Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!Κι εμεις χθες καναμε τη β επιπεδου!!Ολα τελεια!!Ο μπεμπης μας εγινε 560 γραμμαρια!!!Τον εχουμε και σε εγχρωμη μεγαλη φωτο!!!Τρελαθηκαμε!Μοιαζει πολυ στον μπαμπα του...!!!Καλα αποτελεσματα σε οσες κανουν τις επομενες μερες τη β επιπεδου και καλη συνεχεια σε ολες μας!!!

τελεια νεα και το βαρος του αγοριου σου πολυ καλο!

αντε καλη συνεχεια να εχουμε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Patousitsa μου έτσι είναι τα μωρά μας πάνω απ'όλα !!! Καλώς όρισες απο τις διακοπές! :P

Γεια σου Νικελάκι μου καλώς σε βρήκαμε :P

Μαργιούλα μου χαίρομαι που σου σταμάτησε το αιματάκι ξεκουράσου κ θα περάσει εντελώς θα δείς! Περιμένω νέα σου την Πέμπτη μετά την Β επιπέδου!!

Ζουνιτσα μουυυυυυυυυυ!!! Χαίρομαι πολύ πολύ κοριτσάκι μου πού όλα ειναι καλά τώρα! Περαστικούλια σας! :P

Καλο χειμώνα flosummer με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου!!!!

Λιτσάκι μου! Ελπίζω να ξεκουράστηκες τώρα που έκλεισε το μαγαζί έ? Καλο χειμώνα κ επίσημα απο σήμερα αφού ο καιρός επιτέλους μας έκανε την χάρη και δρόσισε!!! Το πόσο χαρούμενη είμαι δεν λέγεται! :P

Μαριεφάκι μου!!!! Συγχαρητήρια φιλενάδα για τα καλά αποτελέσματα στην β επιπέδου!!! Χαρά που είδες το μικρούλι έ? Τι εννοείς με την θέση του πλακούντα? τι σου ειπε δηλ?

μου ειπε οτι ειναι πλαγιο-αριστερη και πιανει μεγαλο μερος αλλα η ωριμανση ειναι grade 0 που ειναι καλο απλα δεν πρεπει να κατεβει χαμηλα για να μην εχουμε παλι αιμοραγιες.

απλα ξεκουραση θελει οχι κατι ιδιαιτερο και παρακολουθηση που ετσι και αλλιως την εχω.

φυσικα σε όλες σας να στειλω!! ε να μην μου κρατανε μουτρα τα μπεμπακια σας!!χαχα!!

οσο για αγορες ε και εγω ουτε ρουχα ουτε επιπλα εχω παρει (καλα εχω κιολας) απλα μια συμβουλη ειναι οτι θα σας κανουνκαι δωρα οποτε μην ψωνισετε πολλα και μαλιστα ΟΧΙ το μηδεν νουμερο μετα απο 1 βδομαδα δεν θα τους κανουν! εγω την ειχα πατησει!

ειχα παρει πολλα μηδεν και μετα δεν της εκαναν..

δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό και αγόρασα 3-4 μηδεν εσωρουχακια!! μα ειναι απίστευτα μικρα!!! :D

5NEXp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!Κι εμεις χθες καναμε τη β επιπεδου!!Ολα τελεια!!Ο μπεμπης μας εγινε 560 γραμμαρια!!!Τον εχουμε και σε εγχρωμη μεγαλη φωτο!!!Τρελαθηκαμε!Μοιαζει πολυ στον μπαμπα του...!!!Καλα αποτελεσματα σε οσες κανουν τις επομενες μερες τη β επιπεδου και καλη συνεχεια σε ολες μας!!!

Μπράβο κοριτσακι μου! Φαντάζομαι καμάρι ο πατέρας, εεε;;;

5NEXp2.png

δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό και αγόρασα 3-4 μηδεν εσωρουχακια!! μα ειναι απίστευτα μικρα!!! :D

εγω σκεψου οτι ειχα παρει 10.....ηττα εφαγα μετα και οχι φθηνα απο jumbo αλλα απο Λητω ,Ηρα,mothercare ενα σωρο λεφτα για 1 βδομαδα.....

αλλα δεν ηξερα! εσυ με 3-4 καλα εισαι.Υπάρχει το νουμερο 3 (0-3 μηνων) που την βγαλαμε μεχρι 2 μηνων αλλα μετα μου ειπαν κατι αλλο καλτσακια και φορμακια που να μην κλεινουν απο κατω για μεσα στο σπιτι(που εχει ζεστη ετσι και αλλιως) και το εφαρμοσα!

Διαφημίσεις

μπραβο bebua!!!!! είδες, όλα μια χαρά!!!! που την έκανες και σας έδωσαν φωτο?? φαντάζομαι είναι 3d.

