Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!!:P Πώς είναι τα μπεμπάκια μας??:mrgreen:

Κορίτσια δε χρειάζεται να σκάμε και πολύ για βλακείες (ακούς Αγγελικούλα?) Τα μωράκια μας να είναι καλά και όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία!!!!!

Μαριγούλα κάνε αυτό που σου είπε ο γιατρός κι αν παρεξηγηθούν δώστους ξύδι!!!;)

Πολύ ζηλεύω βρε κορίτσια που οργανώνεστε σιγά σιγά με τα μωρουδιακά!!!:P Εγώ δυστυχώς δε μπορώ να κάνω τίποτα ακόμη αφού αρχές Οκτώβρη θα μετακομίσουμε στο καινούργιο μας σπίτι:rolleyes:. Το μόνο θετικό ότι έχω τα πάντα από την αδερφή μου οπότε δε θα χρειαστεί να ψάχνω σαν την τρελή τελευταία στιγμή!

Patousitsa μου έτσι είναι τα μωρά μας πάνω απ'όλα !!! Καλώς όρισες απο τις διακοπές! :P

Καλημέρα κοριτσακια και καλως ηρθατε και οι τελευταιες απο τις διακοπες σας! :D

Γεια σου Νικελάκι μου καλώς σε βρήκαμε :P

Κοριτσακια καλημερα και καλη εβδομαδα, καλως μας ηρθατε!!! ειχα σταματησει απο χθες να βλεπω αιμα αλλα εγω σημερα το πρωι κατα την αφοδευση (συγνωμη κιολας ειχα τραχυλικη βλεννη και μεσα λιγο αιματακι ο γιατρος μου ειπε οτι πιθανοτατα ειναι απο την πιεση αλλα παρολο αυτα πρεπει να ξεκουραζομαι και μου ειπε οτι επειδη δεν ειναι ανησυχητικο αν δεν αλλαξει κατι θα τα πουμε την Πεμπτη που εχουμε την β΄επιπεδου και θα τα δουμε ολα!!! εχετε ακουσει κατι παρομοιο δεν ξερω εχω τρομερη ανασφαλεια!!!!

Οσο για το μωρακι ευτυχως χθες εφυγε ο μπαμπας του ισως επειδη καταλαβε οτι δεν μπορω να του προσφερω τιποτα λόγω οτι ημουν συνεχεια ξαπλα, ο μαιευτηρας του μωρου συνεστησε στην μαμα του να ερθει Αθηνα να το ταιζει μητρικο γαλα ωστε να βοηθηθει να αναρρωσει πιο γρηγορα σημερα θα του κανουνε λαρυγγοσκοπιση και μεσα στην εβδομαδα γαστροσκοπιση μακαρι να παει καλα το μικρουλι!!!

Μαργιούλα μου χαίρομαι που σου σταμάτησε το αιματάκι ξεκουράσου κ θα περάσει εντελώς θα δείς! Περιμένω νέα σου την Πέμπτη μετά την Β επιπέδου!!

Καλημέρα κορίτσια μου!!! καλως ορίσατε όσες γυρίσατε από διακοπούλες.

Μαριγούλα χαίρομαι που είσαι καλύτερα, και περιμένουμε νεότερα!!

Αγγελικούλα, φιλεναδίτσα μου καλή, γιατί αναρωτιέσαι??? φυσικά και κάνεις το σωστό που τους "γράφεις" αφού θα σε "γράψουνε" και εσένα. Κάτσε με τα αντράκια σου παρέα!!!!!

Εγώ ήρθα σήμερα στο μαγαζί αλλά θα φύγω κατά τις 2. Είμαι καλύτερα αν και λίγο εξαντλημένη μετά από τόση ξάπλα..... χαχαχαχα. όχι αλήθεια νιώθω λίγο εξαντλημένη. θα συνέλθω σιγά σιγά. Εχτές έγινε μανούλα μία από τις κολλητές μου!!!! είμαι πολύ χαρούμενη και ταυτόχρονα πολύ ....... (δε μπορώ να βρω τη λέξη)..... που μετά από αυτά που έχουμε ζήσει στα νεανικά μας χρόνια (ξενύχτια-γκόμενους-τρέλες κτλ) γινόμαστε μανούλες!!!!! δεν είναι τρομερό???!!!!

