Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου :)

Το πρωί έγραφα μια ώρα κ στο τέλος με είχε πετάξει έξω ο σέρβερ..ε τσαντίστηκα κ εγώ κ δεν ξαναέγραψα! Ευχομαι κ ελπίζω όλες να ειστε πολύ καλά! Οι εγκυούλες που είναι σε διακοπές να περνάνε σούπερ κ να ξεκουράζονται μαζί με τα μωράκια τους κ οι μανούλες που επέστρεψαν να μην κουράζονται πολύ διότι τελικά δεν αξίζει τον κόπο, κανένας δεν θα το αναγνωρίσει μετά οπότε .. προσοχή στα μπεμπάκια! Μαριλένα μου νομίζω οτι πρέπει να πάρεις τον γιατρό σου τηλ για τις συσπάσεις..ίσως σου δώσει μαγνήσιο δεν ειναι τπτ αλλά μην το αφήσεις οκ? Μαράκι μου πως πάει με την αποκόλληση? Βλέπεις ακόμα αιματάκι? Εμένα αυριο ειναι η τελευταία μέρα στο γραφείο κ ειμαι πανευτυχής!! Δεν θα με ξανασυγχίσουν για τουλάχιστον 7 μήνες!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια μου :)

Το πρωί έγραφα μια ώρα κ στο τέλος με είχε πετάξει έξω ο σέρβερ..ε τσαντίστηκα κ εγώ κ δεν ξαναέγραψα! Ευχομαι κ ελπίζω όλες να ειστε πολύ καλά! Οι εγκυούλες που είναι σε διακοπές να περνάνε σούπερ κ να ξεκουράζονται μαζί με τα μωράκια τους κ οι μανούλες που επέστρεψαν να μην κουράζονται πολύ διότι τελικά δεν αξίζει τον κόπο, κανένας δεν θα το αναγνωρίσει μετά οπότε .. προσοχή στα μπεμπάκια! Μαριλένα μου νομίζω οτι πρέπει να πάρεις τον γιατρό σου τηλ για τις συσπάσεις..ίσως σου δώσει μαγνήσιο δεν ειναι τπτ αλλά μην το αφήσεις οκ? Μαράκι μου πως πάει με την αποκόλληση? Βλέπεις ακόμα αιματάκι? Εμένα αυριο ειναι η τελευταία μέρα στο γραφείο κ ειμαι πανευτυχής!! Δεν θα με ξανασυγχίσουν για τουλάχιστον 7 μήνες!!!

οχι Αγγελικη μου εχω να δω αιμα 9 μερες και πηρα και τον γιατρο και μου ειπε σιγα σιγα να επαναφερω την κινηση απλα προσεκτικα.

αντε κοριτσακι μια μερα εμεινε να κατσεις σπιτακι σου να ηρεμησεις!!

αντε γιατι πολυ σε ζαλισαν!!

οχι Αγγελικη μου εχω να δω αιμα 9 μερες και πηρα και τον γιατρο και μου ειπε σιγα σιγα να επαναφερω την κινηση απλα προσεκτικα.

αντε κοριτσακι μια μερα εμεινε να κατσεις σπιτακι σου να ηρεμησεις!!

αντε γιατι πολυ σε ζαλισαν!!

Μπράβο κοριτσάρα μου αυτά ειναι πολύ ευχάριστα νέα!!! Τώρα σιγά σιγά όπως σου είπε ο γιατρός οχι ορθοπεταλιές έτσι? Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά! Αλήθεια οι φιλοξενούμενοι ακόμα εκεί είναι? Πότε θα ηρεμήσεις?

Αχ αχ αχ.... σήμερα τελευταία μέρα κορίτσια εδω μέσα..απο αύριο το πρωί Σπέτσες με τον αντρούλη μου για 10 μέρες!!! Σαν ψέμματα μου φαίνεται!!! Μέχρι κ ο μπεμπάκος μας εχει χαρεί, αυτες τις μέρες μου ρίχνει κλωτσιά που πάει σύννεφο, βλέπεις θα κάνει κ μπανάκι στην θάλασσα το καλό μου!!

