Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες κ τα μπεμπάκια μας! :)

Επιτέλους δρόσισε κορίτσια έτσι? Εδώ φυσάει πολύ και εχει αρκετά δροσερό αέρα μπορώ να πώ! Ο μπεμπουλίνος μου περνάει σούπερ εδώ κ γι'αυτό τον ακούω συνέχεια όλη την μέρα φυσικά αυτό με κάνει υπερβολικά ευτυχισμένη δεν το συζητώ!!! Με τα μπανάκια που κάνω κ το λίγο περπάτημα εχω δει διαφορές κ στις τιμές του σακχάρου! Ο διαβητολόγος μου είπε οτι στις 31/8 που έχουμε κ πάλι ραντεβού θα μου δώσει ετσι όπως πάει μόνο μια βραδινή ινσουλίνη!

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άσχετο? Πίνω εναν γαλλικό κάθε πρωί πλέον λέτε να κάνω κακό στο νινί? Θέλω την γνώμη σας οπωσδήποτε!

Καλημερα Αγγελικουλα μου αν πινεις με μετρο δεν υπαρχει προβλημα φιλακια πολλα καλα να περνατε!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Αγγελικουλα μου αν πινεις με μετρο δεν υπαρχει προβλημα φιλακια πολλα καλα να περνατε!!!

Margioula μου σόρρυ που σας πρήζω αλλά όταν λες με μέτρο εννοείς ας πούμε εναν γαλλικό την ημέρα? ή ειναι πολύ?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Margioula μου σόρρυ που σας πρήζω αλλά όταν λες με μέτρο εννοείς ας πούμε εναν γαλλικό την ημέρα? ή ειναι πολύ?

Ενας την ημερα δεν ειναι πολυ μετα τους δυο υπαρχει προβλημα

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Και ναι!

Θα ζήσω γιατρέ μου.

Τον ανέβασα τον άτιμο τον αιματοκρίτη, ευτυχώς, από 29 που είχε φτάσει πήγε 36. Και η φερριτίνη από 9 πήγε 15. Μα ήμουν σε αθλία κατασταση. Απέδωσε η διατροφή.

Τι άλλα? Διάβασα ποοοοολύ γρήγορα και πεταχτά τις 3 σελίδες...

Κάτι είδα για επισκληρίδιο, εγώ χαλαρά τη συστήνω, αν και ουσιαστικά την έκανα τελευταία στιγμή γιατί μετά το σπάσιμο των νερών πήγε πολύ γρήγορα ο τοκετός, φαντάζομαι με βοήθησε να μην υποφέρω, ήμουν καλά, μπορούσα να συμμετέχωκαι να βοήθησω τη διαδικασία και το ευχαριστήθηκα κιόλας, τα θυμάμαι όλα. Μια δόση ελαφριά μου έκαναν, δε κατάλαβα τίποτα μα τίποτα από βελόνες κλπ, καμία παρενέργεια, δε μούδιασαν πόδια κλπ που λένε, κανονικά κουνιόμουν και ενιωθα, μετά τη γέννα αμέσως την έβγαλαν, και σηκώθηκα.

Αύριο μαζεύουμε τα μπογαλάκια μας και επιστροφή...έχω επικεντρωθεί στο να δω το φρεσκοβαμένο δωμάτιο της νέας μπέμπας και να στην Πέμπτη για τη β επιπέδου. Καταλαγιάζει η στεναχώρια μου! Της μικρής μου της έκανε πολυ καλό η εξοχή 2 μήνες....άλλαξε το μωρό, έγινε παιδάκι...τι να σας λέω....ατελείωτες συγκινήσεις!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Και ναι!

Θα ζήσω γιατρέ μου.

Τον ανέβασα τον άτιμο τον αιματοκρίτη, ευτυχώς, από 29 που είχε φτάσει πήγε 36. Και η φερριτίνη από 9 πήγε 15. Μα ήμουν σε αθλία κατασταση. Απέδωσε η διατροφή.

Τι άλλα? Διάβασα ποοοοολύ γρήγορα και πεταχτά τις 3 σελίδες...

