Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειααααα.

Γυρίσαμε και μεις. Και χτες όλη μέρα καθαρίζαμε ένα σπίτι-στάβλο από τις εργασίες που έγιναν όσο έλειπα. Οπότε τώρα είμαστε πτωματα, εγώ πονάω πολύ πάλι στη μέση πάνω που πήγα να συνέλθω.

Τεσπά, περάσαμε τόσο καλά που το προσπερνάω.

Παρασκευή και Σάββατο θα πάμε μια μίνι εξόρμηση μόνοι μας με τον άντρα μου να αράξουμε, γιατί προβλέπεται να μπορούμε πάλι....σε ποοοοοολύυυυυυ καιρό. Ευτυχώς θα μας κρατήσουν τη μικρούλα 2 μέρες.....στεναχωριέμαι αλλά....το έχουμε ανάγκη, πολύ!

Ζουνίτσα περαστικά...τελικά συσπάσεις ήταν? Παίρνεις prepar/yotopar? Αντιμετωπίσιμα είναι αυτά, ηρεμία....

Μαριγούλα ωραίο το δωματιο, με το καλό να γεμίσει!

καλώς ήρθατε!!! Κι εγώ θέλω να πάω κάπου με τον αντρουλη μονοι μας, γιατι τωρα στις διακοπες ειχαμε και τους δικους μου, οποτε δεν βρισκαμε ευκολα χρονο για τους δυο μας...Μπορεί Σεπτέμβρη να πάμε κανενα Σ-Κ στο Αγκίστρι...

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!! κάθε μέρα είμαι και καλύτερα, βέβαια έχω λιώσει στον ύπνο και αυτό βοηθάει πολύ!!! η αλήθεια είναι οτι κουράστηκα λιγάκι τις προηγούμενες μέρες και σε συνδιασμό με την λοίμωξη μάλλον μου ήρθαν οι συσπάσεις. πάντως πάμε καλύτερα!! την παρασκευή θα ξανακάνω τις αίματος για να δούμε τι γίνεται με την αντιβιωση. Χαίρομαι που είστε καλα, και να συνεχίσετε να είστε!!!!

σας φιλώ όλες και τα μπεμπάκια σας!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

ενα εχω να σου πω η κορη μου ενθουσιαστηκε και θελει να της αλλαξω τα αυτοκολλητα της!!!!!!!!!!!11χαχαχαχα!!!!!!!!!

Μαρια η ποιο μεγαλη επιβεβαιωση οτι αρεσει νομιζω οτι ειναι η κορη σου!!!

Αχ Μαργιουλα ειναι πολύ όμορφο το δωματιο σας!!! Πολυ χρωμα και χαρα!!!

Αντε να μπει και το μπεμπάκι σας μεσα με το καλό να το γεμίσει!!! :tongue:

Πολυ χρωμα και χαρα ευχομαι στην ζωη σας οπως ειναι και το δωματιο σας!!! :mrgreen:

Μαργιουλα μου που ομορφο το δωματιακι!! Με το καλο να υποδεχτει το μπεμπακι σας!!

Μαριγούλα ωραίο το δωματιο, με το καλό να γεμίσει!

Μελακι σας ετοιμασαν το δωματιο της μπεμπουλας σας??

Αχ βρε κοριτσακια χαιρομαι που σας αρεσει!!!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες με το καλο να τα γεμισουμε ολες τα δωματιακια με τα νεα μας μπεμπακια!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!! κάθε μέρα είμαι και καλύτερα, βέβαια έχω λιώσει στον ύπνο και αυτό βοηθάει πολύ!!! η αλήθεια είναι οτι κουράστηκα λιγάκι τις προηγούμενες μέρες και σε συνδιασμό με την λοίμωξη μάλλον μου ήρθαν οι συσπάσεις. πάντως πάμε καλύτερα!! την παρασκευή θα ξανακάνω τις αίματος για να δούμε τι γίνεται με την αντιβιωση. Χαίρομαι που είστε καλα, και να συνεχίσετε να είστε!!!!

Ζουζουνιτσα ετσι λιωσε στον υπνο και να δεις ολα καλα θα πανε!!!!

Κορίτσια καλημέρα!!! Να σας πω και τα δικά μου νεα..

