Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Αγγελικούλα!!! Φαντάζεσαι πως θα ειμαστε στον 9??? :shock:

Μαριλενα μου εννοειται οτι και εγω ποναω ηδη στην μεση και την πλατη καμια φορα και στον θωρακα!!! και οσον αφορα τον 9 αστο θα θελουμε γερανακι!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια, εχω πολυυυυυυυυυ καιρο να μπω

τα νεα μας ειναι πολυ καλα απο β' επιπεδου και εχουμε αγορακι

στις εκπτωσεις ψωνισα νυχτικα πυζαμες και βαλιτσα και ανυπομονω να ψωνισω για το μωρακι αλλα θα περιμενω λιγο ακομα

με τα κιλα μου δεν τα παω πολυ καλα, θα χω παρει γυρω στα 10, εσεις;

m22pp3.png BDzFp3.png

GfR5p3.png

Εισαι ηρωίδα Αγγελικούλα!!! Σου εχουν τυχει τοσα απο την αρχη..

Μην ανυσυχεις εδω που εχεις φτασει ολα θα πανε καλα!!! Λιγο ακομα ειμαστε στο 3 τριμηνο αλλωστε!!! :P

Για τα μωρακια μας ολες πιστευω θα καναμε τα παντα!!!

Και που εισαι ακομα...να δεις τι θα κανουμε οταν θα γεννησουμε!!! Εγω παρ' ολο που δεν περιμενα οτι φετος θα γινω μανούλα και γενικά δεν ειχα τις καλυτερες σχεσεις με τα παιδια (μονο με τον ανηψιο και την φιλιοτσα) τωρα νιωθω οτι θα γεννησω και οποιος θα πηγαινει να πιασει το μωρο θα βγαζω νυχια!!! χχχχχ Πως ειναι η μανα γατα που αγριευει??? Ενα τετοιο πραγμα!!! :shock:

Υπομονη θα τα καταφερεις...θα ειναι λιγο δυσκολα με το προγραμμα σου αλλα ολα θα πανε καλα. Τωρα οσο αφορα τον γαμο δεν γινεται να πας μετα τις 9??? Που να κανεις την ινσουλινη, να φας και το φαγητο σου?

Διαφορετικα αν δεν σε πολυνοιαζει ο γαμος καλυτερα να κατσεις σπιτι να μην χαλασεις τις ωρες σου. Ευτυχως θα σταματησουν οι ζεστες ελπιζω σιγα σιγα και θα μας κανει περισσοτερο ορεξη να καθομαστε μεσα...

Βρε κοριτσάκια ειλικρινά σας μιλάω με συγκινείτε πολύ.. Σας ευχαριστώ πολύ που με εμψυχώνεται έτσι μου δίνει δύναμη να συνεχίσω απτόητη!!

Χμ.. όσο για τον γάμο που μου έλεγες παντρέυεται η αδελφή της κολλητής μου.. άσε μπλέξιμο.. Με βλέπω να πατάω την ένεση μετά να τρώω στο αυτοκινήτο και μετά απο μια ώρα να ξανατρυπηθώ για να μετρήσω ζάχαρο.. πάντως αν δεν πάω νομίζω οτι θα με παρεξηγήσει γμτ.. είναι κ λιγάκι περίεργη..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα κορίτσια... Ευχομαι σε ολες μας καλο μήνα και καλο φθινόπωρο (επισήμως πια..).....:-P

Εχω και γω πόνους στην μεση και στην πλατη γενικα. Επίσης συνεχίζουν οι πονοι χαμηλά στην κοιλιά. Οταν ειμαι κουρασμένη γίνονται πιο εντονοι.

Το βραδυ εχω αρχίσει να ζορίζομαι. Δεν μπορω να γυρισω πλευρο ευκολα. Οχι απο το μέγεθος της κοιλιας αλλα απο τους πονους.. :cry:

Αχ ποτε θα περασουν οι μερες..εχω αγωνια να παω στον γιατρο να δω τι θα γινει. Λετε να ειναι κατι και να το αμελω? Θελω να πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο απο την μητρα. Εσεις γενικα εχετε ενοχλησεις???.. :confused:

Εγω υποφερω πανω απο μηνα και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο. Για να γυρισω πλευρο ή να βολευτω καλυτερα στο κρεβατι χρειαζομαι ΓΕΡΑΝΟ!Ασε που βογκαω σε καθε προσπαθεια και δεν αφηνω τον αντρα μου να κοιμηθει! Οταν επιχειρησω δε να σηκωθω μετα απο κατακλιση η κατασταση ειναι δραματικη!Θελω καποιαω λεπτα για να ισιωσω....