Κάτι είδα για επισκληρίδιο, εγώ χαλαρά τη συστήνω, αν και ουσιαστικά την έκανα τελευταία στιγμή γιατί μετά το σπάσιμο των νερών πήγε πολύ γρήγορα ο τοκετός, φαντάζομαι με βοήθησε να μην υποφέρω, ήμουν καλά, μπορούσα να συμμετέχωκαι να βοήθησω τη διαδικασία και το ευχαριστήθηκα κιόλας, τα θυμάμαι όλα. Μια δόση ελαφριά μου έκαναν, δε κατάλαβα τίποτα μα τίποτα από βελόνες κλπ, καμία παρενέργεια, δε μούδιασαν πόδια κλπ που λένε, κανονικά κουνιόμουν και ενιωθα, μετά τη γέννα αμέσως την έβγαλαν, και σηκώθηκα.

Αύριο μαζεύουμε τα μπογαλάκια μας και επιστροφή...έχω επικεντρωθεί στο να δω το φρεσκοβαμένο δωμάτιο της νέας μπέμπας και να στην Πέμπτη για τη β επιπέδου. Καταλαγιάζει η στεναχώρια μου! Της μικρής μου της έκανε πολυ καλό η εξοχή 2 μήνες....άλλαξε το μωρό, έγινε παιδάκι...τι να σας λέω....ατελείωτες συγκινήσεις!

Αχ ποσο μου αρεσει η παρεα μας!!! η μια καθυσηχαζει την αλλη!!

και εμεις σημερα τελειωνουμε επιτελους το δωματιο πειτε μου αν ξερετε πως μπορω να στειλω φωτογραφιες? θελω να το δειτε!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσακια χθες μου ειπε ο αντρουλης "οριστε το τελειωνουμε το δωματιο και μεσα στην εβδομαδα θα μας ερθει και το καροτσι" δεν φανταζεστε πως αισθανομαι το ονειρο περνει σαρκα και οστα σιγα σιγα θα μπουνε τα επιπλακια και μετα θα ερθει και ο μπεμπουλης!!! φετος τα χριστουγεννα θα ειναι τα πιο ευτυχισμενα της ζωης μας!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Χαχα εγώ είμαι καλό παράδειγμα καθυσηχασμού, είχα εξαιρετικό τοκετό, ήταν υπέροχη εμπειρία. Πολύ θα με χαλάσει να μην επαναληφθεί και τη δεύτερη φορά. Ελπίζω να ναι πάλι έτσι.

Φωτογραφίες εγώ ανεβάζω από το http://www.imageshack.us/

Απλά κάνεις browse από τον υπολογιστή σου τη φωτό, μετά upload και αυτό είναι.

Οταν φτιάξω το δωμάτιο της Δανάης θα το βάλω και γω, μαζί με της Ζωής να πάρετε ιδέα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Αχ ποσο μου αρεσει η παρεα μας!!! η μια καθυσηχαζει την αλλη!!

και εμεις σημερα τελειωνουμε επιτελους το δωματιο πειτε μου αν ξερετε πως μπορω να στειλω φωτογραφιες? θελω να το δειτε!!!

Margioulitsa μου κ εγώ απολαμβάνω απίστευτα την παρεούλα μας με ηρεμεί, νιώθω οτι ειστε ενα live ημερολόγιο που παραθέτω τις σκέψεις μου κ τις νέες καθημερινές εμπειρίες μου! Ευχομαι μόνο να μην σας ζαλίζω με τις χαζομάρες που ρωτάω χιχιχιιχχιχι

Σχετικά με τις φωτογραφίες ενας τρόπος ειναι αυτός που είπε η Honey, ενας άλλος είναι να πας στο προφίλ σου, και να κάνεις add ένα νέο album φωτογραφιων, ότι σε βολέυει καλύτερο κάνε! Ανυπομονούμε να δούμε το παιδικό δωματιάκι!!!

Κοριτσακια χθες μου ειπε ο αντρουλης "οριστε το τελειωνουμε το δωματιο και μεσα στην εβδομαδα θα μας ερθει και το καροτσι" δεν φανταζεστε πως αισθανομαι το ονειρο περνει σαρκα και οστα σιγα σιγα θα μπουνε τα επιπλακια και μετα θα ερθει και ο μπεμπουλης!!! φετος τα χριστουγεννα θα ειναι τα πιο ευτυχισμενα της ζωης μας!!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γλυκειά μανούλα..ζούμε μαγικές στιγμές πλέον.. μπορούμε πλέον να το βροντοφωνάξουμε πως ναι.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!!!! Τα φετινά Χριστούγεννα θα μας μείνουν αλησμόνητα αυτό είναι το μόνο σίγουρο και ανυπομονώ κ εγώ τρελλά!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μην ανυσηχεις Αγγελικούλα οταν η θάλασσα ειναι καθαρη δεν υπάρχει πρόβλημα....και με τοση ζεστη που κανει φετος δυσκολο να κρυοσουμε!!!

