χρονών που με τρέχει όλη την ώρα. μετά από μια αποβολή τον μάρτιο, ως εκ θαύματος έμεινα πάλι έγκυος και μάλιστα τον επόμενο μήνα! δηλαδή 26/3 ήταν η αποβολή και παράλληλα ήταν και η τελευταία περίοδος! σήμερα είμαι ακριβώς 7 εβδομάδων και πητ έχω γύρω στις 31/12, αλλά επειδή θα κάνω καισαρική θα γεννήσω λίγο νωρίτερα. μανούλα δεκεμβρίου κι εγώ! ελπίζω αυτή η εγκυμοσύνη να πάει καλά γιατί δεν σας κρύβω οτι φοβάμαι λίγο λόγω της αποβολής! κι επειδή προχθές το βράδυ είδα λίγο ροζ στο χαρτί και σήμερα λίγο καφέ....ανησυχώ λιγάκι. εχθές πήγαμε πρώτη φορά στο γιατρό να δούμε το σποράκι μας και μου είπε οτι όλα είναι πολύ καλά και οτι αν ξαναδω καφε-ροζ να μην τρομάξω απλά να πάρω για 4-5 μέρες utrogestan και όλα θα πάνε καλά. μου είπε να μην κουράζομαι αλλα με τον μπόμπιρα μέσα στο σπίτι.....δεν είναι εύκολο να ξεκουραστώ!

αυτά από μένα! χίλια συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα! ελπίζω να τα λέμε και να πάνε όλα καλά για όλες μας!

Καλως ηρθες! Με το καλο ενα γερο μωρο και μια πολυ ευκολη εγκυμοσυνη.

Κι εγω αυτη τη φορα ειχα καφε ροζ υγρα, επειδη δεν ειδαμε στον υπερηχο αποκολληση ο γιατρος ειπε να μην ανησυχω οποτε τα βλεπω.

Και σε εναν αλλο που πηγα για υπερηχο και μου εδωσε μια εξηγηση αλλα δεν την θυμαμαι. Το ειναι οτι δεν ειναι ανησυχητικο.

Το ξέρω ότι έχεις περάσει πολλά και σε καταλαβαίνω ειλικρινά όμως θέλω να είσαι αισιόδοξη αυτή την φορά γιατί όλα θα πάνε καλά οκ? :)

Οσο για το οτι φαίνεται...όντως φαίνεται κοριτσάκι εγώ είμαι γενικά ΄πολύ πρησμένη στο στήθος έχω 2 νούμερα πάνω και τώρα φαίνεται φουσκωμένη πολύ και η κοιλίτσα! Εχουμε δηλαδή 3 μέρες διαφορά? Πώ πω τέλειο!! Δεν πιστεύω να γεννήσεις στο Μητέρα με το καλό?

Έχεις απόλυτο δίκιο έκανα λάθος στην μέτρηση η άσχετη μάνα...πήρα τηλέφωνο μια φίλη μου που ξέρει και μου είπε οτι τελικά το μωράκι μου τώρα είναι 3.33 cm! Συγνώμμη που έκανα λάθος ελπίζω να μην σε κοψοχώλιασα!! :)

Ειμαι αισιοδοξη αλλα ειμαι και συγκρατημενη. Αισιοδοξη ειμαι ομως! Λεω να γεννησω στο Αρεταιειο. Συνεργαζεται και με ιδιωτικο μαιευτηριο ο γιατρος μου αλλα δεν ξερω με ποιο.

Λεω να προτιμησω το Αρεταιειο ομως, ειναι ησυχο και μικρο νοσοκομειο. Εχει και νεογνολογικο τμημα.

Πωπω 3,33 το δικο σου, το δικο μου ειναι πιο μικρουλη και πιο ησυχο απο οτι φαινεται!Οχι βρε δεν με τρομαξες, 10 εκατοστα ισως να ειναι στην αυχενικη ή λεω πολυ???

την Πεμπτη εε??

αντε μπραβο με το καλο!!!!!!

εγω ακομη δεν ξερω ποτε θα παω...την Δευτερα θα τον παρω τηλ και θα δουμε μου ειχε πει για 25/5 αλλα ειμαι ανυπομονη!

Εγω στις 25 θα παω για την αυχενικη! θα αγωνιουμε μαζι μαρακι!!!!!!!

Πολυ νωρις δεν σου ειπε να πας για καρδουλα? Εγω πηγα 6 και κατι δεν ειχε αρχισει ακομη η καρδιακη λειτουργια.

Την 7η εβδομαδα ακουσαμε καρδουλα! Μην απογοητευτεις εαν δεν ακουσεις, μπορει να ειναι και νωρις!

Αγγελική μπράβο, τέλεια νέα!! Αντε κοριτσακια και οι υπολοιπες να κανουμε τις αυχενικες και να ηρεμησουμε! Εγώ θα πάω την Πέμπτη απλά για υπέρηχο και θα μου πει τότε, πότε να κάνω την αυχενική!

νατάσα καλωσηρθες! :D

ανετ μου σου εύχομαι να την ακούσεις την καρδουλα και να πάθεις πλάκα!! Εμείς ήμασταν 6 εβδομαδων και εξι ημερων όταν την ακούσαμε :D

Αλλα όπως σου λεει και η Κρίστι μην απογοητευτεις εαν δεν ακουσεις!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...