Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ σας γράφω απο τις πανέμορφες Σπέτσες!!! Φτάσαμε σήμερα το μεσημέρι κ αφού φάγαμε κ ξεκουραστήκαμε τώρα σιγά σιγά λέμε να πάμε για το πρώτο μας μπανάκι!!! Εχει πάρα πολύ κόσμο το νησί ειναι φίσκα και την Τετάρτη που μας έρχεται θα παντρευτεί εδώ ο γιος του πρώην βασιλιά κ έχει να γίνει το έλα να δείς!! Στο νησί κάνουν περιπολία 400 φουσκωτοί και.. χαμός σας λέω, θα μαζευτούν πολλοί βασιλείς και προσωπικότητες και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει κ ο πριγκιπάκος μου απο αυτό έ? χΑχαΧαχΑχαχΑαΧαΧα

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω λιωσει στο γελιο!!!!!!

ειδεες βρε ο πριγκηπας απο την κοιλια φαινετε!!χαχαχαχα!!!!!!!!

κοριτσακι κανε μια βουτια και για μενα!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!! τι κάνετε???

εμείς όλα καλά, μεγαλώσαμε, είμαστε 440γρ περίπου, όλα είναι πολύ καλα! Πάντως πραγματικά είναι εκστασιαστική εξέταση η β επιπέδου!!!!!! μισή ώρα απόλαυση του μωρού!!!!! Ευτυχώς μας έκανε την χάρη και είχε καλή θέση και δεν χρειάστηκε να περπατησω και να ξαναπάω. Καλά δεν θα τη πάλευα γιατί είχε 40 βαθμούς στην Αθήνα. Εντωμεταξύ κουνιότανε πάρα πολύ και δεν μπορούσε να την πιάσει με τη μια ο γιατρός. Με πίεζε ο γιατρός, κλώτσαγε η μπουμπού!!!! Φανταστικό!!!!!!! Τον ρώτησα και για το πλευρό μου που με πονάει ειδικά όταν τρώω, και μου είπε υπομονή και ακόμα και το φρούτο θα το τρως σε δόσεις. Σχεδόν ανα μία ώρα αν μπορείς. Τι να κάνω!!!!

Εμένα ο καλός μου το ένιωσε προχτες το βράδυ το μωράκι μας. Του έβαλα το χέρι πάνω στην κοιλιά μου και μετά από ένα τέταρτο περίπου μου έχωσε μια κλωτσιά!!! ήταν για τον μπαμπά της. χαχαχαχαχαχα

Επίσης πήγα στο Λητώ στην Πειραιώς και ψώνισα 2 παντελονάκια, ένα φορεματάκι και το μαξιλάρι θυλασμού. Τα ρούχα είναι χειμωνιάτικα αλλά ήταν με εκπτώσεις. 100 και τα 3 κομμάτια.

Αυτά τα δικά μου!!!

Να καλωσορίσω και εγώ το νέο μέλος της παρέας μας και να ευχηθώ με το καλό!!!!

Λιτσάκι μας έλειψες και φυσικά ΔΕΝ σε έχουμε ξεχάσει. Μια χαρά η μπεμπούλα και εσύ. Όσο για το ζάχαρο πιστεύω οτι ξέρει καλύτερα η γιατρός σου. Αλλά αφου το παρακολουθείς συνέχεια, πιστεύω γι'αυτό δεν σου είπε να κάνεις.

Μαρίαέφη μια χαρά και τα δικά σου τα νέα. Να ξεκουράζεσε όμως!!!

Λιτσάκι καλές διακοπές και φέρε μας μια μπουμπουνιέρα από το γάμο που φυσικά θα είστε καλεσμένοι!!!! Άλλωστε όλοι οι celebrities πάνε!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες!!!!!!!!!

μπραβο κοριτσακι μου πολυ καλα τα νεα σου!!

τελειο το συναισθημα εεε??

και εγω ανυπομονω για την β επιπεδου !!!

τι κριμα που ο γιατρος λειπει σε αδεια ρε γμτ!

δεν πειραζει θα το δω στις 30 .

ειδες; επικοινωνουμε; και εγω σας σκεφτομαι ολες αλλα δεν μπορω να μπαινω καθε μερα γιατι δεν εχω βαλει ακομη ιντερνετ στο σπιτι.

οντως η μπουμπου μου μεγαλωνει πολυ καλα. ευχομαι και ολα τα μωρακια να ειναι καλα.

