Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσακια μου! :D

Ζουνίτσα μου, μη στεναχωριεσαι, ξεκουραση και ηρεμια μόνο..θα σε περιμενουμε να μας πεις τα νεα σου.

Αγγελικούλα μου περνατε καλά;; :D

Πολύ καλά θα κάνεις, κι εγώ το σκέφτομαι να παρω αναρρωτικη 1-2 εβδομαδες, αλλωστε δεν εχω λειψει καθολου απο τη δουλεια, αλλά αντι για μπραβο μου δινουν ακομη περισσοτερα πραγματα να κάνω! Πολύ τρέξιμο...:mad:

Velissa ακόμα διαβαζεις;;; :tongue:

Νικελάκι μου περνάμε υπέροχα εδώ στο νησί!! Ο μπέμπης ειναι πενευτυχής το ίδιο κ οι γονείς του! Τώρα θα μου πεις πως το καταλαβαίνω οτι ειναι ευτυχισμένος? Δεν ξέρω γιατί αλλά το νιώθω! Επίσης συνέχεια μα συνέχεια κλωτσάει η αγαπούλα μου! Δίνει το παρόν και το πρωί κ το μεσημέρι κ το απογευμα κ το βράδυ! Και τώρα που σου γράφω μου ρίχνει χΑχΑχαΧΑΑ

Κάνουμε μπανάκι στην θάλασσα καθημερινά, πηγαίνουμε βολτίτσες το βραδάκι στα σοκάκια κ γενικά δόξα το θεό είμαστε ήρεμοι κάτι που το είχα πολύ ανάγκη τελευταία!!

Στην δουλειά δεν θα ξαναπάω γιατί αν διαβάσεις μερικές σελίδες πρίν θα δεις τι έγινε κ θα φρίξεις...!!

Φυσικά να πάρεις αναρρωτική δεν αξίζει καθόλου για πάρτη τους να ταλαιπωρούμε τα μωράκια μας τέλος!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χθες μου ηρθε το καροτσι πραγματικα υπεροχο σε πολυ καλη τιμη και πολυ αμεση εξυπηρετηση μεσα σε 6 μερες το προτεινω!!! εκανα αγορα απο το internet με προπληρωμενη καρτα απο το http://www.ebaby.gr/ για οποια μπορει να ενδειαφερεται...

αληθεια ρε κοριτσακια χθες θυμηθηκα τα παιδικα μου χρονια που επερνα ενα καροτσακι με ενα κουκλακι μεσα οπως ολες μας φανταζομαι και ετρεχα στις γειτονιες να το κανω βολτα, σταματαγα οπου εβρισκα σκαλοπατια να το ταϊσω , εκλεγε και το κουναγα κλπ τα ξερετε!! και τωρα εφτασε η ωρα να βαλω το δικο μου το παιδακι μεσα πραγματικα με πηραν τα ζουμια!!

Ειναι εικονες απο το παιδικο δωματιο κοριτσια πειτε μου οτι τα καταφερα προσπαθω απο χθες!!!!

http://img683.imageshack.us/img683/608/p1000701j.jpg

http://img842.imageshack.us/img842/9485/p1000702.jpg

http://img94.imageshack.us/img94/3431/p1000703f.jpg

http://img826.imageshack.us/img826/1426/p1000704.jpg

καλησπέρα κοριτσια μου..... θα σας πω τα νέα μου γρήγορα.απο εχτες το απογευμα είχα κάτι πονακια στηνκοιλιά, πίστευα οτι ήταν από το έντερο. Σήμερα ήταν πιο έντονοι και μετά από επικοινωνία με το γιατρό μου, μου ζήτησε να κάνω υπέρηχο και να μιλήσουμε. Να μην τα πολυλογώ με έπιασαν συσπάσεις και μήκος τραχήλου 2,57. το αποτέλεσμα είναι ξάπλα μια εβδομάδακα βλέπουμε, εξετάσεις και φάρμακα. γι'αυτό κορίτσια μου ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΤΕ....... θα μπω πάλι αυριο. φιλάκια σε όλες!!

Ζουζουνιτσα προσεχε κοριτσακι μου και ολα καλα θα πανε!!!!

φιλακια σε ολες παω να μαγειρεψω, θα ξανβαμπω να διαβασω αν τα καταφερα να τις ανεβασω και αν σας αρεσαν!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Ε ναι λοιπόν, μόλις τέλειωσα το διάβασμα, ουφ!

