Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ξερω οτι γινετε γυρω στις 26 εβδ μηπως να τον ρωτησεις??

πωπω εχω λιωσει στην ζεστη ρε γμτ!!

εγω στις 30 θα παω για την β επιπεδου αντε να το κανω να ηρεμησω!

και εγω κατι τετοιο ειχα ακουσει θα τη ρωτησω.

οσο για τη ζεστη σε καταλαβαινω απολυτα. να σκεφτεις οτι λιωνουμε εμεις εδω πανω φανταζομαι εκει εινα ακομη χειροτερα.

καλα μετα την β επιπεδου θα εισαι αλλως ανθρωπος θα ηρεμησεις κατα πολυ. οχι οτι φευγει εντελως το αγχος αλλα εισαι πιο ηρεμη.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω κατι τετοιο ειχα ακουσει θα τη ρωτησω.

οσο για τη ζεστη σε καταλαβαινω απολυτα. να σκεφτεις οτι λιωνουμε εμεις εδω πανω φανταζομαι εκει εινα ακομη χειροτερα.

καλα μετα την β επιπεδου θα εισαι αλλως ανθρωπος θα ηρεμησεις κατα πολυ. οχι οτι φευγει εντελως το αγχος αλλα εισαι πιο ηρεμη.

Εδω εχει πολυ υγρασια!!

μα παρα πολυ ομως και αυτο το κανει πιο δυσκολο!

χτες στο αμαξι 5 το απογευμα ειχε 43 βαθμους και το βραδυ ειμασταν παραλια και ειχε 30 στις 1 το ξημερωμα!!

Είσαι φανταστική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!! μακια μακια μακια μακια μακια.........

Να σαι καλά κοριτσάκι μου δεν κάνει τπτ!! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει :P

Αγγελικουλα και εγω με τον ιδιο ακριβως τροπο ξυριζομαι!!! δεν εχω πια επαφη με το σημειο!! χαχαχα!!

Μωρέ αν δεν έβγαινα στην παραλία σκασίλα μου να ξυριστώ αλλά τώρα καταλαβαίνεις δεν μου πάει? Θα λενε που θα λένε οταν με δουν βρε καλώς την όρκα μην λένε βρε καλώς την ορκοαρκούδα!!!!

kalhmera kai efxomai o,ti kalytero se oles sas kai me to kalo ta mwrakia sas!!!

na mpw kai egw sthn parea?exw pit 24/12 ....

Καλώς όρισες Marilouni :) με το καλό να έρθει στον κόσμο το μπεμπάκι σου? Κοριτσάκι ή αγοράκι έχεις?

αχ τι ωραια!!!

εμενα παλι ο καλος μου δεν το εχει νιωσει το μπεμπε μας ακομη (ολοι οι αλλοι το νιωθουν ο καλος μου οχι) συνεχεια πιανει την κοιλια μου αλλα τιποτα!!χιχιχ!!

οι επισκεπτες στις 22 φευγουν.

απο χτες νιωθω την κοιλια μου σαν να τεντωνετε ενα πραγμα ....δεν θυμαμαι στην Εφη αν το εκανε??!!!

Του κάνει πείσματα φαίνεται τι να πώ!!! χαχααχα

Άντε στο καλό να πάνε και με την νίκη!! :-D:-D:-D

Χμ τώρα που το λές κ εγώ το έχω νιώσει αυτό ποιός ξέρει τι κάνουν εκει μέσα τα μπεμπάκια μας..πάρτυ κανονικό με φωτορυθμικά!!!

καλημερααααααααααα

τι μου κανετε; ελπιζω να μην με ξεχασατε ε;ε;ε;ε;

πως ειστε ολες οι μανουλες; και τα μπεμπακια σας; εχω καιρο να μπω και εχω χασει πολλα απο τα νεα σας τα οποια ειναι παρα πολλα για να τα διαβασω αυτη τη στιγμη αλλα ελπιζω να ειστε παρα παρα παρα πολυ καλα.

ειμεις ειμαστε καλα και οι δυο μας. η μικρη μου πλεον χτυπαει συνεχεια μονο στο μπαμπα της κρυβεται, δεν ξερω γιατι. την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε παει στο γιατρο και ειναι ολα τελεια απο οτι μας ειπε. ειχε διπλασιαστει και το βαρος της απο την β επιπεδου. ειναι σχεδον 700γρ τωρα. και ευτυχως νιωθω και εγω καλα. καμπυλη ζαχαρου δεν μου ζητησε να κανω, δεν ξερω γιατι. λετε να την κανω αργοτερα; ή μηπως επειδη παρακολουθω το ζαχαρο μαζι με το θυρεοειδη ετσι κι αλλιως καθε 2 μηνες; οι τιμες τους ειναι φυσιολογικες.

