Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πατουσίτσα super τα νέα σου!!!!! όσο για τους πόνους, σαράβαλα μου φαίνεται έχουμε γίνει όλες!!!! χαχαχαχαχα αλλά χαλάλι!!!!!

Μαρίαεφη τι σας έτυχε κοριτσάκι μου πρωτομηνιάτικα!!!!! να πας να κάνεις διακανονισμό. κοίτα τι θα σου πουν και θα σου πω εμείς τι κάναμε.

Ααααα και καλό μήνα που το ξέχασα πριν!! με το καλό να έρθει ο Δεκέμβρης!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ζουνιτσα θα δω τον λογιστη μου να δω τι θα μου πει γιατι το χαρτι δεν μου εχει ερθει ακομη και απλα το ειδα απο το Internet...

αλλα για στειλε μου πμ με την δικη σου εμπειρια για να ξερω.ισχυει οτι αν τα πληρωσεις μαζεμενα σου κανουν εκπτωση??ή μπα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλενα αν πρεπει να κατσεις να το κανεις και αν ολα καλα ξαναπας!!

αντε οταν καλυτερεψεις να τα πουμε αποκοντα!

και οσο για το θαλλιο που λες δεν νομιζω οτι κινδυνευεις! αλλωστε ποτε δεν ξερεις ο διπλανος σου τι εχει.Και εγω πηγα στο νοσοκομειο την κορη μου και εκανε ακτινογραφια -εγω απεξω- και ειχε ενα σωρο κοσμο εκει....

ζουνιτσα θα δω τον λογιστη μου να δω τι θα μου πει γιατι το χαρτι δεν μου εχει ερθει ακομη και απλα το ειδα απο το Internet...

αλλα για στειλε μου πμ με την δικη σου εμπειρια για να ξερω.ισχυει οτι αν τα πληρωσεις μαζεμενα σου κανουν εκπτωση??ή μπα!

Δεν πειράζει το στέλνω έτσι για να ξέρουν όλες οι κοπέλες. εμάς πέρσι μας ήρθε πολύ περισσότερο λόγω εμπορικής επιχειρήσης. πήγαμε με τον λογιστή για να δουμε πως θα το πληρώσουμε και πετάγομαι εγώ μπροστά στον εφοριακό και λέω "θέλω να κάνω διακανονισμό". τρώω μια σκουντιά από τν λογιστή και αυτυχώς ήταν καλός εφοριακός και μου λέει : δεν χρειάζεται να κάνεις διακανονισμό. μέχρι τέλος του χρόνου να έρχεσαι να πληρώνεις όποτε θέλεις όσα θέλεις. και αν αφήσεις για το νέο έτος υπόλοιπο ο τόκος θα είναι 1% (νομίζω). οπότε μέσα σε ένα τετράμηνο (γιατί αφήσαμε και λίγα για τη νέα χρονιά) το είχαμε ξεπληρώσει. πηγαίναμε κάθε 15 μέρες (ή όποτε είχαμε) και δίναμε λίγα-λίγα. και μιλάμε όχι για 1500-2000€. πολύ περισσότερα.

ρώτα και το λογιστή σου να δεις.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μαριλενα αν πρεπει να κατσεις να το κανεις και αν ολα καλα ξαναπας!!

αντε οταν καλυτερεψεις να τα πουμε αποκοντα!

και οσο για το θαλλιο που λες δεν νομιζω οτι κινδυνευεις! αλλωστε ποτε δεν ξερεις ο διπλανος σου τι εχει.Και εγω πηγα στο νοσοκομειο την κορη μου και εκανε ακτινογραφια -εγω απεξω- και ειχε ενα σωρο κοσμο εκει....

Ναι σκεφτηκα οτι καθομαι στο γραφειο και τρεχω και στις υπηρεσιες και θα μπορουσα να ειμαι σπιτι μου ησυχη...

Θα σας πω αυριο βραδυ νεοτερα..

Οσο για το θαλλια ελπιζω να εχεις δικαιο!!! Θα το πω αυριο στον γιατρο και πιστευω να μην μου πει κατι αρνητικο. Απλα με εκνευριζει η ανευθυνοτητα του κοσμου!!! Θα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικοι σε τετοιες καταστασεις!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Ναι σκεφτηκα οτι καθομαι στο γραφειο και τρεχω και στις υπηρεσιες και θα μπορουσα να ειμαι σπιτι μου ησυχη...

Θα σας πω αυριο βραδυ νεοτερα..

Οσο για το θαλλια ελπιζω να εχεις δικαιο!!! Θα το πω αυριο στον γιατρο και πιστευω να μην μου πει κατι αρνητικο. Απλα με εκνευριζει η ανευθυνοτητα του κοσμου!!! Θα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικοι σε τετοιες καταστασεις!!!

κοριτσάκι μου να κάτσεις να ξεκουραστείς!!! και άσε τους ηρωισμούς για τους υπόλοιπους!!!

όσο για την ανευθυνότητα.... εδώ είναι ανεύθυνες γυναίκες, για τους άντρες λες !!!! μια κοπέλα ως τώρα μου έχει πει να περάσω μπροστα στην ουρά σε τράπεζα!!! καμία άλλη!!! ελεος!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκι μου να κάτσεις να ξεκουραστείς!!! και άσε τους ηρωισμούς για τους υπόλοιπους!!!

όσο για την ανευθυνότητα.... εδώ είναι ανεύθυνες γυναίκες, για τους άντρες λες !!!! μια κοπέλα ως τώρα μου έχει πει να περάσω μπροστα στην ουρά σε τράπεζα!!! καμία άλλη!!! ελεος!!!!!!!!!

