Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαργιουλα ποιος ηταν ο γιατρος στο Αρεταιειο που πηγες για δευτερη γνωμη? ο γιατρος μου ειναι στο Αρεταιειο, ο Βλαχος ειναι γιαυτο σε ρωταω.

Τελικα που θα γεννησεις θα αλλαξεις μαιευτηριο?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σε ολες κοριτσακια

ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας το ιδιο.

Margioula υπομονη αλλη μια μερουλα εμεινε...

Honey ακομα δεν εχω αποφασισει σε τι δωματιο θα ειμαι. Περσυ ημουνα σε μονοκλινο γιατι ειχα ασφαλεια την Ασπιδα που δυστυχωε εκλεισε.......Ισα που προλαβα να γεννησω. Φετος θα δω η δικλινο η τρικλινο. Το θεμα με το παιδι και εμενα με αγχωνει παρααααααααα πολυ. Δεν ξερω πως θα αντεξω χωρις τον Μαριουλη τοσες μερες. Σημερα μαλιστα που πηγα στο γιατρο μου ειπε οτα αν ολα πανε καλα και γεννησω παλι φυυσιολογικα και ειμαι καλα και εγω και το παιδι μπορω να φυγω και νωριτερα και να μην κατσω μεσα ολες αυτες τις μερες.

Μου ειπε οτι αυτος μποερει να υπογραψει για να φυγουμε νωριτερα αρκει να ερθει ο παιδιατρος μου να δει το παιδι στο σπιτι για να τσεκαρει οτι δεν εχει ανεβασει ικτερο. Τι να σου πω θα δειξει. Το σκεφτομαι ομως πολυ σοβαρα. Εννοειται οτι θα αλλαξουμε τηλεφωνα....

Αυτα προς το παρον\Καληνυχτα σε ολες..

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

καλησπερα σε ολες κοριτσακια

ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας το ιδιο.

Margioula υπομονη αλλη μια μερουλα εμεινε...

Μαργιουλα ποιος ηταν ο γιατρος στο Αρεταιειο που πηγες για δευτερη γνωμη? ο γιατρος μου ειναι στο Αρεταιειο, ο Βλαχος ειναι γιαυτο σε ρωταω.

Τελικα που θα γεννησεις θα αλλαξεις μαιευτηριο?

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες!! εσεις εχετε ενα παραπανω αγχος με τα μικρουλια σας αλλα εφοσον ο γιατρος σου flosummer ειναι τοσο συνεργασιμος super!!

Κριστυ μου πηγα στον Χασιακο και με αυτον εχω ραντεβου σημερα αλλα δεν ειναι και σιγουρο για Αρεταιειο μπορει και για Λητω και για Μητερα ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα!! και τον Βλαχο τον ξερω ποτε εχεις πητ ειπαμε?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!!!!!! χαίρομαι που πάνε όλα καλά για όλες μας!!!!

Μαργιούλα καλά έκανες και πήγες και σε άλλους γιατρούς γιατί ποτέ δεν χάνεις από 2η και 3η γνώμη. τελικά να κάνεις αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλα.... και οκ καθε μέρα κάποιοι μας αποδυκνείουν οτι τελικά δεν είναι αυτό που πιστεύουμε.... πάμε παρακάτω όμως!!!

Μαριλενάκι μου όλα καλά κοριτσάκι μου και άντε σιγά σιγά να ξαναμπείτε στο κλίμα του ερχομού του μωρού.... :wink:

Μαράκι μια χαρά.... και μην σε ανησυχεί το οτι είναι με τα πόδια προς τα κάτω. μπορεί να γυρίσει τελευταία στιγμή. το έχω διαβάσει και από άλλες κοπέλες.

Νικελακι καλορίζικα!!!! τα πήρες???

Αγγελικούλα μου, ναι είναι μεγάλο μωρό, αφού και ο γιατρός μου το είπε με έκπληξη!!! με ρώτησε 3 φορές για την τελευταία περίοδο για να σιγουρευτεί οτι έχει βάλει σωστή ημερομηνία και δεν βγαίνουν λάθος οι μετρήσεις. Φαντάσου ότι μηριαίο οστό είναι 5,77.......!!!! ναι τελίκά έχω συσπάσεις ακόμα χωρίς πόνους βέβαια, αλλά μου είπε οτι αν έχω πάνω από 10 την ημέρα να ξαναρχίσω τα χαπάκια. αλλά οκ. δεν με πειράζει.

