Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγγελικουλα συμφωνω με την ζουζουνιτσα!!!

Ζουζουνιτσα μου να εισαι καλα το εχω νοιωσει και εγω αυτο που περιγραφεις με τις κολλητες και να σας ζησει το μωρακι!! αλλα εχω παραπονο μονο απο μια απο αυτην που μεγαλωσαμε μαζι, εχει παντρευτει απο το 2005 και προσπαθουσε για μωρακι αλλα μεχρι στιγμης δεν τα εχει καταφερει χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα!! με το που της ανακοινωσα οτι ειμαι εγκυος δεν με εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο να δει πως ειμαι!! αλλα ουτε μου το σηκωνει και την παιρνω αρκετα συχνα και γενικα ειναι απαραδεκτη γιατι δεν φταιω εγω που δεν της συμβαινει οσο και αν την πληγωνει, δεν ξερω αν συμφωνειτε?

Εγώ έχω "χάσει" φίλη μου που περνάγαμε 30 ώρες το 24ωρο μαζί επειδή εγώ είχα βρει γκόμενο και αυτή όχι!!! και ξέρεις τι κατάλαβα?? αν κάποιος δεν χαίρεται με την χαρά σου και δε κλαίει με τη λύπη σου δεν είναι φίλος σου!!!!!!! Αυτή η κοπέλα σου απέδειξε οτι δεν αξίζει για φίλη σου και μην κάνεις άλλες προσπάθειες γιατί εσύ χαλιέσαι και όχι αυτή.

Έχω πάρα πολλά παραδείγματα να σου πω για "φιλίες" αλλά δεν είναι επι του παρόντος. θα σου πω ένα κουλό όμως: αδελφική μου φίλη χωρισμένη ετών 33 (συμμαθήτριες) τσακώθηκε με φίλη της γιατί της είπε οτι αν δεν έχει δεσμό δε μπορεί να την κάνει παρέα γιατί φαίνεται οτι κολλάει στον άντρα της!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil:

ΕΛΕΟΣ!!!!!

Άλλωστε καλύτερα περναμε εδώ!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ξερετε το σαιτ www.ebaby.gr ???

Για κάποιο λόγο δεν ανοίγει το ebaby.gr. Αν ενδιαφέρεσαι πάντως για ιντερνετικές αγορές ρίξε μια ματιά στο www.amazon.co.uk ή στο αντίστοιχο γερμανικό www.amazon.de και στο www.bimbomarket.it. Εκεί ψάχνω για καρότσι κλπ και όντως έχουν μεγάλη διαφορά (τουλάχιστον στο quinny speedi που μου αρέσει). Αν έχεις χρόνο δες και στις αντίστοιχες συζητήσεις στο parentsforum.

Κοριτσια απο οτι βλεπω συμφερει να παρει κανεις πολλα πραγματα απο το internet..

Το προβλημα ειναι οτι αν καποιος θελει να κανει λιστα δεν μπορει!!!

Εγω παντος θα παρω σιγουρα το καροτσι αφου θα μου το παρουν οι γονεις μου..

Τωρα θα ψαξω στο ebay...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

πατουσιτσα εγω στην κορη μου (μιας και ημουν χαλια απο τους εμετους και πηγαινε και δουλεια) τα παραγγειλα Νοεμβρη μηνα τελευταια στιγμη! οποτε μην αγχωνεσαι καθολου..τα ρουχαλακια σας να ειναι ετοιμα και ολα τα αλλα γινονται!

οσο για τα μπουμπουνερακια στην Εφη δεν ειχα προλαβει να παραγγειλω και κερνουσαμε σκετα κουφετα ε και τι εγινε?!απλα τωρα η πεθερα μου ηθελε να ειμαστε προετοιμασμενοι...αλλωστε δωρο ηταν!χααχα!

Όχι δεν αγχώνομαι. Απλά ανυπομονώ να αρχίσω να ανοίγω βαλίτσες και να βγάζω ρουχαλάκια!!!!

Περιττό να σου πω φιλενάδα ότι μπουμπουνεράκι θα μου στείλεις και μένα μόλις με το καλό γεννήσεις!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γεια σου Πατουσιτσα!!! Εγω σε καταλαβαινω...ασε που ειμαι σε χειροτερη κατασταση!!! Εμεις χτιζουμε στους γονεις μου και δεν ξερω ποτε θα ειναι ετοιμο το σπιτι...ειναι και το οικονομικο που μας παει πισω..:(

Παντος σιγουρα δεν θα εχουμε τελειωσει μεχρι τον Δεκέμβρη και δυστηχως δεν μπορω να φτιαξω δωματιακι για τον μπεμπη μου..:(

Πολυ θα ηθελα και γω να τα εχω ολα ετοιμα αλλα δυστηχως πρεπει να κανω υπομονη...Και γω θα παρω πραγματα απο την αδερφη μου οπως το κρεβατακι και την συρταριερα..τα υπόλοιπα μαλλον θα τα βαλω σε λιστα!!!