εχω και αλλο ενα νεο θα ερθουν στην οικογενεια μας και αλλα 2 μωρακια φετος, περιμενει μωρο και ο αδελφος μου (η νυφη μου) και ο αδελφος του αντρα μου( η συνηφαδα μου). ειναι η χρονια μας φετος.

αυτα τα νεα μου προς το παρον.

φιλακια σε ολες :P:p

Καλώς το Λιτσάκι μας που μας έλειψε πολύ!!! Συγκλονίστηκα με το βάρος της μπέμπας σου 700 γρ!!! Πω πω!!μεγάλωσε πολύ!!!!

Καμπύλη δεν σου ζήτησε γιατι προφανώς δεν χρειάζεται! Εφόσον παρακολουθείς το ζάχαρο ειναι ανούσιο, καλύτερα όμως!!

Με το καλό να έρθουν τα νέα μωράκια στην οικογενειά σας!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εγώ σας γράφω απο τις πανέμορφες Σπέτσες!!! Φτάσαμε σήμερα το μεσημέρι κ αφού φάγαμε κ ξεκουραστήκαμε τώρα σιγά σιγά λέμε να πάμε για το πρώτο μας μπανάκι!!! Εχει πάρα πολύ κόσμο το νησί ειναι φίσκα και την Τετάρτη που μας έρχεται θα παντρευτεί εδώ ο γιος του πρώην βασιλιά κ έχει να γίνει το έλα να δείς!! Στο νησί κάνουν περιπολία 400 φουσκωτοί και.. χαμός σας λέω, θα μαζευτούν πολλοί βασιλείς και προσωπικότητες και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει κ ο πριγκιπάκος μου απο αυτό έ? χΑχαΧαχΑχαχΑαΧαΧα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!! τι κάνετε???

εμείς όλα καλά, μεγαλώσαμε, είμαστε 440γρ περίπου, όλα είναι πολύ καλα! Πάντως πραγματικά είναι εκστασιαστική εξέταση η β επιπέδου!!!!!! μισή ώρα απόλαυση του μωρού!!!!! Ευτυχώς μας έκανε την χάρη και είχε καλή θέση και δεν χρειάστηκε να περπατησω και να ξαναπάω. Καλά δεν θα τη πάλευα γιατί είχε 40 βαθμούς στην Αθήνα. Εντωμεταξύ κουνιότανε πάρα πολύ και δεν μπορούσε να την πιάσει με τη μια ο γιατρός. Με πίεζε ο γιατρός, κλώτσαγε η μπουμπού!!!! Φανταστικό!!!!!!! Τον ρώτησα και για το πλευρό μου που με πονάει ειδικά όταν τρώω, και μου είπε υπομονή και ακόμα και το φρούτο θα το τρως σε δόσεις. Σχεδόν ανα μία ώρα αν μπορείς. Τι να κάνω!!!!

Εμένα ο καλός μου το ένιωσε προχτες το βράδυ το μωράκι μας. Του έβαλα το χέρι πάνω στην κοιλιά μου και μετά από ένα τέταρτο περίπου μου έχωσε μια κλωτσιά!!! ήταν για τον μπαμπά της. χαχαχαχαχαχα

Επίσης πήγα στο Λητώ στην Πειραιώς και ψώνισα 2 παντελονάκια, ένα φορεματάκι και το μαξιλάρι θυλασμού. Τα ρούχα είναι χειμωνιάτικα αλλά ήταν με εκπτώσεις. 100 και τα 3 κομμάτια.

Αυτά τα δικά μου!!!

Να καλωσορίσω και εγώ το νέο μέλος της παρέας μας και να ευχηθώ με το καλό!!!!

Λιτσάκι μας έλειψες και φυσικά ΔΕΝ σε έχουμε ξεχάσει. Μια χαρά η μπεμπούλα και εσύ. Όσο για το ζάχαρο πιστεύω οτι ξέρει καλύτερα η γιατρός σου. Αλλά αφου το παρακολουθείς συνέχεια, πιστεύω γι'αυτό δεν σου είπε να κάνεις.

Μαρίαέφη μια χαρά και τα δικά σου τα νέα. Να ξεκουράζεσε όμως!!!

Λιτσάκι καλές διακοπές και φέρε μας μια μπουμπουνιέρα από το γάμο που φυσικά θα είστε καλεσμένοι!!!! Άλλωστε όλοι οι celebrities πάνε!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημέρα σε όλες σας!

Angelikig καλά μπανάκια και καλή ξεκούραση, και περιμένω αγοράκι.