πάω να χαζέψω λίγο τα ρουχαλάκια της μπεμπούλας μου γιατί δεν ξεκίνησε καθόλου καλά η μέρα μου.... τσακώθηκα πολύ άσχημα με τον άντρα μου (για βλακείες φυσικά) αλλά..... anyway θα μας περάσει.

Φιλάκια σε όλες!!!!

Κοίτα Ζουνίτσα μου ειναι αυτό που έχω πει εγώ και παλιότερα.. ¨Η κάνουμε μωρό ή όχι!!!! ΧΑχαχαχαΧΑ Να σου ζήσει η κούκλα σου κ να ειναι γερή και ευτυχισμένη!!! Όσο για τις συσπάσεις ακόμα κ φάρμακα να χρειαστείς ειναι κάτι ελεγχόμενο οπότε don't worry be happy! Δεν σε φοβάμαι εσένα εισαι μαχήτρια!!

ok τοτε.... μια χαρά!!! εγώ και η Αγγελική σας περνάμε!!!! ζήλια σας!!!!:D:D:D

Καλά θέλεις να πεις οτι περνάμε όλες τις εγκυούλες που έχουν μείνει ποτέ έγκυος.. Με λίγα λογια.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!! χαχαχαχαχ ακους εκει 118.... σαν αερόστατο είμαι!

Ειδες ποσο σημαντικο ειναι!!!

Ζουζουνιτσα μου ολα καλα θα πανε!!! και εσυ με τις συσπασεις θα ρυθμισεις με τα χαπια αν χρειαστει και εγω θα τον αφαιρεσω τον πολυποδα οταν θα ερθει η ωρα!!! ολα καλα θα μας ερθουν σε ολες!!!

κοριτσακια χθες ειδα μια μανουλα μετα τον τοκετο που την μετρεφεραν στο δωματιο της και ακριβως απο πισω το μπεμπακι της μεσα σε ενα γυαλινο κρεβατακι που τα βαζουνε η μαμα φαινοταν πολυ κουρασμενη αλλα ειχε γυρισει πισω το κοιταζε και φαινοταν τοσο ευτυχισμενη οπως ηταν φυσικο με επιασαν τα κλαματα γιατι σκεφτηκα και την δικη μας αυτη τη στιγμη θα ειναι υπεροχα ρε κοριτσια και πλησιαζει!!!

Αχ Μαργιούλα μου και εγώ θα τα είχα μπηξει τα κλάματα στην θέση σου..εδώ κλαίω στις διαφημισεις..Μάρθα Βούρτση έχω καταντήσει η γυναίκα..

Γεια σας κοριτσακια μου! :D

Μαργιουλα ειδες, για ολα υπάρχει λυση και το ενστικτο μας οδηγει να προστατευσουμε τα παιδακια μας!Ολα καλα θα πανε!

Θέλω κι εγώ να δω τη μπεμπα μου, εχω να τη δω ένα μηνα!!

Ααα, μετρησα κι εγω την κοιλια, 110 εκ!! :shock::lol:

Νικελάκι μου εισαι σε πολύ καλό δρόμο πρέπει να ομολογήσω χΑΧΑχΑχαΑ Έυγεεεεεεεεεεεε!!!!

Πότε θα την δεις την κουκλίτσα σου? Εγώ έχω ραντεβού στις 7/10...και στις 16 για το Doppler θα το κάνετε εσεις αλήθεια?

Μου φαινεται οτι πρεπει να βγουμε ολες μαζι βολτα και να ξεπροβαλουμε απο καμια γωνια με τις κοιλιες!!!!!

Παρεπιπτόντως τι θα λέγατε για καμιά συνάντηση απο κοντά? Θα ειχε τρελλό γέλιο!!

Κοριτσια να σας πω το πιο αστειο!!

Εγω ειμαι και σχετικα κοντουλα γυρω στο 1,60 σαν μπαλα με ποδια ειμαι!!!!

