Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! και που να σφίξουν οι ζέστες!!!!!!!! πωπω τι έπαθα....... η αλήθεια είναι οτι ξετρελάθηκα με την κοράκλα μου!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όσο για το γάμο, λογικό είναι να μην πάς.... έχεις δίκιο!!!!! δεν μπορούμε να πηγαίνουμε στο κάθε ένα ανθρωπίσκο επειδή τυχαίνει να είναι γιος βασιλιά!!!!! ΕΛΕΟΣ!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

θέλω και εγώ βουτίτσες..... κι άλλες!!!!!!!:tongue:

Χαχαχα καλά μιλάμε εχω λιώσει μαζί σου!!!! Έτσι είανι αγάπη μου πως θα γίνει δηλαδή? Όποιος μας καλεί εμείς θα τρέχουμε? Τςςςςςςςςςςςς

Αγγελικουλα μου καλα να περνατε κουκλα μου!!! αντε βουτα και για εμας φιλακια στον μπεμπακο σου!!

Μαργιούλα μου σ'ευχαριστούμε πολύ πολύ και σας σκάμε απο ένα φιλί! :) Εννοείται οτι θα ρίξω βουτίτσα για όλες τις μανουλίτσες!

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω λιωσει στο γελιο!!!!!!

ειδεες βρε ο πριγκηπας απο την κοιλια φαινετε!!χαχαχαχα!!!!!!!!

κοριτσακι κανε μια βουτια και για μενα!!

ΧΑχΑΧΑΑα ε μα βρε φιλενάδα εμείς φταίμε όχι πες δηλ? Επειδή δηλαδή μας κάλεσε ο Νικόλαος θα πρέπει να τρέχουμε? Θα κρατήσουμε χαρακτήρα χαΧΑχαΑΑΑΑαΑχα Πλίτς αυτή ειναι για σένα κ το ζουζούνι σου με πολύ πολύ αγάπη!

Γεια σας κοριτσια!!! Τι κανετε? Εγω αυτες τις μερες ειμαι ετσι και ετσι...

Εχω γεμίσει ερπης στα χειλη μου ρε γαμωτο...ολα σε μενα, την μια τα σπιρακια την αλλη η σπαστικη κολίτιδα την αλλη ο ερπης.....αμαν πια!!!

Τελος παντον!!!

Ο μπέμπης χτες ολη μερα ηταν ησυχος και το βραδυ οταν πήγα να κοιμηθώ εβλεπα στην τηλεοραση στο ΕΡΤ3 μια εκπομπή για παραμύθια και αρχισε να κλοτσαει και να κάνει τούμπες!!! Θα του αρέσουν μάλλον όπως στη μαμά του... :mrgreen:

Ειμαι τοσο χαρούμενη οταν ειναι ετσι ζωουρούλης!!!

Την Τρίτη το πρωι θα πάω μαλλον να κάνω την καμπύλη ζαγχαρου και ελπίζω όλα να πανε καλά γιατι με εχει πιάσει αγχος. Και το ιδιο απόγευμα θα παω στον γιατρό μου. Εχω να δω τον μπεμπη μου απο τις 4 Αυγουστου.. :(

Σημερα βγήκα λιγακι απο το γραφειο και πηγα στα Prenatal και αγόρασα μια μπλουζιτσα φθινοπορινη με τους flinstones που γραφει πάνω "Oh Dear It's A boy" ...:mrgreen: Ηθελα καιρό να την παρω αλλα περίμενα να σιγουρέψω το φύλλο. Εχει και για κοριτσάκια πολύ ομορφες ροζ!!!

