Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια. Μπήκα στα κλεφτα!χρόνια πολλά στις εορταζουσες!του χρόνου θα γιορτάζετε με τα μωρακια σας... Εμείς είμαστε στην εύβοια και ξεκουραζομαστε απίστευτα. Μπανακι, φαγητό, πολύ ύπνο και ελάχιστες μετακινήσεις. Χθες παρατήρησα ότι πετάει η κοιλιά μου όταν τρώω καμία καλή κλωτσιά!τρελαθηκα από την χαρά μου! Αφήστε που μαζευετε στα πλάγια της κοιλιας και φουσκώνει από την μια και είναι άδεια από την άλλη μέχρι που μετατόπιζεται και ο αφαλος!σας φιλώ θα προσπαθήσω να ξαναμπω.

Ευχαριστουμε πολυ Κριστυ, καλα φοβερο!!! και εγω εχω αρχισει να το παρατηρω και ειναι σκετη τρελα!!! θα μας τρελανουνε τα μωρακια μας.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Zounitsa μου!! Μας έλειψες πολύ κοριτσάκι :P Πώς τα περνάς? Ελπίζω τέλεια!!

Εγώ κορίτσια ετοιμάζω λίστα στην δουλειά με όλες τις αρμοδιότητες μου φανταστείτε γράφω όλη μέρα σήμερα και εχω φτάσει αισίως στις 12 σελίδες στο computer παρακαλώ οχι χειρόγραφα...Οχι επειδή τάχα μου μόνο νερό έπινα όλη μέρα... Λοιπόν μίλησα με τον προιστάμενο ο οποίος εννοείται οτι πέρνει το μέρος μου πλέον και του είπα οτι τελευταία μου μέρα είναι την Τετάρτη αντί να φύγω την Παρασκευή με άδεια 1 εβδομάδα θα φύγω την Πέμπτη και δεν πρόκειται κ να ξαναγυρίσω μέχρι να γεννήσω με το καλό διότι μετά θα πάρω καπάκι αναρρωτική.

Τελείωσε το αστείο κορίτσια θα κάτσω σπίτι μου να μεγαλώσει το αγοράκι μου πιο ήρεμα, εφόσον δεν υπάρχει εκτίμηση απο το αφεντικό κ εγώ τους γράφω κανονικότατα κ θα με απασχολήσει ξανά το θέμα οταν ειναι να επιστρέψω. Οπότε τρέχω κ δεν φτάνω γιατί αυτός που θα πάρει την θέση μου θα έρθει αύριο θα του δείξω κάποια πράγματα κ τα υπόλοιπα τα εχω γράψει αναλυτικά ε ας κάνουν οτι θελουν απο κει κ πέρα!

σου βγαζω το καπελο!

ετσι σε θελω γλυκεια μου!

αντε γιατι το παρα κανανε!

Μαρακι μου γλυκο (ειμαστε και συνονοματες) 1 παλλινδρομη εχω αλλα δυσκολευτηκα να μεινω εγκυος σε αυτο που εχασα περιπου 3 χρονια ελευθερο σεξ αλλα τιποτα και οταν ηρθε επιτελους μετα απο 2 μηνες το εχασα....

να περασετε καλα αυριο..!

εμενα θα ψησει ο καλος μου αυριο (γιορταζω και εγω)γιατι ε ειμαστε πολλα ατομα οποτε εγω δεν καθομαι να μαγειρευω για ολους αυτους(12 ατομα μαζι με τα παιδια)!

και σημερα δεν τους αφησε να παρουν μαζι την μικρη στα Χανια γιατι καταλαβα οτι τα εχει παρει και αυτος μαζι τους....(εμ οταν τα ελεγα εγω γινομουν κακια)

χρονια μας πολλα κουκλιτσα μου, δεν ειναι και λιγο εστω και μια παλλινδρομη και 3 χρονια αναμονη!!! αν του χρονου στην γιορτη μας θα εχουμε αγκαλια με τα μπεμπακια μας!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κοριτσια μου τι κανετε; πως ειναι τα μπεμπακια σας; εμεις ολα καλα. μπηκα εκτακτως επιασα σημα απο γειτονα, θα μπω καποια στιγμη να μαθω τα νεα σας. η μπουμπου μου μεγαλωνει και αρχισε να κλωτσαει παρα πολυ καθε μερα, και το νιωθω και φαινεται η κοιλιτσα να κουνιεται πλεον. ελπιζω να ειστε ολες καλα οπως και τα μωρακια σας. φιλιαααααααααααα:D:D:D:D

Μπραβο Λιτσακι μου, μας ελειψες!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

χρονια μας πολλα κουκλιτσα μου, δεν ειναι και λιγο εστω και μια παλλινδρομη και 3 χρονια αναμονη!!! αν του χρονου στην γιορτη μας θα εχουμε αγκαλια με τα μπεμπακια μας!!!

