Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εχω τρελο προβλημα με την μεση εκανα φυσιοθεραπειες ενεσεις και ξαπλα για 1 μηνα για να γλυτωσω την επεμβαση...μια χαρα την εκανα!

επισης ειδικα στις πρωτες γεννες αργει συνηθως η γεννα οποτε μην ανυσηχεις!!

Αχ ωραια γιατι σκεφτομουνα μηπως δεν θα μου επιτρεψουν την επισκληρηδιο..Βέβαια εννοειται θα το συζητησω και με τον γιατρο μου...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες κ τα μπεμπάκια μας! :)

Επιτέλους δρόσισε κορίτσια έτσι? Εδώ φυσάει πολύ και εχει αρκετά δροσερό αέρα μπορώ να πώ! Ο μπεμπουλίνος μου περνάει σούπερ εδώ κ γι'αυτό τον ακούω συνέχεια όλη την μέρα φυσικά αυτό με κάνει υπερβολικά ευτυχισμένη δεν το συζητώ!!! Με τα μπανάκια που κάνω κ το λίγο περπάτημα εχω δει διαφορές κ στις τιμές του σακχάρου! Ο διαβητολόγος μου είπε οτι στις 31/8 που έχουμε κ πάλι ραντεβού θα μου δώσει ετσι όπως πάει μόνο μια βραδινή ινσουλίνη!

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άσχετο? Πίνω εναν γαλλικό κάθε πρωί πλέον λέτε να κάνω κακό στο νινί? Θέλω την γνώμη σας οπωσδήποτε!

Για σου Αγγελικούλα! Εδω στο Ηρακλειο εχει σημερα συνεφακια αλλα πάλι κανει ζεστη!!! :twisted:

Ειναι λογικο να σου κανει καλο το μπανιο. Ειναι η καλύτερη γυμναστικη για την εγκυμοσυνη... Εγω θα κάνω την Τριτη την καμπύλη και με εχει πιασει ενα αγχος... Το σαγχαρο μου δεν ειναι ψιλο όμως φοβαμαι γιατι τρωω πολλά γλυκά!!! Εσυ ποσο σαγχαρο ειχες στις γενικες εξετασεις σου?

Οσο για τον καφε ενας την ημερα δεν πηραζει...Αλλωστε εχει περασει το πρωτο τριμηνο που ειναι και το δυσκολότερο..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Πειτε μου βρε κοριτσια την γνωμη σας σχετικα με τους ακολουθους προβληματισμους/αποριες μου... Οι ηδη μανουλες και οι μελλουσες που κανει καποια ερευνα και εχουν αποψη!

1.Σκεφτομαι να αγορασω κουνια- κρεβατι γιατι ανεβαινει ψηλα το στρωμα και δεν χρειαζεται να σκιβεις (εχω προβλημα στην μεση μου). Διαβασα εδω μεσα οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι μικρα τα σεντονακια που θα αγορασω ή θα μου φερουν δωρο, ισχυει κατι τετοιο? Οι πωλητριες λενε οτι τα σεντονακια βγαινουν σε στανταρ μεγεθος και δεν υπαρχει πορβλημα.

2.Το παπλωμα δεν θα το χρησιμοποιησει το μωρο μετα απο τον πρωτο χρονο και μεχρι να το μεταφερω σε μεγαλο κρεβατι (πραγμα που θα ψιλοαργησει αφου θα παρω την κουνια-κρεβατι)?Εαν το χρειαστω του χρονου μηπως δεν βρω το ιδιο σετ?

3. Δεδομενου οτι θα γεννησω τελη Νοεβρη ποσες πανες βαμβακερες και φανελενιες πρεπει να παρω?

4. Απο κουβερτα τι ποιοτητα να παρω? χρειαζεται και κουνιας και αγκαλιας?

5.Θα προσπαθησω να θηλασω αποκλειστικα, θα βολεψει να την κοιμιζω στην καλαθουνα μεσα στο δωματιο τους πρωτους μηνες ή ειναι αχρηστη αγορα?