Επίσης αγόρασα ενα σουτιεν και βρακάκια...Αλήθεια εσεις τι εχετε κάνει με το θέμα αυτο??? Εμενα τωρα πια με ζορίζουν τα εσωρουχα μου...:twisted:

Και τέλος σας αφησα το καλύτερο!!! Αγορασα του μπέμπη μου το πρώτο του φορμάκι!!! Αχ κορίτσια οταν το κρατάω και σκέφτομαι οτι μεσα θα μπει το δικό μου Νινάκι τρελαίνομαι!!! :mrgreen:

Ειναι τέλειο!!! Μεχρι τωρα δεν ειχα παρει τίποτα και λεω τωρα δεν μου την γλυτώνει!!! χιχιχιχι Τουλάχιστον με γέμισε θετική ενέργεια που τόσο την εχω ανάγκη!!! Αυτα απο μενα...σας κουρασα λιγάκι αλλα ελπίζω να με συγχωρέσετε!!! :tongue:

Τι έπαθες βρε Μαριλενάκι μου? Σε ματιάσανε κούκλα μου? Απαπα!!! Περαστικούλια για τον έρπη! Εκανες πολύ πολύ καλά και ψώνισες στον κούκλο σου κ σε σένα! Πλέον πρέπει σιγά σιγά να αγοράζουμε κάποια πράγματα για να μην πνιγούμε μετά όλα μαζί! Εννοείται οτι εσώρουχα κ σουτιέν εχω πάρει εδώ κ 2 μήνες δεν χωρούσα με τπτ!

Εμείς σήμερα μανουλίτσες κ μπεμπάκια όμορφα κάναμε το πρώτο μας μπανάκι στην παραλία!!! Βάλαμε το μαγιό που είχαμε πάρει απο το πρενατάλ, μπλέ πουά με άσπρο μπικίνι απο κάτω κ απο πάνω φουστίτσα ΧαχΑΧΑΧ μιλάμε για πολύ γέλιο κορίτσια..και η κοιλιά τούρλα εννοείται!! Η θάλασσα ήταν απίστευτα ζεστή δεν κρυώσαμε καθόλου μα καθόλου όμως! Μετά κάτσαμε κάτω απο την ομπρέλα κανένα μισάωρο κ πήραμε τον δρόμο της επιστροφής! Οταν φάγαμε ξαπλώσαμε και κάναμε νάνι 1,5 ώρες το μεσημέρι.Έχω χαλαρώσει πολύ και είμαι τρισευτυχισμένη ειλικρινά!! ΄Κάποιοι φίλοι που ειχαν να με δουν καιρό εδώ στο νησί είχαν τρελλαθεί στο γέλιο με την κοιλιά μου!! Το βραδάκι θα πάμε όλοι μαζί οικογενειακώς να φάμε σε ενα παραλιακό ταβερνάκι μιαμ μιαμ!! Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Angelikig μια ερωτησούλα θέλω να σου κάνω...τις πολλάπλές παραθέσεις στα διαφορα μνμτα πως τις κάνεις? sorry αλλα πρέπει να μάθω τα κόλπα προκειμένου να μπω για τα καλά στην παρεούλα σας!

Μαριλένα μου είναι τετράτροχο, το uno peg perego. και εγώ στο μόνο που διστάζω είναι στο μέγεθος όταν κλείνει. Αλλά μου άρεσε ότι αλλάζει φορά το τιμόνι και η πλάτη πέφτει τελείως πίσω, οπότε δεν χρειάζεταο πορτ-μπεμπέ και γυρνώντας το τιμόνι έχεις οπτική επαφή με το μωρό.

Επίσης όσο αφορά το τικεράκι, εγώ έδωσα τους κωδικούς μου στην Αγγελική και μου το έφτιαξε!!!

Αγγελικούλα μου να φανταστείς οι ζέστες συνεχίζονται.......... Μια χάρη θα σου ζητήσω. ΄Οταν βγαίνεις από τη θάλασσα πρέπει να αλλάζεις μαγιό (το κάτω) γιατί δεν κάνει να μένεις βρεγμένη. Να φοράς ένα στεγνό. Κατά τα υπόλοιπα κοιλιάς, εδώ γελούσα εγώ με την κοιλιά μου...... φαντάσου οι άλλοι!! όμως ήμουν και υπερήφανη γι'αυτό!!!! (χαζομάνα....)