Φιλάκια σε όλες τις ζουζούνες!!!!!

Ζουνιτσα μουυυυυυυυυυ!!! Χαίρομαι πολύ πολύ κοριτσάκι μου πού όλα ειναι καλά τώρα! Περαστικούλια σας! :P

καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια και τις κοιλιτσες σας.......

Εγω εχω εξαφανιστει γιατι λειπω απο τις 20 Ιουλιου και γυρισαμε εχτες. Για την ακριβεια ηρθαμε για μια μερα στις 11 Αυγουστου για να κανουμε την β-επιπεδου και ξαναφυγαμε. Η εξεταση ηταν για μια φορα ακομα καταπληκτικη μονο που μας περιμενε μια εκπληξη. Τελικα δεν περιμενουμε κοριτσακι αλλα ειναι αγορακι και το δευτερο. Να δω πως θα τα βγαλω περα με 3 αντρες μεσα στο σπιτι!!!

Αυτα κατα τα αλλα απο σημερα παλι δουλεια. Ευτυχως ξεκιναω τη σεζον με λιγοτερες ωρες φετος.

Ευχομαι να ειστε ολες καλα. Θα προσπαθησω να διαβασω στα γρηγορα οτι εχασα.

Αντε και καλο χειμωνα.....

Καλο χειμώνα flosummer με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου!!!!

κοριτσακια μου τι κανετε; πως ειστε; τα μπεμπακια σας ολα καλα; ειδα οτι γυρισατε και απο τις διακοπουλες σας, αντε τωρα καλο χειμωνα και με το καλο τα μπεμπακια μας. εμεις ειμαστε πολυ καλα, την αλλη εβδομαδα εχω ραντεβου με τη μπουμπου μου.

φιλια σε ολες:D:D:D

Λιτσάκι μου! Ελπίζω να ξεκουράστηκες τώρα που έκλεισε το μαγαζί έ? Καλο χειμώνα κ επίσημα απο σήμερα αφού ο καιρός επιτέλους μας έκανε την χάρη και δρόσισε!!! Το πόσο χαρούμενη είμαι δεν λέγεται! :P

γεια σας φιλεναδες μου!!

λοιπον κουκλες τα νεα απο την β επιπεδου: ολα καλα!!!

411 γρμ το μωρο μου και το ειδαμε πολυ καλα ολο χορπηδουσε το καλο μου!χαχα!

κοριτσια οι μετρησεις ειναι απιστευτες η καρδια φαινετε ολοκαθαρα και οσο για το στομαχι κανουν κανονικη τομη.Ειδαμε νεφρα και αμνιακο υγρο ολα καλα.Μονο η θεση του πλακουντα ειναι περιεργη και πρεπει να το παρακολουθουμε.

ο αντρας μου βομβαρδισε τον γιατρο σε ερωτησεις και ετσι μαθαμε πολλα πραγματα!

και για ομφαλιο λωρο και για τα αγγεια ολα! φαινοντουσαν τα παντα!

φυσικα το φυλο δεν το μαθαμε!κιντερ εκπληξη ειπαμε!

χαχα! ειμαι μια χαζομαμα!

πηρα και 2 κιλακια...!!

σε 20 μερες παλι θα παω και τοτε θα κανονισουμε την καμπυλη ζαχαρου.Επισης ρωτησα για την εξεταση που καποιοι λενε υπέρηχο γ επιπεδου οτι δεν υπαρχει τετοια εξεταση αλλα αυτο που υπαρχει ειναι υπερηχος καρδιας! και γινεται μονο αν υπαρχει κατι στην β επιπεδου που να δειχνει οτι πρεπει να γινει!!! κανει 190 ευρω και δεν υπαρχει λεει λογος να την κανω! αυτα μου τα ειπε ο γιατρος που εκανε το β επιπεδου (και την αυχενικη ο ιδιος μου την εκανε) τον πιστευω στην τελικη οι περισσοτεροι θα θελαν να τα παρουν τα παραπανω λεφτα!