Υπομονή κοριτσάκι εσείς να είστε καλά και όλα θα γίνουν!!!;)

Ευτυχώς έχω τα πάντα από λίκνο και καρότσι (αχρησιμοποίητο σχεδόν) μέχρι ριλάξ και πάρκο! Άσε τα ρούχα!! Καμιά δεκαριά βαλίτσες στην αποθήκη πολλά από τα οποία έχουν ακόμη τις ετικέτες πάνω! Είχαμε πάθει αμόκ όταν έμεινε έγκυος η αδερφή μου και είχαμε ξεσηκώσει τη mothercare και το Λητώ!! Ήδη έχω ενημερώσει τους δικούς μας να μη φέρουν του μπομπιράκου μας ρουχαλάκια και τα σχετικά!!!

Με το μόνο που θα ασχοληθώ είναι το δωμάτιο του γιου μου!:P Για πείτε μου που να κοιτάξω για μπορντούρες και αυτοκόλλητα? Είχα σκεφτεί για θέμα τον Πήτερ Παν αλλά δε μπορώ να βρω κάτι στο internet..:confused:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια και τις κοιλιτσες σας.......

Εγω εχω εξαφανιστει γιατι λειπω απο τις 20 Ιουλιου και γυρισαμε εχτες. Για την ακριβεια ηρθαμε για μια μερα στις 11 Αυγουστου για να κανουμε την β-επιπεδου και ξαναφυγαμε. Η εξεταση ηταν για μια φορα ακομα καταπληκτικη μονο που μας περιμενε μια εκπληξη. Τελικα δεν περιμενουμε κοριτσακι αλλα ειναι αγορακι και το δευτερο. Να δω πως θα τα βγαλω περα με 3 αντρες μεσα στο σπιτι!!!

Αυτα κατα τα αλλα απο σημερα παλι δουλεια. Ευτυχως ξεκιναω τη σεζον με λιγοτερες ωρες φετος.

Ευχομαι να ειστε ολες καλα. Θα προσπαθησω να διαβασω στα γρηγορα οτι εχασα.

Αντε και καλο χειμωνα.....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Για πείτε μου που να κοιτάξω για μπορντούρες και αυτοκόλλητα? Είχα σκεφτεί για θέμα τον Πήτερ Παν αλλά δε μπορώ να βρω κάτι στο internet..:confused:

Πατισούτσα αυτοκολητα δεν εχω βρει και γω με τον Πητερ Παν αλλα εχω βρει ενα σαιτ με ζωγραφιες...

www.babyroom.gr/peter_pan/index.html

Ριξε μια ματια. Μπορεις να παρεις ιδεες και να του ζωγραφισετε κατι!!!

Και μενα μου αρεσει πολυ το θεμα για αγορακια αλλα και γενικοτερα νομιζω οτι ειναι και για κοριτσακια!!!

καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια και τις κοιλιτσες σας.......

Εγω εχω εξαφανιστει γιατι λειπω απο τις 20 Ιουλιου και γυρισαμε εχτες. Για την ακριβεια ηρθαμε για μια μερα στις 11 Αυγουστου για να κανουμε την β-επιπεδου και ξαναφυγαμε. Η εξεταση ηταν για μια φορα ακομα καταπληκτικη μονο που μας περιμενε μια εκπληξη. Τελικα δεν περιμενουμε κοριτσακι αλλα ειναι αγορακι και το δευτερο. Να δω πως θα τα βγαλω περα με 3 αντρες μεσα στο σπιτι!!!

Αυτα κατα τα αλλα απο σημερα παλι δουλεια. Ευτυχως ξεκιναω τη σεζον με λιγοτερες ωρες φετος.

Ευχομαι να ειστε ολες καλα. Θα προσπαθησω να διαβασω στα γρηγορα οτι εχασα.

Αντε και καλο χειμωνα.....

Καλη προσαρμογη πισω στην δουλεια και καλο φθινόπωρο!!! Με το καλο ο μπεμπης σας!!! :mrgreen:

cfcIp3.png

Κοριτσακια μου help ξερετε ποσο κοστιζει η β΄επιπεδου σε δημοσιο νοσοκομειο?

