Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αστα σε λιγο ουτε τα φουσκωτα δεν θα με σωζουν!!!

Άντε καλέ, υπερβολές! Έχεις δει καμιά νύφη που να μην είναι ωραία? Εμένα πάντως όλες μου αρέσουν. Κι εσύ ειδικά που θα έχεις και το μπεμπάκι σου μαζί...Θα λάμπεις και θα είσαι μια κούκλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!! Καλό μήνα να έχουμε και με το καλό να κρατήσουμε αγκαλιά τα μωράκια μας!!!:P Αχ! Πότε θα έρθει ο Δεκέμβριος?????:tongue:

Αγγελικούλα μου κουράγιο και όλα θα πάνε καλά!!! Άλλωστε ό,τι περνάμε δεν είναι τίποτα και θα το ξεχάσουμε αμέσως μόλις αντικρύσουμε τις μουρίτσες των μωρών μας!!!!!!:P

Christaki μου πώς πας? Ευχαριστώ για τα site!!! Θα με βοηθήσουν πολύ!!! Καλά το δωμάτιο με το κάστρο απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!!! Κρίμα που δε γίνεται να τυπωθεί!!!:( Οι φωτογραφίες τρυ Πήτερ Παν μπορούν να εκτυπωθούν σε αυτοκόλλητο? Θα τις δώσω όπως είναι για εκτύπωση?

Margioula μου η ώρα η καλή!!! Μαζεμένες όλες οι χαρές!!!!:P Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το 10 στη Sposa Moda.Τοσυγκεκριμένο κομμάτι από την optassia ήταν η 2η επιλογή μου (έκανα το θρησκευτικό τον Ιούλιο του 2009)! Το είχα απλά ερωτευτεί. Τελικά επέλεξα άλλον οίκο!

Πολλά φιλιά και την αγάπη μου και στα υπόλοιπα κορίτσια!!! Και βεβαίως και στα μωράκια!!!:P

Εχθές πήγα στο γιατρό! Ο μπομπιράκος μου έφτασε τα 930 gr!!:shock::-P Ο γιατρός τον βρήκε υγιέστατο, εξαιρετικά ζωηρό (με κλωτσοκοπανάει ασταμάτητα) και βαρύτερο κατά 130 gr (κανονικά θα έπρεπε να ήταν γύρω στα 800). Με ρώταγε αν τρώω γλυκά γιατί μάλλον τα μεγαλύτερα μωρά προυποθέτουν ανεβασμένο σάκχαρο. Εγώ όμως δεν τρώω καθόλου ούτε γλυκά, ούτε ζάχαρη γενικώς, ούτε ζυμαρικά. Προς το τέλος του μήνα θα κάνω και την καμπύλη. Μάλλον ο γιος μου μου μοιάζει αφού και γω γεννήθηκα 4.500 με 54 πόντους ύψος!!:mrgreen:

Όσο για τα πονακια και γω έχω και μάλιστα κάποιες φορές πάρα πολύ έντονα. Απ'ότι μου είπε ο γιατρός είναι απόλυτα φυσιολογικό! Η μέση και το πόδι με πονάνε και μένα. Η δεξιά πλευρά και πραγματικά ώρες ώρες δυσκολεύομαι ακόμη και να περπατήσω.. Αφήστε που έχω και πρησμένο το αριστερό γόνατο από τον περασμένο Μάρτιο (μόλις είχα μάθει για την εγκυμοσύνη) αλλά ευτυχώς δε με πονάει προς το παρόν. Μόλις με το καλό γεννήσω θα πρέπει να πάω για ρεκτιφιέ!!:oops:

Α! Κορίτσια εχθές ονειρεύτηκα το γιο μου για πρώτη φορά!! Τον κρατούσα αγκαλιά και μου χαμογελούσε!!! Και μετά τον θήλαζα!! Ήταν τόσο όμορφος!!!:P:p:p

IchNp3.png

αχ πατουσιτσα ειπαμε εσυ γιγαντα θα κανεις!!