Maroulini πατάς στις 2 απόστροφους που έχει δίπλα στο quote σε όσα θέλεις να απαντήσεις.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Angelikig μια ερωτησούλα θέλω να σου κάνω...τις πολλάπλές παραθέσεις στα διαφορα μνμτα πως τις κάνεις? sorry αλλα πρέπει να μάθω τα κόλπα προκειμένου να μπω για τα καλά στην παρεούλα σας!

Marilouni με πρόλαβε η Ζουνίτσα μας παρακάτω!!! :P

Μαριλένα μου είναι τετράτροχο, το uno peg perego. και εγώ στο μόνο που διστάζω είναι στο μέγεθος όταν κλείνει. Αλλά μου άρεσε ότι αλλάζει φορά το τιμόνι και η πλάτη πέφτει τελείως πίσω, οπότε δεν χρειάζεταο πορτ-μπεμπέ και γυρνώντας το τιμόνι έχεις οπτική επαφή με το μωρό.

Επίσης όσο αφορά το τικεράκι, εγώ έδωσα τους κωδικούς μου στην Αγγελική και μου το έφτιαξε!!!

Αγγελικούλα μου να φανταστείς οι ζέστες συνεχίζονται.......... Μια χάρη θα σου ζητήσω. ΄Οταν βγαίνεις από τη θάλασσα πρέπει να αλλάζεις μαγιό (το κάτω) γιατί δεν κάνει να μένεις βρεγμένη. Να φοράς ένα στεγνό. Κατά τα υπόλοιπα κοιλιάς, εδώ γελούσα εγώ με την κοιλιά μου...... φαντάσου οι άλλοι!! όμως ήμουν και υπερήφανη γι'αυτό!!!! (χαζομάνα....)

Maroulini πατάς στις 2 απόστροφους που έχει δίπλα στο quote σε όσα θέλεις να απαντήσεις.

Φιλεναδούλα κ εγώ Peg Perego Trio έχω αποφασίσει να πάρουμε αλλά να σου πώ την αλήθεια μένει το τελευταίο τεστ... να το δοκιμάσω στο πορτ μπαγκάζ πρίν το αγοράσουμε! Απο σήμερα λογικά κορίτσια θα πρέπει να δροστιστείτε κ εσείς θα έχουμε 32 βαθμούς και 5 μποφόρ βοριαδάκι!! Αντε γιατι κοντέυαμε να σκάσουμε πιά έλεος!!

Όσο για την κοιλιά εχεις δίκιο κ εγώ τρυφερά την βλέπω και δεν με πολυνοιάζει αντιθέτως καμαρώνω για το παιδάκι που έχω μέσα μου κ μεγαλώνει! Το οποίο όσο πάει και θεριέυει μου φαίνεται γιατί χτυπάει πολλές περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα και κάποιες φορές αρκετά δυνατά!!!

Σχετικά με το μαγιό να σου πώ την αλήθεια ρώτησα την μαία μου και μου είπε οτι το πολύ 20 λεπτάκια μπορώ να κάτσω κάτω απο την ομπρέλα και μετά φυσικά μπανάκι στο σπίτι κτλ. Ελπίζω να μην μου λέει βλακείες κ πάθω τπτ!! Βέβαια να σου πώ την αλήθεια εδώ η θάλασσα ειναι πεντακάθαρη και ποτέ μα ποτέ δεν έχω κολλήσει το παραμικρό δεν κάθομαι και στην άμμο βέβαια καθόλου! Επίσης ο αντρούλης μου είπε οτι θα μου πάρει ενα σανιδάκι για την θάλασσα για να μην κουράζομαι καθόλου όσο θα κολυμπαω! Φανταστείτε με τπτ άλλο δεν σας λέω... χΑχαχΑΧΑ :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημέρα και από μένα!