Zounitsa οι πληροφορίες για την Β' επιπέδου ήρθαν την καλύτερη στιγμή γιατί θα πάω και εγώ αύριο πρωί στο Λητώ να την κάνω και η αληθεια είναι ότι ανηπομονώ και έχω και αγωνία να είναι όλα καλά.

εμείς όλα καλά, μεγαλώσαμε, είμαστε 440γρ περίπου, όλα είναι πολύ καλα! Πάντως πραγματικά είναι εκστασιαστική εξέταση η β επιπέδου!!!!!! μισή ώρα απόλαυση του μωρού!!!!! Ευτυχώς μας έκανε την χάρη και είχε καλή θέση και δεν χρειάστηκε να περπατησω και να ξαναπάω. Καλά δεν θα τη πάλευα γιατί είχε 40 βαθμούς στην Αθήνα. Εντωμεταξύ κουνιότανε πάρα πολύ και δεν μπορούσε να την πιάσει με τη μια ο γιατρός. Με πίεζε ο γιατρός, κλώτσαγε η μπουμπού!!!! Φανταστικό!!!!!!! Τον ρώτησα και για το πλευρό μου που με πονάει ειδικά όταν τρώω, και μου είπε υπομονή και ακόμα και το φρούτο θα το τρως σε δόσεις. Σχεδόν ανα μία ώρα αν μπορείς. Τι να κάνω!!!!

Εμένα ο καλός μου το ένιωσε προχτες το βράδυ το μωράκι μας. Του έβαλα το χέρι πάνω στην κοιλιά μου και μετά από ένα τέταρτο περίπου μου έχωσε μια κλωτσιά!!! ήταν για τον μπαμπά της. χαχαχαχαχαχα

Επίσης πήγα στο Λητώ στην Πειραιώς και ψώνισα 2 παντελονάκια, ένα φορεματάκι και το μαξιλάρι θυλασμού. Τα ρούχα είναι χειμωνιάτικα αλλά ήταν με εκπτώσεις. 100? και τα 3 κομμάτια.

Αυτά τα δικά μου!!!

Να καλωσορίσω και εγώ το νέο μέλος της παρέας μας και να ευχηθώ με το καλό!!!!

Λιτσάκι μας έλειψες και φυσικά ΔΕΝ σε έχουμε ξεχάσει. Μια χαρά η μπεμπούλα και εσύ. Όσο για το ζάχαρο πιστεύω οτι ξέρει καλύτερα η γιατρός σου. Αλλά αφου το παρακολουθείς συνέχεια, πιστεύω γι'αυτό δεν σου είπε να κάνεις.

Μαρίαέφη μια χαρά και τα δικά σου τα νέα. Να ξεκουράζεσε όμως!!!

Λιτσάκι καλές διακοπές και φέρε μας μια μπουμπουνιέρα από το γάμο που φυσικά θα είστε καλεσμένοι!!!! Άλλωστε όλοι οι celebrities πάνε!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες!!!!!!!!!

Μαρήηηηηηηηηηηηη ποιό Λιτσάκι? Ξέχασες οτι την φιλενάδα σου την λένε Αγγελική? Αχαχουχαααααααααα πάει η κόρη σου στα πήρε τα μυαλά και όχι αδίκως ολόκληρη κοπέλα εχει γίνει πια!!! Μπουμπουκίτσα μου εσύ!! :P

Να σου πώ... στον γάμο μας έχουν ΦΥΣΙΚΑ καλέσει αλλά να ξέρεις μωρέ.. λέω να μην πάω γιατί μια προσωπικότης σαν εμένα δεν μπορεί να πηγαίνει και παντού έ??? ΧΑΧΑχΑΧΑαχΑΑΧ :P:p:p:p:p

Χωρίς πλάκα τώρα χάρηκα απίστευτα με τα νέα της μπουμπούς σου μπράβο φιλενάδα!!!! :D

Σας φιλάμε πολύ πολύ όλες θα πάμε για μπανάκι τώρα! Σματς Σμουτςςςς

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μαρήηηηηηηηηηηηη ποιό Λιτσάκι? Ξέχασες οτι την φιλενάδα σου την λένε Αγγελική? Αχαχουχαααααααααα πάει η κόρη σου στα πήρε τα μυαλά και όχι αδίκως ολόκληρη κοπέλα εχει γίνει πια!!! Μπουμπουκίτσα μου εσύ!! :P

Να σου πώ... στον γάμο μας έχουν ΦΥΣΙΚΑ καλέσει αλλά να ξέρεις μωρέ.. λέω να μην πάω γιατί μια προσωπικότης σαν εμένα δεν μπορεί να πηγαίνει και παντού έ??? ΧΑΧΑχΑΧΑαχΑΑΧ :P:p:p:p:p