κι απο μωρα αλλο τιποτα φετος. εχουμε ηδη 4 θα ερθουν και αλλα 3 χαμος. να δω ποιος θα τα κρατησει στο γαμο;

αυριο μπαινω στην 25η εβδομαδα εμαι ακριβως 24w+1d και μου ειμαι να ξαναπαω για εξεταση σε 1 μηνα κατα τις 10/9 και μετα θα ξανακανω αιματολογικες. δηλαδη θα κοντευω τον 8ο μηνα για καμπυλη δεν μου ειπε κατι.

Λιτσακι!!!!! μας ελειψες χαιρομαι που εισαι καλα και εσυ κι η μπουμπου σου, κοριτσαρος σου εγινε, αντε με το καλο και η β΄επιπεδου και μην αγχωνεσαι για την καμπυλη για να μην στο ζηταει δεν θα υπαρχει λογος να γινει φιλακια πολλα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!! και σε σένα με ένα πόνο!!!! :D:D

Αληθεια βρε κοριτσια με αφορμη την ευχη σου και ευχαριστω!!!! επισκληριδιο θα κανετε? το εχετε συζητησει με τον γιατρο σας γιατι εμενα μου ειπε οτι μπορουμε να κανουμε μου το προτεινε εκτος αν δεν θελω και μαλλον σκεφτομαι να κανω!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο κοριτσακι μου πολυ καλα τα νεα σου!!

τελειο το συναισθημα εεε??

και εγω ανυπομονω για την β επιπεδου !!!

τι κριμα που ο γιατρος λειπει σε αδεια ρε γμτ!

δεν πειραζει θα το δω στις 30 .

τελειότατο!!!!!!! δέκα μερούλες μείνανε..... μέτρα ανάποδα σαν τους φαντάρους.... χαχαχαχαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αληθεια βρε κοριτσια με αφορμη την ευχη σου και ευχαριστω!!!! επισκλυριδιο θα κανετε? το εχετε συζητησει με τον γιατρο σας γιατι εμενα μου ειπε οτι μπορουμε να κανουμε μου το προτεινε εκτος αν δεν θελω και μαλλον σκεφτομαι να κανω!!

εγώ πάντως θα κάνω.... δεν νομίζω οτι θα αντέξω όλους αυτούς τους πόνους. και είναι και ο doctor υπέρ, οπότε....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας κοριτσια!!! Τι κανετε? Εγω αυτες τις μερες ειμαι ετσι και ετσι...

Εχω γεμίσει ερπης στα χειλη μου ρε γαμωτο...ολα σε μενα, την μια τα σπιρακια την αλλη η σπαστικη κολίτιδα την αλλη ο ερπης.....αμαν πια!!!

Τελος παντον!!!

Ο μπέμπης χτες ολη μερα ηταν ησυχος και το βραδυ οταν πήγα να κοιμηθώ εβλεπα στην τηλεοραση στο ΕΡΤ3 μια εκπομπή για παραμύθια και αρχισε να κλοτσαει και να κάνει τούμπες!!! Θα του αρέσουν μάλλον όπως στη μαμά του... :mrgreen:

Ειμαι τοσο χαρούμενη οταν ειναι ετσι ζωουρούλης!!!

Την Τρίτη το πρωι θα πάω μαλλον να κάνω την καμπύλη ζαγχαρου και ελπίζω όλα να πανε καλά γιατι με εχει πιάσει αγχος. Και το ιδιο απόγευμα θα παω στον γιατρό μου. Εχω να δω τον μπεμπη μου απο τις 4 Αυγουστου.. :(

Σημερα βγήκα λιγακι απο το γραφειο και πηγα στα Prenatal και αγόρασα μια μπλουζιτσα φθινοπορινη με τους flinstones που γραφει πάνω "Oh Dear It's A boy" ...:mrgreen: Ηθελα καιρό να την παρω αλλα περίμενα να σιγουρέψω το φύλλο. Εχει και για κοριτσάκια πολύ ομορφες ροζ!!!

Επίσης αγόρασα ενα σουτιεν και βρακάκια...Αλήθεια εσεις τι εχετε κάνει με το θέμα αυτο??? Εμενα τωρα πια με ζορίζουν τα εσωρουχα μου...:twisted:

Και τέλος σας αφησα το καλύτερο!!! Αγορασα του μπέμπη μου το πρώτο του φορμάκι!!! Αχ κορίτσια οταν το κρατάω και σκέφτομαι οτι μεσα θα μπει το δικό μου Νινάκι τρελαίνομαι!!! :mrgreen:

Ειναι τέλειο!!! Μεχρι τωρα δεν ειχα παρει τίποτα και λεω τωρα δεν μου την γλυτώνει!!! χιχιχιχι Τουλάχιστον με γέμισε θετική ενέργεια που τόσο την εχω ανάγκη!!! Αυτα απο μενα...σας κουρασα λιγάκι αλλα ελπίζω να με συγχωρέσετε!!! :tongue:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

ευχαριστώ πολύ, μακάρι να πάνε όλα καλά!!!Μένω Αθήνα και ο γιατρός μου μου έχει δώσει ημερομηνία 24/12, βέβαια τίποτα δεν είναι τελειωτικό μια που ο γιατρός δεν είναι υπέρ των ραντεβού κλπ , οπότε θα περιμένουμε...:roll:

Μαρουλίνι καλοσόρισες στην παρέα μας!!! Με το καλο ο μπέμπης σου!!!

