Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια μου ειμαι καλητερα ευτυχως!!! τελευταια φορα ειδα αιμα το μεσημερι και απο τοτε καθολου, αυριο θα μπω να σας πω περισσοτερα!!! σας ευχαριστω για το ενδειαφερον φιλακια πολλα σε ολες!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου ειμαι καλητερα ευτυχως!!! τελευταια φορα ειδα αιμα το μεσημερι και απο τοτε καθολου, αυριο θα μπω να σας πω περισσοτερα!!! σας ευχαριστω για το ενδειαφερον φιλακια πολλα σε ολες!!!

μπραβο! θα δεις δεν ειναι τιποτα! θα ξεκουραστεις και ολα θα πανε τελεια!

φιλακια!

κοριτσάρες μου!!!! καλορίζικες οι αγορές σας σε όλες!!! και σε μας που τα έχουμε, με το καλό να τα χρησιμοποιήσουμε!!! χαχαχα

λοιπόν τα νέα μου είναι καλά!!! άρχισαν και πέφτουν οι τιμές που δείχνουν την λοίμωξη, τα πονάκια έχουν ελλατωθεί κατά πάρα πολύ, συνεχίζω την φαρμακευτική αγωγή για άλλη μια εβδομάδα. βέβαια είμαι στο κρεβάτι ακόμα, αλλά δεν με χαλάει καθόλου!!!! και από δευτέρα θα πηγαίνω στο μαγαζί ελάχιστα (αν εχει πολύ δουλειά).

πάντως διαβάζοντας στο ιντερνετ, πολλές κοπέλες εμφανίζουν λοιμώξεις χωρίς κάνενα ιδιαίτερο λόγο. ξεκούραση και αντιβίωση και όλα καλά!!

πάντως κορίτσια μου είπε ο μικροβιολόγος οτι οσο καλή και να είναι μια εγκυμοσύνη, μην το φτάνουμε στα άκρα. πάντα θέλει ξεκούραση!!!

όσο αφορά τα ψώνια, πάνω που αποφάσισα να κοιτάξουμε για καρότσι, αρρώστησα, αλλά δε με νοιάζει γιατί θα ανέβουμε πολλές φορές αθήνα και έχουμε καιρό γι'αυτό. τα υπόλοιπα θα μας τα δώσουν όλα.

Σας φιλώ στα μουτράκια σας!!!!! και σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας!!!!

Zounitsa μου χαίρομαι πολύ κούκλα μου που είσαι καλύτερα!! Περαστικούλια σου!!! :P

Κοριτσακια να ρωτησω και κατι ασχετο??? :mrgreen:

Θελω να μου πειτε καμια ιδεα για δωρο επετειου!!! Στις 5 Σεπτεμβρη κλεινουμε 1 χρονο γαμου και θελω να παρω κατι στον χαζομπαμπα!!!:tongue:

Ακουω ιδεες!!!!!! :mrgreen:

Πρώτα απ'όλα να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά ευτυχισμένοι αγκαλίτσα με τον γιόκα σας!!!! :P Χμ.. όσο για ιδέες..εγώ να σου πώ την αλήθεια μάλλον θα κανόνιζα κάποιο πολύ ρομαντικό δείπνο στο αγαπημένο του εστιατόριο..και αν μου περίσευαν χρήματα θα του έπερνα δώρο ενα ωραίο πουκάμισο ή ενα ωραίο σετ μανικετόκουμπα!

γεια σας κουκλες!!!

σημερα παραγγειλα τα κουφετακια-μπουμπουνερακια για το μωρακι μου(εδω στο Ηρακλειο ειναι το κερασμα που δινουν οι γονεις για τα γεννητουρια στους επισκεπτες) 100 πηρα 120 ευρω.θα τα παραλαβω στην γεννα απλα τα παραγγειλα απο τωρα γιατι ηθελα κατι ξεχωριστο μιας και δεν ξερω το φυλο. Ετσι πηρα μαγνητακια αεροπλανακια με ζωακια πιλοτους σε διαφορα χρωματα και σχεδια αγελαδες,γατουλες,σκυλακια κτλ.