Καλά ναι εχεις απολυτα δικαιο!!! Λες και κατι παθαινουν οταν βλεπουν εγκυμονουσα... ζηλια να το πω, δεν ξερω πως να το πω.. :shock:

Με στεναχωρουν ολα αυτα ρε γαμωτο..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

πατουσίτσα super τα νέα σου!!!!! όσο για τους πόνους, σαράβαλα μου φαίνεται έχουμε γίνει όλες!!!! χαχαχαχαχα αλλά χαλάλι!!!!!

Μαρίαεφη τι σας έτυχε κοριτσάκι μου πρωτομηνιάτικα!!!!! να πας να κάνεις διακανονισμό. κοίτα τι θα σου πουν και θα σου πω εμείς τι κάναμε.

Ααααα και καλό μήνα που το ξέχασα πριν!! με το καλό να έρθει ο Δεκέμβρης!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σαράβαλα δε λες τίποτα zounitsa μου!!!:tongue: Ο άντρας μου μου λέει ότι μόλις γεννήσω θα με τρέξει σε όλους τους γιατρούς αφού η υγεία μου είναι κλονισμένη!:mrgreen: Άσε που όταν βλέπει στο κομοδίνο μου ενέσεις, οινόπνευμα και χαπάκια με αποκαλεί γιαγιούλα!!:rolleyes:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ..Αληθεια ειχες διαλεξει το ιδιο? και τελικα για διαλεξες αλλο τι σε χαλασε? πολυ χαιρομαι που σας αρεσουν!!

Ποπο ενας παιδαρος!!!! με το καλο να ρθει στην αγκαλια σου!!! εγω τον εχω ονειρευτει τουλαχιστον 4 φορες αμα μου πει αυριο ο γιατρος οτι ειναι μπεμπα δεν θα το πιστευω!!

Επίσης Margioula μου!!:P Γερά να είναι τα ζουζούνια μας και να μας έρθουν με το καλό!!!:P

Το νυφικό ήταν πάρα πολύ ωραίο αλλά έγινε ένα μπέρδεμα με την ώρα του ραντεβού όταν πήγα να το ξαναδώ και έπρεπε να κλείσω νέο ραντεβού. Ψιλοχάλασα από το γεγονός αυτό (θεωρώ ότι θα μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν) οπότε έκλεισα το άλλο που μου άρεσε εξίσου!! Και να σου πω την αλήθεια δεν το μετάνοιωσα καθόλου!! Άσε που όλοι μου έλεγαν ότι ήταν τέλειο και μου πήγαινε γάντι!!!:P

IchNp3.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα........

και εγώ αυτές τις 2 εβδομάδες που πέρνω τα φάρμακά μου + τις βιταμίνες λέω παναγία μου!!!! για ρεκτιφιέ θα πάμε!!!!!

αχχχχ κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι όταν πάω να σηκωθώ από την καρέκλα....οσο να ναι, μια δυσκολία την εχω!!! :tongue:

5NEXp2.png

Αν κανεις ψηφιακη εκτυπωση σε ειδικο μαγαζι θα ειναι μια χαρα, ερκει βεβαια να ειναι λειος ο τοιχος σου! Εμενα με συμφερει καλυτερα να τα τυπωσω παρα να τα παρω ετοιμα γιατι θελω να καλυψω μεγαλα κομματια του τοιχοι και δεν με συμφερει να τα παρω ετοιμα, θελω περιπου 500 δολαρια!

Με το καλο ο γιγαντας σου!!! Απο την αρχη ειχε δωσει δειγματα οτι θα βγει μεγαλοσωμος σε ηταν μεγαλυτερος απο την μπουμπου μου και ας ειναι μια βδομαδα μεγαλυτερη!

Ναι σπατουλαριστός είναι! Αν θέλεις πες μου που θα κάνεις την εκτύπωση! Θα με διευκόλυνες πολύ!!;)

Σ'ευχαριστώ βρε Christy μου! Η αλήθεια είναι ότι το θέμα του σακχάρου άρχισα να το σκέφτομαι πολύ έντονα.. Αλλά από την άλλη γλυκά δεν τρώω, προδιάθεση δεν είχα ποτέ και η προηγούμενη καμπύλη που είχα κάνει το Γενάρη στα πλαίσια των εξετάσεων για την παλίνδρομη ήταν φυσιολογική.

Μια χαρά είναι η μπουμπού σου παιδί μου!! Κοριτσάκι ντελικάτο!! Με το καλό να σου έρθει!!!:P

IchNp3.png

Σαράβαλα δε λες τίποτα zounitsa μου!!!:tongue: Ο άντρας μου μου λέει ότι μόλις γεννήσω θα με τρέξει σε όλους τους γιατρούς αφού η υγεία μου είναι κλονισμένη!:mrgreen: Άσε που όταν βλέπει στο κομοδίνο μου ενέσεις, οινόπνευμα και χαπάκια με αποκαλεί γιαγιούλα!!:rolleyes:

Εγώ τα φάρμακα, ενέσεις κλπ τα έχω σε μια σακούλα μέσα στην ντουλάπα γιατί δεν θέλω να τα βλέπω, επειδή παλιότερα δεν έπαιρνα ούτε depon. Τες πα, λέμε ότι με τόσα που παίρνω ο μπέμπης θα βγει ντοπαρισμένος (σαν το Οβελίξ που είχε πέσει στη μαρμίτα όταν ήταν μικρός), άρα θα είναι super baby:D

Αφήστε βρε κορίτσια, το θέμα με τις προτεραιότητες πονεμένη ιστορία!:cry: Χθες στο λεωφορείο μισή ώρα όρθια και όχι μόνο δε σηκώθηκε κανείς αλλά σε μία στάση έφαγα και μία με μια βαλίτσα στο πόδι και μου ξεράθηκε ο αστράγαλος! Η απόλυτη γαϊδουριά!!!:mad:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...