Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσάρες μου!!!! καλορίζικες οι αγορές σας σε όλες!!! και σε μας που τα έχουμε, με το καλό να τα χρησιμοποιήσουμε!!! χαχαχα

λοιπόν τα νέα μου είναι καλά!!! άρχισαν και πέφτουν οι τιμές που δείχνουν την λοίμωξη, τα πονάκια έχουν ελλατωθεί κατά πάρα πολύ, συνεχίζω την φαρμακευτική αγωγή για άλλη μια εβδομάδα. βέβαια είμαι στο κρεβάτι ακόμα, αλλά δεν με χαλάει καθόλου!!!! και από δευτέρα θα πηγαίνω στο μαγαζί ελάχιστα (αν εχει πολύ δουλειά).

πάντως διαβάζοντας στο ιντερνετ, πολλές κοπέλες εμφανίζουν λοιμώξεις χωρίς κάνενα ιδιαίτερο λόγο. ξεκούραση και αντιβίωση και όλα καλά!!

πάντως κορίτσια μου είπε ο μικροβιολόγος οτι οσο καλή και να είναι μια εγκυμοσύνη, μην το φτάνουμε στα άκρα. πάντα θέλει ξεκούραση!!!

όσο αφορά τα ψώνια, πάνω που αποφάσισα να κοιτάξουμε για καρότσι, αρρώστησα, αλλά δε με νοιάζει γιατί θα ανέβουμε πολλές φορές αθήνα και έχουμε καιρό γι'αυτό. τα υπόλοιπα θα μας τα δώσουν όλα.

Σας φιλώ στα μουτράκια σας!!!!! και σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κι από εμένα! :D

Ουτε εγώ εχω ψωνισει επιπλα ακόμη, αλλά χθες μας εφερε ενας φιλος καρότσι, δεν το εχω ανοιξει ακομη να σας πω, θα το δω αποψε...φαινεται καλό πάντως!!

Μαριλένα μου κι εμενα η γιατρος μου, μου έγραψε να κάνω α)ύπέρηχο καρδιας εμβρυου και β)doppler

Λέω να μην κάνω το πρώτο, αφου στη β επιπεδου ηταν ολα καλά....:roll:

Ζουζουνιτσα μου, μπράβο, τέλεια τα νέα σου!!:)

Κρίστυ μου σούπερ τα επιπλάκια σου, καλορίζικα!! :)

Bebua δεν ξερω να σου πω για το σακχαρο, περιμενω κι εγώ τα αποτελεσματα και βλέπουμε...

Και τα υπόλοιπα κοριτσακια ανεβασμένες σας βρίσκω, μπράβο!!! :D

5NEXp2.png

λοιπόν τα νέα μου είναι καλά!!! άρχισαν και πέφτουν οι τιμές που δείχνουν την λοίμωξη, τα πονάκια έχουν ελλατωθεί κατά πάρα πολύ, συνεχίζω την φαρμακευτική αγωγή για άλλη μια εβδομάδα. βέβαια είμαι στο κρεβάτι ακόμα, αλλά δεν με χαλάει καθόλου!!!! και από δευτέρα θα πηγαίνω στο μαγαζί ελάχιστα (αν εχει πολύ δουλειά).

πάντως διαβάζοντας στο ιντερνετ, πολλές κοπέλες εμφανίζουν λοιμώξεις χωρίς κάνενα ιδιαίτερο λόγο. ξεκούραση και αντιβίωση και όλα καλά!!

πάντως κορίτσια μου είπε ο μικροβιολόγος οτι οσο καλή και να είναι μια εγκυμοσύνη, μην το φτάνουμε στα άκρα. πάντα θέλει ξεκούραση!!!

Μπραβο Ζουνιτσα!!! Ολα καλα πανε ειδες? Οντως πρεπει να ξεκουραζομαστε...και γω νιωθω πολλες φορες οτι φτανω τα ορια μου..

Μαριλένα μου κι εμενα η γιατρος μου, μου έγραψε να κάνω α)ύπέρηχο καρδιας εμβρυου και β)doppler

Λέω να μην κάνω το πρώτο, αφου στη β επιπεδου ηταν ολα καλά....:roll:

Και γω θα κανω το Ντοπλερ σιγουρα γιατι εχει να κανει με τον πλακουντα..