επισης πηγα σουπερ μαρκετ και ειχε προσφορα libero 50% φθηνοτερα και πηρα 2 πακετα των 27τμχ με 5,50 ευρω και τα 2! αντε να αρχισουμε να μαζευουμε γιατι μετα θα ειναι πολλα!

τωρα οσο αναφορα για δωρο τι θα ελεγες για ενα ρολοι??

Μαριεφάκι μου έκανες πολύ πολύ καλά που παρήγγειλες τα κουφετάκια-μπουμπουνιεράκια!! Υπέροχη ιδέα!! Επίσης συγκλονίστηκα κ συγκινήθηκα με τα pampers.. μου φαίνεται απίστευτο... σιγά σιγά το σπίτι θα γεμισει απο τέτοια κ μ'αρέσει απίστευτα!! Άσε που με έβαλες στο τριπάκι να μαζέυω κ εγώ τέτοια σιγά σιγά!!!

Κοριτσακια εδω και δυο μερες δεν εχω βρει ησυχια!!! και δυστηχως δεν μου βγαινει σε καλο σημερα ειδα λιγο αιμα κοκκινο μεσα σε βλενη απο χθες εχει ερθει και φιλοξενουμε στο σπιτι ενας φιλος- χωριανος του αντρα μου γιατι γεννησε η γυναικα του(με καισαρικη) στο χωριο και επειδη το μωρακι δεν το πηρε εγκαιρα ο γιατρος εκλαψε μεσα στην κοιλια και απο οσο λενε πηρε την πρωτη του ανασα μαζι με ακαθαρσιες το φερανε με ντακοτα απο το νησι και τρεχουνε να πω ακομα το ψαχνουνε θα του κανουνε και λαρυγγοσκοπιση την Δευτερα μακαρι να πανε ολα καλα με το μπεμπακι τους!!!! τελος παντον παντος εγω εχω τρομαξει παρα πολυ γιατι ειδα αιμα πανω στο εσωρουχο πρωτη φορα και ηταν και ασπρο τρομοκρατηθηκα κοριτσια ο γιατρος μου ειπε οτι αν συνεχιστει και αυριο θα παρω ορμονη , ελπιζω να μην χρειαστει και ολα να πανε καλα και για τους ανθρωπους και για εμενα, θα ξαναμπω για νεα τωρα ειμαι ξαπλα και αν θελουν ας παρεξηγηθουν.

Ζουζουνιτσα χαιρομαι που εισαι καλητερα!!!

Μαργιουλιτσα μου.. τι έπαθες βρε κοριτσάκι μου? Αν είναι δυνατόν.. Ξεκούραση κ μην υπολογίζεις τπτ παραπάνω απο το μωρό σου!!! ¨Οποιος θέλει να παρεξηγηθεί θα το κάνει άλλωστε είτε τα κάνεις όλα τέλεια είτε όχι!!! Στεναχωρήθηκα πολύ κ για το μωράκι που μου είπες έυχομαι όλα να πάνε καλά στο αγγελούδι...

Περαστικούλια κ σε σένα κ μην ανησυχείς ξεκουράσου κ όλα θα στρώσουν θα δεις!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα στις μανουλίτσες κ τα μπεμπακια μας!!!

Επιστρέψαμε κ εμείς χθές το βράδυ απο τις διακοπές μας!! Ήταν υπέροχα, ξεκουραστήκαμε, κάναμε τα μπανάκια μας κ γυρίσαμε ανανεωμένοι πίσω στην Αθήνα! Για να είμαι ειλικρινείς αν εχει ζέστη έχω σκοπό να συνεχίσω τα μπανάκια μου κ εδώ προς το Λαγονήσι αφού μένουμε κ σχετικά κοντά!!