Πονους χαμηλα στην κοιλια δεν εχω συνεχεια, αλλα εχω. νομιζω οτι στην εβδομαδα μου αρχιζει το παιδι να παιρνει θεση γιαυτο νοιωθουμε ενα βαρος χαμηλα!

Όσο για τους πόνους στην μέση να σου πώ οτι το έχω κ εγώ αύτό κ κυριώς αν ξαπλώσω λίγο κ μετά πάω να σηκωθώ! Θέλω γερανό να με σηκώσει γιατι πονάω απίστευτα|! Απλώς το πρωί οταν σηκώνομαι απο τον νυκτερινό ύπνο εχει περάσει εντελώς κ με ξαναπίανει προς το βραδάκι! Νομίζω οτι ειναι φυσιολογικό πάντως να μην ανησυχεις!

Ομοιοπαθουσα κι εσυ??? Εγω ποναω ολη μερα, δεν βολευομαι σε καμια καρεκλα/πολυθρονα!

καλα το πρωτο με ενθουσιασε !!!!

τα αλλα νομιζω ευκολα μπορεις να τα βρεις.

οσο για το τελευταιο μπορει να το κρατησει και μεγαλη!

Θα τα φτιαξω ουτως ή αλλως γι αυτο ψαχνω μονη μου εικονες! Το πρωτο με ενθουσιασε κι εμενα αλλα στο συγκεκριμενο site εχουν επιτειδες εικονες χαμηλης ποιοοτητας για να μην μπορεις να τις αντιγραψεις και να κανεις αυτο που θα κανω εγω.

Η ωραια belle δεν ειναι πολυ πολυχρωμη και φανταχτερη για βρεφικο δωματιο?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Κοριτσακια ασχετο αλλα εμεις ειμαστε παντρεμενοι με πολιτικο γαμο και του χρονου πρωτα ο Θεος θα κανουμε γαμο και βαφτιση μαζι! θα μου πειτε την γνωμη σας για αυτα τα νυφικα?μπειτε http://www.sposamoda.gr/sposamoda.asp?LANG=GR

στοexclusive και δειτε την σελιδα 10,18 και 20

Και απο αυτο http://www.optassia.gr/gr/home.htm

μπειτε στο Bridal collections / Royal και δειτε το πρωτο!!

περιμενω γνωμες φυσικα δεν ειμαι ουτε 1,75

1,60 με το ζορι μην σας πω, αν εξαιρεσουμε την εγκυμοσυνη στα κιλα τα φυσιολογικα μου πριν κοψω το τσιγαρο ημουν 57 με το που το εκοψα εφτασα τα 66,5 ( και τωρα με την εγκυμοσυνη εχω φτασει τα 73 και βαλτε που θα φτασω) τελικα το κοψιμο του τσιγαρου μου εκανε την μεγαλητερη ζημια απο περσι τον Σεπτεμβρη εχω βαλει 16 κιλα!!! αλλος ανθρωπος εχω γινει!! βαλε και τα υπολοιπα κιλακια της εγκυμοσυνης, πως μαζευομαι μετα κοριτσια??? θα με διωξει ο αντρας μου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Θα τα φτιαξω ουτως ή αλλως γι αυτο ψαχνω μονη μου εικονες! Το πρωτο με ενθουσιασε κι εμενα αλλα στο συγκεκριμενο site εχουν επιτειδες εικονες χαμηλης ποιοοτητας για να μην μπορεις να τις αντιγραψεις και να κανεις αυτο που θα κανω εγω.

Η ωραια belle δεν ειναι πολυ πολυχρωμη και φανταχτερη για βρεφικο δωματιο?

Αυτο το αντιμετωπισα και εγω με τις εικονες χαμηλης ευκρινιας οταν εψαχνα για τα σχεδιακια!!