Χαίρομαι που είστε και οι μανούλες και τα μωράκια σας καλά (ακόμα κι αυτές που πρέπει να κάτσουν ξάπλα-αυτό σημαίνει ότι έχει εντοπιστεί έγκαιρα κάποιο θέμα και αντιμετωπίζεται με την ακινησία :wink:).

Ο μπεμπούλης κλωτσάει αν και μέχρι πριν 5 μέρες περίπου ήταν πολύ πιο έντονα από ότι τώρα. Τώρα μόνο το βράδυ όταν είμαι ξαπλωμένη αλλά αρκετά πιο αδύναμα. Εγώ το συνέδεσα με το γεγονός ότι ένα πρωί ξύπνησα πολύ ξαφνικά όταν πέρασε ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο πολύ χαμηλά και μάλλον τρόμαξε και ο μπέμπης. Με το που επιστρέψαμε εχθές τηλεφώνησα στον γιατρό για να τον ρωτήσω αλλά δεν τον βρήκα. Η μαία του μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αφού τον καταλαβαίνω έστω και λίγο. Οπότε καταλαβαίνετε πως περιμένω την Β Επιπέδου την 1η Σεπτέμβρη...

Να ρωτήσω κάτι για την επισκληρήδιο αν ξέρει καμία μανούλα να μου πει? Κάνω ενέσεις innohep και διάβασα στο φυλλαδιάκι των οδηγιών τους, λέει ότι σε περίπτωση επισκληρηδίου ο ασθενής θα πρέπει να ελέγχεται για τυχόν νευρολογικές βλάβες. Έχετε ακουσει κάτι σχετικό? Θα ρωτήσω και τον αιματολόγο μου το απόγευμα για να μου πει κι αυτός την άποψή του.

Αγορές για το μπεμπάκι δεν έχω κάνει καθόλου, ούτε το δωμάτιό του το έχουμε μετατρέψει από αποθήκη-χώρο πολλαπλών χρήσεων σε δωμάτιο μπεμπούλη. Αλλα που θα μου πάει, θα την βρούμε την άκρη και με αυτό.

Zounitsa είδα ότι κάποια στιγμή έστειλες χαιρετισμούς από Μεσσηνία, κι εμείς Πύλο ήμασταν διακοπές. Εσύ?

Ε ναι λοιπόν, μόλις τέλειωσα το διάβασμα, ουφ!

Χαίρομαι που είστε και οι μανούλες και τα μωράκια σας καλά (ακόμα κι αυτές που πρέπει να κάτσουν ξάπλα-αυτό σημαίνει ότι έχει εντοπιστεί έγκαιρα κάποιο θέμα και αντιμετωπίζεται με την ακινησία :wink:).

Ο μπεμπούλης κλωτσάει αν και μέχρι πριν 5 μέρες περίπου ήταν πολύ πιο έντονα από ότι τώρα. Τώρα μόνο το βράδυ όταν είμαι ξαπλωμένη αλλά αρκετά πιο αδύναμα. Εγώ το συνέδεσα με το γεγονός ότι ένα πρωί ξύπνησα πολύ ξαφνικά όταν πέρασε ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο πολύ χαμηλά και μάλλον τρόμαξε και ο μπέμπης. Με το που επιστρέψαμε εχθές τηλεφώνησα στον γιατρό για να τον ρωτήσω αλλά δεν τον βρήκα. Η μαία του μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αφού τον καταλαβαίνω έστω και λίγο. Οπότε καταλαβαίνετε πως περιμένω την Β Επιπέδου την 1η Σεπτέμβρη...

Να ρωτήσω κάτι για την επισκληρήδιο αν ξέρει καμία μανούλα να μου πει? Κάνω ενέσεις innohep και διάβασα στο φυλλαδιάκι των οδηγιών τους, λέει ότι σε περίπτωση επισκληρηδίου ο ασθενής θα πρέπει να ελέγχεται για τυχόν νευρολογικές βλάβες. Έχετε ακουσει κάτι σχετικό? Θα ρωτήσω και τον αιματολόγο μου το απόγευμα για να μου πει κι αυτός την άποψή του.

Αγορές για το μπεμπάκι δεν έχω κάνει καθόλου, ούτε το δωμάτιό του το έχουμε μετατρέψει από αποθήκη-χώρο πολλαπλών χρήσεων σε δωμάτιο μπεμπούλη. Αλλα που θα μου πάει, θα την βρούμε την άκρη και με αυτό.

Zounitsa είδα ότι κάποια στιγμή έστειλες χαιρετισμούς από Μεσσηνία, κι εμείς Πύλο ήμασταν διακοπές. Εσύ?