Όσο για την δουλειά.. πήρα τηλέφωνο τώρα και τους είπα οτι εχω πονάκια κ ο γιατρός μου ειπε ξεκούραση, θα τους στείλω το χαρτί του γιατρού με φαξ να με αφήσουν ήσυχη μεθαυριο. Απο δώ κ πέρα αναρρωτική όπως σας είπα!! Σπίτι με τον μπέμπη, ξεκούραση και σιγά σιγά περαιτέρω οργάνωση για τα πραγματάκια του! Σιγά μην πάω εκεί πάλι εφόσον ήδη κάποιος έχει πάρει την θέση μου... γιατί για να μου σπάσουν τα νεύρα κ να κλαίω? Δεν νομίζω.. Καλά δεν κάνω βρε κορίτσια? Άλλωστε αυτός μετά σίγουρα θα με διώξει γιατί τότε να κάθομαι να παιδεύομαι κ να ρισκάρω το παιδί?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρες.

Γυρίσαμε και μεις....επιστροφή στα ίδια τώρα...:roll:

Ρε Αγγελική, σιγά το δίλλημα!!!

Εννοείται καλά κάνεις! Ακου λέει....αναρωτιέται κιόλας!

Μαριγούλα, κάτσε στα αβγά σου....απλά! Ποιός θα παρεξηγηθεί...πάμε καλά?????????

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Καλημέρες.

Ρε Αγγελική, σιγά το δίλλημα!!!

Εννοείται καλά κάνεις! Ακου λέει....αναρωτιέται κιόλας!

Μαριγούλα, κάτσε στα αβγά σου....απλά! Ποιός θα παρεξηγηθεί...πάμε καλά?????????

Honey μου καλως ήρθατε!! Μην ξενερώνεις που γύρισες γιατί αυτό σημαίνει οτι θα πλησιάσει ο καιρός για τα μπεμπάκια μας!!!!

ΧΑΧΑΧΑ με έκανες κ γέλασες παραπάνω..έλα μου ντε μ'αρέσει που αναρωτιέμαι κιολας!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!:P Πώς είναι τα μπεμπάκια μας??:mrgreen:

Κορίτσια δε χρειάζεται να σκάμε και πολύ για βλακείες (ακούς Αγγελικούλα?) Τα μωράκια μας να είναι καλά και όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία!!!!!

Μαριγούλα κάνε αυτό που σου είπε ο γιατρός κι αν παρεξηγηθούν δώστους ξύδι!!!;)

Πολύ ζηλεύω βρε κορίτσια που οργανώνεστε σιγά σιγά με τα μωρουδιακά!!!:P Εγώ δυστυχώς δε μπορώ να κάνω τίποτα ακόμη αφού αρχές Οκτώβρη θα μετακομίσουμε στο καινούργιο μας σπίτι:rolleyes:. Το μόνο θετικό ότι έχω τα πάντα από την αδερφή μου οπότε δε θα χρειαστεί να ψάχνω σαν την τρελή τελευταία στιγμή!

IchNp3.png

Κοριτσακια καλημερα και καλη εβδομαδα, καλως μας ηρθατε!!! ειχα σταματησει απο χθες να βλεπω αιμα αλλα εγω σημερα το πρωι κατα την αφοδευση (συγνωμη κιολας ειχα τραχυλικη βλεννη και μεσα λιγο αιματακι ο γιατρος μου ειπε οτι πιθανοτατα ειναι απο την πιεση αλλα παρολο αυτα πρεπει να ξεκουραζομαι και μου ειπε οτι επειδη δεν ειναι ανησυχητικο αν δεν αλλαξει κατι θα τα πουμε την Πεμπτη που εχουμε την β΄επιπεδου και θα τα δουμε ολα!!! εχετε ακουσει κατι παρομοιο δεν ξερω εχω τρομερη ανασφαλεια!!!!