μόλις τελείωσα με τη Β' επιπέδου ευτυχώς όλα είναι οκ! 550 γρ. είμαστε και ο γιατρός μας είπε ότι μεγάλο μωράκι :o χαχα!πάντως χάρηκα πολύ και ανακουφίστηκα που είναι όλα καλά. Με έβαλε ο γιατρός να φάω κάτι και να κάνω και καμιά βόλτα γιατί ο μικρός ήταν κουλουριασμένος με τα ποδαράκια ψηλά στο κεφάλι του φανταστείτε, και δεν μπορούσε να δεί ούτε πρόσωπο ούτε καρδούλα. Μετά που γύρισε τα είδαμε όλα. Ζηλεύω όλες εσάς που κάνετε μπανάκια!!!καλά να περάσετε και να έχετε ένα πολύ -πολύ γλυκό Σ/Κ.

Διαφημίσεις

Εχω γεμίσει ερπης στα χειλη μου ρε γαμωτο...ολα σε μενα, την μια τα σπιρακια την αλλη η σπαστικη κολίτιδα την αλλη ο ερπης.....αμαν πια!!!

Τελος παντον!!!

Ο μπέμπης χτες ολη μερα ηταν ησυχος και το βραδυ οταν πήγα να κοιμηθώ εβλεπα στην τηλεοραση στο ΕΡΤ3 μια εκπομπή για παραμύθια και αρχισε να κλοτσαει και να κάνει τούμπες!!! Θα του αρέσουν μάλλον όπως στη μαμά του... :mrgreen:

Την Τρίτη το πρωι θα πάω μαλλον να κάνω την καμπύλη ζαγχαρου και ελπίζω όλα να πανε καλά γιατι με εχει πιάσει αγχος. Και το ιδιο απόγευμα θα παω στον γιατρό μου. Εχω να δω τον μπεμπη μου απο τις 4 Αυγουστου.. :(

Σημερα βγήκα λιγακι απο το γραφειο και πηγα στα Prenatal και αγόρασα μια μπλουζιτσα φθινοπορινη με τους flinstones που γραφει πάνω "Oh Dear It's A boy" ...:mrgreen: Ηθελα καιρό να την παρω αλλα περίμενα να σιγουρέψω το φύλλο. Εχει και για κοριτσάκια πολύ ομορφες ροζ!!!

Επίσης αγόρασα ενα σουτιεν και βρακάκια...Αλήθεια εσεις τι εχετε κάνει με το θέμα αυτο??? Εμενα τωρα πια με ζορίζουν τα εσωρουχα μου...:twisted:

Και τέλος σας αφησα το καλύτερο!!! Αγορασα του μπέμπη μου το πρώτο του φορμάκι!!! Αχ κορίτσια οταν το κρατάω και σκέφτομαι οτι μεσα θα μπει το δικό μου Νινάκι τρελαίνομαι!!! :mrgreen:

Ειναι τέλειο!!! Μεχρι τωρα δεν ειχα παρει τίποτα και λεω τωρα δεν μου την γλυτώνει!!! χιχιχιχι Τουλάχιστον με γέμισε θετική ενέργεια που τόσο την εχω ανάγκη!!! Αυτα απο μενα...σας κουρασα λιγάκι αλλα ελπίζω να με συγχωρέσετε!!! :tongue:

τελειο ακουγεται το μπλουζακι!!!!!!!!!!

εγω ειχα απο την κορη μου και σουτιεν και εσωρουχα (δεν ειχαν παθει τιποτα!απo mothercare) και εχω και δυο χειμερινα παντελονια εγκυμοσυνης οποτε το π-ολυ πολυ να παρω και καμμια φορμιτσα εχω και 1 φορεμα και ετσι δεν χρειαζομαι αλλα.

Θα παω κατα τον Νοεμβρη (στον Ομηρολη) να δω κανα φορμακι για το μπεμπε ε να του παρω και κατι καινουργιο για την ωρα μονο πετσετες εχω παρει πρασινες και γαλαζιες (τυχαιο??) και θα βγαλω και τα πραγματα της Εφης αποστειρωτηρα εχω μπουκαλια εχω ,αυτο που ζεσταινει το μπουκαλι με το γαλα εχω ,θα πεταχτω και στο jumbo να παρω σφουγγαρακι και ειδη για το μπανιο (μαζι με τα σχολικα της Εφης θα παρω και του μωρου)....