τι ωραιο ονειρο!!

καλη μου πολυ χαιρομαι για σενα!!

καλα κοριτσια πολυ ωραια νυφη η πατουσιτσα μας!!

χιχιχι!!

εγω παλι μολις επαθα σοκ 1540 ευρω να πληρωσουμε την εφορια......

μου κοπηκε η μιλια!

φευγω παω να ντυθω να παω εφορια γιατι στο τελος θα κλεισει..δεν παω να πληρωσω παω για να καταθεσω κατι χαρτια και να ρωτησω τι θα κανω με τηνπληρωμη.

αχ πατουσιτσα ειπαμε εσυ γιγαντα θα κανεις!!

τι ωραιο ονειρο!!

καλη μου πολυ χαιρομαι για σενα!!

καλα κοριτσια πολυ ωραια νυφη η πατουσιτσα μας!!

χιχιχι!!

μου κοπηκε η μιλια!

φευγω παω να ντυθω να παω εφορια γιατι στο τελος θα κλεισει..δεν παω να πληρωσω παω για να καταθεσω κατι χαρτια και να ρωτησω τι θα κανω με τηνπληρωμη.

Να είσαι καλά φιλενάδα!!!:P Μόλις άρχισα να ηρεμώ και να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά το είδα το μωράκι!!! Καλό σημάδι για τη συνέχεια έτσι?:tongue:

Γιατί παιδί μου θα πληρώσετε τόσα πολλά???:shock: Καλά το κράτος περιμένει από μας να βγάλει τα χρέη του... τι να πω!!!:?

IchNp3.png

πατουσίτσα super τα νέα σου!!!!! όσο για τους πόνους, σαράβαλα μου φαίνεται έχουμε γίνει όλες!!!! χαχαχαχαχα αλλά χαλάλι!!!!!

Μαρίαεφη τι σας έτυχε κοριτσάκι μου πρωτομηνιάτικα!!!!! να πας να κάνεις διακανονισμό. κοίτα τι θα σου πουν και θα σου πω εμείς τι κάναμε.

Ααααα και καλό μήνα που το ξέχασα πριν!! με το καλό να έρθει ο Δεκέμβρης!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Margioula μου η ώρα η καλή!!! Μαζεμένες όλες οι χαρές!!!!:P Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το 10 στη Sposa Moda.Τοσυγκεκριμένο κομμάτι από την optassia ήταν η 2η επιλογή μου (έκανα το θρησκευτικό τον Ιούλιο του 2009)! Το είχα απλά ερωτευτεί. Τελικά επέλεξα άλλον οίκο!

Πολλά φιλιά και την αγάπη μου και στα υπόλοιπα κορίτσια!!! Και βεβαίως και στα μωράκια!!!:P

Εχθές πήγα στο γιατρό! Ο μπομπιράκος μου έφτασε τα 930 gr!!:shock::-P Ο γιατρός τον βρήκε υγιέστατο, εξαιρετικά ζωηρό (με κλωτσοκοπανάει ασταμάτητα) και βαρύτερο κατά 130 gr (κανονικά θα έπρεπε να ήταν γύρω στα 800). Με ρώταγε αν τρώω γλυκά γιατί μάλλον τα μεγαλύτερα μωρά προυποθέτουν ανεβασμένο σάκχαρο. Εγώ όμως δεν τρώω καθόλου ούτε γλυκά, ούτε ζάχαρη γενικώς, ούτε ζυμαρικά. Προς το τέλος του μήνα θα κάνω και την καμπύλη. Μάλλον ο γιος μου μου μοιάζει αφού και γω γεννήθηκα 4.500 με 54 πόντους ύψος!!:mrgreen:

Όσο για τα πονακια και γω έχω και μάλιστα κάποιες φορές πάρα πολύ έντονα. Απ'ότι μου είπε ο γιατρός είναι απόλυτα φυσιολογικό! Η μέση και το πόδι με πονάνε και μένα. Η δεξιά πλευρά και πραγματικά ώρες ώρες δυσκολεύομαι ακόμη και να περπατήσω.. Αφήστε που έχω και πρησμένο το αριστερό γόνατο από τον περασμένο Μάρτιο (μόλις είχα μάθει για την εγκυμοσύνη) αλλά ευτυχώς δε με πονάει προς το παρόν. Μόλις με το καλό γεννήσω θα πρέπει να πάω για ρεκτιφιέ!!:oops:

Α! Κορίτσια εχθές ονειρεύτηκα το γιο μου για πρώτη φορά!! Τον κρατούσα αγκαλιά και μου χαμογελούσε!!! Και μετά τον θήλαζα!! Ήταν τόσο όμορφος!!!:P:p:p

ευχαριστω πολυ..Αληθεια ειχες διαλεξει το ιδιο? και τελικα για διαλεξες αλλο τι σε χαλασε? πολυ χαιρομαι που σας αρεσουν!!

Ποπο ενας παιδαρος!!!! με το καλο να ρθει στην αγκαλια σου!!! εγω τον εχω ονειρευτει τουλαχιστον 4 φορες αμα μου πει αυριο ο γιατρος οτι ειναι μπεμπα δεν θα το πιστευω!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

μου κοπηκε η μιλια!

Μην αγχωνεσαι ολα γινονται μονο εμεις δεν ξαναγινομαστε!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Α!!! Τα νυφικά Οπτασία ουάου! Πολύ καλή ύφανση! Και του Προνόβια μου άρεσαν, και πολύ του οίκου Alexander Collections by Natalie Mignone. Πολύ ιδιαίερα κομμάτια!

Μελακι υπεροχα τα νυφικα του προνοβια τωρα μπερδευτικα!! αλλα και η κορακλα super που την βλεπω στην φωτο καλα ολα τα λεφτα!!! να σου ζησει αληθεια της λες οτι θα της κανεις αδερφουλα να φανταστω καταλαβαινει και χαιρετε!! ε? πρεπει να ειναι τρελα και τα δυο μπεμπακια μαζι!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

πολύ ωραία τα νυφικά!!! δοκίμασε και θα δεις πιο σου πάει. Εγώ από τα προνόβια το είχα πάρει - αγορά. έχει πολύ ποικιλία και φανταστικά νυφικά!!! βέβαια τσακωθήκαμε χοντρά με τα κορίτσια όταν πήγα να το παραλάβω, αλλά δεν το άφησα να με πάρει από κάτω. στο κατάστημα της γλυφάδας είχα πάει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσακια ασχετο αλλα εμεις ειμαστε παντρεμενοι με πολιτικο γαμο και του χρονου πρωτα ο Θεος θα κανουμε γαμο και βαφτιση μαζι! θα μου πειτε την γνωμη σας για αυτα τα νυφικα?μπειτε http://www.sposamoda.gr/sposamoda.asp?LANG=GR

στοexclusive και δειτε την σελιδα 10,18 και 20

Και απο αυτο http://www.optassia.gr/gr/home.htm

μπειτε στο Bridal collections / Royal και δειτε το πρωτο!!

Νοκμιζ οτι το τελευταιο ταιριαζει καλυτερα στο σωματοτυπο σου.

Κι εμενα μου αρεσουν τα πιο μινιμαμ και απλα νυφικα,οχι στυλ μπουμπουνιερα και ενω οταν παντρευτηκα ημουν 60 κιλα με 1.68 υψος δεν μου πηγαιναν καθολου, με τονιζαν παρα πολυ! Αυτα τα νυφικα θελουν πολυ αδυνατες κοπελες. Αν δεν τα δοκιμασεις βεβαια δεν μπορεις να κρινεις. Εγω απο sposa moda το ειχα παρει το νυφικο σε αλφα γραμμη κατω με εντυπωσιακο μπουστο!

