Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια μου γλυκα καλη εβδομαδα!!!

σας ευχομαι τα καλυτερα και με το καλο να κρατησετε τα μωρουδακια σας στις αγκαλιες σας!!!

αγγελικη μου, ηρθαααααααα, σημερα παω στον γιατρο να δουμε σακο (μαλλον)

ειχα μπει και πριν λιγες μερες αλλα εφαγα πορτα χαχαχα (πλακα κανω)

εσυ να ξεκουραζεσαι και ολα θα πανε πριμα!!!

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

annete με το καλό να δείτε το σακο σας!! Πόσο είσαι;;:D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

annete με το καλό να δείτε το σακο σας!! Πόσο είσαι;;:D

ευχαριστω νικελ μου

υποθετω 4-5 εβδομαδων (λογο κυκλου μπαχαλο), θα ξερω το απογευμα με σιγουρια!

κοριτσια σας ευχομαι τα καλυτερα μεσα απτην καρδια μου, να μη κουραζεστε, να εχετε πιστη και να χαιδευετε συνεχως τις κοιλιτσες σας!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Μαράκι μου γλυκό με συγκινεί το ενδιαφέρον σου ειλικρινά... Δεν έχω κάτι νεότερο εκτός του ότι μίλησα με τον γιατρό την Πέμπτη και μου έκλεισε ραντεβού για αυτήν την Πέμπτη να δούμε πως πάμε. Δεν είχε νόημα να πάω λέει πιο πριν γιατι είναι σχεδόν σίγουρο οτι δεν θα ειχε απορροφηθέι μέσα σε μια εβδομάδα αναπαυσης γι αυτο και εγιναν 2 οι εβδομάδες καθισιού και βλέπουμε..να σου πώ την αλήθεια ακόμα κ αν την Πέμπτη δούμε ότι βελτιώθηκε ή στην καλύτερη των περιπτώσεων απορροφήθηκε δεν θα πάω κατευθείαν στην δουλειά θα του ζητήσω κ τις επόμενες 2 εβδομάδες για να είμαι σίγουρη τι λες κ εσύ?

Δεν μπαίνω συχνά για να μην ε΄χω το λαπτοπ στην κοιλιά μου γιατί με ζεσταίνει. Εσύ πως πάς? Ολα καλά κουκλίτσα μου? Να μην ανησυχείς αυτά τα μωράκια ήρθαν για να μείνουν να το θυμάσαι!!! :D

κουκλιτσα χαιρομαι που εισαι καλα!ανυσηχησα προς στιγμη!!ουφ παει και αυτο!!

ολα καλα θα πανε και εννοειτε οτι πρεπει να κάτσεις(και αν χρειαζεται και ολο το διαστημα μην το σκεφτεις καθολου ακους?!)

εγω αγχωμενη ειμαι ομολογω αλλα νομιζω οτι ειναι και λογικο και φυσικα προσγειωμενη

κοριτσκια καλησπερα,εγω ειμαι χαλια με εχει πιασει πονος στην μεση και δεν μπορω ουτε να περπατησω..χαλια μαυρα σας λεω...ο μικρος ειναι μεσα στην γκρινια ναι μεν του περασε ο βηχας μαλλον απο τα πολλα σαλια ειναι αλλα ειναι ανησυχος με τα δοντια του..εχουν φουσκωσει παρα πολυ τα ουλακια του θα εκραγουν σε λιγο...κοιμηθηκε στις 1χτες ξυπ[νησε 4,30-6,30-8,30οποτε εγω κουτουλαω και εχω και την μαρια που της μαθαινω το γιο-γιο και μου εχει κατουρησει ολο το σπιτι..

:-D

κοριτσκια καλησπερα,εγω ειμαι χαλια με εχει πιασει πονος στην μεση και δεν μπορω ουτε να περπατησω..χαλια μαυρα σας λεω...ο μικρος ειναι μεσα στην γκρινια ναι μεν του περασε ο βηχας μαλλον απο τα πολλα σαλια ειναι αλλα ειναι ανησυχος με τα δοντια του..εχουν φουσκωσει παρα πολυ τα ουλακια του θα εκραγουν σε λιγο...κοιμηθηκε στις 1χτες ξυπ[νησε 4,30-6,30-8,30οποτε εγω κουτουλαω και εχω και την μαρια που της μαθαινω το γιο-γιο και μου εχει κατουρησει ολο το σπιτι..

ολα μαζι εε??υπομονη!

τολαχιστον δεν εχεις χαλια!

εγω την ειχα βαλει την δικια μου στο μπανιο με σαπουνοφουσκες 1 ωρα την φορα και τελικα το εμαθε αν θες δοκιμασε το!

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Και γω ζόρια τραβάω με τη μικρή που έχει γίνει πολύ δύσκολη, δε πολυτρώει, δε πολυκοιμάται, όλη μέρα γκρίνια εκτός αν απασχολείται με κάτι καινούργιο ή είναι βόλτα! Το θηρίο!

Εκανα σήμερα το πακέτο προγεννητικού ελέγχου, καλά ήταν, είδα και το σπόρο, μεγάλωσε καλέ, 1.2 εκατοστά!:D

Με έχει ταράξει στην αναγούλα πάλι γμτ.

Αυτάαααααααααααα

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Γεια σας!