Αχ Μαργιουλα μου δεν μπορω να σε βοηθησω...

Δεν ξερω για το δημοσιο..παντος σε ιδιωτικο εγω εδωσα 160 ?...

Φανταζομαι θα ειναι πολυ μικροτερο το ποσο. Κανονικα θα επρεπε να ειναι τσαμπα στο δημοσιο.. Αληθεια την κανουν? Εγω δεν το ηξερα αυτο..

cfcIp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε; πως ειστε; τα μπεμπακια σας ολα καλα; ειδα οτι γυρισατε και απο τις διακοπουλες σας, αντε τωρα καλο χειμωνα και με το καλο τα μπεμπακια μας. εμεις ειμαστε πολυ καλα, την αλλη εβδομαδα εχω ραντεβου με τη μπουμπου μου.

φιλια σε ολες:D:D:D

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

γεια σας φιλεναδες μου!!

λοιπον κουκλες τα νεα απο την β επιπεδου: ολα καλα!!!

411 γρμ το μωρο μου και το ειδαμε πολυ καλα ολο χορπηδουσε το καλο μου!χαχα!

κοριτσια οι μετρησεις ειναι απιστευτες η καρδια φαινετε ολοκαθαρα και οσο για το στομαχι κανουν κανονικη τομη.Ειδαμε νεφρα και αμνιακο υγρο ολα καλα.Μονο η θεση του πλακουντα ειναι περιεργη και πρεπει να το παρακολουθουμε.

ο αντρας μου βομβαρδισε τον γιατρο σε ερωτησεις και ετσι μαθαμε πολλα πραγματα!

και για ομφαλιο λωρο και για τα αγγεια ολα! φαινοντουσαν τα παντα!

φυσικα το φυλο δεν το μαθαμε!κιντερ εκπληξη ειπαμε!

χαχα! ειμαι μια χαζομαμα!

πηρα και 2 κιλακια...!!

σε 20 μερες παλι θα παω και τοτε θα κανονισουμε την καμπυλη ζαχαρου.Επισης ρωτησα για την εξεταση που καποιοι λενε υπέρηχο γ επιπεδου οτι δεν υπαρχει τετοια εξεταση αλλα αυτο που υπαρχει ειναι υπερηχος καρδιας! και γινεται μονο αν υπαρχει κατι στην β επιπεδου που να δειχνει οτι πρεπει να γινει!!! κανει 190 ευρω και δεν υπαρχει λεει λογος να την κανω! αυτα μου τα ειπε ο γιατρος που εκανε το β επιπεδου (και την αυχενικη ο ιδιος μου την εκανε) τον πιστευω στην τελικη οι περισσοτεροι θα θελαν να τα παρουν τα παραπανω λεφτα!

και πατουσιτσα εννοειτε οτι θα σου στειλω!χαχα!!

Όχι δεν αγχώνομαι. Απλά ανυπομονώ να αρχίσω να ανοίγω βαλίτσες και να βγάζω ρουχαλάκια!!!!

Περιττό να σου πω φιλενάδα ότι μπουμπουνεράκι θα μου στείλεις και μένα μόλις με το καλό γεννήσεις!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Υπομονή κοριτσάκι εσείς να είστε καλά και όλα θα γίνουν!!!;)

Ευτυχώς έχω τα πάντα από λίκνο και καρότσι (αχρησιμοποίητο σχεδόν) μέχρι ριλάξ και πάρκο! Άσε τα ρούχα!! Καμιά δεκαριά βαλίτσες στην αποθήκη πολλά από τα οποία έχουν ακόμη τις ετικέτες πάνω! Είχαμε πάθει αμόκ όταν έμεινε έγκυος η αδερφή μου και είχαμε ξεσηκώσει τη mothercare και το Λητώ!! Ήδη έχω ενημερώσει τους δικούς μας να μη φέρουν του μπομπιράκου μας ρουχαλάκια και τα σχετικά!!!

Με το μόνο που θα ασχοληθώ είναι το δωμάτιο του γιου μου!:P Για πείτε μου που να κοιτάξω για μπορντούρες και αυτοκόλλητα? Είχα σκεφτεί για θέμα τον Πήτερ Παν αλλά δε μπορώ να βρω κάτι στο internet..:confused:

πηγαινε και στο πρακτικερ νομιζω κατι πηρε το ματι μου εκει....χωρις να ειμαι σιγουρη στο λεω

Κοριτσακια μου help ξερετε ποσο κοστιζει η β΄επιπεδου σε δημοσιο νοσοκομειο?