Χτες εκανα την καμπύλη σακχάρου και τα αποτελέσματα εχουν ως εξης:

Σακχαρο προ γλυκοζης : 68

60 λεπτα μετα τη λήψη : 120

120 λεπτα μετα τη λήψη : 112

180 λεπτά μετα τη λήψη : 101

Το απογευμα πήγα στον γιατρό μου και μου ειπε οτι ειναι καλή η εξέταση και δεν χρηάζεται να ανυσυχώ... Θα ψαξω και στο internet μετα να δω μήπως βρω τις φυσιολογικές τιμές..

Κατα τα άλλα ο μπεμπης μας μεγαλωσε!!! Ειναι 675 γραμμάρια!!! Πηρε 245 γραμμάρια μεσα σε 20μέρες!!! :mrgreen: Ευτυχως γιατι ανυσυχούσα οτι ηταν μικρούλης... :tongue:

Στον γιατρό θα ξαναπάω στις 14 Σεπτέμβρη και τοτε θα κανονισουμε να κανουμε μια ενεση γιατι εχω ρεζους αρνητικο και θελει να την κανουμε προληπτικά.. Αυτα!!!

Εγω συνεχίζω να εχω ποναλάκια αλλα κανω υπομονή τι να κάνω!!! :rolleyes:

Και εσενα Μαριλενα μου μια χαρα ειναι οι εξετασεις σου!!! μην κουραζεσαι και εσυ και θα φυγουν και τα πονακια!!! φιλακια σε ολες...

Αγγελικουλα καλα να περνας!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κανετε εσεις και τα μπεμπακια σας???

Εγω ειμαι σχετικα καλά...κατι ψιλοπονάκια εχω αλλα κανω πως δεν υπάρχουν...

Κουράζομαι τωρα στο γραφειο ποιο ευκολα ρε γαμωτο... Κανω υπομονή ενας μηνας ακόμα και μετα θα ασχοληθώ μονο με τον μπέμπη μου!!!

Φιλια σε όλες!!!!! :tongue:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Αχ βρε κοριτσακια χαιρομαι που σας αρεσει!!!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες με το καλο να τα γεμισουμε ολες τα δωματιακια με τα νεα μας μπεμπακια!!!

Αγγελικουλα καλα να περνας!!

Margioula μου το δωματιάκι σας έχει γίνει υπέροχο!!! απίστευτα φωτεινό και γεμάτο παιδικότητα πολύ πολύ μου άρεσε!! Με το καλό να το χαρεί το παιδάκι σας!! :P

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κανετε εσεις και τα μπεμπακια σας???

Εγω ειμαι σχετικα καλά...κατι ψιλοπονάκια εχω αλλα κανω πως δεν υπάρχουν...

Κουράζομαι τωρα στο γραφειο ποιο ευκολα ρε γαμωτο... Κανω υπομονή ενας μηνας ακόμα και μετα θα ασχοληθώ μονο με τον μπέμπη μου!!!

Φιλια σε όλες!!!!! :tongue:

Καλημέρα Μαριλενάκι!! Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα των εξετάσεων σου!! ΄Σούπερ καλά νέα!! Ειδες που ανησυχούσες?

Προσπάθησε όσο μπορείς να μην κουράζεσαι πάντως δεν αξίζει τον κόπο για κανέναν κούκλα μου!

Ζουνίτσα μου γλυκειά μου φιλενάδα χαίρομαι πολύ πολύ που εισαι καλύτερα :P Κάνεις πολύ καλά κ λιώνεις στον υπνο αυτό θέλει και η κορούλα σου ξεκούραση! Τώρα με την αντιβιώση όλα θα στρώσουν στανταρντ συμβαίνει συχνά μην ανησυχείς!! Σας στέλνω πολλά πολλά φιλάκια πάμε για μπανάκι τώρα!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου τι κάνετε?? εμείς τα ίδια, θα πάω για επαναληπτικές αίματος αύριο να δουμε αν έχει υποχωρήσει. Χαίρομαι που είστε καλά!!!!!

Αγγελικούλα μου κάνε και για εμάς μπανάκια...!!!!!!! σμουτς

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γειά σας κι από εμένα!

Από εχθές το μωράκι μου είναι πιο δραστήριο και με κλωτσοκοπανάει συνέχεια. Τέλεια!:)

Μάλλον του πέρασε η τρομάρα που τον είχε κάνει να είναι τόσο ήρεμος.

Ουφ!