6. Οι κοπελες που εχετε μεζενετα και ειναι πανω οι κρεβατοκαμαρα που κοιμιζετε τα μαρακια οταν εισαστε στον κατω οροφο, δηλ. σχεδον ολη μερα? Βολευει να παρω ενα παρκο με στρωμα ή να θα με βολεψει η καλαθουνα και εαν ναι μεχρι ποτε?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Κοριτσάκια μου γεια σας!!! τι κάνετε?? διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι που όλα πάνε καλά!!! Συγκινήσεις-χαρές-απορίες.... όλα στο πρόγραμμα!!!

Εμείς εχτές είχαμε βαφτιση & μετά γάμο. καλά περάσαμε. Σήμερα είχαμε τραπέζι στους γονείς, ρεφενέ!!! φέρανε οι μαμάδες από ένα φαγητό και φάγαμε!!!!! χαχαχαχχαχαχαχαχα για να μη κουραστώ εγώ!!! εκμετάλευση στο έπακρο!!!

Φιλάκια σε όλες τις κοπελίτσες-μανούλες!!!!

Επίσης ξέχασα να σας πω ότι τώρα που καθόμουν ξαπλωμένη και έβλεπα τηλεόραση η μικρή χόρευε κυριολεκτικά!!! και το πρωί επίσης που άκουγα Ζωιδάκη. Χορευταρού σαν τη μάνα της!!!! χαχαχαχαχαχαχα

Φιλάκια!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Πειτε μου βρε κοριτσια την γνωμη σας σχετικα με τους ακολουθους προβληματισμους/αποριες μου... Οι ηδη μανουλες και οι μελλουσες που κανει καποια ερευνα και εχουν αποψη!

1.Σκεφτομαι να αγορασω κουνια- κρεβατι γιατι ανεβαινει ψηλα το στρωμα και δεν χρειαζεται να σκιβεις (εχω προβλημα στην μεση μου). Διαβασα εδω μεσα οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι μικρα τα σεντονακια που θα αγορασω ή θα μου φερουν δωρο, ισχυει κατι τετοιο? Οι πωλητριες λενε οτι τα σεντονακια βγαινουν σε στανταρ μεγεθος και δεν υπαρχει πορβλημα.

2.Το παπλωμα δεν θα το χρησιμοποιησει το μωρο μετα απο τον πρωτο χρονο και μεχρι να το μεταφερω σε μεγαλο κρεβατι (πραγμα που θα ψιλοαργησει αφου θα παρω την κουνια-κρεβατι)?Εαν το χρειαστω του χρονου μηπως δεν βρω το ιδιο σετ?

3. Δεδομενου οτι θα γεννησω τελη Νοεβρη ποσες πανες βαμβακερες και φανελενιες πρεπει να παρω?

5.Θα προσπαθησω να θηλασω αποκλειστικα, θα βολεψει να την κοιμιζω στην καλαθουνα μεσα στο δωματιο τους πρωτους μηνες ή ειναι αχρηστη αγορα?

6. Οι κοπελες που εχετε μεζενετα και ειναι πανω οι κρεβατοκαμαρα που κοιμιζετε τα μαρακια οταν εισαστε στον κατω οροφο, δηλ. σχεδον ολη μερα? Βολευει να παρω ενα παρκο με στρωμα ή να θα με βολεψει η καλαθουνα και εαν ναι μεχρι ποτε?

λοιπον το στρωμα ειναι ιδιο αρα το ιδιο και τα σεντονακια!!

νομιζω μια κουβερτα μαλλινη(ειναι οτι πρεπει και για τυχον αλλεργιες σε αλλα υλικα) ειναι οτι πρεπει και σιγουρα μια αγκαλιας δεν το συζητω(θα σου κανουν και δωρα μην το ξεχνας) παρε αυτα που χρειαζεσαι για αρχη και μετα βλεπεις!!

επισης ευκολια ειναι και οι πανες αγκαλιας!

αυτα αν θυμηθω κατι αλλο θα σου πω

Καλημέρα κοριτσακια μου!!! :D

Επέστρεψα κι εγώ σιγά-σιγά....κλαψψψψ

Ωραία ήταν! Διακοπές, θαλασσα και ξεκούραση! Τώρα είμαι στη δουλειά και αισθάνομαι λες και δεν έχω ξαναδουλεψει στη ζωη μου....:confused:

Εσείς τι κάνετε;;;; :D

5NEXp2.png

Να πω και γω τη γνώμη μου ως πολυλογού!!:D

Η κούνια-κρεβάτι είναι 70x140, ενώ η απλή κούνια είναι 60x120. Οπότε ίσως τα σεντόνια της απλής κούνιας να πέφτουν λίγο μικρά. Εγώ έχω τη μεγάλη και μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχει τύχει να αγοράσω κάτι μικρό ή να μου φέρουν κάτι μικρό. Ισως μόνο τα σεντόνια με λάστιχο για κάτω (πολύ βολικά!) να έχουν θέμα, τα άλλα τα σκέτα πέφτουν μπόλικα σίγουρα. Μια χαρά θα ναι. Και θα κρατήσεις τη κούνια στάνταρ μέχρι 5 ετών.

