Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια καλημερα χθες πηγα στον γιατρο ειχαμε πολυ πλακα με το που μπηκαμε στο ιατρειο με επιασε ενας πονος χαμηλα πολυ εντονος και διαμαρτηρηθηκα στον γιατρο οποτε με ξαπλωνει και ενω του εδειχνα που ποναω αρχιζε να ψαχνει την κοιλια γυρω γυρω να βρει τον μπεμπακο τελικα εβαλε τον ηχοβολεα στο σημειο που ποναγα και τον ειδαμε αραχτο πανω στην κυστη μου, μου κανει να γιατι πονας!!! και σας πληροφορω οτι δεν αλλαξε θεση μεχρι το μεσημερι που γυρισα σπιτι, μπορει να ποναγα αλλα μια εικονα ηταν χιλιες λεξεις σας λεω για απιστευτο αραλικι !!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχαχα καλέ τι λέτε, για ξύρισμα??

Ευτυχώς δεν έχω τέτοιο θέμα, τα καταφέρνω, τώρα που πονάει η μέση λίγο ζορίζομαι βέβαια.

Πέρσι με το που μπήκα στον ένατο είχα πάθει παράκρουση και έκανα μπάνιο-λούσιμο-ξύρισμα κλπ 3 φορές τη μέρα, μη τυχόν και σπάσει κανά νερό και γω δεν είμαι έτοιμη! Πολύ παράνοια λέμε...και η βαλίτσα έτοιμη από τον 7ο...απαπα. Καλά, τώρα με βλέπω να πηγαίνω άλουστη και αρκούδα, που χρόνος για τέτοια!:mrgreen:

Μετράμε κ μεις ανάποδα για β επιπέδου την άλλη Πέμπτη. Εχουμε και επέτειο γάμου και ελπίζω πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά, και μετά μήπως μπορέσουμε να πάμε κάπου έξω για φαγητό με τον αντρούλη...να κάνει κάποιος άλλος λίγο babysitting.

Κορίτσια εδώ στις διακοπές είναι το κάτι άλλο, έχω πάει κάμποσες φορές για καφέ, φαγητό, σινεμά, πράγματα που είχα ξεχάσει! Αλλο πράγμα να εχεις κάποιον ακόμα άνθρωπο! Βάζουμε τη ζουζού για ύπνο, κ'αθεται η θεία σπίτι και πάμε βόλτα...τι καλά...Μεγαλείο!

Κατα τ'άλλα προσπαθω να προσαρμοστώ στην ιδέα της επιστροφής την άλλη βδομάδα....ουφ....τέρμα το αραλίκι, το μόνο που ανυπομονώ να δω το δωμάτιο της δεύτερης ζουζούς που τώρα που λείπουμε ο μπαμπάς έφερε συνεργείο και έγινε καινούργιο, βάφτηκε, ανακαινίστηκε. Εχω περιέργεια! Μόλις βρούμε τη σειρά μας όταν επιστρέψουμε θα αρχίσω να το φτιάχνω.

Εκανα και επαναληπτική εξέταση αιματοκρίτη σήμερα...ελπίζω να ανέβηκε γιατι αλλιώς ο γιατρός μου με φοβέρισε πολύ....

Μπραβο Μελακι μου παρολο τις υποχρεωσεις σου τα καταφερες!!! και εμενα μου ειχε πεσει ο αιματοκριτης απο 37,5 στο 34 και ο γιατρος μου ειπε οτι αν πεσει και αλλο θα εχουμε προβλημα και τωρα που εκανα εξετασεις ξαναπηγε 37,3 μια χαρα ευτυχως!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Πιο γελοίο σκηνικό δεν είχα ζήσει φιλενάδα..Ο άντρας μου να κρατάει τον καθρέπτη κ εγώ να εχω πάρει την ξυριστική μηχανή του ΧΑΧΑΧΑΧ και να έχει ιδρώσει απο τον φόβο μήπως κ κοπώ...αστα να πάνε... Αλλά απο την άλλη πως θα φορέσω μαγιό σαν την αρκούδα? ΧΑχΑΧΑ χ:-D:grin:

Αγγελικουλα και εγω με τον ιδιο ακριβως τροπο ξυριζομαι!!! δεν εχω πια επαφη με το σημειο!! χαχαχα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημερούδια!!!!!!! τι κάνετε?? όλα καλα?? αυριο πάμε για β επιπέδου..... τι αγωνία και τι χαρα!!!!!