Εντωμεταξύ να σας πω κ την εξέλιξη.. ο μπέμπης οταν του μιλάει ο μπαμπάς του κορίτσια χαλάει τον κόσμο απο την κλωτσιά!!!! Είναι εδώ κ δύο μέρες που κάνουμε το τεστάκι κ το κάνει συνέχεια!!!!!!!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερούδια!!!!!!! τι κάνετε?? όλα καλα?? αυριο πάμε για β επιπέδου..... τι αγωνία και τι χαρα!!!!!

Μαρίαεφη τι καλα.. είδες που δεν ήταν τίποτα, αλλά μην υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις μας.... εεεε καλό κορίτσι???!!!!

Αγγελικούλα τι ωραία, και αποχή από τη δουλειά και διακοπούλες, super!!!!! τι ωραία στις Σπέτσες!! Θα είσαι και στην αρμάτα?? Ο μπεμπάκος αρχίζει να καταλαβαίνει.... ωραία!!!

Ρε κορίτσια κάθε μέρα φτιάχνω το τικεράκι μου γιατί δεν αλλάζει μόνο του, μήπως μπορεί καμία να με βοηθήσει???

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερούδια!!!!!!! τι κάνετε?? όλα καλα?? αυριο πάμε για β επιπέδου..... τι αγωνία και τι χαρα!!!!!

Μαρίαεφη τι καλα.. είδες που δεν ήταν τίποτα, αλλά μην υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις μας.... εεεε καλό κορίτσι???!!!!

Αγγελικούλα τι ωραία, και αποχή από τη δουλειά και διακοπούλες, super!!!!! τι ωραία στις Σπέτσες!! Θα είσαι και στην αρμάτα?? Ο μπεμπάκος αρχίζει να καταλαβαίνει.... ωραία!!!

Ρε κορίτσια κάθε μέρα φτιάχνω το τικεράκι μου γιατί δεν αλλάζει μόνο του, μήπως μπορεί καμία να με βοηθήσει???

Καλημέρα Ζουνίτσα μου γλυκειά :) Αύριο η Β επιπέδου έ? Πω πω καταλαβαίνω την αγωνία σου θα τρελαθείς με το κοριτσάκι σου στάνταρντ!!!!!!! Με το καλό κ με πολύ πολύ καλά αποτελέσματα ευχομαι ψυχή μου!!!

Αχ ναι σούπερρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!! Μετράω ώρες, λεπτά κ δευτερόλεπτα!! :P Μέχρι την Αρμάτα δεν θα κάτσουμε γιατί θα δουλευει ο άντρας μου αλλά πιθανόν να ξαναπάμε εκείνο το σαββατοκύριακο! Εννοείται οτι θα μπαίνω να σας λέω τα νέα μας κ να μαθαίνω τα δικά σας θα πάρουμε μαζί το laptop! Ναι είδες ο μπομπιράκος? Μας ξετρελαίνει απο τώρα...

Αααα ξέχασα να σας πώ..χαμηλά στην κοιλιά μου είδα ραγάδα...γκρρρρρρρρρρρρ παρόλο που βάζω λαδάκι 2 φορές την μέρα!! Εντωμεταξύ να ρωτήσω κάτι χαζό? Εχετε προσπαθήσει να ξυριστείτε κάτω χαμηλά? Εμπειρία τρελλή σας λέω.. Δεν εβλεπα τίποτα κ εβαλα τον άντρα μου να βοηθήσει έλεος!!!!!!! ΧΑΧαΧΑχαΧΑΧα :-D:grin::-D

Οσο για το τικεράκι..καταρχήν εννοείται οτι θα πρέπει να ανανέωνεται αυτόματα οπότε κάτι δεν πάει καλά..Αν σου αρέσει το δικό μου πάτα πάνω του κ θα σου πω τι πρέπει να κάνεις οκ?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

να σου δώσω τους κωδικούς μου να το φτιάξεις μόνη σου???? εεεεε φανταστική μου φιλενάδα???? (γλύψιμο!!!!! φτου μου...)