και εμενα μου αρεσει πολυ η ωραια belle!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσακια ασχετο αλλα εμεις ειμαστε παντρεμενοι με πολιτικο γαμο και του χρονου πρωτα ο Θεος θα κανουμε γαμο και βαφτιση μαζι! θα μου πειτε την γνωμη σας για αυτα τα νυφικα?

Νυφικούλια! Αχ τι ωραία! Αν σε ανησυχούν τα κιλάκια ίσως θα μπορούσες να προσανατολιστείς προς κάποιο νυφικό που να είναι λίγο φουσκωτό κάτω (σαν το τελευταίο που σου αρέσει) για να μην τονίζει τις ατέλειες. Αλλά και τα στενά που σου αρέσουν τέλεια είναι. Σε κάθε περίπτωση αν δεν δοκιμάσεις, δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου πάει...

Καλημέρα και καλό μήνα!

Λίγη δροσιά καλοδεχούμενη ειναι ε???

Καλά τα λέτε για τη μητρότητα....πολύ καλά....δεν το έχουν όλοι όμως, αλήθεια....μπράβο και πάλι μπράβο σε όσες νιώθουν έτσι. Αυτό χρειάζεται ένα παιδάκι και μια οικογένεια. Να είναι η απόλυτη 1η προτεραιότητα!!! Και γω τώρα το ζω και το αντιλαμβάνομαι....αξίζει όμως τα πάντα!

Για βρεφικό δωμάτιο εγώ προτιμώ πιο διακριτικά πράγματα...

Καλά είμαι και του μίνιμαλ γενικά...περίεργο τρένο!

Καθίστε να βρω να σας βάλω φωτό του δωματίου της Ζωής μου.

Α!!! Τα νυφικά Οπτασία ουάου! Πολύ καλή ύφανση! Και του Προνόβια μου άρεσαν, και πολύ του οίκου Alexander Collections by Natalie Mignone. Πολύ ιδιαίερα κομμάτια!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αλληλεγγύη στις κοψομεσιασμένες εγκυούλες!

Σήμερα που έχουμε ραντεβού με τον ντόκτορ θα τον ρωτήσω κι εγώ για τη μέση, αλλά απ'ότι έχω διαβάσει το πιο πιθανό είναι να μην είναι κάτι ανησυχητικό. Πάντως η δική μου μέση είπε να με αφήσει για λίγο σήμερα, ίσως να βοήθησε και το μαξιλάρι που χρησιμοποιώ στον ύπνο. Θα δούμε.

καλημερα!!!!!

καλο μηνα!!!!

οι πονοι στην μεση οταν δεν ειναι συνεχομενοι και δεν συνοδευονται απο συσπασεις θεωρω οτι ειναι φυσιολογικοι εξαλλου ολα "ανοιγουν" για να χωρεσει το μπεμπε που μεγαλωνει καθε ωρα και στιγμη.Αν περνανε οι πονοι οτανξαπλωνσεις τοτε ολα καλα!

και εγω τους εχω πολυ συχνα και μαλιστα σχεδον απο την αρχη (οταν πηγαινα στο γραφειο ητνα πολυ εντονοι ομολογω).

Αγγελικη στο εχω ξαναπει εισαι μια υπέροχη μανουλα!! εχεις περασει παρα πολλα και το κανεις πολυ συνειδητοποιημενα! το αγορακι σου θα ειναι πολυ ευτιχισμενο παιδακι!

Μαριλενακι νομιζω οτι πρεπει να ξεκουραστεις! εχεις σκεφτει να παρεις λιγες μερες αδειουλα?

βαιλα πολυ χαιρομαι που ειναι καλη η β επιπεδου! με τα κιλα ε τριτο παιδι ειναι καλε! προσεχε μονο το σαγχαρο σου!!

και κριστι μου νομιζω οτι θα βρεις αυτο που ταιριαζει στο δωματιο της μπουμπους σου! απλα καλο ειναι να μην τα πολυφορτωνουμε γενικοτερα γιατι οσα περισσοτερα τοσο πιο δυσκολα στο καθαρισμα!

Διαφημίσεις

οσο για τα νυφικα μου αρεσε πολυ το 10! και το 20!!

η ωρα η καλη!

mariaefi ευχαριστω πολυ!! και εμενα μου αρεσουνε πολυ αυτα τα δυο αλλα σκεφτομαι να βαλω φουρο απο μεσα!!