Christaki μου πώς πας? Ευχαριστώ για τα site!!! Θα με βοηθήσουν πολύ!!! Καλά το δωμάτιο με το κάστρο απλά ΤΕΛΕΙΟ!!!!!! Κρίμα που δε γίνεται να τυπωθεί!!!:( Οι φωτογραφίες τρυ Πήτερ Παν μπορούν να εκτυπωθούν σε αυτοκόλλητο? Θα τις δώσω όπως είναι για εκτύπωση?

Αν κανεις ψηφιακη εκτυπωση σε ειδικο μαγαζι θα ειναι μια χαρα, ερκει βεβαια να ειναι λειος ο τοιχος σου! Εμενα με συμφερει καλυτερα να τα τυπωσω παρα να τα παρω ετοιμα γιατι θελω να καλυψω μεγαλα κομματια του τοιχοι και δεν με συμφερει να τα παρω ετοιμα, θελω περιπου 500 δολαρια!

Με το καλο ο γιγαντας σου!!! Απο την αρχη ειχε δωσει δειγματα οτι θα βγει μεγαλοσωμος σε ηταν μεγαλυτερος απο την μπουμπου μου και ας ειναι μια βδομαδα μεγαλυτερη!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια!!!

Καλά Κρίστυ μου, το κάστρο είναι σούπερ!!! Μόλις το είδα τρελάθηκα!!

Μαργιουλα μου εγώ θα σε συμβούλευα να δοκιμασεις ένα νυφικό από κάθε γραμμη, γιατί άλλα σκεφτόμαστε και αλλα μας ταιριαζουν τελικά. Α, και να είναι άνετο στις κινησεις σου γιατι θα πρέπει να είναι εύκολα ολα με το μωρό στα χερια...πχ ενα πολύ βαρυ νυφικό μπορει να μη σε βολέψει...

5NEXp2.png

αχ τι καλά που ψάχνετε για τέτοια πράγματα!!! εμείς στο σπίτι που μένουμε, έμενε μια φίλη μου πριν και είχανε βάψει το παιδικό δωμάτιο γαλάζιο μεν, αλλά έχει από τη μία ζωγραφισμένα τον μίκυ, γκούφυ, ντόναλτ. και το ταβάνι το έχουν κάνει ουρανό με συννεφάκια. θα δω πως θα βάλω την κούνια και θα βάλουμε κάπου ή μπορντούρα ροζ ή κάποιο κομμάτι ταπετσαρίας. θα δούμε.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κορίτσια sosssssss :confused:

Πριν λιγο ηρθε στο γαρφειο ενας βλακας για να μην πω κατι χειροτερο ο οποίος ειχε κανει το πρωι σπινθηρογράφημα καρδιας με θαλλιο...και καθοταν 15 λεπτα σε αποσταση 2 μετρων απο το γραφειο μου!!! :shock:

Εγω δεν το ηξερα και το ειπε μετα στο αφεντικο μου!!! Τι ανευθυνος που ειναι ο κοσμος??? :confused:

Εχω τρελαθει γιατι ξερω οτι απαγορευεται αυστηρα απο τους γιατρους η εκθεση εγκυου σε τετοιες ακτινοβολιες...

Λετε να παθει κατι ο μπεμπης μου???.....

Ποσο επικυνδυνο ειναι στον μηνα μας???.....

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Εχεις δυνατοτητα να τον παρεις ενα τηλεφωνο και τον ρωτησεις αν ειναι φυσιολογικο κοριτσακι μου?? ωστοσο σταματα να κουραζεσαι!!! γιατι εαν ειναι κατι φυσιολογικο εχει καλως,αλλα αλλιως μου φαινεται αρκετο διαστημα μισος μηνας!!