Και γω μπέμπη θα κανω :mrgreen:

Ευχομαι όλα καλα να σας πάνε αυριο!!! Φιλιαααα

cfcIp3.png

Αληθεια βρε κοριτσια με αφορμη την ευχη σου και ευχαριστω!!!! επισκληριδιο θα κανετε? το εχετε συζητησει με τον γιατρο σας γιατι εμενα μου ειπε οτι μπορουμε να κανουμε μου το προτεινε εκτος αν δεν θελω και μαλλον σκεφτομαι να κανω!!

Γεια σου Μαργιούλα!!! Εμεις ακόμα δεν εχουμε συζητήσει τίποτα με τον γιατρό...ουτε για το θέμα της γέννας ουτε για χρήματα ουτε για τιποτα.

Παντος και γω επισκληρίδιο θέλω!!!

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!! τι κάνετε???

εμείς όλα καλά, μεγαλώσαμε, είμαστε 440γρ περίπου, όλα είναι πολύ καλα! Πάντως πραγματικά είναι εκστασιαστική εξέταση η β επιπέδου!!!!!! μισή ώρα απόλαυση του μωρού!!!!! Ευτυχώς μας έκανε την χάρη και είχε καλή θέση και δεν χρειάστηκε να περπατησω και να ξαναπάω. Καλά δεν θα τη πάλευα γιατί είχε 40 βαθμούς στην Αθήνα. Εντωμεταξύ κουνιότανε πάρα πολύ και δεν μπορούσε να την πιάσει με τη μια ο γιατρός. Με πίεζε ο γιατρός, κλώτσαγε η μπουμπού!!!! Φανταστικό!!!!!!! Τον ρώτησα και για το πλευρό μου που με πονάει ειδικά όταν τρώω, και μου είπε υπομονή και ακόμα και το φρούτο θα το τρως σε δόσεις. Σχεδόν ανα μία ώρα αν μπορείς. Τι να κάνω!!!!

Εμένα ο καλός μου το ένιωσε προχτες το βράδυ το μωράκι μας. Του έβαλα το χέρι πάνω στην κοιλιά μου και μετά από ένα τέταρτο περίπου μου έχωσε μια κλωτσιά!!! ήταν για τον μπαμπά της. χαχαχαχαχαχα

Επίσης πήγα στο Λητώ στην Πειραιώς και ψώνισα 2 παντελονάκια, ένα φορεματάκι και το μαξιλάρι θυλασμού. Τα ρούχα είναι χειμωνιάτικα αλλά ήταν με εκπτώσεις. 100 και τα 3 κομμάτια.

Αυτά τα δικά μου!!!

Να καλωσορίσω και εγώ το νέο μέλος της παρέας μας και να ευχηθώ με το καλό!!!!

Μπράβο ζουνίτσα!!! Χαιρομαι πολύ για την μπεμπούλα σου!!! Ευχομαι με το καλο να την πάρεις στα χερια σου!!!:mrgreen:

Εμεις δεν μπορέσαμε να δούμε προσωπάκι....δεν μας άφηνε ο μικρός..:tongue:

Δεν πηράζει θα μας κάνει εκπληξη!!! :-D

Τα ρουχαλάκια για σενα ειναι η για την μικρούλα???

cfcIp3.png

Εδω εχει πολυ υγρασια!!

μα παρα πολυ ομως και αυτο το κανει πιο δυσκολο!

χτες στο αμαξι 5 το απογευμα ειχε 43 βαθμους και το βραδυ ειμασταν παραλια και ειχε 30 στις 1 το ξημερωμα!!

Αστα εχουμε πηξει εδωπερα με την ζεστη και την υγρασια...

Εγω δεν μπορώ αλλο ρε γαμωτο!!! Θελω να ερθει το φθινόπωρο!!! Λιγη βροχουλα, λιγο αεράκι (δροσερό όμως) επιτελους..