Οσο για το μωρακι ευτυχως χθες εφυγε ο μπαμπας του ισως επειδη καταλαβε οτι δεν μπορω να του προσφερω τιποτα λόγω οτι ημουν συνεχεια ξαπλα, ο μαιευτηρας του μωρου συνεστησε στην μαμα του να ερθει Αθηνα να το ταιζει μητρικο γαλα ωστε να βοηθηθει να αναρρωσει πιο γρηγορα σημερα θα του κανουνε λαρυγγοσκοπιση και μεσα στην εβδομαδα γαστροσκοπιση μακαρι να παει καλα το μικρουλι!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! καλως ορίσατε όσες γυρίσατε από διακοπούλες.

Μαριγούλα χαίρομαι που είσαι καλύτερα, και περιμένουμε νεότερα!!

Αγγελικούλα, φιλεναδίτσα μου καλή, γιατί αναρωτιέσαι??? φυσικά και κάνεις το σωστό που τους "γράφεις" αφού θα σε "γράψουνε" και εσένα. Κάτσε με τα αντράκια σου παρέα!!!!!

Εγώ ήρθα σήμερα στο μαγαζί αλλά θα φύγω κατά τις 2. Είμαι καλύτερα αν και λίγο εξαντλημένη μετά από τόση ξάπλα..... χαχαχαχα. όχι αλήθεια νιώθω λίγο εξαντλημένη. θα συνέλθω σιγά σιγά. Εχτές έγινε μανούλα μία από τις κολλητές μου!!!! είμαι πολύ χαρούμενη και ταυτόχρονα πολύ ....... (δε μπορώ να βρω τη λέξη)..... που μετά από αυτά που έχουμε ζήσει στα νεανικά μας χρόνια (ξενύχτια-γκόμενους-τρέλες κτλ) γινόμαστε μανούλες!!!!! δεν είναι τρομερό???!!!!

Φιλάκια σε όλες τις ζουζούνες!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! καλως ορίσατε όσες γυρίσατε από διακοπούλες.

Μαριγούλα χαίρομαι που είσαι καλύτερα, και περιμένουμε νεότερα!!

Αγγελικούλα, φιλεναδίτσα μου καλή, γιατί αναρωτιέσαι??? φυσικά και κάνεις το σωστό που τους "γράφεις" αφού θα σε "γράψουνε" και εσένα. Κάτσε με τα αντράκια σου παρέα!!!!!

Εγώ ήρθα σήμερα στο μαγαζί αλλά θα φύγω κατά τις 2. Είμαι καλύτερα αν και λίγο εξαντλημένη μετά από τόση ξάπλα..... χαχαχαχα. όχι αλήθεια νιώθω λίγο εξαντλημένη. θα συνέλθω σιγά σιγά. Εχτές έγινε μανούλα μία από τις κολλητές μου!!!! είμαι πολύ χαρούμενη και ταυτόχρονα πολύ ....... (δε μπορώ να βρω τη λέξη)..... που μετά από αυτά που έχουμε ζήσει στα νεανικά μας χρόνια (ξενύχτια-γκόμενους-τρέλες κτλ) γινόμαστε μανούλες!!!!! δεν είναι τρομερό???!!!!

Αγγελικουλα συμφωνω με την ζουζουνιτσα!!!

Ζουζουνιτσα μου να εισαι καλα το εχω νοιωσει και εγω αυτο που περιγραφεις με τις κολλητες και να σας ζησει το μωρακι!! αλλα εχω παραπονο μονο απο μια απο αυτην που μεγαλωσαμε μαζι, εχει παντρευτει απο το 2005 και προσπαθουσε για μωρακι αλλα μεχρι στιγμης δεν τα εχει καταφερει χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα!! με το που της ανακοινωσα οτι ειμαι εγκυος δεν με εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο να δει πως ειμαι!! αλλα ουτε μου το σηκωνει και την παιρνω αρκετα συχνα και γενικα ειναι απαραδεκτη γιατι δεν φταιω εγω που δεν της συμβαινει οσο και αν την πληγωνει, δεν ξερω αν συμφωνειτε?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλημερα!!

καλο χειμωνα σε οσε επιστρεψατε!!(λεμε τωρα γιατι η ζεστη καλα κρατει ακομα)!