και πατουσιτσα εννοειτε οτι θα σου στειλω!χαχα!!

Μαριεφάκι μου!!!! Συγχαρητήρια φιλενάδα για τα καλά αποτελέσματα στην β επιπέδου!!! Χαρά που είδες το μικρούλι έ? Τι εννοείς με την θέση του πλακούντα? τι σου ειπε δηλ?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας φιλεναδες μου!!

411 γρμ το μωρο μου και το ειδαμε πολυ καλα ολο χορπηδουσε το καλο μου!χαχα!

κοριτσια οι μετρησεις ειναι απιστευτες η καρδια φαινετε ολοκαθαρα και οσο για το στομαχι κανουν κανονικη τομη.Ειδαμε νεφρα και αμνιακο υγρο ολα καλα.Μονο η θεση του πλακουντα ειναι περιεργη και πρεπει να το παρακολουθουμε.

ο αντρας μου βομβαρδισε τον γιατρο σε ερωτησεις και ετσι μαθαμε πολλα πραγματα!

και για ομφαλιο λωρο και για τα αγγεια ολα! φαινοντουσαν τα παντα!

φυσικα το φυλο δεν το μαθαμε!κιντερ εκπληξη ειπαμε!

χαχα! ειμαι μια χαζομαμα!

πηρα και 2 κιλακια...!!

σε 20 μερες παλι θα παω και τοτε θα κανονισουμε την καμπυλη ζαχαρου.Επισης ρωτησα για την εξεταση που καποιοι λενε υπέρηχο γ επιπεδου οτι δεν υπαρχει τετοια εξεταση αλλα αυτο που υπαρχει ειναι υπερηχος καρδιας! και γινεται μονο αν υπαρχει κατι στην β επιπεδου που να δειχνει οτι πρεπει να γινει!!! κανει 190 ευρω και δεν υπαρχει λεει λογος να την κανω! αυτα μου τα ειπε ο γιατρος που εκανε το β επιπεδου (και την αυχενικη ο ιδιος μου την εκανε) τον πιστευω στην τελικη οι περισσοτεροι θα θελαν να τα παρουν τα παραπανω λεφτα!

και πατουσιτσα εννοειτε οτι θα σου στειλω!χαχα!!

Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!!! Όλα καλά λοιπόν!!!:P:p:p Και με είχες αγχώσει...:rolleyes: Λοιπόν αν είναι κόρη θα συμπεθερέψουμε έτσι?:mrgreen:

IchNp3.png

Καλημέρα κι από εμένα μανούλες!

καλά μου είστε βλέπω :)

Εμένα από εχθές με πονάει η αριστερή πλευρά της μέσης μου και το αριστερό πόδι επίσης. Αουτς! Λίγο ηρέμησα το βράδυ που κοιμήθηκα στο πλάι με μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια μου, αλλά όσο περνάει η ώρα με πιάνει περισσότερο.:?

γεια σας φιλεναδες μου!!

Συγχαρητήρια κορίτσι για τα νέα σου!

κοριτσια 1 και σημερα εχω τρομερη αγωνια!!! μακαρι να πανε ολα καλα!!!!

Πάμε όλοι μαζί Margioula. Βαθιές ανάσες, θετικές σκέψεις κι όλα θα πάνε καλά. Κι εμείς αύριο πάμε για β επιπέδου. Αχ πόσο θέλω να δω το μωράκι μας!

Πατισούτσα αυτοκολητα δεν εχω βρει και γω με τον Πητερ Παν αλλα εχω βρει ενα σαιτ με ζωγραφιες...

www.babyroom.gr/peter_pan/index.html

Ριξε μια ματια. Μπορεις να παρεις ιδεες και να του ζωγραφισετε κατι!!!