Και γω ζόρια τραβάω με τη μικρή που έχει γίνει πολύ δύσκολη, δε πολυτρώει, δε πολυκοιμάται, όλη μέρα γκρίνια εκτός αν απασχολείται με κάτι καινούργιο ή είναι βόλτα! Το θηρίο!

Εκανα σήμερα το πακέτο προγεννητικού ελέγχου, καλά ήταν, είδα και το σπόρο, μεγάλωσε καλέ, 1.2 εκατοστά!:D

Με έχει ταράξει στην αναγούλα πάλι γμτ.

Αυτάαααααααααααα

μπραβο!ετσι μεγαλωνουν μπαμ μπαμ!

να σε ρωτησω εκανες όλο το πακετο που ειχες κανει και στην μικρη σου??

εμενα κραταει αρχειο ο γιατρος και καποιες μου ειπε οτι δεν χρειαζετε να τις επαναλαβουμε πχ ερυθρα ξερουμε οτι εχω αντισωματα,ξερουμε ομαδα αιματος και οτι δεν εχουμε στιγμα....

Α καλά και μένα τίποτα δεν ήθελε να κάνω ο γιατρός, αλλά έχω ιδιωτκή ασφάλεια που περιλαμβάνει ένα μεγάλο "πακέτο" προγεννητικού ελέγχου για κάθε εγκυμοσύνη οπότε τα έκανα όλα. Αίμα, ούρα, καλλιέργεια, υπέρηχο. Χιχι ευκαιρία έψαχνα να ξαναδω το σπόρο!

Και πάλι εμετό....πωπω, το χα ξεχάσει το feeling.

Ο σπόρος δουλεύει!

Χαλάλι!

κοριτσακια μου

το σπορακι μας ειναι στη φωλιτσα του!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

ειμαι υπερυχογραφικα 5 εβδομαδων (η συλληψη εγινε με καθηστερηση 9 ημερων) ο σακος μας ειναι 0,48cm και ΠΗΤ 11/1 (παντα υπερυχογραφικα)

δεν θα χρειαστουμε αλλη χοριακη και σε 10 μερες θα παμε να ακουσουμε καρδουλα!!!

μου τυπωσε το μικρουλακι μας και το χαζευουμε και το καμαρωνουμε!

μου εδωσε salospir (ασπυρινουλα) και ουτρογκεσταν (λογω που ειμαι λιγο μεγαλη) το βλεμα που του εριξα αλλο πραγμα χαχαχα

α και μου ειπε οτι μεχρι να γεννησω πρεπει να παρω ΜΟΝΟ 11 κιλα χαχαχχαχαχαχαχα

γελασαμε πολυ χαχχαχαχαχα η αληθεια ειναι πως ακομα γελαω χαχαχα

κοριτσακια μου, σας ευχαριστω για τις ευχες..την θετικη ενεργεια..την ανοιχτη αγκαλια σας!!!

σας ευχομαι τα καλυτερα για σας και τα μπεμπακια σας!!!σας φιλω, να εχετε μια πολυ ομορφη μερα!!!τα λεμε πολυ συντομα!!!φιλια!

IB5Vp2.png

να ρωτησω κατι ακομα?και μη με μαλωσετε...το τικερακι μου δειχνει πως ειναι το σπορακι μου ετσι? γιατι δεν ειδε εμβρυικα στοιχεια και ειδε μονο σακο?να ανυσηχω?η ειναι φυσιολογικο?

μαριαεφη μου, εσυ που προσφατα ειδες σακο κατατοπησε με..και οποια αλλη κοπελα μπορει παρακαλω..θα παρω και τον γιατρο βεβαια αλλα και ο δικος σας ο λογος μετραει!!!

φιλακια πολλα!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

πω πω αννια μου, λυπαμαι πολυ κοριτσακι μου, γιατι ρε γμτ :-(:-(:-(

γιατι να συμβαινουν αυτα, ειναι αδικο, αδικο........:-(:-(:-(

κουραγιο καλο μου..δεν ξερω τι αλλο να πω.....:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

να εισαι δυνατη για τα παιδακια σου που σε χρειαζονται.

IB5Vp2.png

Κορίτσια δυστυχώς το μωρακι μου ´´εφυγέ´´παρσκαλω βγάλτε με από την λίστα...εύχομαι σε όλες μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και γερά παιδιά..

Τι εγινε βρε Αννια μου...

Πωπω... στεναχωρηθηκα παρα πολυ τωρα..

Ελεγες οτι ολα καλα, οτι ειχατε παει και στο γιατρο και ολα ενταξει..

Λυπαμαι πραγματικα κοριτσακι μου.

Αννια, λυπάμαι πάρα πολύ......

Πάρε δύναμη από τα δυο σου παιδάκια....και θα περάσει, που θα πάει.

Και γω ήρθα να κλαφτώ για το τι πέρασα τις τελευταίες 2 μέρες, αλλά......άστο, δεν έχει νόημα κανένα. Γμτ.

Κορίτσια δυστυχώς το μωρακι μου ´´εφυγέ´´παρσκαλω βγάλτε με από την λίστα...εύχομαι σε όλες μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και γερά παιδιά..

δεν το πιστευω λυπαμε απιστευτα!σε νιωθω απιστευτα!!!!

ειμαστε εδω για σενα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...