καλημέρα και από μένα!

μόλις τελείωσα με τη Β' επιπέδου ευτυχώς όλα είναι οκ! 550 γρ. είμαστε και ο γιατρός μας είπε ότι μεγάλο μωράκι :o χαχα!πάντως χάρηκα πολύ και ανακουφίστηκα που είναι όλα καλά. Με έβαλε ο γιατρός να φάω κάτι και να κάνω και καμιά βόλτα γιατί ο μικρός ήταν κουλουριασμένος με τα ποδαράκια ψηλά στο κεφάλι του φανταστείτε, και δεν μπορούσε να δεί ούτε πρόσωπο ούτε καρδούλα. Μετά που γύρισε τα είδαμε όλα. Ζηλεύω όλες εσάς που κάνετε μπανάκια!!!καλά να περάσετε και να έχετε ένα πολύ -πολύ γλυκό Σ/Κ.

τελεια νεα!μπραβο κουκλα μου αντε τωρα να ηρεμησεις και να χαρεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου!!!!!!!!! :)

λοιπον να σας πω την γνωμη μου για την επισκληριδιο μιας και εχω κανει :

κοριτσια μην αφησετε τους εαυτους σας να ταλαιπωρηθουν ΦΥΣΙΚΑ και να κανετε επισκληριδιο ακομα και στην καισαρικη ενταξει υπαρχουν γυναικες που γεννανε φυσιολογικα χωρις προβληματα αλλα αυτο ειναι μικρο ποσοστο γιατι να το ρισκαρετε?και αυτο που λενε για να νιωσεις και καλα την μητροτητα ειναι μπαρουφες μανουλες ειμαστε ηδη ολες και οι αγωνιες μας ειναι στο κοκκινο!!!!

εγω γεννησα το κοριτσακι μου με καισαρικη και επισκληριδιο ημουν ξυπνια την αγκαλιασα της μιλησα και πανω απο ολα ηξερα τι γινοταν!!το παι δεν ταλαιπωρηθηκε ουτε εγω στην ολη φαση μονο μετα που ηθελε προσοχη η τομη ομως αυτο ειναι για μια βδομαδα περιπου και απο σημαδι τιποτα κοριτσια!

απλα μετα επομενη εγκυμοσυνη μετα απο ετος...αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη...

Σχετικά με το μαγιό να σου πώ την αλήθεια ρώτησα την μαία μου και μου είπε οτι το πολύ 20 λεπτάκια μπορώ να κάτσω κάτω απο την ομπρέλα και μετά φυσικά μπανάκι στο σπίτι κτλ. Ελπίζω να μην μου λέει βλακείες κ πάθω τπτ!! Βέβαια να σου πώ την αλήθεια εδώ η θάλασσα ειναι πεντακάθαρη και ποτέ μα ποτέ δεν έχω κολλήσει το παραμικρό δεν κάθομαι και στην άμμο βέβαια καθόλου! Επίσης ο αντρούλης μου είπε οτι θα μου πάρει ενα σανιδάκι για την θάλασσα για να μην κουράζομαι καθόλου όσο θα κολυμπαω! Φανταστείτε με τπτ άλλο δεν σας λέω... χΑχαχΑΧΑ :P

Μην ανυσηχεις Αγγελικούλα οταν η θάλασσα ειναι καθαρη δεν υπάρχει πρόβλημα....και με τοση ζεστη που κανει φετος δυσκολο να κρυοσουμε!!!

καλημέρα και από μένα!

Χαιρομαι που πήγαν όλα καλά!!! Μεγάλο το μωράκι σου ναι!!! Να το χαιρεσαι!!! :mrgreen:

τελειο ακουγεται το μπλουζακι!!!!!!!!!!

εγω ειχα απο την κορη μου και σουτιεν και εσωρουχα (δεν ειχαν παθει τιποτα!απo mothercare) και εχω και δυο χειμερινα παντελονια εγκυμοσυνης οποτε το π-ολυ πολυ να παρω και καμμια φορμιτσα εχω και 1 φορεμα και ετσι δεν χρειαζομαι αλλα.