Χωρίς πλάκα τώρα χάρηκα απίστευτα με τα νέα της μπουμπούς σου μπράβο φιλενάδα!!!! :D

Σας φιλάμε πολύ πολύ όλες θα πάμε για μπανάκι τώρα! Σματς Σμουτςςςς

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! και που να σφίξουν οι ζέστες!!!!!!!! πωπω τι έπαθα....... η αλήθεια είναι οτι ξετρελάθηκα με την κοράκλα μου!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όσο για το γάμο, λογικό είναι να μην πάς.... έχεις δίκιο!!!!! δεν μπορούμε να πηγαίνουμε στο κάθε ένα ανθρωπίσκο επειδή τυχαίνει να είναι γιος βασιλιά!!!!! ΕΛΕΟΣ!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

θέλω και εγώ βουτίτσες..... κι άλλες!!!!!!!:tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημέρα σε όλες σας!

Angelikig καλά μπανάκια και καλή ξεκούραση, και περιμένω αγοράκι.

Zounitsa οι πληροφορίες για την Β' επιπέδου ήρθαν την καλύτερη στιγμή γιατί θα πάω και εγώ αύριο πρωί στο Λητώ να την κάνω και η αληθεια είναι ότι ανηπομονώ και έχω και αγωνία να είναι όλα καλά.

Καλά marilouni θα τρελλαθείς!!!!!!! μέχρι και τα χείλια της είδα που είναι σαρκώδη (έχουμε και οι 2) και τη μυτούλα της που είναι μικρή.....

Δεν ξέρω αν το λητ΄έχει 3D υπέρηχο, αυτός θα είναι τέλειος!!! ο γιατρός που πήγα έχει απλό. Αλλά και πάλι.... ήταν θεϊκά!!!!!!!! Που θα γεννήσεις και πότε? Αθήνα μένεις?? Τα φιλιά μου και όλα καλά θα πάνε!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλά marilouni θα τρελλαθείς!!!!!!! μέχρι και τα χείλια της είδα που είναι σαρκώδη (έχουμε και οι 2) και τη μυτούλα της που είναι μικρή.....

Δεν ξέρω αν το λητ΄έχει 3D υπέρηχο, αυτός θα είναι τέλειος!!! ο γιατρός που πήγα έχει απλό. Αλλά και πάλι.... ήταν θεϊκά!!!!!!!! Που θα γεννήσεις και πότε? Αθήνα μένεις?? Τα φιλιά μου και όλα καλά θα πάνε!!

ευχαριστώ πολύ, μακάρι να πάνε όλα καλά!!!Μένω Αθήνα και ο γιατρός μου μου έχει δώσει ημερομηνία 24/12, βέβαια τίποτα δεν είναι τελειωτικό μια που ο γιατρός δεν είναι υπέρ των ραντεβού κλπ , οπότε θα περιμένουμε...:roll:

Εγώ σας γράφω απο τις πανέμορφες Σπέτσες!!! Φτάσαμε σήμερα το μεσημέρι κ αφού φάγαμε κ ξεκουραστήκαμε τώρα σιγά σιγά λέμε να πάμε για το πρώτο μας μπανάκι!!! Εχει πάρα πολύ κόσμο το νησί ειναι φίσκα και την Τετάρτη που μας έρχεται θα παντρευτεί εδώ ο γιος του πρώην βασιλιά κ έχει να γίνει το έλα να δείς!! Στο νησί κάνουν περιπολία 400 φουσκωτοί και.. χαμός σας λέω, θα μαζευτούν πολλοί βασιλείς και προσωπικότητες και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει κ ο πριγκιπάκος μου απο αυτό έ? χΑχαΧαχΑχαχΑαΧαΧα

Αγγελικουλα μου καλα να περνατε κουκλα μου!!! αντε βουτα και για εμας φιλακια στον μπεμπακο σου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

εμείς όλα καλά, μεγαλώσαμε, είμαστε 440γρ περίπου, όλα είναι πολύ καλα! Πάντως πραγματικά είναι εκστασιαστική εξέταση η β επιπέδου!!!!!! μισή ώρα απόλαυση του μωρού!!!!! Ευτυχώς μας έκανε την χάρη και είχε καλή θέση και δεν χρειάστηκε να περπατησω και να ξαναπάω. Καλά δεν θα τη πάλευα γιατί είχε 40 βαθμούς στην Αθήνα. Εντωμεταξύ κουνιότανε πάρα πολύ και δεν μπορούσε να την πιάσει με τη μια ο γιατρός. Με πίεζε ο γιατρός, κλώτσαγε η μπουμπού!!!! Φανταστικό!!!!!!!

Με το καλο να σου ρθει κοπελαρα μου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...