Τωρα για το Υπερυχο καρδιας δεν ξερω...και μας ολα καλα φαινοντε απλα ξερεις ειναι η ιδεα..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κοριτσακια να ρωτησω και κατι ασχετο??? :mrgreen:

Θελω να μου πειτε καμια ιδεα για δωρο επετειου!!! Στις 5 Σεπτεμβρη κλεινουμε 1 χρονο γαμου και θελω να παρω κατι στον χαζομπαμπα!!!:tongue:

Ακουω ιδεες!!!!!! :mrgreen:

cfcIp3.png

Κοριτσακια να ρωτησω και κατι ασχετο??? :mrgreen:

Θελω να μου πειτε καμια ιδεα για δωρο επετειου!!! Στις 5 Σεπτεμβρη κλεινουμε 1 χρονο γαμου και θελω να παρω κατι στον χαζομπαμπα!!!:tongue:

Ακουω ιδεες!!!!!! :mrgreen:

μμμμ...δεν είμαι και πολύ καλή σ'αυτα... Σε άλλη περίπτωση θα σου ελεγα να πάτε και οι δυο σε ενα σπα για χαλαρωση, αλλά τώρα δεν μπορει να γινει αυτο μάλλον...:tongue:

Τώρα από δωρο, δεν σου εχει πεταξει ποτε τιποτα, οτι θα του αρεσε πχ να εχει αυτο ή το άλλο;;; :roll:

Ποια ειναι τα χομπι του πχ;;

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλες!!!

σημερα παραγγειλα τα κουφετακια-μπουμπουνερακια για το μωρακι μου(εδω στο Ηρακλειο ειναι το κερασμα που δινουν οι γονεις για τα γεννητουρια στους επισκεπτες) 100 πηρα 120 ευρω.θα τα παραλαβω στην γεννα απλα τα παραγγειλα απο τωρα γιατι ηθελα κατι ξεχωριστο μιας και δεν ξερω το φυλο. Ετσι πηρα μαγνητακια αεροπλανακια με ζωακια πιλοτους σε διαφορα χρωματα και σχεδια αγελαδες,γατουλες,σκυλακια κτλ.

επισης πηγα σουπερ μαρκετ και ειχε προσφορα libero 50% φθηνοτερα και πηρα 2 πακετα των 27τμχ με 5,50 ευρω και τα 2! αντε να αρχισουμε να μαζευουμε γιατι μετα θα ειναι πολλα!

τωρα οσο αναφορα για δωρο τι θα ελεγες για ενα ρολοι??

μμμμ...δεν είμαι και πολύ καλή σ'αυτα... Σε άλλη περίπτωση θα σου ελεγα να πάτε και οι δυο σε ενα σπα για χαλαρωση, αλλά τώρα δεν μπορει να γινει αυτο μάλλον...:tongue:

Τώρα από δωρο, δεν σου εχει πεταξει ποτε τιποτα, οτι θα του αρεσε πχ να εχει αυτο ή το άλλο;;; :roll:

Ποια ειναι τα χομπι του πχ;;

Γεια σου Νικελάκι!!! Ναι δυστηχως δεν μπορουμε να παμε σε σπα...

Ασχολειται πολυ με υπολογιστες αλλα δεν θα ηθελα παλι να του παρω κατι αναλογο... θελω κατι ποιο ρομαντικο!!! :mrgreen:

γεια σας κουκλες!!!

σημερα παραγγειλα τα κουφετακια-μπουμπουνερακια για το μωρακι μου(εδω στο Ηρακλειο ειναι το κερασμα που δινουν οι γονεις για τα γεννητουρια στους επισκεπτες) 100 πηρα 120 ευρω.θα τα παραλαβω στην γεννα απλα τα παραγγειλα απο τωρα γιατι ηθελα κατι ξεχωριστο μιας και δεν ξερω το φυλο. Ετσι πηρα μαγνητακια αεροπλανακια με ζωακια πιλοτους σε διαφορα χρωματα και σχεδια αγελαδες,γατουλες,σκυλακια κτλ.

επισης πηγα σουπερ μαρκετ και ειχε προσφορα libero 50% φθηνοτερα και πηρα 2 πακετα των 27τμχ με 5,50 ευρω και τα 2! αντε να αρχισουμε να μαζευουμε γιατι μετα θα ειναι πολλα!

τωρα οσο αναφορα για δωρο τι θα ελεγες για ενα ρολοι??

Απο τωρα για τα κουφετακια ε? :P Πως νομιζα οτι ηταν κοριτσακι το μωρακι? Μπερδευτικα μαλλον....

μπραβο παντος ωραια εκπληξη θα ειναι!!! :tongue:

Οσο για το ρολοι εχει ειδη δυο και δεν ειναι πολυ φαν... :(

Αν και εμενα μου αρεσει σαν δωρο..

cfcIp3.png

Γεια σου Νικελάκι!!! Ναι δυστηχως δεν μπορουμε να παμε σε σπα...

Ασχολειται πολυ με υπολογιστες αλλα δεν θα ηθελα παλι να του παρω κατι αναλογο... θελω κατι ποιο ρομαντικο!!! :mrgreen:

Απο τωρα για τα κουφετακια ε? :P Πως νομιζα οτι ηταν κοριτσακι το μωρακι? Μπερδευτικα μαλλον....