Ζουζουνιτσα περιμενουμε νεα σου!! αντε να μας ενθουσιασεις και εμας που δεν την εχουμε κανει ακομα, καλα αποτελεσματα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

οχι Αγγελικη μου εχω να δω αιμα 9 μερες και πηρα και τον γιατρο και μου ειπε σιγα σιγα να επαναφερω την κινηση απλα προσεκτικα.

αντε κοριτσακι μια μερα εμεινε να κατσεις σπιτακι σου να ηρεμησεις!!

αντε γιατι πολυ σε ζαλισαν!!

Μπραβο κοριτσακι μου!!!ετσι να τα ξεπερναμε ενα ενα τα εμποδια!!!

Αγγελικουλα ηρθε η ωρα? ποιος την χαρη σου!!! αντε κανε καμια βουτια και για εμας!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο κοριτσάρα μου αυτά ειναι πολύ ευχάριστα νέα!!! Τώρα σιγά σιγά όπως σου είπε ο γιατρός οχι ορθοπεταλιές έτσι? Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά! Αλήθεια οι φιλοξενούμενοι ακόμα εκεί είναι? Πότε θα ηρεμήσεις?

Αχ αχ αχ.... σήμερα τελευταία μέρα κορίτσια εδω μέσα..απο αύριο το πρωί Σπέτσες με τον αντρούλη μου για 10 μέρες!!! Σαν ψέμματα μου φαίνεται!!! Μέχρι κ ο μπεμπάκος μας εχει χαρεί, αυτες τις μέρες μου ρίχνει κλωτσιά που πάει σύννεφο, βλέπεις θα κάνει κ μπανάκι στην θάλασσα το καλό μου!!

Εντωμεταξύ να σας πω κ την εξέλιξη.. ο μπέμπης οταν του μιλάει ο μπαμπάς του κορίτσια χαλάει τον κόσμο απο την κλωτσιά!!!! Είναι εδώ κ δύο μέρες που κάνουμε το τεστάκι κ το κάνει συνέχεια!!!!!!!!!!!!

αχ τι ωραια!!!

εμενα παλι ο καλος μου δεν το εχει νιωσει το μπεμπε μας ακομη (ολοι οι αλλοι το νιωθουν ο καλος μου οχι) συνεχεια πιανει την κοιλια μου αλλα τιποτα!!χιχιχ!!

οι επισκεπτες στις 22 φευγουν.

απο χτες νιωθω την κοιλια μου σαν να τεντωνετε ενα πραγμα ....δεν θυμαμαι στην Εφη αν το εκανε??!!!

Καλημερούδια!!!!!!! τι κάνετε?? όλα καλα?? αυριο πάμε για β επιπέδου..... τι αγωνία και τι χαρα!!!!!

Μαρίαεφη τι καλα.. είδες που δεν ήταν τίποτα, αλλά μην υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις μας.... εεεε καλό κορίτσι???!!!!

Αγγελικούλα τι ωραία, και αποχή από τη δουλειά και διακοπούλες, super!!!!! τι ωραία στις Σπέτσες!! Θα είσαι και στην αρμάτα?? Ο μπεμπάκος αρχίζει να καταλαβαίνει.... ωραία!!!

Ρε κορίτσια κάθε μέρα φτιάχνω το τικεράκι μου γιατί δεν αλλάζει μόνο του, μήπως μπορεί καμία να με βοηθήσει???

και εμενα εχει κολλησει ρε γμτ!!

θα βαλω αλλο.

Αχαχα καλέ τι λέτε, για ξύρισμα??

Ευτυχώς δεν έχω τέτοιο θέμα, τα καταφέρνω, τώρα που πονάει η μέση λίγο ζορίζομαι βέβαια.