και εγω κανω Inohep δεν μου εχει πει κατι ακομα.......ξερω οτι θα της κανω σιγουρα μεχρι την 30η εβδ αλλα δεν μου ειπε για μετα -μαλλον ναι- θα τον ρωτησω την αλλη δευτερα παντως!

και θα σου πω τι μου ειπε

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλησπερα!!! είμαι καλύτερα σήμερα, δεν πονάω τόσο. βγήκαν οι εξετασεις αίματος και δείχνει οτι υπαρχει μια λοίμωξη. δεν ξέρουμε από τι αλλά παίρνω απο χτες αντιβιωση οπότε θα καταπολεμηθεί. εγώ υποψιάζομαι τα ούλα μου γιατί έχουν ερεθιστεί και ματώνουν πολύ με την εγκυμοσύνη. θα πάω από δευτέρα στην οδοντίατρο να τα δούμε.

από φάρμακα παίρνω yotopar, utrogestan 200 mg κολπικα, και amoxil. θα επαναλάβουμε τις εξετάσεις σε 3 μέρες και βλέπουμε. Πάντως το μωρό δεν κινδυνεύει, η οποία κυριολεκτικά χορεύει. με τόση ξεκούραση ξεσαλώνει τώρα!!!!

Velissa μου στο πεταλίδι είχαμε πάει, πήγαμε βόλτα στην πύλο. πολύ ωραία ήταν.

σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και τη συμπαράσταση σας και σας συμβουλεύω οπου βρίσκεται ευκαιρία για ξεκούραση να μην τη χάνετε....

Αγγελικούλα περιμένουμε φωτό από το γάμο αύριο!!!!!!

φιλάκια σε όλες σας!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αγγελικούλα μου περνατε καλά;; :D

Πολύ καλά θα κάνεις, κι εγώ το σκέφτομαι να παρω αναρρωτικη 1-2 εβδομαδες, αλλωστε δεν εχω λειψει καθολου απο τη δουλεια, αλλά αντι για μπραβο μου δινουν ακομη περισσοτερα πραγματα να κάνω! Πολύ τρέξιμο...:mad:

Γεια σου Νικελάκι!!! Και γω δεν εχω λειψει απο την δουλεια παρα μόνο τις μερες που κανω τις εξετάσεις μου... Καλά θα ηταν να πάρουμε καμια αναρωτική αλλα για μενα το βλέπω δυσκολο...

Νικελάκι μου περνάμε υπέροχα εδώ στο νησί!! Ο μπέμπης ειναι πενευτυχής το ίδιο κ οι γονείς του! Τώρα θα μου πεις πως το καταλαβαίνω οτι ειναι ευτυχισμένος? Δεν ξέρω γιατί αλλά το νιώθω! Επίσης συνέχεια μα συνέχεια κλωτσάει η αγαπούλα μου! Δίνει το παρόν και το πρωί κ το μεσημέρι κ το απογευμα κ το βράδυ! Και τώρα που σου γράφω μου ρίχνει χΑχΑχαΧΑΑ

Κάνουμε μπανάκι στην θάλασσα καθημερινά, πηγαίνουμε βολτίτσες το βραδάκι στα σοκάκια κ γενικά δόξα το θεό είμαστε ήρεμοι κάτι που το είχα πολύ ανάγκη τελευταία!!

Στην δουλειά δεν θα ξαναπάω γιατί αν διαβάσεις μερικές σελίδες πρίν θα δεις τι έγινε κ θα φρίξεις...!!

Φυσικά να πάρεις αναρρωτική δεν αξίζει καθόλου για πάρτη τους να ταλαιπωρούμε τα μωράκια μας τέλος!!

Αντε Αγγελικούλα με το καλο να γυρισετε να ξεκινησεις εσυ τις ετοιμασιες γιατι εμενα με βλεπω Οκτωβρη μερια να ξακιναω!!! Τα νευρα μου...αχχχ

Ειναι εικονες απο το παιδικο δωματιο κοριτσια πειτε μου οτι τα καταφερα προσπαθω απο χθες!!!!

http://img683.imageshack.us/img683/608/p1000701j.jpg

http://img842.imageshack.us/img842/9485/p1000702.jpg

http://img94.imageshack.us/img94/3431/p1000703f.jpg

http://img826.imageshack.us/img826/1426/p1000704.jpg

Αχ Μαργιουλα ειναι πολύ όμορφο το δωματιο σας!!! Πολυ χρωμα και χαρα!!!