μπραβο παντος ωραια εκπληξη θα ειναι!!! :tongue:

Οσο για το ρολοι εχει ειδη δυο και δεν ειναι πολυ φαν... :(

Αν και εμενα μου αρεσει σαν δωρο..

δεν θελουμε να μαθουμε το φυλο και ετσι παμε ουδετερε σε ολα!

οπως και στην κορη μου το ιδιο!

τα εκλεισα τωρα γιατι φοβαμαι τις αυξησεις των τιμων και συν οτι δεν ξερω αν θα μπορω μετα να παω να δω τελευταια στιγμη(οπως στην κορη μου δεν προλαβα) ετσι τωρα τα παραγγειλα και θα τα παρω την ημερα που θα γεννησω!χιχι!

εχει ο αντρας σου καποιο χομπι? ας πουμε ο δικος μου εχει τρελα με τις μηχανες....

εσενα?

Γεια σας κοριτσακια!!!! Εγω χτες πηγα με την αδερφη μου και ειδαμε καροτσια και γενικα διαφορα για τον μπεμπη!!!

Πηγαμε στου Ομηρολη... Μαριαεφη εσυ θα ξερεις σιγουρα...:mrgreen:

Τελικα μαλλον δεν θα παρουμε τριτροχο καροτσι αφου ολα ειναι ογκόδες και δεν θα χωρανε στο αυτοκινητο...

Μαλλον θα καταληξουμε και μεις στο Per Perego.. Το καρότσι + πορτ μπεμπε + καρεκλακι αυτοκινητου μαζι 590 ?.... Πως σας φαινεται η τιμή???

Εχει ενα πολυ ωραια συνδυασμο...ενα γλυκο πορτοκαλι με ανοιχτο μπεζ..

Λετε να μην λεει για αγοράκι? Εμενα μου φανηκε ουδετερο χρωμα..:wink:

cfcIp3.png

δεν θελουμε να μαθουμε το φυλο και ετσι παμε ουδετερε σε ολα!

οπως και στην κορη μου το ιδιο!

τα εκλεισα τωρα γιατι φοβαμαι τις αυξησεις των τιμων και συν οτι δεν ξερω αν θα μπορω μετα να παω να δω τελευταια στιγμη(οπως στην κορη μου δεν προλαβα) ετσι τωρα τα παραγγειλα και θα τα παρω την ημερα που θα γεννησω!χιχι!

εχει ο αντρας σου καποιο χομπι? ας πουμε ο δικος μου εχει τρελα με τις μηχανες....

εσενα?

Αχ θα ειναι πολυ ωραια εκπληξη!!! Καλά το εκανες...θα στειλεις καποιον δικό σου να τα παραλάβει μολις γεννησεις...

Εγω στον ανηψιο μου τα ειχα φτιαξει μονη μου. Πηρα κουφετακια και σακουλάκια και κορδελίτσες και διακοσμιτικά για τα σακουλάκια και εγιναν πολυ όμορφα!!!

Τωρα στον μπεμπη ισως τα φτιαξω μονη μου αλλα προς το τελος..

Χομπι?.......μμμμμμμμμ του αρεσουν πολυ τα gatzetakia για υπολογιστες και οτι εχει να κανει με ηλεκτρολογικα-ηλεκτρονικα...

Αλλα δεν με εμπνεουν εμενα αυτα για δωρο.. :mrgreen:

Λες να βαλω στην κοιλια μου μια κορδελα και να του πω... : "Το δωρο σου θα ειναι ετοιμο τον Δεκεμβρη!!! " χαχαχαχαχ :tongue:

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!! Εγω χτες πηγα με την αδερφη μου και ειδαμε καροτσια και γενικα διαφορα για τον μπεμπη!!!

Πηγαμε στου Ομηρολη... Μαριαεφη εσυ θα ξερεις σιγουρα...:mrgreen:

Τελικα μαλλον δεν θα παρουμε τριτροχο καροτσι αφου ολα ειναι ογκόδες και δεν θα χωρανε στο αυτοκινητο...

Μαλλον θα καταληξουμε και μεις στο Per Perego.. Το καρότσι + πορτ μπεμπε + καρεκλακι αυτοκινητου μαζι 590 ?.... Πως σας φαινεται η τιμή???

Εχει ενα πολυ ωραια συνδυασμο...ενα γλυκο πορτοκαλι με ανοιχτο μπεζ..

Λετε να μην λεει για αγοράκι? Εμενα μου φανηκε ουδετερο χρωμα..:wink:

ναι μια χαρα ειναι και ολα μαζεμενα στον Ομηρολη! και απο εξυπηρετηση σε γενικες γραμμες ημουν ευχαριστημενη και εχει και διαφορες τιμες!