Μαργιούλα πηρα τελικα τηλέφωνο και θα παω αυριο το απογευμα στις 7!!!

Καλυτερα να παω να μου ρηξει μια ματια και να ηρεμησω μετα...

Εγω υποφερω πανω απο μηνα και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο. Για να γυρισω πλευρο ή να βολευτω καλυτερα στο κρεβατι χρειαζομαι ΓΕΡΑΝΟ!Ασε που βογκαω σε καθε προσπαθεια και δεν αφηνω τον αντρα μου να κοιμηθει! Οταν επιχειρησω δε να σηκωθω μετα απο κατακλιση η κατασταση ειναι δραματικη!Θελω καποιαω λεπτα για να ισιωσω....

Πονους χαμηλα στην κοιλια δεν εχω συνεχεια, αλλα εχω. νομιζω οτι στην εβδομαδα μου αρχιζει το παιδι να παιρνει θεση γιαυτο νοιωθουμε ενα βαρος χαμηλα!

Μακάρι να ειναι οι πονοι φυσιολογικοι επειδη παιρνουν θεση τα μπεμπακια!!!

περιμενω γνωμες φυσικα δεν ειμαι ουτε 1,75

1,60 με το ζορι μην σας πω, αν εξαιρεσουμε την εγκυμοσυνη στα κιλα τα φυσιολογικα μου πριν κοψω το τσιγαρο ημουν 57 με το που το εκοψα εφτασα τα 66,5 ( και τωρα με την εγκυμοσυνη εχω φτασει τα 73 και βαλτε που θα φτασω) τελικα το κοψιμο του τσιγαρου μου εκανε την μεγαλητερη ζημια απο περσι τον Σεπτεμβρη εχω βαλει 16 κιλα!!! αλλος ανθρωπος εχω γινει!! βαλε και τα υπολοιπα κιλακια της εγκυμοσυνης, πως μαζευομαι μετα κοριτσια??? θα με διωξει ο αντρας μου!!!

Μην ανυσηχεις κοπελα μου!!! Θα βρεις το καταλληλο νυφικο για σενα!! Και ο αντρας σου θα σε καμαρωνει σιγουρα!!! :tongue:

Μαριλενακι νομιζω οτι πρεπει να ξεκουραστεις! εχεις σκεφτει να παρεις λιγες μερες αδειουλα?

Θα παω αυριο τελικα στον γιατρο και θα δω αναλογα τι θα μου πει μπορει να του πω να μου γραψει καμια ανναρωτικη...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Να είσαι καλά φιλενάδα!!!:P Μόλις άρχισα να ηρεμώ και να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά το είδα το μωράκι!!! Καλό σημάδι για τη συνέχεια έτσι?:tongue:

Γιατί παιδί μου θα πληρώσετε τόσα πολλά???:shock: Καλά το κράτος περιμένει από μας να βγάλει τα χρέη του... τι να πω!!!:?

ασε ρε φιλεναδα ενα ενοικιο παιρνω 480 ευρω μην φανταστεις (και ειναι 4 χρονια χωρις αυξηση γιατι η κακομοιρη ειναι χηρα με 3 παιδια και δεν θελω) και με τσακισε φετος η εφορια...εχω και την γεννα ρε γμτ και θελω 5500 ευρω για ολα μες το νερο!!!γμτ!!γμτ!

ενταξει θα παρω καποια λεφτα πισω απο ΙΚΑ και ΟΑΕΔ αλλα μετα την γεννα.

το ονειρο σου ειναι υπεροχο και καλος οιωνος!

εγω ειχα δει οτι ειχα κανει κοριτσι και θα την βαφτιζαμε και δεν ειχαμε ουτε μπουμπουνιερες ουτε φωτογραφο και ειμασταν στην εκκλησια!! ασε ξυπνησα αγχωμενη αλλα παρολα αυτα ειχα ενα κοριτσακι!

χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...