Και μενα μου αρεσει πολυ το θεμα για αγορακια αλλα και γενικοτερα νομιζω οτι ειναι και για κοριτσακια!!!

Ευχαριστώ Μαριλένα μου!! Θα το κοιτάξω!!! Έχω ξετρελαθεί με το συγκεκριμένο θέμα και θέλω οπωσδήποτε να βρω κάτι!!!:P

IchNp3.png

Patousitsa μου έτσι είναι τα μωρά μας πάνω απ'όλα !!! Καλώς όρισες απο τις διακοπές! :P

Καλώς σας βρήκα Αγγελικούλα!! :P Κοίτα να ηρεμήσεις και να κάνεις delete σε ό,τι σε στενοχωρεί!!!;)

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα Αγγελικούλα!! :P Κοίτα να ηρεμήσεις και να κάνεις delete σε ό,τι σε στενοχωρεί!!!;)

Το έκανα ήδη κοριτσάκι μου δεν θέλω να στεναχωρώ τον μπεμπούλη μου με τπτ!!! Εντωμεταξύ σήμερα εχω μια χαρά που εχει δροσίσει...άλλο πράγμα λέμε!!! Δεν ξέρω αλλά νιώθω λίγο πιο κοντά στον χειμώνα άρα στο παιδάκι μου!! :P:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα κοριτσακια μου!!

Ευτυχως που δροσισε, γιατι χθες ειχε απιστευτη ζεστη και υγρασια!!

Μαράκι τελεια τα νεα της β επιπεδου, μπραβο! Εγω εχω επομενο ραντεβου την Παρασκευη με τη μπεμπα! :D

5NEXp2.png

Καλημέρα κοριτσακια μου!!

Ευτυχως που δροσισε, γιατι χθες ειχε απιστευτη ζεστη και υγρασια!!

Μαράκι τελεια τα νεα της β επιπεδου, μπραβο! Εγω εχω επομενο ραντεβου την Παρασκευη με τη μπεμπα! :D

Δεν λες τπτ!!! Κόντεψα να τρελαθώ με τόση ζέστη αυτές τις μέρες!!!!

Εμας το επόμενο ραντεβού είναι την άλλη Τετάρτη!! Ολόκληρο αντράκι θα εχει γίνει το μωράκι μου!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

Μαρίαεφη μπράβο κοριτσάκι μου!! δεν είναι από τις πιο τέλειες εξετάσεις???!!! εννοείται πως θέλω και εγώ μπουμπουνιεράκι!! χαχαχα

και για τα υπόλοιπα κορίτσια που θα την κάνουν, μην φοβάστε!! όλα καλά θα είναι και κοιτάξτε να την απολαύσετε!!!

εγώ το μπεμπάκι μου θα το δω σε ένα μήνα, αλλά ίσως πάω εδώ στην άλλη γιατρό που πάω ενδιάμεσα να ρίξω μια ματιά!! ανυπόμονη.....!!!!!

φιλάκια σε όλες και να καλωσορίσω και εγώ το νέο μέλος της παρεούλας μας!!!

Μα επιτέλους πότε θα έρθει ο Δεκέμβρης???? εεεεεε???? χαχαχαχαχα (πρώτη φορά το λέω αυτό στη ζωή μου)

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!Κι εμεις χθες καναμε τη β επιπεδου!!Ολα τελεια!!Ο μπεμπης μας εγινε 560 γραμμαρια!!!Τον εχουμε και σε εγχρωμη μεγαλη φωτο!!!Τρελαθηκαμε!Μοιαζει πολυ στον μπαμπα του...!!!Καλα αποτελεσματα σε οσες κανουν τις επομενες μερες τη β επιπεδου και καλη συνεχεια σε ολες μας!!!

Γεια σου Λιτσακι!!! Καλα ειμαστε......χαιρομαι που εισαι και συ καλά και η μπουμπού σου!!! Αντε λιγο σου εμεινε μεχρι την Πεμπτη! Εμεις εχουμε ραντεβού στις 14 Σεπτεμβρη...θα σκασω παλι μεχρι τοτε!!! Φιλια και καλά να περνάς!!!