οσο για τον συνδιασμο των χρωματων μια χαρα μου ακουγετε το χρωμα.το εχει το site να το τσεκαρω ? και η τιμη μια χαρα αν σκεφτεις οτι το 2004 το ειχα παρει 500 ευρω! της chicco βεβαια αλλα τα ιδια τμχ.

Αχ θα ειναι πολυ ωραια εκπληξη!!! Καλά το εκανες...θα στειλεις καποιον δικό σου να τα παραλάβει μολις γεννησεις...

Εγω στον ανηψιο μου τα ειχα φτιαξει μονη μου. Πηρα κουφετακια και σακουλάκια και κορδελίτσες και διακοσμιτικά για τα σακουλάκια και εγιναν πολυ όμορφα!!!

Τωρα στον μπεμπη ισως τα φτιαξω μονη μου αλλα προς το τελος..

Χομπι?.......μμμμμμμμμ του αρεσουν πολυ τα gatzetakia για υπολογιστες και οτι εχει να κανει με ηλεκτρολογικα-ηλεκτρονικα...

Αλλα δεν με εμπνεουν εμενα αυτα για δωρο.. :mrgreen:

Λες να βαλω στην κοιλια μου μια κορδελα και να του πω... : "Το δωρο σου θα ειναι ετοιμο τον Δεκεμβρη!!! " χαχαχαχαχ :tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! οχι αλλα πηγαινε και παρτου ενα παιχνιδι ισως για το η.υ? ή αν μπορεις να διαθεσεις καλο ποσο παρε ενα laptop!εγω περσι του το εκανα δωρο στην γιορτη του (και ηταν και δωρο για την επετειο μας χαχαα)

και εγω ελεγα οτι θα τα φτιαξω απλα τελικα αλλαξα γνωμη(εχω φτιαξει πολλες φορες για αλλους ) θα εχω ενα σωρο αλλα πραγματα να κανω(αρχιζει και η μικρη σχολειο) τοτε οποτε ασε να τρεξει και κανεις αλλος! η αληθεια ειναι οτι 100 μπουμπουνιεριτσες : 120 ευρω οχι και λιγα!

Κοριτσακια εδω και δυο μερες δεν εχω βρει ησυχια!!! και δυστηχως δεν μου βγαινει σε καλο σημερα ειδα λιγο αιμα κοκκινο μεσα σε βλενη απο χθες εχει ερθει και φιλοξενουμε στο σπιτι ενας φιλος- χωριανος του αντρα μου γιατι γεννησε η γυναικα του(με καισαρικη) στο χωριο και επειδη το μωρακι δεν το πηρε εγκαιρα ο γιατρος εκλαψε μεσα στην κοιλια και απο οσο λενε πηρε την πρωτη του ανασα μαζι με ακαθαρσιες το φερανε με ντακοτα απο το νησι και τρεχουνε να πω ακομα το ψαχνουνε θα του κανουνε και λαρυγγοσκοπιση την Δευτερα μακαρι να πανε ολα καλα με το μπεμπακι τους!!!! τελος παντον παντος εγω εχω τρομαξει παρα πολυ γιατι ειδα αιμα πανω στο εσωρουχο πρωτη φορα και ηταν και ασπρο τρομοκρατηθηκα κοριτσια ο γιατρος μου ειπε οτι αν συνεχιστει και αυριο θα παρω ορμονη , ελπιζω να μην χρειαστει και ολα να πανε καλα και για τους ανθρωπους και για εμενα, θα ξαναμπω για νεα τωρα ειμαι ξαπλα και αν θελουν ας παρεξηγηθουν.

Ζουζουνιτσα χαιρομαι που εισαι καλητερα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

δεν πειραζει να κατσεις να μην κανεις τιποτα ακους!!

ξαναειδες αιμα?

μην σηκωσεις τιποτα και να εισαι ηρεμη γλυκεια μου!

λυπαμε για το μωρακι αλλα πως εκλαψε μεσα στην κοιλια? μηπως αργησανε να το βγαλουν και το μωρακι αφοδευσε και τα καταπιε? αν ναι δυσκολα τα πραγματα δυστυχως απο οτι ξερω βεβαια το λεω αυτο...ειχα γνωρισει ενα παιδακι ετσι που ειχε παθει το ιδιο ( 36 ωρες γεννα και δεν της το πηρε ο γιατρος καισαρικη) με αποτελεσμα να εχει σοβαρα προβληματα υγειας...

Marigoula μου κοριτσάκι μου, κάτσε κάτω και μην κουνηθείς καθόλου. δεν νομίζω οτι θα σε παρεξηγήσει κάποιος, και αν ναι, δεν πειράζει. μην κουράζεσαι, ακινησία μέχρι να δεις οτι πας καλύτερα και να σου πει και ο γιατρός σου. η ξάπλα βοηθάει πάρα πολύ!!! περιμένουμε τα νέα σου που εύχομαι να είναι καλύτερα!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...