Nikelaki για τα εσώρουχα δεν πειράζει, για τα ρούχα όχι οτι πειράζει απλά δεν θα προλάβει να τα φορέσει. Να σας πω η αδερφή μου τι κάνει, είναι τα ανήψια μου τώρα 5,5 και 3. αλλά το κάνει χρόνια. τα δώρα τα αλλάζει για του χρόνου (και λίγο μεγαλύτερα) και στις εκπτώσεις πάντα παίρνει για το χρόνου, οπότε έχει πάντα ρούχα και φτηνά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

εγω σκεψου οτι ειχα παρει 10.....ηττα εφαγα μετα και οχι φθηνα απο jumbo αλλα απο Λητω ,Ηρα,mothercare ενα σωρο λεφτα για 1 βδομαδα.....

αλλα δεν ηξερα! εσυ με 3-4 καλα εισαι.Υπάρχει το νουμερο 3 (0-3 μηνων) που την βγαλαμε μεχρι 2 μηνων αλλα μετα μου ειπαν κατι αλλο καλτσακια και φορμακια που να μην κλεινουν απο κατω για μεσα στο σπιτι(που εχει ζεστη ετσι και αλλιως) και το εφαρμοσα!

Εχει και το τζαμπο τετοια;;

5NEXp2.png

μπραβο bebua!!!!! είδες, όλα μια χαρά!!!! που την έκανες και σας έδωσαν φωτο?? φαντάζομαι είναι 3d.

Nikelaki για τα εσώρουχα δεν πειράζει, για τα ρούχα όχι οτι πειράζει απλά δεν θα προλάβει να τα φορέσει. Να σας πω η αδερφή μου τι κάνει, είναι τα ανήψια μου τώρα 5,5 και 3. αλλά το κάνει χρόνια. τα δώρα τα αλλάζει για του χρόνου (και λίγο μεγαλύτερα) και στις εκπτώσεις πάντα παίρνει για το χρόνου, οπότε έχει πάντα ρούχα και φτηνά.

και εγω κανω το ιδιο!!

ασε που παντα στις εκπτωσεις παω και παιρνω 2 νουμερα πιο πανω για την επομενη χρονια..εχω και χωρο να τα φυλαω οποτε δεν με νοιαζει και τι βγαζω οικονομικα ψωνιζω με 50-60 ευρω για μια σεζον ειδικα τα καλοκαιρινα!

Εχει και το τζαμπο τετοια;;

ναι ..αλλα δες και καποιες προσφορες που βγαζει το Mothercare.

δες εδω:

http://mothercare.gr/detail.asp?pCode=F0364

αν ψαχτεις γενικα βρισκεις...εγω ναι ειχα παρει αρκετα απο τα jumbo μετα γιατι ειχα θεμα ειχα χαλασει πολλα λεφτα (ειχα πληρωσει και 20 ευρω για ενα φορμακι) πριν και το σκεφτομουν τοτε να το κανω παλι.Βεβαια ειχα και δωρα. Μην το ξεχνατε αυτο.

αα και οσες ειστε Αθηνα ψαξτε και στα stock της Ηρας9νομιζω Ηλιουπολη ειναι) μου ειχε παρει η μαμα μου απο εκει ρουχαλακια που ηταν σχεδια παλιοτερα (2-3 ετων) με 5 ευρω το ενα!

και παντελονια εγκυμοσυνης επισης απο εκει που εγραφαν πανω 55 και 60 ευρω και τα ειχαν 5+10 ευρω γιατι ελειπε ενα ...κουμπι!

τα εχω και τωρα δεν εχουν παθει τιποτα!

εννοείται πως πρέπει να εκμεταλευόμαστε τις προσφορές (ειδικά σε ρούχα) γιατί 1ον) τα μωράκια δεν προλαβαίνουν να τα φορέσουν πολύ 2ον) τα παιδάκια θέλουν πολλά γιατί τα λερώνουν και τα χαλάνε και 3ον) γιατί δεν είναι καιρός για σπατάλες!!!!!

Αααααχχχχχχ εγώ έπρεπε να ήμουν υπουργός οικονομικών!!!! άντε έστω πρωθυπουργός!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

εννοείται πως πρέπει να εκμεταλευόμαστε τις προσφορές (ειδικά σε ρούχα) γιατί 1ον) τα μωράκια δεν προλαβαίνουν να τα φορέσουν πολύ 2ον) τα παιδάκια θέλουν πολλά γιατί τα λερώνουν και τα χαλάνε και 3ον) γιατί δεν είναι καιρός για σπατάλες!!!!!

Αααααχχχχχχ εγώ έπρεπε να ήμουν υπουργός οικονομικών!!!! άντε έστω πρωθυπουργός!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

σε διοριζω υπουργο οικονομικων του καφε μας!!!!

χαχα!!

οποια προσφορα και εγω μεσα ειμαι!!

κουκλες βγαινω να μαζεψω λιγακι την κουζινα και να μπει και η κορη μου να παιξει .....εχει γινει εξπερ αυτο το παιδι με το Laptop!

φιλακια στις ομορφες κοιλιτσες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...