Πέρσι με το που μπήκα στον ένατο είχα πάθει παράκρουση και έκανα μπάνιο-λούσιμο-ξύρισμα κλπ 3 φορές τη μέρα, μη τυχόν και σπάσει κανά νερό και γω δεν είμαι έτοιμη! Πολύ παράνοια λέμε...και η βαλίτσα έτοιμη από τον 7ο...απαπα. Καλά, τώρα με βλέπω να πηγαίνω άλουστη και αρκούδα, που χρόνος για τέτοια!:mrgreen:

Μετράμε κ μεις ανάποδα για β επιπέδου την άλλη Πέμπτη. Εχουμε και επέτειο γάμου και ελπίζω πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά, και μετά μήπως μπορέσουμε να πάμε κάπου έξω για φαγητό με τον αντρούλη...να κάνει κάποιος άλλος λίγο babysitting.

Κορίτσια εδώ στις διακοπές είναι το κάτι άλλο, έχω πάει κάμποσες φορές για καφέ, φαγητό, σινεμά, πράγματα που είχα ξεχάσει! Αλλο πράγμα να εχεις κάποιον ακόμα άνθρωπο! Βάζουμε τη ζουζού για ύπνο, κ'αθεται η θεία σπίτι και πάμε βόλτα...τι καλά...Μεγαλείο!

Κατα τ'άλλα προσπαθω να προσαρμοστώ στην ιδέα της επιστροφής την άλλη βδομάδα....ουφ....τέρμα το αραλίκι, το μόνο που ανυπομονώ να δω το δωμάτιο της δεύτερης ζουζούς που τώρα που λείπουμε ο μπαμπάς έφερε συνεργείο και έγινε καινούργιο, βάφτηκε, ανακαινίστηκε. Εχω περιέργεια! Μόλις βρούμε τη σειρά μας όταν επιστρέψουμε θα αρχίσω να το φτιάχνω.

Εκανα και επαναληπτική εξέταση αιματοκρίτη σήμερα...ελπίζω να ανέβηκε γιατι αλλιώς ο γιατρός μου με φοβέρισε πολύ....

ποσο ειχες εγω ειχα 34 την τελευταια φορα και ειχα ξεκινησει με 43...

στην κορη μου ειχε πεσει στα 29 και ειχα αγχωθει αλλα ευτυχως αρχισα να πινω μισο ποτηρακι μαυροδαφνη το μεσημερι και ανεβηκε στο 32 και εστρωσα...

οσο για το ξυρισμα πολυ πικρα οντως οτι μπορω να δω ..... αλλα δεν με νοιαζει για την γεννα θα με ετοιμασει η μαια οποτε δεν θα κατσω να σκασω κιολας...!!

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααα

τι μου κανετε; ελπιζω να μην με ξεχασατε ε;ε;ε;ε;

πως ειστε ολες οι μανουλες; και τα μπεμπακια σας; εχω καιρο να μπω και εχω χασει πολλα απο τα νεα σας τα οποια ειναι παρα πολλα για να τα διαβασω αυτη τη στιγμη αλλα ελπιζω να ειστε παρα παρα παρα πολυ καλα.

ειμεις ειμαστε καλα και οι δυο μας. η μικρη μου πλεον χτυπαει συνεχεια μονο στο μπαμπα της κρυβεται, δεν ξερω γιατι. την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε παει στο γιατρο και ειναι ολα τελεια απο οτι μας ειπε. ειχε διπλασιαστει και το βαρος της απο την β επιπεδου. ειναι σχεδον 700γρ τωρα. και ευτυχως νιωθω και εγω καλα. καμπυλη ζαχαρου δεν μου ζητησε να κανω, δεν ξερω γιατι. λετε να την κανω αργοτερα; ή μηπως επειδη παρακολουθω το ζαχαρο μαζι με το θυρεοειδη ετσι κι αλλιως καθε 2 μηνες; οι τιμες τους ειναι φυσιολογικες.

εχω και αλλο ενα νεο θα ερθουν στην οικογενεια μας και αλλα 2 μωρακια φετος, περιμενει μωρο και ο αδελφος μου (η νυφη μου) και ο αδελφος του αντρα μου( η συνηφαδα μου). ειναι η χρονια μας φετος.

αυτα τα νεα μου προς το παρον.

φιλακια σε ολες :P:p

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερααααααααααα

τι μου κανετε; ελπιζω να μην με ξεχασατε ε;ε;ε;ε;

πως ειστε ολες οι μανουλες; και τα μπεμπακια σας; εχω καιρο να μπω και εχω χασει πολλα απο τα νεα σας τα οποια ειναι παρα πολλα για να τα διαβασω αυτη τη στιγμη αλλα ελπιζω να ειστε παρα παρα παρα πολυ καλα.