χωρια οτι η κοιλια δεν με αφηνει να πλησιαζω τον νεροχυτη!! ουτε τα πιατα μου δεν μπορω να πλυνω Χαχαχαχαχα!!! μιλαμε για θεατρο...

Μαργιούλα μου κ εγώ ενα 1.62 είμαι κ αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον νεροχύτη..πολύ ενοχλητικός ειναι βρε παιδί μου..

χαχαχαχαχα!!

Και προσοχη στις ανηφορες κοριτσια γιατι η κοιλια μας πάει πίσω!!! :tongue:

Γιατι, τα κορδονια στα αθλητικα παπουτσια μπορειτε να τα δεσετε ευκολα;;;χαχαχχαχ

Όχι βέβαια...μου τα δένει ο αντρούλης μου λες κ ειμαι μπέμπα! :oops:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρες.....

Ούτε γω πήγα χτες στο γιατρό γμτ....

Ακύρωση λόγω έκτακτου. Θα πάω τη Δευτέρα το βράδυ τώρα. Να πάρει, στεναχωρέθηκα, περίμενα πως και πως.

Κάνω και κάμποσες συσπάσεις τελευταία και ήθελα να με δει.

Τεσπα....υπομονή.

Flosummer, και μένα μου το χει πει αυτό, αλλά δε ξέρω αν θέλω και μπορώ να φύγω νωρίτερα. Θυμάμαι πέρσι ήμουν αρκετά εξαντλημένη. Και το μικρό μου ήταν πολύ χαμηλού βάρους, δε θα με άφηναν. Η Δανάη βέβαια μπορεί να βγει νταρντάνα! Θα δούμε. Εγώ θα πάω σε 3κλινο στον 2ο όροφο, μου είπε χτες η μαία ότι τελείωσε και η ανακαίνιση, οπότε είναι σούπερ. Μακάρι να συγχρονιστούμε....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Καλέ με τις φίλες μου από τον Αύγουστο 2009 που βρισκομαστε συχνά είναι τρέλα. Με τα μωρά όλες, χαμός γίνεται! Και τώρα με τις κοιλιές που είμαστε μπόλικες ξαναέγκυες....τρέλα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κριστυ μου πηγα στον Χασιακο και με αυτον εχω ραντεβου σημερα αλλα δεν ειναι και σιγουρο για Αρεταιειο μπορει και για Λητω και για Μητερα ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα!! και τον Βλαχο τον ξερω ποτε εχεις πητ ειπαμε?

Πολυ καλος και ο Χασιακος αλλα εχει πολυ κοσμο βρε παιδι μου...

ΠΗΤ εχω 6/12 αλλα δεν προκειται να φτασω μεχρι την ΠΗΤ λογω σακχαρου κυησης. Ο διαβητολογος λεει 15-25/11 και ο γυναιλογος μεχρι τελος Νοεμβρη.

Εγω εχω περιμετρο κοιλιας 115!!! Σε ποια κατηγορια συγκαταλεγομαι????

Στα ΒΑΡΕΛΙΑ!!!!

Καλομηνα να εχουμε!!!!!

Καλημέρα ζουζούνες!!!!!! τι κάνετε???

Κρίστυ και εγώ το Χασιάκο έχω.... οκ έχει πολύ κόσμο αλλά είναι πολύ καλός. Προσθεού μην παρεξηγηθώ, δεν του κάνω διαφήμιση. Αν αντέχεις το γεγόνός του πολύ κόσμου οκ, αν όχι καλύτερα να κοιτάξεις αλλού για να μην μπαίνεις σε διαδικασίες αλλαγής πάλι. Μπορούμε να τα πούμε και σε πμ αν θες.

Αγγελικούλα καθόλου δεν στεναχωριέμαι για τις συσπάσεις, αντιθέτως σημαίνει οτι δουλεύουν τα συστήματα και προετοιμάζονται!!!! χαχαχαχαχα απλά θα τα καθυστερήσουμε λίγο.

Μελάκι μην στεναχωριέσαι, το ξέρω ανυπομονείς αλλά απόλαυσε το σ/κ και οκ.....