Χαιρομαι που πήγαν όλα καλά!!! Μεγάλο το μωράκι σου ναι!!! Να το χαιρεσαι!!! :mrgreen:

Αχ τι όμορφα.....τρελαινομαι για σχολικά!!! απο τωρα σκέφτομαι οταν θα πάει ο μπέμπης μου σχολείο την πρώτη του τσάντα!!! :P

Ειναι οντως πολύ ομορφο το μπλουζακι μου!!! Ανυπομονώ να πιασει ψυχρούλα να το φορέσω!!!

Και γω συμφωνώ μαζί σου!!! Απλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα προλαβουμε καν για επισκληρηδιο!!!.... πολλά μπορούν να συμβούν. Εμενα με απασχολεί που γενικα εχω ευαισθητη μεση... λες να μην επιτρέπεται? Πως μπορώ να το μάθω???

εγω εχω τρελο προβλημα με την μεση εκανα φυσιοθεραπειες ενεσεις και ξαπλα για 1 μηνα για να γλυτωσω την επεμβαση...μια χαρα την εκανα!

επισης ειδικα στις πρωτες γεννες αργει συνηθως η γεννα οποτε μην ανυσηχεις!!

Κορίτσια να σας πω και κατι ακόμα που εγινε χτες το βραδυ...

Πηγα να σηκωθω απο τον καναπέ και με επιασε εντονος πόνος δεξιά και φοβήθηκα πάρα πολύ!!! Ευτυχως πέρασε γρηγορα οπότε και ειπα να μην ανυσυχησω..

Μετα απο λιγο σχόλασε ο σύζηγος και ημουν ξαπλωμένη. Του ειπα οτι με επιασε πόνος και ανυσυχησε... Μετά του λεω σου εχω μια εκπληξη... Και του δειχνω το φορμάκι του μπέμπη που σας ειπα οτι αγόρασα το πρωι. Και κεινος με φίλισε στην κοιλίτσα και τα μάτια του βουρκόσανε και μενα με πήραν τα δάκρυα... Ηταν πολύ συγκινητική στιγμή!

Θα την θυμάμαι για πάντα!!!

πωπω συγκινηθηκα λες και ημουν μπροστα!!!

εμενα θα ειναι τα δευτερα πιο αγαπημενα Χριστουγεννα γιατι τα πρωτα ηταν οταν γεννηθηκε η κορη μου!πολυ κλαμμα κοριτσια ειδικα οταν την ειχα αγκαλια στο σπιτι και μας ειπαν τα καλαντα μιλαμε για κλαμα!!

πωπω συγκινηθηκα λες και ημουν μπροστα!!!

Ναι ηταν πράγματι πολύ συγκινητικό...Φαντάστηκα εκεινη τη στιγμη τι θα γίνει οταν θα αγκαλιασουμε τον μικρο!!!

:tongue:

εμενα θα ειναι τα δευτερα πιο αγαπημενα Χριστουγεννα γιατι τα πρωτα ηταν οταν γεννηθηκε η κορη μου!πολυ κλαμμα κοριτσια ειδικα οταν την ειχα αγκαλια στο σπιτι και μας ειπαν τα καλαντα μιλαμε για κλαμα!!

Και μενα πιστευω οτι θα ειναι τα πιο αγαπημένα μου Χριστουγεννα!!! Ισως λιγο πιο κουραστικά απο θεμα υπνου και σπιτιού αλλα πιστευω οτι θα ζήσουμε σαν οικογένεια ανεπανάληπτες στιγμες..

Ανυπομωνω να ερθει ο Οκτωβρης, να σταματησω και να καθομαι στην τηλεοραση να βλεπω Χριστουγεννιατικες ταινιες και να αγοραζω τα πραγματακια του μπεμπη!!! :mrgreen:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...