ειμεις ειμαστε καλα και οι δυο μας. η μικρη μου πλεον χτυπαει συνεχεια μονο στο μπαμπα της κρυβεται, δεν ξερω γιατι. την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε παει στο γιατρο και ειναι ολα τελεια απο οτι μας ειπε. ειχε διπλασιαστει και το βαρος της απο την β επιπεδου. ειναι σχεδον 700γρ τωρα. και ευτυχως νιωθω και εγω καλα. καμπυλη ζαχαρου δεν μου ζητησε να κανω, δεν ξερω γιατι. λετε να την κανω αργοτερα; ή μηπως επειδη παρακολουθω το ζαχαρο μαζι με το θυρεοειδη ετσι κι αλλιως καθε 2 μηνες; οι τιμες τους ειναι φυσιολογικες.

εχω και αλλο ενα νεο θα ερθουν στην οικογενεια μας και αλλα 2 μωρακια φετος, περιμενει μωρο και ο αδελφος μου (η νυφη μου) και ο αδελφος του αντρα μου( η συνηφαδα μου). ειναι η χρονια μας φετος.

αυτα τα νεα μου προς το παρον.

φιλακια σε ολες :P:p

αν σου πω οτι σε σκεφτομουν τωρα τι θα πεις??!!χαχαχ!!!

με το καλο ολα τα μωρακια σας!!πωπω θα γεμισετε!!!

χιχιχιχι!!!

το μωρο σου μια χαρα το ακουω το βαρος του τελεια!!

καμπυλη ζαχαρου κανουν ολες ποσο εβδ εισαι ακριβως ?

αν σου πω οτι σε σκεφτομουν τωρα τι θα πεις??!!χαχαχ!!!

με το καλο ολα τα μωρακια σας!!πωπω θα γεμισετε!!!

χιχιχιχι!!!

το μωρο σου μια χαρα το ακουω το βαρος του τελεια!!

καμπυλη ζαχαρου κανουν ολες ποσο εβδ εισαι ακριβως ?

ειδες; επικοινωνουμε; και εγω σας σκεφτομαι ολες αλλα δεν μπορω να μπαινω καθε μερα γιατι δεν εχω βαλει ακομη ιντερνετ στο σπιτι.

οντως η μπουμπου μου μεγαλωνει πολυ καλα. ευχομαι και ολα τα μωρακια να ειναι καλα.

κι απο μωρα αλλο τιποτα φετος. εχουμε ηδη 4 θα ερθουν και αλλα 3 χαμος. να δω ποιος θα τα κρατησει στο γαμο;

αυριο μπαινω στην 25η εβδομαδα εμαι ακριβως 24w+1d και μου ειμαι να ξαναπαω για εξεταση σε 1 μηνα κατα τις 10/9 και μετα θα ξανακανω αιματολογικες. δηλαδη θα κοντευω τον 8ο μηνα για καμπυλη δεν μου ειπε κατι.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

ειδες; επικοινωνουμε; και εγω σας σκεφτομαι ολες αλλα δεν μπορω να μπαινω καθε μερα γιατι δεν εχω βαλει ακομη ιντερνετ στο σπιτι.

οντως η μπουμπου μου μεγαλωνει πολυ καλα. ευχομαι και ολα τα μωρακια να ειναι καλα.

κι απο μωρα αλλο τιποτα φετος. εχουμε ηδη 4 θα ερθουν και αλλα 3 χαμος. να δω ποιος θα τα κρατησει στο γαμο;

αυριο μπαινω στην 25η εβδομαδα εμαι ακριβως 24w+1d και μου ειμαι να ξαναπαω για εξεταση σε 1 μηνα κατα τις 10/9 και μετα θα ξανακανω αιματολογικες. δηλαδη θα κοντευω τον 8ο μηνα για καμπυλη δεν μου ειπε κατι.

ξερω οτι γινετε γυρω στις 26 εβδ μηπως να τον ρωτησεις??

πωπω εχω λιωσει στην ζεστη ρε γμτ!!

εγω στις 30 θα παω για την β επιπεδου αντε να το κανω να ηρεμησω!

24w+6d ηθελα να γραψω.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...