Θα παω κατα τον Νοεμβρη (στον Ομηρολη) να δω κανα φορμακι για το μπεμπε ε να του παρω και κατι καινουργιο για την ωρα μονο πετσετες εχω παρει πρασινες και γαλαζιες (τυχαιο??) και θα βγαλω και τα πραγματα της Εφης αποστειρωτηρα εχω μπουκαλια εχω ,αυτο που ζεσταινει το μπουκαλι με το γαλα εχω ,θα πεταχτω και στο jumbo να παρω σφουγγαρακι και ειδη για το μπανιο (μαζι με τα σχολικα της Εφης θα παρω και του μωρου)....

Αχ τι όμορφα.....τρελαινομαι για σχολικά!!! απο τωρα σκέφτομαι οταν θα πάει ο μπέμπης μου σχολείο την πρώτη του τσάντα!!! :P

Ειναι οντως πολύ ομορφο το μπλουζακι μου!!! Ανυπομονώ να πιασει ψυχρούλα να το φορέσω!!!

κοριτσια μην αφησετε τους εαυτους σας να ταλαιπωρηθουν ΦΥΣΙΚΑ και να κανετε επισκληριδιο ακομα και στην καισαρικη ενταξει υπαρχουν γυναικες που γεννανε φυσιολογικα χωρις προβληματα αλλα αυτο ειναι μικρο ποσοστο γιατι να το ρισκαρετε?και αυτο που λενε για να νιωσεις και καλα την μητροτητα ειναι μπαρουφες μανουλες ειμαστε ηδη ολες και οι αγωνιες μας ειναι στο κοκκινο!!!!

εγω γεννησα το κοριτσακι μου με καισαρικη και επισκληριδιο ημουν ξυπνια την αγκαλιασα της μιλησα και πανω απο ολα ηξερα τι γινοταν!!το παι δεν ταλαιπωρηθηκε ουτε εγω στην ολη φαση μονο μετα που ηθελε προσοχη η τομη ομως αυτο ειναι για μια βδομαδα περιπου και απο σημαδι τιποτα κοριτσια!

απλα μετα επομενη εγκυμοσυνη μετα απο ετος...αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη...

Και γω συμφωνώ μαζί σου!!! Απλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα προλαβουμε καν για επισκληρηδιο!!!.... πολλά μπορούν να συμβούν. Εμενα με απασχολεί που γενικα εχω ευαισθητη μεση... λες να μην επιτρέπεται? Πως μπορώ να το μάθω???

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κορίτσια να σας πω και κατι ακόμα που εγινε χτες το βραδυ...

Πηγα να σηκωθω απο τον καναπέ και με επιασε εντονος πόνος δεξιά και φοβήθηκα πάρα πολύ!!! Ευτυχως πέρασε γρηγορα οπότε και ειπα να μην ανυσυχησω..

Μετα απο λιγο σχόλασε ο σύζηγος και ημουν ξαπλωμένη. Του ειπα οτι με επιασε πόνος και ανυσυχησε... Μετά του λεω σου εχω μια εκπληξη... Και του δειχνω το φορμάκι του μπέμπη που σας ειπα οτι αγόρασα το πρωι. Και κεινος με φίλισε στην κοιλίτσα και τα μάτια του βουρκόσανε και μενα με πήραν τα δάκρυα... Ηταν πολύ συγκινητική στιγμή!

Θα την θυμάμαι για πάντα!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Πηγα να σηκωθω απο τον καναπέ και με επιασε εντονος πόνος δεξιά και φοβήθηκα πάρα πολύ!!! Ευτυχως πέρασε γρηγορα οπότε και ειπα να μην ανυσυχησω..

Μετα απο λιγο σχόλασε ο σύζηγος και ημουν ξαπλωμένη. Του ειπα οτι με επιασε πόνος και ανυσυχησε... Μετά του λεω σου εχω μια εκπληξη... Και του δειχνω το φορμάκι του μπέμπη που σας ειπα οτι αγόρασα το πρωι. Και κεινος με φίλισε στην κοιλίτσα και τα μάτια του βουρκόσανε και μενα με πήραν τα δάκρυα... Ηταν πολύ συγκινητική στιγμή!