Ζounitsa με το καλό τα αποτελέσματα των εξετάσεών σου.

Γεια σας κοριτσια!!

Εχω καιρο να σας γραψω αλλα σας διαβαζω οσο πιο συχνα μπορω. Χαιρομαι που ειστε ολες καλα και τα μπεμπουλινια σας επισης..

Εμεις καναμε β επιπεδου πριν απο 2 εβδομαδες και ολα ηταν καλα. Ο μπεμπουλης μου ηταν 510 γρμ και ολα καλα.

Το μονο που με προβληματιζει οσο περναει ο καιρος ειναι η ζηλια της κορης μου (21 μηνων τωρα) η οποια δεν θελει καν να παιρνω αγκαλια αλλο παιδακι. Ακομα και το ξαδελφακι της οταν τον παιρνω αγκαλια κλαιει και φωναζει μαμα μαμα.. Δεν ξερω τι θα γινει οταν γεννηθει με το καλο ο μικρουλης μας. Αποφασισα και την εγραψα παιδικο σταθμο και αρχιζει την αλλα εβδομαδα, για να δουμε. Ηθελα να παει αρκετο καιρο πριν γεννηθει το μωρο για να μην συνδυασει την αλλαγη με τον ερχομο του. Το ιδιο θα κανω και με την αλλαγη σε κρεββατι (την κουνια της θα την παρει το μωρο). Θα την κανω τωρα συντομα για να μην της ερθουν ολα μαζι.

Εσυ honey που εχεις μικρο παιδακι εχεις παρομοια εμπειρια? Δεν ζηλευει η κορουλα σου?

Κατα τ'αλλα χαιρομαι που αρχισατε να φτιαχνετε τα δωματιακια των ζουζουνιων, ειναι απο τις πιο τελειες ασχολιες οπως και τα ψωνια για τα μπεμπακια.

Zounitsa ευχομαι οι εξετασεις σου να ειναι τελειες και να μην σε ξαναπροβληματισει τιποτα μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης.

Και κατι τελευταιο... εχει καμμια κοπελα πονακια στην κοιλια τον τελευταιο καιρο. Εχω κατι πονακια αλλα οχι σαν συσπασεις (πετρωμα δηλαδη το οποιο θα αναγνωριζα γιατι το ειχα ζησει στην 1η εγκυμοσυνη). Ισως ειναι οτι σηκωνω τη μικρη μου (10,5 κιλα πια). Αν το εχει καποια αλλα κοπελα ας ενημερωσει. Φιλια σε ολες!

f1OTp2.png

pNHkp2.png

Επιτέλους κάναμε και μεις β επιπέδου σήμερα! Ολα καλά! Το κοριτσακι μας είναι πανέμορφο (χεχεχε) και δραστήριο! Πρώτη φορά συγκινήθηκα τόσο, ούτε πέρσι δε μου χε συμβεί, είδα και τα νεογέννητα επάνω σα δωμάτια και ανατρίχιασα, ούτε θυμάμαι πότε η Ζωίτσα ήταν τόοοοοσο μικρούλα! πωπω.....

Τεσπά....τώρα νιώθω έτοιμη να εξοπλίσω το δωμάτιο! Είναι έτοιμο βαμμένο και ανακαινισμένο. Γέμισμα θέλει!

Μετά γουρουνιάσαμε στο φαί με τον αντρα μου για να διπλογιορτάσουμε τη Β επιπέδου και την 4η επέτειο γάμου μας! Και τωρα εχω τρελή δυσπεψία!

Cleo's mommy μη μου πεις τη κορούλα σου τη λένε Κλεοπάτρα! Και μένα Κλεοπάτρα με λένε, χαχαχαχα.

Η δικιά μου μόλις χρόνισε, ακόμα δεν έχει δείξει σημάδια ζήλιας. Θα έλεγα δείχνει να της αρέσουν τα παιδάκια, στις κούνιες και σε φίλους μας τα κυνηγάει να παίξουν, τα φιλάει και κακαρίζει απτη χαρά της. Της έχω πάρει και ένα κουλάκι μωράκι και το παίζει καλά. Τώρα τι να πω....θα δείξει....

Πάντως όταν φεύγω ή όταν κάτι τη δυσκολεύει ή πονάει κλπ, φωνάζει και κλαχψουρίζει μαμά μαμά και θέλει μόνο εμένα. Πιστεύω έχει εξάρτηση από τη μαμά αλλά όχι ζήλια...τουλάχιστον όχι ακόμα!