Καλημέρα!! Χαιρομαι πολύ για το μπεμπάκι σας οτι και να'ναι!!! :P

Μπεμπης η μπέμπα!!! :tongue: Με το καλο!!!........

Τα κιλά αστα μην τα πολυσκεφτόμαστε καλύτερα... :shock:

Αυτη η Γ' επιπέδου που λένε ειναι το Doppler. Γινεται στην 30-31 εβδομάδα περίπου και ειναι υπέρηχος που παρακολουθούν τον πλακούντα και κατα ποσο τρεφεται σωστά το μωρο.. Εγω θα την κάνω γιατι απο οτι εχω ακούσει ειναι σημαντικός υπέρηχος. Τωρα για το υπέρηχο καρδιάς δεν εχω αποφασισει ακόμα..

Που εκανες την Β' επιπέδου? Στο Ασκληπιιο? Η στο Μητέρα? Σου εγραψαν πάνω στο χαρτι οτι για να ολοκληρωθει ο προγεννητικος έλεγχος καλο ειναι να γίνει το υπερηχοκαρδιογράφημα???

στο Ασκληπειο το εκανα και μαλιστα πηγα στο ιατρειο του γιατρου και οχι στην κλινικη...περιττο να σου πω τι χαμος γινοταν....!!! εχει παρα παρα πολυ δουλεια!

αυτος ο γιατρος που μου το εκανε και ο γυναικολογς μου το ιδιο μου ειπε οτι δεν χρειαζετε να το κανω αν και το χαρτι που μου ειχαν δωσει στην αυχενικη ελεγε :

11-13+6 εβδ αυχενικη διαφανεια και ελεγχος πρωτου τριμηνου για χρωμοσωμικες ανωμαλιες

20-22 εβδ ελεγχος β τριμηνου (β επιπεδου) αναλυτικος ελεγχος εμβρυου

30-32 εβδ υπερηχογραφημα αναπτυξης και αγγειακος ελεγχος doppler.

τωρα τι να σου πω....καλυτερα να κανει η καθε μια οτι λεει ο γιατρος της γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.

στην Εφη δεν ειχα κανει απλα εκανα nst λιγες μερες πριν γεννησω.

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

Μαρίαεφη μπράβο κοριτσάκι μου!! δεν είναι από τις πιο τέλειες εξετάσεις???!!! εννοείται πως θέλω και εγώ μπουμπουνιεράκι!! χαχαχα

και για τα υπόλοιπα κορίτσια που θα την κάνουν, μην φοβάστε!! όλα καλά θα είναι και κοιτάξτε να την απολαύσετε!!!

εγώ το μπεμπάκι μου θα το δω σε ένα μήνα, αλλά ίσως πάω εδώ στην άλλη γιατρό που πάω ενδιάμεσα να ρίξω μια ματιά!! ανυπόμονη.....!!!!!

φιλάκια σε όλες και να καλωσορίσω και εγώ το νέο μέλος της παρεούλας μας!!!

Μα επιτέλους πότε θα έρθει ο Δεκέμβρης???? εεεεεε???? χαχαχαχαχα (πρώτη φορά το λέω αυτό στη ζωή μου)

φυσικα σε όλες σας να στειλω!! ε να μην μου κρατανε μουτρα τα μπεμπακια σας!!χαχα!!

οσο για αγορες ε και εγω ουτε ρουχα ουτε επιπλα εχω παρει (καλα εχω κιολας) απλα μια συμβουλη ειναι οτι θα σας κανουνκαι δωρα οποτε μην ψωνισετε πολλα και μαλιστα ΟΧΙ το μηδεν νουμερο μετα απο 1 βδομαδα δεν θα τους κανουν! εγω την ειχα πατησει!

ειχα παρει πολλα μηδεν και μετα δεν της εκαναν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...