Marilena μου να μην ανησυχείς το έχω πάθει κ εγώ ακριβώς το ίδιο 100 φορές και κυριώς οταν κάνω απότομες κινήσεις, εχω ρωτήσει την μαία κ μου εχει πει οτι ειναι απολύτως φυσιολογικό να μην τρομάζεις!!

Μας συγκίνησες κ εμας ειλικρινά... αντε βρε κοριτσάκι με το καλό να είσαστε αγκαλίτσα κ οι τρείς στον καναπέ κ να κάνετε παιχνίδια!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Τελος παντον!!!

Μαρινελα μου τελειο το μπλουζακι!!! κι ομως θα μπει το δικο μας νινακι!!! καμοια φορα χαιδευω την κοιλια μου και τρελαινομαι φαντασου να το παρουμε στα χερια!!! οσο για το νουμερο τον εσωρουχων και εγω εχω αλλαξει!!!

Εχω βρει ενα καρότσι μεσω Internet. To πουλάνε στην Πρεναταλ αλλα πρεπει να το κανω παραγελλεία... Δεν ειμαι ομως σίγουρη αν θα καταλήξουμε σε αυτο (λογω μεγέθους). Πρεπει να μετρησουμε το αυτοκινητο!!! :mrgreen:

Προσπαθω να χαλαρώσω αλλα ολο γινονται διαφορα και με σταναχωρουν..

Τελος παντον..

Εμενα δεν επεμενε ο γιατρος στην Β' επιπέδου να δει το προσωπο...λες να επρεπε και να μην το εκανε? :confused:

Εχω καταλάβει οτι γενικα εδω στην Κρητη ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα με τον υπέρηχο απο οτι στην Αθηνα...Εσας ελέγχουν περισσότερα..

Το καρότσι που μου αρεσει ειναι τριτροχο...πως ειναι αυτο που θελεις εσυ?

Εγω παραγγειλα μεσω internet το zippy free της ingessina μας το ειχε προτεινει το Μελακι και το ειδα που το ειχε μια φιλη μου και μου φανηκε αρκετα βολικο, απο το www.ebaby.gr με τα εξοδα αποστολης γυρω στα 530 Ευρω σε πρασινο της ελιας και κιτρινο θα ερθει μεχρι τις 24/8 απο οσο μου ειπανε οταν θα μου ερθει θα σας ενημερωσω!!

Εμείς σήμερα μανουλίτσες κ μπεμπάκια όμορφα κάναμε το πρώτο μας μπανάκι στην παραλία!!! Βάλαμε το μαγιό που είχαμε πάρει απο το πρενατάλ, μπλέ πουά με άσπρο μπικίνι απο κάτω κ απο πάνω φουστίτσα ΧαχΑΧΑΧ μιλάμε για πολύ γέλιο κορίτσια..και η κοιλιά τούρλα εννοείται!! Η θάλασσα ήταν απίστευτα ζεστή δεν κρυώσαμε καθόλου μα καθόλου όμως! Μετά κάτσαμε κάτω απο την ομπρέλα κανένα μισάωρο κ πήραμε τον δρόμο της επιστροφής! Οταν φάγαμε ξαπλώσαμε και κάναμε νάνι 1,5 ώρες το μεσημέρι.Έχω χαλαρώσει πολύ και είμαι τρισευτυχισμένη ειλικρινά!! ΄Κάποιοι φίλοι που ειχαν να με δουν καιρό εδώ στο νησί είχαν τρελλαθεί στο γέλιο με την κοιλιά μου!! Το βραδάκι θα πάμε όλοι μαζί οικογενειακώς να φάμε σε ενα παραλιακό ταβερνάκι μιαμ μιαμ!! Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου! :P

Αγγελικουλα μου και εγω γελαω με την κοιλια μου στην παραλια!!! χαιρομαι που περνας τοσο ομορφα κουκλιτσα μου!!!! καλη ορεξη !!! σμουτς:D

καλημέρα και από μένα!