Ελπίζω να μπορέσουμε να της περάσουμε την αδερφούλα της ως κάτι τελείως φυσιολογικό και αναμενόμενο και να μη της στερήσουμε τη προσοχή μας....

Θα δείξει!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!! και η μπεμπούλα μας μου δίνει το παρών της και όχι με απλά χαδάκια, μερικές φορές πετάγεται όλη η κοιλιά μου!!! φανταστικό!!!

cleo νομίζω οτι θα είναι το πιο σωστό να κάνεις τώρα τις αλλαγές. και μάλιστα λέγοντάς της οτι "είσαι μεγάλη πια", "πάντα θα είσαι μεγάλη κοπέλα" κτλ. θα τα βρεις αυτά. όσο για τα πονάκια χωρίς να ξέρω σίγουρα, πιστεύω οτι είναι από την κούραση και το σήκωμα της μικρής. έτσι πιστεύω!!!

φιλάκια σε όλες!!!!! σματς σμουτς

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

μεγαλωσαν τα μωρακια του Δεκεμβρη απο οτι διαβαζω!μπραβο βρε κοριτσια!!

οσο για τις δευτερομανουλες εννοειτε οτι οι αλλαγες που σκοπευετε να κανετε να τις κανετε τωρα που ειναι νωρις!

τα παιδακια σας ειναι ακομα μικρα και σιγουρα σας χρειαζονται και θελουν την μανουλα τους για αυτο και πρεπει να βρειτε την χρυση τομη!

ας πουμε οτι οταν γυρνανε απο παιδικο σταθμο θα πρεπει να ρωτατε πως περασανε να παιξετε μαζι τους και στα λιγο παραπανω να τους χρισετε και βοηθους σας σε σχεση με το μωρο θα τους δωσετε ετσι αξια! ας πουμε να σας φερουν τα παμπερς ή το μπουκαλι ή το σαμπουαν!εννοειτε οτι μιλαω για τα παιδια που ειναι λιγο πιο μεγαλα.

Εγω ας πουμε το γραφειο το πηρα περσι της κορης μου για να συνηθιζει την ιδεα του σχολειου ετσι φετος ειμαστε ετοιμες στο να καθομαστε! θα την βαλω να βγαλει και τα ρουχα της για να διαλεξουμε τι θα δωσουμε στο μωρακι μας...

Γεια σας κοριτσια!!

Εχω καιρο να σας γραψω αλλα σας διαβαζω οσο πιο συχνα μπορω. Χαιρομαι που ειστε ολες καλα και τα μπεμπουλινια σας επισης..

Εμεις καναμε β επιπεδου πριν απο 2 εβδομαδες και ολα ηταν καλα. Ο μπεμπουλης μου ηταν 510 γρμ και ολα καλα.

Και κατι τελευταιο... εχει καμμια κοπελα πονακια στην κοιλια τον τελευταιο καιρο. Εχω κατι πονακια αλλα οχι σαν συσπασεις (πετρωμα δηλαδη το οποιο θα αναγνωριζα γιατι το ειχα ζησει στην 1η εγκυμοσυνη). Ισως ειναι οτι σηκωνω τη μικρη μου (10' date='5 κιλα πια). Αν το εχει καποια αλλα κοπελα ας ενημερωσει. Φιλια σε ολες![/quote']

Συγχαρητήρια για το μπεμπάκι σου Cleo's mommy μια χαρούλα μπεμπάκος έ? Σουπερ!!!!

Σχετικά με τα πονάκια στην κοιλιά κάποια στιγμή με είχαν πιάσει κ μένα γιατί είχα κουραστεί πολύ στην δουλειά και μάλιστα τα είχα 2 μέρες συνεχόμενα.. μου είπε λοιπόν οτι ειναι σίγουρα απο την κούραση και θα πρέπει να ξεκουραστώ λιγάκι..θα σου πρότεινα να κάνεις κ εσύ το ίδιο.. επίσης μου είπε κάτι άλλο γενικά..οτιδήποτε πονάκια που υπάρχουν στην ημέρα περνούν με τον βραδινό ύπνο δεν είναι ανησυχητικά..οτιδήποτε παραμένει μετά την βραδινή ξεκούραση τότε πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθεί.!