Πάπλωμα αυστηρά μετά το έτος. Δε νομίζω να πάει άχρηστο γιατί αν πάρεις τη μεγάλη κούνια (που βγαίνουν τα κάγκελα και γίνεται κρεβατάκι) θα τη κρατήσεις χρόνια. ΑΛΛΑ μη νομίζεις ότι το σετ πάντα-κουνουπιέρα θα το χρησιμοποιήσεις πάνω από 8-9 μήνες μάξιμουμ. Οταν αρχίσουν να σηκώνονται γίνονται ταρζάν και αυτά όλα τα βγάζεις, είναι πάρα πολύ επικίνδυνα. Προσωπικά πήρα μία πάντα μόνο στην αρχή, την οποία κατήργησα στο 8μηνο, γινόταν σα κοκορέτσι η μικρη, την έλυνε. Για φέτος το χειμώνα πήρα ωραίο σετάκι παπλωματοθήκη κλπ. σε άλλο σχέδιο.

Ποτέ δε κατάλαβα τι είναι οι πάνες!

Εγώ έχω σεντονάκια-κουβερτάκια κρεβατιού και πορτμπεμπέ. Και σελτεδάκια. Τι άλλο???

Θα πάρεις κάποιες μικρού μεγέθους για το καρότσι και το πορτ μπεμπέ αν έχεις και κάποιες μεγαλύτερες για την κούνια. 1-2 φλις εμένα με είχαν βολέψει πολύ, και 1-2 βαμβακερές. Για τον ύπνο συστήνω υπνόσακο. Πολύ πιο πρακτικό, δε φεύγει και δε φοβάσαι μη κουκουλωθεί ή ξεσκεπαστεί.

Θα βολέψει. Και γω έτσι έκανα, κοιμόταν για ένα 2 μηνο στο πορτ μπεμπέ του καροτσιού δίπλα μου. Μετά βασικά δε πολυχώραγε καλά και τη πηγαμε στο δωμάτιό της, αλλά τότε είχε κόψει το βραδινό τάισμα ούτως ή άλλως! Ημουν τυχερή!

Δεν έχω μεζονέτα αλλά πολλά τετραγωνικά και είναι άβολο να πηγαινοέρχομαι η αλήθεια είναι, αυτό που έκανα ήταν να κοιμάται στο πορτ μπεμπέ του καροτσιού το οποίο πηγαινοερχόταν ανετότατα σε όλο το σπίτι όπου ήμουν κ γω.

Αυτάααααααααααααα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Γεια σου βρε Νικελάκι.

Πότε παίρνεις άδεια πριν την πητ? 56 μέρες πριν ε?

Τι έκανες τελικά με τις άδειες? Θα τα πάρεις όλα?

Γεια σου honey μου!! :D

Θα φύγω κανονικά 56 μερες πριν και θα παρω ο,τι δικαιούμαι, και το εξάμηνο. Βλέπεις οι γονεις μου μενουν εκτος Αθηνων και δεν εχω βοηθεια..