οντως!!και επλιζω να ειμαι εγω σε διακοπες και οχι αλλοι στο σπιτι μου!!

ουφ!!

αντε πια!απελπιστηκα!

και μεχρι τις 22 εεχω μελλοννν ακομηηηηηηηηηη

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσακια που γιορταζανε!! χθες πηγα στην εκκλησια της Παναγιας και ηρθε μια κυρια κοντα μου και μου ειπε να παω να προσκηνησω την Παναγια την ελευθεροτρια μια εικονα που δειχνει την Παναγια να εχει στην αγκαλια τον Χριστο, δεν ξερω αν την εχετε δει? και μου ειπε οταν θα μπω στον μηνα μου να παω και να προσευχηθω να πανε ολα καλα και να γεννησω οσο το δυνατον πιο ευκολα!!! ενοιωσα πολυ ομορφα, πολλα φιλακια σε ολα τα μωρακια και το δικο μου κινειται και η κοιλια μου παει περα δωθε εχει πολυ πλακα τρελα ειναι!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γεια σας !

Εγώ ακόμα εδώ, Ξυλόκαστρο, βρε λέτε να μείνω εδώ, είναι τόσο καλά!

Να μην είχα και τη μέση μου που με έχει ρημάξει...μιλάμε πονάω...έχω αχρηστευθεί, ελπίζω να περάσει σύντομα, όχι ότι προσέχω κιόλας, κάνω και το ζογκλέρ στη θάλασσα με τη Ζωίτσα μου, τι να σου κάνει....Τεσπά!

Φιλιά κοπέλες!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κανετε?

Εγω σήμερα γύρισα στο γραφειο... :evil: Τωρα θα πρεπει να περιμένω μεχρι τελος του Σεπτεμβρη για να σταματήσω...ανυπομονω να περασει ο καιρός. Με εχει πιασει και το αγχος γιατι δεν εχω κανει τίποτα για τον μπεμπη μου!!! :?

Τις τελευταιες μέρες δεν εχω περασει καθόλου καλά δυστηχως. Εχει ερεθιστεί μάλλον το εντερο μου και πονάει συνεχως η κοιλιά μου χαμηλά. Δεν μπορω ουτε στο κρεββάτι να γυρίσω ρε γαμωτο εκει που νομιζα οτι ειχαν περασει οι πόνοι με ξαναεπιασαν.. :cry:

Με πιανει κατι και νομιζω οτι ειναι συσπασεις... Με πιανει εντονος πονος χαμηλά και πετρώνει η κοιλιά μου για λιγα λεπτα. Το παθενετε εσεις αυτο??? Ειναι οντως συσπάσεις??? Δεν το εχω πει στον γιατρο ελπίζω να παω μεχρι την επόμενη Τρίτη, αλλα δεν παυω να ανησυχώ...

Και το χειροτερο ειναι οτι με τοσους πόνους στην κοιλιά νιωθω λιγότερο τον μπεμπη μου και στεναχωριεμαι....:cry:

Και κατι τελευταιο!!! Αισίως εχω παρει 8 κιλά!!! :twisted:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Γεια σας !

Εγώ ακόμα εδώ, Ξυλόκαστρο, βρε λέτε να μείνω εδώ, είναι τόσο καλά!

Να μην είχα και τη μέση μου που με έχει ρημάξει...μιλάμε πονάω...έχω αχρηστευθεί, ελπίζω να περάσει σύντομα, όχι ότι προσέχω κιόλας, κάνω και το ζογκλέρ στη θάλασσα με τη Ζωίτσα μου, τι να σου κάνει....Τεσπά!

Φιλιά κοπέλες!

Γεια σου Honey!!! Εννοειται να μεινεις στο Ξυλόκαστρο οσο μπορεις αφου περνατε καλά τι αλλο θελεις??? :mrgreen:

cfcIp3.png

Κοριτσάρες μου...... τι κάνετε??? Εμείς φυσικά επιστρέψαμε και ως συνήθως μας περίμενε πολύ τρέξιμο. Αλλά οκ, το ξεπερνάμε.

Αγγελικούλα μου μην πτοείσαι, το κάνει για να φύγεις μόνη σου και να μην χρειαστεί να πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά του σε αποζημίωση. Μη μασάς και να πάρεις όλες τις άδειες που δικαιούσαι..... και μετά ας σε διώξει...

Μαρίαεφη ελπίζω να είσαι καλύτερα και φυσικά ξάπλα...

Christy καλή συνέχεια στην ξεκούραση, στα μπάνια και στις κλωτσιές!!!

Μαριλένα χαλάρωσε και απόλαυσε την ησυχία και την ξεκούραση γιατί από τον Δεκέμβρη και μετά έχει τρέξιμο...!!!