Μαριλουνι και εγω την β΄επιπεδου 2/9 περιμενω και να ανακουφιστω οπως ακριβως το ειπες και επιτελους να επιβεβαιωσουμε το φυλο να μπορω να ψωνιζω αφοβα, με το καλο να σου ερθει ο μπεμπαρος σου!!

Μαριεφη αληθεια πως εισαι τωρα?

Χαιρομαι που οσες μου απαντησατε ειστε υπερ γιατι εχω ακουσει πολλα γυρω απο το θεμα τα οποια τα θεωρω υπερβολικα!

Ζουμε μεγαλες στιγμες αυτο ειναι σιγουρο εμενα σημερα ο μικρουλης γουργουριζε εβαλε ο αντρας μου το χερι του δεν τον ειχε ξανακουσει ετσι να κανει και τον φωναζε γουργουριτσο αληθεια τι κανει μεσα στην κοιλια οταν ακουγεται ετσι?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλησπέρα εγκυουλες! εμεις επιστρεψαμε χθες και απο σημερα ξεκινησαμε τα ψωνια της μπουμπους μας. Κατι ζιπουνακια, 2 πανες και 2 σελτεδακια ετσι για το καλο! Εαν και σκεφτομαι μεχρι το τελος του μηνα να παρω και τα ποιο χοντρα για να προλαβω τις εκπτωσεις. Βλακεια δεν ειναι να τα παρω τον

Σεπτεμβριο 15-25% πιο ακριβα?

Φιλια στις κοιλιτσες σας!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες κ τα μπεμπάκια μας! :)

Επιτέλους δρόσισε κορίτσια έτσι? Εδώ φυσάει πολύ και εχει αρκετά δροσερό αέρα μπορώ να πώ! Ο μπεμπουλίνος μου περνάει σούπερ εδώ κ γι'αυτό τον ακούω συνέχεια όλη την μέρα φυσικά αυτό με κάνει υπερβολικά ευτυχισμένη δεν το συζητώ!!! Με τα μπανάκια που κάνω κ το λίγο περπάτημα εχω δει διαφορές κ στις τιμές του σακχάρου! Ο διαβητολόγος μου είπε οτι στις 31/8 που έχουμε κ πάλι ραντεβού θα μου δώσει ετσι όπως πάει μόνο μια βραδινή ινσουλίνη!

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άσχετο? Πίνω εναν γαλλικό κάθε πρωί πλέον λέτε να κάνω κακό στο νινί? Θέλω την γνώμη σας οπωσδήποτε!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα αγγελικουλα! κι εγω επινα κανεναν ελληνικο ή καπουτσινο ντεκαφεϊνε στις διακοπες. Ο γιατρος μου δεν το εχει απαγορεψει, οχι οτι τον ρωτησα συγκεκριμενα βεβαια! γιατι δεν πινεις και εσυ κανεναν φρεντο ντεκαφεινε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλημερα αγγελικουλα! κι εγω επινα κανεναν ελληνικο ή καπουτσινο ντεκαφεϊνε στις διακοπες. Ο γιατρος μου δεν το εχει απαγορεψει, οχι οτι τον ρωτησα συγκεκριμενα βεβαια! γιατι δεν πινεις και εσυ κανεναν φρεντο ντεκαφεινε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο?

Καλημέρα Christy μου!! Ααα ξέρεις εχουμε κ προτιμήσεις δεν μας αρέσουν ολοι οι καφέδες έχουμε φάει κόλλημα με τον Jacobs φουντούκι τον γαλλικό...πεθαίνω λέμεεεεεεεεεεεε!!! Κι ετσι δειλά δειλά ξεκίνησα στις διακοπές να πίνω εναν κάθε πρωί με γάλα φυσικά..αλλά φοβάμαι γι αυτό κ ρώτησα μήπως σας εχει πει ο γιατρός σας κάτι..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...