Πώς περάσατε στις διακοπες;; :D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσια μου..... θα σας πω τα νέα μου γρήγορα.απο εχτες το απογευμα είχα κάτι πονακια στηνκοιλιά, πίστευα οτι ήταν από το έντερο. Σήμερα ήταν πιο έντονοι και μετά από επικοινωνία με το γιατρό μου, μου ζήτησε να κάνω υπέρηχο και να μιλήσουμε. Να μην τα πολυλογώ με έπιασαν συσπάσεις και μήκος τραχήλου 2,57. το αποτέλεσμα είναι ξάπλα μια εβδομάδακα βλέπουμε, εξετάσεις και φάρμακα. γι'αυτό κορίτσια μου ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΤΕ....... θα μπω πάλι αυριο. φιλάκια σε όλες!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλησπέρα κοριτσια μου..... θα σας πω τα νέα μου γρήγορα.απο εχτες το απογευμα είχα κάτι πονακια στηνκοιλιά, πίστευα οτι ήταν από το έντερο. Σήμερα ήταν πιο έντονοι και μετά από επικοινωνία με το γιατρό μου, μου ζήτησε να κάνω υπέρηχο και να μιλήσουμε. Να μην τα πολυλογώ με έπιασαν συσπάσεις και μήκος τραχήλου 2,57. το αποτέλεσμα είναι ξάπλα μια εβδομάδακα βλέπουμε, εξετάσεις και φάρμακα. γι'αυτό κορίτσια μου ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΤΕ....... θα μπω πάλι αυριο. φιλάκια σε όλες!!

ελα βρε ζουνιτσα μου !κατσε ξαπλα και παρε τα φαρμακα σου και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!!μην μου αγχωνεσαι ομως ενταξει??

Καλημέρα μανούλες!

σήμερα επέστρεψα στη δουλειά (κλαψ) μετά από διακοπές δύο εβδομάδων (γιουπι!). Θα διαβάσω όοοολα σας τα μυνήματα και επανέρχομαι δριμύτερη.

Φιλιάααα

Καλημέρα κοριτσακια μου!!! :D

Επέστρεψα κι εγώ σιγά-σιγά....κλαψψψψ

Ωραία ήταν! Διακοπές, θαλασσα και ξεκούραση! Τώρα είμαι στη δουλειά και αισθάνομαι λες και δεν έχω ξαναδουλεψει στη ζωη μου....:confused:

Εσείς τι κάνετε;;;; :D

Γεία σου Νικελάκι μου καλώς όρισες κορίτσι μου! Να μην μου στεναχωριέσαι θα περάσει γρήγορα ο καιρός και θα μπούμε στο φθινόπωρο κ τον χειμώνα θα είμαστε ενα βήμα πιο μπροστά στα παιδάκια μας!!! Εμείς θα επιστρέψουμε στις 29/08 αλλά δεν θα ξαναπάω στην δουλειά θα πάρω αναρρωτική!

Βρε φιλενάδα στ εναχωρήθηκα τώρα... μα πώς έγινε αυτό? Κουράστηκες πολύ? Τι χάπια σου έδωσε? Πώς ακριβώς ένιωσες τις συσπάσεις? Μπες να μου πεις τα νέα σου σύντομα σε παρακαλώ!΄Ξεκουράσου κ όλα θα πάνε πρίμα θα δείς! Μην αγχώνεσαι καθόλου ξέρω πολλές φίλες μου με συσπάσεις στην εγκυμοσύνη τους που μώλις ξεκουράστηκαν όλα έστρωσαν κ πάλι! Το κεφάλι ψηλά έτσι? Σου στέλνω πολλά πολλά φιλάκια κ περαστικά! :P

Καλημέρα μανούλες!

σήμερα επέστρεψα στη δουλειά (κλαψ) μετά από διακοπές δύο εβδομάδων (γιουπι!). Θα διαβάσω όοοολα σας τα μυνήματα και επανέρχομαι δριμύτερη.

Φιλιάααα

Κάλώς όρισες κ πάλι Velissa ελπίζω να ξεκουράστηκες κ να πήρες δυνάμεις! Άσε που σε λίγο καιρό θα σταματήσεις όυτως ή άλλως λίγο ακόμα έμεινε υπομονή! Το μπεμπάκι σου τι κάνει σε κλωτσάει? Μάκια πολλά

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημέρα κοριτσακια μου! :D

Ζουνίτσα μου, μη στεναχωριεσαι, ξεκουραση και ηρεμια μόνο..θα σε περιμενουμε να μας πεις τα νεα σου.

Αγγελικούλα μου περνατε καλά;; :D

Πολύ καλά θα κάνεις, κι εγώ το σκέφτομαι να παρω αναρρωτικη 1-2 εβδομαδες, αλλωστε δεν εχω λειψει καθολου απο τη δουλεια, αλλά αντι για μπραβο μου δινουν ακομη περισσοτερα πραγματα να κάνω! Πολύ τρέξιμο...:mad:

Velissa ακόμα διαβαζεις;;; :tongue:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...