Εχω αρχίσει να ζορίζομαι λεμεεεεεε :evil:

cfcIp3.png

Μαριλένα μου ψυχραιμία!!!! και με εμένα τα ίδια συμβαίνουν. πάνω που σταμάτησαν οι αναγουλες-εμετοί-ημικρανίες άρχισε να με πονάει το στομάχι μου και το πλευρό μου σε σημέιο να μην μπορώ να καθήσω σε καρέκλα. ή όρθια ή ξάπλα. και δεν μπορώ να κάνω τίποτα μου είπε ο γιατρός, μόνο να τρώω ακόμα πιο μικρά γεύματα και πολλές φορές, ακόμα και το φρούτο!!!!!!

τα ρουχαλάκια είναι για εμένα, λέω να ξεκινήσω με το καρότσι σαν 1η αγορά. εσύ έχεις κατασταλάξει σε καρότσι?? έχει μια προσφορά στο λητώ μέχρι τέλος του μήνα και έλεγα μπας μαι την προλάβω.....

όσο αφορά το μπεμπούλη σου, μάλλον του αρέσουν τα παραμύθια!!! σε ποια εβδομάδα είσαι?? πρέπει να φτιάξεις το τικεράκι σου για να μη σε ζαλίζουμε!!

Να είσαι ήρεμη για να είναι και το μωράκι σου ήρεμο!!! ότι και να δείξει η καμπύλη ζαχάρου, όλα πια είναι αντιμετωπίσιμα... εδώ άλλες κοπέλες από την αρχή της εγκυμοσύνης έχουν πρόβλημα και όλα μια χαρά!! χαλάρωσε λοιπόν!!

Σε μια κοπέλα που ήταν εχτές στο ιατρείο δεν μπορούσαν να δουν πρόσωπο και την έστειλε 3 φορές να κάνει βόλτα μπας και γυρίσει... τι έγινε δεν ξέρω γιατί έφυγα. Όμως θα είναι μια ωραία έκπληξη!!! φιλάκια πολά!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μαριλένα μου ψυχραιμία!!!! και με εμένα τα ίδια συμβαίνουν. πάνω που σταμάτησαν οι αναγουλες-εμετοί-ημικρανίες άρχισε να με πονάει το στομάχι μου και το πλευρό μου σε σημέιο να μην μπορώ να καθήσω σε καρέκλα. ή όρθια ή ξάπλα. και δεν μπορώ να κάνω τίποτα μου είπε ο γιατρός, μόνο να τρώω ακόμα πιο μικρά γεύματα και πολλές φορές, ακόμα και το φρούτο!!!!!!

τα ρουχαλάκια είναι για εμένα, λέω να ξεκινήσω με το καρότσι σαν 1η αγορά. εσύ έχεις κατασταλάξει σε καρότσι?? έχει μια προσφορά στο λητώ μέχρι τέλος του μήνα και έλεγα μπας μαι την προλάβω.....

όσο αφορά το μπεμπούλη σου, μάλλον του αρέσουν τα παραμύθια!!! σε ποια εβδομάδα είσαι?? πρέπει να φτιάξεις το τικεράκι σου για να μη σε ζαλίζουμε!!

Να είσαι ήρεμη για να είναι και το μωράκι σου ήρεμο!!! ότι και να δείξει η καμπύλη ζαχάρου, όλα πια είναι αντιμετωπίσιμα... εδώ άλλες κοπέλες από την αρχή της εγκυμοσύνης έχουν πρόβλημα και όλα μια χαρά!! χαλάρωσε λοιπόν!!

Σε μια κοπέλα που ήταν εχτές στο ιατρείο δεν μπορούσαν να δουν πρόσωπο και την έστειλε 3 φορές να κάνει βόλτα μπας και γυρίσει... τι έγινε δεν ξέρω γιατί έφυγα. Όμως θα είναι μια ωραία έκπληξη!!! φιλάκια πολά!!!!

Εχω βρει ενα καρότσι μεσω Internet. To πουλάνε στην Πρεναταλ αλλα πρεπει να το κανω παραγελλεία... Δεν ειμαι ομως σίγουρη αν θα καταλήξουμε σε αυτο (λογω μεγέθους). Πρεπει να μετρησουμε το αυτοκινητο!!! :mrgreen:

Προσπαθω να χαλαρώσω αλλα ολο γινονται διαφορα και με σταναχωρουν..

Τελος παντον..

Εμενα δεν επεμενε ο γιατρος στην Β' επιπέδου να δει το προσωπο...λες να επρεπε και να μην το εκανε? :confused:

Εχω καταλάβει οτι γενικα εδω στην Κρητη ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα με τον υπέρηχο απο οτι στην Αθηνα...Εσας ελέγχουν περισσότερα..

Το καρότσι που μου αρεσει ειναι τριτροχο...πως ειναι αυτο που θελεις εσυ?

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...