πατουσιτσα εγω στην κορη μου (μιας και ημουν χαλια απο τους εμετους και πηγαινε και δουλεια) τα παραγγειλα Νοεμβρη μηνα τελευταια στιγμη! οποτε μην αγχωνεσαι καθολου..τα ρουχαλακια σας να ειναι ετοιμα και ολα τα αλλα γινονται!

οσο για τα μπουμπουνερακια στην Εφη δεν ειχα προλαβει να παραγγειλω και κερνουσαμε σκετα κουφετα ε και τι εγινε?!απλα τωρα η πεθερα μου ηθελε να ειμαστε προετοιμασμενοι...αλλωστε δωρο ηταν!χααχα!

μαριγουλα μου να κατσεις να ξεκουραστεις εγω ουτε μπανιο δεν εκανα τις πρωτες μερες απο καναπε κρεβατι και αντιστροφα..και αφου θα κανεις την Πεμπτη το β επιπεδου θα τα δεις ολα τοτε.

και ελπιζω το μωρουλι να παει καλα!!

Κοριτσακια εδω και δυο μερες δεν εχω βρει ησυχια!!! και δυστηχως δεν μου βγαινει σε καλο σημερα ειδα λιγο αιμα κοκκινο μεσα σε βλενη απο χθες εχει ερθει και φιλοξενουμε στο σπιτι ενας φιλος- χωριανος του αντρα μου γιατι γεννησε η γυναικα του(με καισαρικη) στο χωριο και επειδη το μωρακι δεν το πηρε εγκαιρα ο γιατρος εκλαψε μεσα στην κοιλια και απο οσο λενε πηρε την πρωτη του ανασα μαζι με ακαθαρσιες το φερανε με ντακοτα απο το νησι και τρεχουνε να πω ακομα το ψαχνουνε θα του κανουνε και λαρυγγοσκοπιση την Δευτερα μακαρι να πανε ολα καλα με το μπεμπακι τους!!!! τελος παντον παντος εγω εχω τρομαξει παρα πολυ γιατι ειδα αιμα πανω στο εσωρουχο πρωτη φορα και ηταν και ασπρο τρομοκρατηθηκα κοριτσια ο γιατρος μου ειπε οτι αν συνεχιστει και αυριο θα παρω ορμονη , ελπιζω να μην χρειαστει και ολα να πανε καλα και για τους ανθρωπους και για εμενα, θα ξαναμπω για νεα τωρα ειμαι ξαπλα και αν θελουν ας παρεξηγηθουν.

Γεια σου Μαργιούλα!!! Ευχομαι να περασει γρηγορα και να εισαι παλι καλα εσυ και το αστερακι σου!!! Ελπίζω να πάνε ολα καλα και με το μωρακι των φιλων σας...Μονο θετικες σκεψεις να κανετε και να μην κουραζεσαι!!!

Καλημέρα στις μανουλίτσες κ τα μπεμπακια μας!!!

Επιστρέψαμε κ εμείς χθές το βράδυ απο τις διακοπές μας!! Ήταν υπέροχα, ξεκουραστήκαμε, κάναμε τα μπανάκια μας κ γυρίσαμε ανανεωμένοι πίσω στην Αθήνα! Για να είμαι ειλικρινείς αν εχει ζέστη έχω σκοπό να συνεχίσω τα μπανάκια μου κ εδώ προς το Λαγονήσι αφού μένουμε κ σχετικά κοντά!!

Όσο για την δουλειά.. πήρα τηλέφωνο τώρα και τους είπα οτι εχω πονάκια κ ο γιατρός μου ειπε ξεκούραση, θα τους στείλω το χαρτί του γιατρού με φαξ να με αφήσουν ήσυχη μεθαυριο. Απο δώ κ πέρα αναρρωτική όπως σας είπα!! Σπίτι με τον μπέμπη, ξεκούραση και σιγά σιγά περαιτέρω οργάνωση για τα πραγματάκια του! Σιγά μην πάω εκεί πάλι εφόσον ήδη κάποιος έχει πάρει την θέση μου... γιατί για να μου σπάσουν τα νεύρα κ να κλαίω? Δεν νομίζω.. Καλά δεν κάνω βρε κορίτσια? Άλλωστε αυτός μετά σίγουρα θα με διώξει γιατί τότε να κάθομαι να παιδεύομαι κ να ρισκάρω το παιδί?