Αντε να μπει και το μπεμπάκι σας μεσα με το καλό να το γεμίσει!!! :tongue:

Πολυ χρωμα και χαρα ευχομαι στην ζωη σας οπως ειναι και το δωματιο σας!!! :mrgreen:

κοριτσακια μου καλησπερα!!! είμαι καλύτερα σήμερα, δεν πονάω τόσο. βγήκαν οι εξετασεις αίματος και δείχνει οτι υπαρχει μια λοίμωξη. δεν ξέρουμε από τι αλλά παίρνω απο χτες αντιβιωση οπότε θα καταπολεμηθεί. εγώ υποψιάζομαι τα ούλα μου γιατί έχουν ερεθιστεί και ματώνουν πολύ με την εγκυμοσύνη. θα πάω από δευτέρα στην οδοντίατρο να τα δούμε.

από φάρμακα παίρνω yotopar, utrogestan 200 mg κολπικα, και amoxil. θα επαναλάβουμε τις εξετάσεις σε 3 μέρες και βλέπουμε. Πάντως το μωρό δεν κινδυνεύει, η οποία κυριολεκτικά χορεύει. με τόση ξεκούραση ξεσαλώνει τώρα!!!!

Γεια σου Ζουνιτσα...χαιρομαι που νιωθεις καλύτερα!!! Μην ανυσυχεις θα περασουν όλα... Και μενα ματωνουν ρε γαμωτο τα ούλα μου οταν τα πλενω αλλα δεν εχω παει στον οδοντιατρο...

Ξεκουράσου οσο μπορεις και αφού η μικρη δεν κινδυνευει τα υπόλοιπα ειναι λεπτομέρειες μην ανυσυχεις.. Τι κανουμε για να γινουμε μαμαδες ε??? :tongue:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κορίτσια καλημέρα!!! Να σας πω και τα δικά μου νεα..

Χτες εκανα την καμπύλη σακχάρου και τα αποτελέσματα εχουν ως εξης:

Σακχαρο προ γλυκοζης : 68

60 λεπτα μετα τη λήψη : 120

120 λεπτα μετα τη λήψη : 112

180 λεπτά μετα τη λήψη : 101

Το απογευμα πήγα στον γιατρό μου και μου ειπε οτι ειναι καλή η εξέταση και δεν χρηάζεται να ανυσυχώ... Θα ψαξω και στο internet μετα να δω μήπως βρω τις φυσιολογικές τιμές..

Κατα τα άλλα ο μπεμπης μας μεγαλωσε!!! Ειναι 675 γραμμάρια!!! Πηρε 245 γραμμάρια μεσα σε 20μέρες!!! :mrgreen: Ευτυχως γιατι ανυσυχούσα οτι ηταν μικρούλης... :tongue:

Στον γιατρό θα ξαναπάω στις 14 Σεπτέμβρη και τοτε θα κανονισουμε να κανουμε μια ενεση γιατι εχω ρεζους αρνητικο και θελει να την κανουμε προληπτικά.. Αυτα!!!

Εγω συνεχίζω να εχω ποναλάκια αλλα κανω υπομονή τι να κάνω!!! :rolleyes:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

και εγω κανω Inohep δεν μου εχει πει κατι ακομα.......ξερω οτι θα της κανω σιγουρα μεχρι την 30η εβδ αλλα δεν μου ειπε για μετα -μαλλον ναι- θα τον ρωτησω την αλλη δευτερα παντως!

και θα σου πω τι μου ειπε

Mariaefi εγώ θα τις κάνω μέχρι και 40 ημέρες μετά τον τοκετό, αν θυμάμαι καλά. Εχθές το συζήτησα με τον αιματολόγο και μου εξήγησε ότι είναι σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο. Αν θες τις λεπτομέρειες, πες να σου στείλω pm να μην κουράζουμε και τα άλλα κοριτσάκια.

Διαφημίσεις

Mariaefi εγώ θα τις κάνω μέχρι και 40 ημέρες μετά τον τοκετό, αν θυμάμαι καλά. Εχθές το συζήτησα με τον αιματολόγο και μου εξήγησε ότι είναι σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο. Αν θες τις λεπτομέρειες, πες να σου στείλω pm να μην κουράζουμε και τα άλλα κοριτσάκια.

καλημερα!!

ναι θα το ηθελα!

εμενα δεν με παρακολουθει αιματολογος της κανω προληπτικα λογω παλλινδρομης προηγουμενης κυησης.

καλημέρα κορίτσια!!

Μπράβο βρε ζουζουνιτσα μου που εισαι καλυτερα, και να πας στον οδοντιατρο. Το εχω κι εγώ σκοπο γιατι και τα δικα μου ουλα ματωνουν...