Σήμερα που έχουμε ραντεβού με τον ντόκτορ θα τον ρωτήσω κι εγώ για τη μέση, αλλά απ'ότι έχω διαβάσει το πιο πιθανό είναι να μην είναι κάτι ανησυχητικό. Πάντως η δική μου μέση είπε να με αφήσει για λίγο σήμερα, ίσως να βοήθησε και το μαξιλάρι που χρησιμοποιώ στον ύπνο. Θα δούμε.

velissa το μαξιλαρι σιγουρα βοηθαει!!! Αλληλεγγύη στις κοψομεσιασμένες εγκυούλες! χαχαχαχαχα!!! καλα αποτελεσματα!

Καλημέρα και καλό μήνα!

Λίγη δροσιά καλοδεχούμενη ειναι ε???

Καλά τα λέτε για τη μητρότητα....πολύ καλά....δεν το έχουν όλοι όμως, αλήθεια....μπράβο και πάλι μπράβο σε όσες νιώθουν έτσι. Αυτό χρειάζεται ένα παιδάκι και μια οικογένεια. Να είναι η απόλυτη 1η προτεραιότητα!!! Και γω τώρα το ζω και το αντιλαμβάνομαι....αξίζει όμως τα πάντα!

Για βρεφικό δωμάτιο εγώ προτιμώ πιο διακριτικά πράγματα...

Καλά είμαι και του μίνιμαλ γενικά...περίεργο τρένο!

Καθίστε να βρω να σας βάλω φωτό του δωματίου της Ζωής μου.

Α!!! Τα νυφικά Οπτασία ουάου! Πολύ καλή ύφανση! Και του Προνόβια μου άρεσαν, και πολύ του οίκου Alexander Collections by Natalie Mignone. Πολύ ιδιαίερα κομμάτια!

Μελακι βαλε φωτο να δουμε!! οσο για τον οικο που μου προτεινεις θα το ψαξω!!

Νυφικούλια! Αχ τι ωραία! Αν σε ανησυχούν τα κιλάκια ίσως θα μπορούσες να προσανατολιστείς προς κάποιο νυφικό που να είναι λίγο φουσκωτό κάτω (σαν το τελευταίο που σου αρέσει) για να μην τονίζει τις ατέλειες. Αλλά και τα στενά που σου αρέσουν τέλεια είναι. Σε κάθε περίπτωση αν δεν δοκιμάσεις, δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου πάει...

velissa σκεφτομαι μηπως βαλω φουρο σε οποια μπαινουνε φυσικα!! αστα σε λιγο ουτε τα φουσκωτα δεν θα με σωζουν!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

εσυ θα κανεις την προβα και θα δεις τι σου ταιριαζει!

αλλωστε οι περισσοτερες ετσι καταληγουν!

εγω αλλα εβλεπα και τελικα αλλα μου ταιριαζαν...

εγω οταν παντρευτηκα ημουν εγκυουλα 6 μηνων...ηθελα κατι απλο πολυ απλο. και το ευχαριστηθηκα πολυ!

Καλημέρα κοριτσάκια!!! όλες καλά απ'ότι διαβάζω....

Αγγελικούλα μου κοριτσάκι μου, υπομονή!! και εγώ παραπονιέμαι γιατί όλο κάτι μου τυχαίνει... αλλά σκέφτομαι οτι υπάρχουν και χειρότερα!!! μια γνωστή μου έκατσε 4-5 μήνες κάτω. ΚΑΤΩ!! ούτε τουαλέτα!! ας είναι καλά ο άντρας της. πάντως με το που γέννησε, λες και δεν είχε τίποτα!!!

όσο για τους πόνους στη μέση είναι φυσιολογικό. αλλάζουν τα πάντα και μετατοπίζονται όλα τα όργανα. και αλλάζει και το κέντρο βάρους. βέβαια αν είναι ανυπόφοροι καλό είναι να μιλήσετε με το γιατρό σας.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μαριγούλα κοριτσάκι μου μόνο αν δοκιμάσεις θα καταλάβεις. εγώ δεν ήθελα φουσκωτο αλλά τελικά εκεί κατέληξα (όχι στυλ μπουμπουνιέρα, αλλά ένα φούσκωμα το είχε). Μου πήγαινε πολύ τεικά!!! με το καλό!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...