Καλημερα Αγγελικούλα!!! Καλη προσαρμογη στην επιστροφη και γιατι οχι καλη συνεχεια στα μπανακια!!! Μην στεναχοριεσαι για την δουλεια ολα θα φτιαξουν. Το μυαλο σου να ειναι μονο στον μπεμπη σου και τα αλλα θα ερθουν.. Καλή προετοιμασια τωρα με τα πραγματακια σας!!!:tongue:

Καλημέρες.

Καλη επιστροφη honey και καλές προετοιμασιες!!! :mrgreen:

Πολύ ζηλεύω βρε κορίτσια που οργανώνεστε σιγά σιγά με τα μωρουδιακά!!!:P Εγώ δυστυχώς δε μπορώ να κάνω τίποτα ακόμη αφού αρχές Οκτώβρη θα μετακομίσουμε στο καινούργιο μας σπίτι:rolleyes:. Το μόνο θετικό ότι έχω τα πάντα από την αδερφή μου οπότε δε θα χρειαστεί να ψάχνω σαν την τρελή τελευταία στιγμή!

Γεια σου Πατουσιτσα!!! Εγω σε καταλαβαινω...ασε που ειμαι σε χειροτερη κατασταση!!! Εμεις χτιζουμε στους γονεις μου και δεν ξερω ποτε θα ειναι ετοιμο το σπιτι...ειναι και το οικονομικο που μας παει πισω..:(

Παντος σιγουρα δεν θα εχουμε τελειωσει μεχρι τον Δεκέμβρη και δυστηχως δεν μπορω να φτιαξω δωματιακι για τον μπεμπη μου..:(

Πολυ θα ηθελα και γω να τα εχω ολα ετοιμα αλλα δυστηχως πρεπει να κανω υπομονη...Και γω θα παρω πραγματα απο την αδερφη μου οπως το κρεβατακι και την συρταριερα..τα υπόλοιπα μαλλον θα τα βαλω σε λιστα!!!

Γεια σου Ζουνιτσα!!! Να σας ζησει το μωρακι και με το καλο το δικο σας!!! Καλη ανναρωση σιγα σιγα και καλη επιστροφη στην δουλεια!!! :mrgreen:

καλημερα!!

καλο χειμωνα σε οσε επιστρεψατε!!(λεμε τωρα γιατι η ζεστη καλα κρατει ακομα)!

Καλημερα Μαριαεφη...καλο φθινοπωρο να λεμε αν και εμεις εδω θα εχουμε ζεστη μεχρι και τον Οκτωμβρη!!! Θα τα παιξουμε λεμεε.... :rolleyes:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κορίτσια ξερετε το σαιτ www.ebaby.gr ??? μπηκα σημερα και εχει καλες τιμες σε σχεση με τα μαγαζια...τουλαχιστον εδω στο Ηρακλειο...

Μαλλον θα παραγγειλω απο εκει το καροτσι-πορτ μπεμπε- καθισμα συτοκινητου..

Εχει τουλαχιστον 100 ευρω διαφορα με τα τοπικα μαγαζια!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κορίτσια ξερετε το σαιτ www.ebaby.gr ??? μπηκα σημερα και εχει καλες τιμες σε σχεση με τα μαγαζια...τουλαχιστον εδω στο Ηρακλειο...

Μαλλον θα παραγγειλω απο εκει το καροτσι-πορτ μπεμπε- καθισμα συτοκινητου..

Εχει τουλαχιστον 100 ευρω διαφορα με τα τοπικα μαγαζια!!!

δεν το ξερω ρε Μαριλενακι αλλα κατσε να δω...

το Ηρακλειο ειναι γενικοτερα ακριβο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...