Μαριλενακι δεν παιρνεις κι εσυ μια αναρρωτικη;; Αντε γιατι πολυ τυπικες ειμαστε και δεν το εκτιμα κανεις τελικα...

Μαργιουλα μου που ομορφο το δωματιακι!! Με το καλο να υποδεχτει το μπεμπακι σας!!

Velissa πλησιαζουν οι μερες για τη β επιπεδου, θα τρελαθεις λεμε!!!

Μαρακι και κριστυ μου τι κανετε;;;

5NEXp2.png

Αυτάααααααααααααα!
Κορίτσια καλημέρα!!! Να σας πω και τα δικά μου νεα..

Χτες εκανα την καμπύλη σακχάρου και τα αποτελέσματα εχουν ως εξης:

Σακχαρο προ γλυκοζης : 68

60 λεπτα μετα τη λήψη : 120

120 λεπτα μετα τη λήψη : 112

180 λεπτά μετα τη λήψη : 101

Το απογευμα πήγα στον γιατρό μου και μου ειπε οτι ειναι καλή η εξέταση και δεν χρηάζεται να ανυσυχώ... Θα ψαξω και στο internet μετα να δω μήπως βρω τις φυσιολογικές τιμές..

Κατα τα άλλα ο μπεμπης μας μεγαλωσε!!! Ειναι 675 γραμμάρια!!! Πηρε 245 γραμμάρια μεσα σε 20μέρες!!! :mrgreen: Ευτυχως γιατι ανυσυχούσα οτι ηταν μικρούλης... :tongue:

Στον γιατρό θα ξαναπάω στις 14 Σεπτέμβρη και τοτε θα κανονισουμε να κανουμε μια ενεση γιατι εχω ρεζους αρνητικο και θελει να την κανουμε προληπτικά.. Αυτα!!!

Εγω συνεχίζω να εχω ποναλάκια αλλα κανω υπομονή τι να κάνω!!! :rolleyes:

Η καμπυλη σου ειναι πολυ καλη! Μπραβο!!!!! Οι κατω απο τις φυσιολογικες τιμες της εγκυμοσυνης!

Και εγω θα κανω αντιρεζους ενεση για τον ιδιο λογο, νομιζω οτι ειναι ρουτινα πλεον να την κανουν οσες εγκυες εχουν ρεζους αρνητικο. Εγω ειχα και 3 παλινδρομες και εκανα μια ενεση μετα απο καθε χειρουργειο αλλα και παλι χρειαζεται και σε μενα προληπτικα. Θα κανουμε σιγουρα και μετα την γεννα,αν το ξεχασει ο μαιευτηρας σου πρεπει να του το θυμησεις οπωσδηποτε αν δεν κανουμε το δευτερο μωρο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γεννηθει με αιμολυτικο ικτερο!

Τοσο πολυ μεγαλωσε? Εμενα που ηταν 530 ποσο θα εχει παει δηλαδη? εχω καιρο να το δω και εχω ξεσηκωθει!!!! αντε να ερθει ο γιατρος να παω....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Γειααααα.

Γυρίσαμε και μεις. Και χτες όλη μέρα καθαρίζαμε ένα σπίτι-στάβλο από τις εργασίες που έγιναν όσο έλειπα. Οπότε τώρα είμαστε πτωματα, εγώ πονάω πολύ πάλι στη μέση πάνω που πήγα να συνέλθω.

Τεσπά, περάσαμε τόσο καλά που το προσπερνάω.

Παρασκευή και Σάββατο θα πάμε μια μίνι εξόρμηση μόνοι μας με τον άντρα μου να αράξουμε, γιατί προβλέπεται να μπορούμε πάλι....σε ποοοοοολύυυυυυ καιρό. Ευτυχώς θα μας κρατήσουν τη μικρούλα 2 μέρες.....στεναχωριέμαι αλλά....το έχουμε ανάγκη, πολύ!

Ζουνίτσα περαστικά...τελικά συσπάσεις ήταν? Παίρνεις prepar/yotopar? Αντιμετωπίσιμα είναι αυτά, ηρεμία....

Μαριγούλα ωραίο το δωματιο, με το καλό να γεμίσει!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

αχ ζηλευω να περασετε καλα!

εδω εμεις πουθενα και τιποτα!κλαψ!

απο αυριο εχει αδεια ο καλος μου αλλα τα ταξιδια μας τα απαγορευσε ο doctor λογω της αποκολλησης! σνιφ!

δεν πειραζει του χρονου θα μαζεψω τις βαλιτσες μου και θα παωω στην Χιο με το μπεμπε μου και την κορακλα μου και μετα λιγες μερες στα Γιαννενα ηδη το ονειρευομαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...