Επιτέλους κάναμε και μεις β επιπέδου σήμερα! Ολα καλά! Το κοριτσακι μας είναι πανέμορφο (χεχεχε) και δραστήριο! Πρώτη φορά συγκινήθηκα τόσο, ούτε πέρσι δε μου χε συμβεί, είδα και τα νεογέννητα επάνω σα δωμάτια και ανατρίχιασα, ούτε θυμάμαι πότε η Ζωίτσα ήταν τόοοοοσο μικρούλα! πωπω.....

Τεσπά....τώρα νιώθω έτοιμη να εξοπλίσω το δωμάτιο! Είναι έτοιμο βαμμένο και ανακαινισμένο. Γέμισμα θέλει!

Honey μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!! Μπράβο κ σε σένα για τα υπεροχα νέα της β επιπέδου!!! ΄΄Αντε με βούρ τώρα για το παιδικό δωμάτιο!!!

κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!! και η μπεμπούλα μας μου δίνει το παρών της και όχι με απλά χαδάκια, μερικές φορές πετάγεται όλη η κοιλιά μου!!! φανταστικό!!!

cleo νομίζω οτι θα είναι το πιο σωστό να κάνεις τώρα τις αλλαγές. και μάλιστα λέγοντάς της οτι "είσαι μεγάλη πια", "πάντα θα είσαι μεγάλη κοπέλα" κτλ. θα τα βρεις αυτά. όσο για τα πονάκια χωρίς να ξέρω σίγουρα, πιστεύω οτι είναι από την κούραση και το σήκωμα της μικρής. έτσι πιστεύω!!!

φιλάκια σε όλες!!!!! σματς σμουτς

Καλημέρα Ζουνίτσα μου!! Τα λουλούδια μας είναι ζωηρά έ? Κ εμένα έτσι κάνει ο καλός μου ώρες ώρες γίνεται σεισμός στην κοιλιά χιχιιχιχιχι εχει πολύ πλάκα!!

Να μας ενημερώσεις για τα αποτελέσματα των εξετάσεων οκ ζουζού μ? Μάκιαααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα κουκλίτσες!!! Τι κανετε? Εμεις μια απο τα ιδια..

Συνεχίζουν τα ποναλακια. Να σας πω και κατι βρε κοριτσια? Μου φαινεται οτι πονάω απο κατω στα χειλη...σαν μυικος πονος!!! Παιζει να ειναι απο τα κιλα? Η αλλαζει ο κολπος γενικα? Οι ειδη μανούλες ξερουν να μου πουν απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη???

Χτες το βραδυ εβλεπα ολο το βραδυ στο ονειρο μου οτι προσπαθούσα να χωρεσω το καροτσι στο αυτοκινητο!!! Εχω αγχωθει μαλλον τι μαλλον δηλαδη σιγουρα γιατι εχουμε μικρο αυτοκινητο και δεν ξερω τι καροτσι θα χωραει!!! Εχουμε το Getz...

Αχου και που ειμαι ακομα...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Λοιπον ξεκινησα αγορες, για πειτε μου την γνωμη σας...

Πηρα αυτο το σετ προικας δεν φαινεται καλα στην φωτο καντε μεγανθυνση, το υφασμα στο χρυσο μερος γυαλιζει ολοκληρο(δεν ξερω πως το λενε) σαν λεπτο διχτυ χρυσο! Σας βαζω φωτο απο παπλωμα και παντα γιατι δεν εχει ολο το σετ φωτο

http://www.letoshop.gr/default.asp?p...&itmid=2120006

http://www.letoshop.gr/default.asp?p...&itmid=2120007

Αυτην την κουνια σε ζαχαρι, με σκαλισμα αλλα χωρις την ζωγραφια, θα φτιαξω δικο μου με πριγκιπισες και καστρα (να ταιριαζει με την ταπετσαρια που θα εχει αντιστοιχο θεμα)

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=32&theid=32&open1=16&open2=32&thepid=175&page=1

Αυτη τη συρταριερα-αλλαξιερα (παλι με δικη μου ζωγραφια) σε σκετο ζαχαρι

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=17&the2id=37&theid=37&open1=17&open2=37&thepid=156&page=1

Αυτο το καθισμα αυτοκινητου με την βαση isofix

http://www.letoshop.gr/default.asp?p...&itmid=2965346

Πως σας φαινονται?????

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...