58 ευρώ στο Αττικό!

...Και πίστεψε με άξιζε και το κάθε σεντ!

Γεια σε όλες τις εγγυούλες.Διαβάζω τα νέα σας!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

58 ευρώ στο Αττικό!

...Και πίστεψε με άξιζε και το κάθε σεντ!

Γεια σε όλες τις εγγυούλες.Διαβάζω τα νέα σας!

ΑΧ Λενακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ καλως μας βρηκες!!

κοριτσια 1 και σημερα εχω τρομερη αγωνια!!! μακαρι να πανε ολα καλα!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε; πως ειστε; τα μπεμπακια σας ολα καλα; ειδα οτι γυρισατε και απο τις διακοπουλες σας, αντε τωρα καλο χειμωνα και με το καλο τα μπεμπακια μας. εμεις ειμαστε πολυ καλα, την αλλη εβδομαδα εχω ραντεβου με τη μπουμπου μου.

φιλια σε ολες:D:D:D

Γεια σου Λιτσακι!!! Καλα ειμαστε......χαιρομαι που εισαι και συ καλά και η μπουμπού σου!!! Αντε λιγο σου εμεινε μεχρι την Πεμπτη! Εμεις εχουμε ραντεβού στις 14 Σεπτεμβρη...θα σκασω παλι μεχρι τοτε!!! Φιλια και καλά να περνάς!!!

γεια σας φιλεναδες μου!!

λοιπον κουκλες τα νεα απο την β επιπεδου: ολα καλα!!!

411 γρμ το μωρο μου και το ειδαμε πολυ καλα ολο χορπηδουσε το καλο μου!χαχα!

κοριτσια οι μετρησεις ειναι απιστευτες η καρδια φαινετε ολοκαθαρα και οσο για το στομαχι κανουν κανονικη τομη.Ειδαμε νεφρα και αμνιακο υγρο ολα καλα.Μονο η θεση του πλακουντα ειναι περιεργη και πρεπει να το παρακολουθουμε.

ο αντρας μου βομβαρδισε τον γιατρο σε ερωτησεις και ετσι μαθαμε πολλα πραγματα!

και για ομφαλιο λωρο και για τα αγγεια ολα! φαινοντουσαν τα παντα!

φυσικα το φυλο δεν το μαθαμε!κιντερ εκπληξη ειπαμε!

χαχα! ειμαι μια χαζομαμα!

πηρα και 2 κιλακια...!!

σε 20 μερες παλι θα παω και τοτε θα κανονισουμε την καμπυλη ζαχαρου.Επισης ρωτησα για την εξεταση που καποιοι λενε υπέρηχο γ επιπεδου οτι δεν υπαρχει τετοια εξεταση αλλα αυτο που υπαρχει ειναι υπερηχος καρδιας! και γινεται μονο αν υπαρχει κατι στην β επιπεδου που να δειχνει οτι πρεπει να γινει!!! κανει 190 ευρω και δεν υπαρχει λεει λογος να την κανω! αυτα μου τα ειπε ο γιατρος που εκανε το β επιπεδου (και την αυχενικη ο ιδιος μου την εκανε) τον πιστευω στην τελικη οι περισσοτεροι θα θελαν να τα παρουν τα παραπανω λεφτα!

και πατουσιτσα εννοειτε οτι θα σου στειλω!χαχα!!

Καλημέρα!! Χαιρομαι πολύ για το μπεμπάκι σας οτι και να'ναι!!! :P

Μπεμπης η μπέμπα!!! :tongue: Με το καλο!!!........

Τα κιλά αστα μην τα πολυσκεφτόμαστε καλύτερα... :shock:

Αυτη η Γ' επιπέδου που λένε ειναι το Doppler. Γινεται στην 30-31 εβδομάδα περίπου και ειναι υπέρηχος που παρακολουθούν τον πλακούντα και κατα ποσο τρεφεται σωστά το μωρο.. Εγω θα την κάνω γιατι απο οτι εχω ακούσει ειναι σημαντικός υπέρηχος. Τωρα για το υπέρηχο καρδιάς δεν εχω αποφασισει ακόμα..

Που εκανες την Β' επιπέδου? Στο Ασκληπιιο? Η στο Μητέρα? Σου εγραψαν πάνω στο χαρτι οτι για να ολοκληρωθει ο προγεννητικος έλεγχος καλο ειναι να γίνει το υπερηχοκαρδιογράφημα???

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...