Ωραία θα ήταν να συναντηθούμε αλλά να το κανονίσουμε πιο νωρίς για να μπορέσω να έρθω Αθήνα. οσο για τις κοπέλες που δεν θα μπορούν να έρθουν, θα πάμε σε internet καφέ για να μιλάμε από κάμερες... χαχαχαχα

Αγγελικούλα εννοείται ή κάνουμε ή δεν κάνουμε.... να δούμε που θα φτάσουν τα μπουμπούκια μας...!!!!! ας είναι καλά και όλα τα άλλα περισσεύουν...

WeDjp2.png

0hUop3.png

ΠΗΤ εχω 6/12 αλλα δεν προκειται να φτασω μεχρι την ΠΗΤ λογω σακχαρου κυησης. Ο διαβητολογος λεει 15-25/11 και ο γυναιλογος μεχρι τελος Νοεμβρη.

Στα ΒΑΡΕΛΙΑ!!!!

Καλομηνα να εχουμε!!!!!

Καλό μήνα κοριτσάκι!!!! :P

Εσύ συγκαταλέγεσαι στην δική μας κατηγορία δηλαδή βαρέων βαρών ΧαΧΑχΑαΑ αλλά δεν μασάμε λέμεεεεεεεεεεεε!!!!!!! :D

Άσε που συμβαδίζουμε απίστευτα σχεδόν σε όλα! Εγώ ΠΗΤ κανονικά έχω 9/12 αλλά ο γιατρός μου λόγω σακχάρου επίσης θα μου το πάρει κατά τις 25/11 φαντάζεσαι να γεννήσουμε την ίδια μέρα?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσακια!!!

Κι εγώ μεσα ειμαι αν κανονισουμε να βρεθουμε! :D

Αγγελικούλα κι εγώ 7/10 θα τη δω τη μικρη μου! Ντόπλερ θα κάνουμε, απλά δεν εχω κλεισει ακόμη ραντεβού...:)

5NEXp2.png

Κρίστυ και εγώ το Χασιάκο έχω.... οκ έχει πολύ κόσμο αλλά είναι πολύ καλός. Προσθεού μην παρεξηγηθώ, δεν του κάνω διαφήμιση. Αν αντέχεις το γεγόνός του πολύ κόσμου οκ, αν όχι καλύτερα να κοιτάξεις αλλού για να μην μπαίνεις σε διαδικασίες αλλαγής πάλι. Μπορούμε να τα πούμε και σε πμ αν θες.

Δεν εχω τον Χασιακο,τον Βλαχο εχω.Ειναι πολυ καλος ο Χασιακος αλλα λογω του βεβαρεμενου ιστορικου μου ηθελα να μπορω να βρισκω τον γιατρο μου γρηγορα!

Καλό μήνα κοριτσάκι!!!! :P

Εσύ συγκαταλέγεσαι στην δική μας κατηγορία δηλαδή βαρέων βαρών ΧαΧΑχΑαΑ αλλά δεν μασάμε λέμεεεεεεεεεεεε!!!!!!! :D

Άσε που συμβαδίζουμε απίστευτα σχεδόν σε όλα! Εγώ ΠΗΤ κανονικά έχω 9/12 αλλά ο γιατρός μου λόγω σακχάρου επίσης θα μου το πάρει κατά τις 25/11 φαντάζεσαι να γεννήσουμε την ίδια μέρα?

Ετσι!!! Ειμαστε στην κατηγορια βαρεων βαρων :D:D:D:D!!!!χαχαχαχ! Πρωτα στριβει η κοιλια και μετα απο κανενα τεταρτο στριβω εγω!

Ταιριαζουμε πολυ στις ημερομηνιες ειμαι σιγουρη οτι θα γεννησουμε με λιγες μερες διαφορα!!!

Κορες γεια σας!!!Σημερα επιτελους θα κοιμηθουμε στο νεο σπιτι!!!Κοριτσια ψοφησα στην κουραση!!!!Τη ιΔευτερα ειδαμε και το μπεμπη μας.Εχει φτασει 950 γραμμαρια.Μαργιουλα σου ευχομαι να πανε ολα καλα με το νεο γιατρο.Θα δεις θα αλλαξει η ψυχολογια σου!!!