ΧαχαΧαχαχαχΑ ναι βρε χαζουλι εννοειται! Αλλά θα πρέπει να μου δώσεις και την ΠΗΤ σου ακριβώς οκ?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

όσο για το ξύρισμα εγώ δεν βλέπω την τύφλα μου..... λίγο πιο κάτω από τον αφαλό και τέλος!!! χαχαχαχαχαχαχα.....

Πιο γελοίο σκηνικό δεν είχα ζήσει φιλενάδα..Ο άντρας μου να κρατάει τον καθρέπτη κ εγώ να εχω πάρει την ξυριστική μηχανή του ΧΑΧΑΧΑΧ και να έχει ιδρώσει απο τον φόβο μήπως κ κοπώ...αστα να πάνε... Αλλά απο την άλλη πως θα φορέσω μαγιό σαν την αρκούδα? ΧΑχΑΧΑ χ:-D:grin:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αχαχα καλέ τι λέτε, για ξύρισμα??

Ευτυχώς δεν έχω τέτοιο θέμα, τα καταφέρνω, τώρα που πονάει η μέση λίγο ζορίζομαι βέβαια.

Πέρσι με το που μπήκα στον ένατο είχα πάθει παράκρουση και έκανα μπάνιο-λούσιμο-ξύρισμα κλπ 3 φορές τη μέρα, μη τυχόν και σπάσει κανά νερό και γω δεν είμαι έτοιμη! Πολύ παράνοια λέμε...και η βαλίτσα έτοιμη από τον 7ο...απαπα. Καλά, τώρα με βλέπω να πηγαίνω άλουστη και αρκούδα, που χρόνος για τέτοια!:mrgreen:

Μετράμε κ μεις ανάποδα για β επιπέδου την άλλη Πέμπτη. Εχουμε και επέτειο γάμου και ελπίζω πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά, και μετά μήπως μπορέσουμε να πάμε κάπου έξω για φαγητό με τον αντρούλη...να κάνει κάποιος άλλος λίγο babysitting.

Κορίτσια εδώ στις διακοπές είναι το κάτι άλλο, έχω πάει κάμποσες φορές για καφέ, φαγητό, σινεμά, πράγματα που είχα ξεχάσει! Αλλο πράγμα να εχεις κάποιον ακόμα άνθρωπο! Βάζουμε τη ζουζού για ύπνο, κ'αθεται η θεία σπίτι και πάμε βόλτα...τι καλά...Μεγαλείο!

Κατα τ'άλλα προσπαθω να προσαρμοστώ στην ιδέα της επιστροφής την άλλη βδομάδα....ουφ....τέρμα το αραλίκι, το μόνο που ανυπομονώ να δω το δωμάτιο της δεύτερης ζουζούς που τώρα που λείπουμε ο μπαμπάς έφερε συνεργείο και έγινε καινούργιο, βάφτηκε, ανακαινίστηκε. Εχω περιέργεια! Μόλις βρούμε τη σειρά μας όταν επιστρέψουμε θα αρχίσω να το φτιάχνω.

Εκανα και επαναληπτική εξέταση αιματοκρίτη σήμερα...ελπίζω να ανέβηκε γιατι αλλιώς ο γιατρός μου με φοβέρισε πολύ....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Honey ούτε εγώ έχω τέτοιο θέμα γιατί είχα κάνει φωτοαποτρίχωση στη γραμμή του μπικίνι, οπότε τώρα δεν έχω πρόβλημα. Όσο αφορά το υπόλοιπο θα το αφησω στα χέρια των νοσοκόμων....

Με το καλό η β επιπέδου και καλά αποτελέσματα. Είναι σημαδιακό οτι είναι και η επέτειος σας. Όλα θα είναι τέλεια και θα γιορτάσετε για 2 γεγονότα!!!! Και καλά αποτελέσματα για την αιματολογική σου, αλλά ξεκουράσου και λίγο!!!! Γιατί από Δεκέμβρη 2πλό τρέξιμο.... Φιλάκια!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...