Σ ολες τις υπολοιπες καλη συνεχεια κοριτσιααααααααααααα!

Θα ξαναμπω οταν εχω ιντερνετ.

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ Μαργιούλα μου και εγώ θα τα είχα μπηξει τα κλάματα στην θέση σου..εδώ κλαίω στις διαφημισεις..Μάρθα Βούρτση έχω καταντήσει η γυναίκα..

Παρεπιπτόντως τι θα λέγατε για καμιά συνάντηση απο κοντά? Θα ειχε τρελλό γέλιο!!

Μαργιούλα μου κ εγώ ενα 1.62 είμαι κ αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον νεροχύτη..πολύ ενοχλητικός ειναι βρε παιδί μου..

Και εγω μεσα εννοειται!!! α..... εσυ με καταλαβαινεις απολυτα!!!

Καλημέρες.....

Ούτε γω πήγα χτες στο γιατρό γμτ....

Ακύρωση λόγω έκτακτου. Θα πάω τη Δευτέρα το βράδυ τώρα. Να πάρει, στεναχωρέθηκα, περίμενα πως και πως.

Κάνω και κάμποσες συσπάσεις τελευταία και ήθελα να με δει.

Τεσπα....υπομονή.

Καλέ με τις φίλες μου από τον Αύγουστο 2009 που βρισκομαστε συχνά είναι τρέλα. Με τα μωρά όλες, χαμός γίνεται! Και τώρα με τις κοιλιές που είμαστε μπόλικες ξαναέγκυες....τρέλα!

Θα πας Μελακι μου μηπως ομως μεχρι τοτε να τον παρεις κανενα τηλεφωνο να του το αναφερεις!!!

αληθεια με τα δοντακια σας πως τα πατε?

Στα ΒΑΡΕΛΙΑ!!!!

Καλομηνα να εχουμε!!!!!

Σε αυτο που λες για το ιστορικο Κριστυ μου εχεις δικιο και ναι εχει πολυ κοσμο το διαπιστωσα σημερα!!

δηλαδη εσυ με την Αγγελικουλα θα κανετε τα πρωτοτοκα!!!

οσο για τις κοιλιες ουτε εμεις σωζομαστε βαρελια ειμαστε!!!

Ωραία θα ήταν να συναντηθούμε αλλά να το κανονίσουμε πιο νωρίς για να μπορέσω να έρθω Αθήνα. οσο για τις κοπέλες που δεν θα μπορούν να έρθουν, θα πάμε σε internet καφέ για να μιλάμε από κάμερες... χαχαχαχα

Ζουζουνιτσα θελω να τα πουμε γιατι τωρα με ανελαβε και δεν ξερω τι γινεται!!

και εννοειται και θα το κανονησουμε!!

καλημέρα κοριτσακια!!!

Κι εγώ μεσα ειμαι αν κανονισουμε να βρεθουμε! :D

Ετσι!!! Ειμαστε στην κατηγορια βαρεων βαρων :D:D:D:D!!!!χαχαχαχ! Πρωτα στριβει η κοιλια και μετα απο κανενα τεταρτο στριβω εγω!

Ταιριαζουμε πολυ στις ημερομηνιες ειμαι σιγουρη οτι θα γεννησουμε με λιγες μερες διαφορα!!!

Χαχαχαχαχα!!!

Κορες γεια σας!!!Σημερα επιτελους θα κοιμηθουμε στο νεο σπιτι!!!Κοριτσια ψοφησα στην κουραση!!!!Τη ιΔευτερα ειδαμε και το μπεμπη μας.Εχει φτασει 950 γραμμαρια.Μαργιουλα σου ευχομαι να πανε ολα καλα με το νεο γιατρο.Θα δεις θα αλλαξει η ψυχολογια σου!!!

Σ ολες τις υπολοιπες καλη συνεχεια κοριτσιααααααααααααα!

Θα ξαναμπω οταν εχω ιντερνετ.

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο bebua!!!αντε να ξεκουραστειτε... τελικα με ανελαβε και ολα καλα πηγανε αληθεια λες αλλαξε τελειως η ψυχολογια μου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...