Φιλάκια σε όλες (και σε όσες ξέχασα) και Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!!!!!!!

Γεια σου Ζουνίτσα!!! Καλοσήρθατε!!! Μην αγχωνεσαι όλα θα γίνουν, μην κουράζεσαι γιατι ειμαστε σε φαση ζορικη μου φαινεται αυτην τη περίοδο..

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια ετοιμάζω λίστα στην δουλειά με όλες τις αρμοδιότητες μου φανταστείτε γράφω όλη μέρα σήμερα και εχω φτάσει αισίως στις 12 σελίδες στο computer παρακαλώ οχι χειρόγραφα...Οχι επειδή τάχα μου μόνο νερό έπινα όλη μέρα... Λοιπόν μίλησα με τον προιστάμενο ο οποίος εννοείται οτι πέρνει το μέρος μου πλέον και του είπα οτι τελευταία μου μέρα είναι την Τετάρτη αντί να φύγω την Παρασκευή με άδεια 1 εβδομάδα θα φύγω την Πέμπτη και δεν πρόκειται κ να ξαναγυρίσω μέχρι να γεννήσω με το καλό διότι μετά θα πάρω καπάκι αναρρωτική.

Τελείωσε το αστείο κορίτσια θα κάτσω σπίτι μου να μεγαλώσει το αγοράκι μου πιο ήρεμα, εφόσον δεν υπάρχει εκτίμηση απο το αφεντικό κ εγώ τους γράφω κανονικότατα κ θα με απασχολήσει ξανά το θέμα οταν ειναι να επιστρέψω. Οπότε τρέχω κ δεν φτάνω γιατί αυτός που θα πάρει την θέση μου θα έρθει αύριο θα του δείξω κάποια πράγματα κ τα υπόλοιπα τα εχω γράψει αναλυτικά ε ας κάνουν οτι θελουν απο κει κ πέρα!

Καλά θα κανεις να φυγεις Αγγελική!!! Μην ανυσυχεις...δουλειες ειναι δεν θα σκάσουμε κιόλας!!! Πανω απο όλα τα μπεμπάκια μας!!! Δεν θα τα κάνουμε νευρικά να φταινε οι γυρω μας αμαν πια..

Να το δεις θετικά. Να σκέφτεσαι οτι τωρα θα εχεις τοσο καιρο μπροστά σου να ετοιμαστείς για τον μπεμπη σου!!! :mrgreen:

Και γω γυρισα σήμερα στη δουλεια αλλα θα το δω πολύ χαλαρά...δεν εχω δυναμεις πολλές εχω κουραστεί!!! Εχω λέιψει απο τα Χριστούγεννα 1 εβδομάδα μόνο και δεν ξεκουράστηκα κιόλας γιατι ζοριζόμουνα..

Αστο καλό πιααααα :mad:

cfcIp3.png

Εγω σήμερα γύρισα στο γραφειο... :evil: Τωρα θα πρεπει να περιμένω μεχρι τελος του Σεπτεμβρη για να σταματήσω...ανυπομονω να περασει ο καιρός. Με εχει πιασει και το αγχος γιατι δεν εχω κανει τίποτα για τον μπεμπη μου!!! :?

Τις τελευταιες μέρες δεν εχω περασει καθόλου καλά δυστηχως. Εχει ερεθιστεί μάλλον το εντερο μου και πονάει συνεχως η κοιλιά μου χαμηλά. Δεν μπορω ουτε στο κρεββάτι να γυρίσω ρε γαμωτο εκει που νομιζα οτι ειχαν περασει οι πόνοι με ξαναεπιασαν.. :cry:

Με πιανει κατι και νομιζω οτι ειναι συσπασεις... Με πιανει εντονος πονος χαμηλά και πετρώνει η κοιλιά μου για λιγα λεπτα. Το παθενετε εσεις αυτο??? Ειναι οντως συσπάσεις??? Δεν το εχω πει στον γιατρο ελπίζω να παω μεχρι την επόμενη Τρίτη, αλλα δεν παυω να ανησυχώ...

Και το χειροτερο ειναι οτι με τοσους πόνους στην κοιλιά νιωθω λιγότερο τον μπεμπη μου και στεναχωριεμαι....:cry:

Καλημέρα κοριτσια!!!!!! τι κάνετε???

Μαριλένα μου μήπως έχεις μέρες να πας τουαλέτα? γιατί και εγώ τώρα που έλειπα το ίδιο έπαθα. και εμενα με πόναγε χαμηλά η κοιλιά μου, ούτε να κάτσω σε καρέκλα ούτε πολύ λυγισμένα τα πόδια στο κρεβάτι.... αλλά από χτες είμαι καλύτερα. Πάντως καλό θα ήταν να πάρεις το γιατρό τηλέφωνο γιατί μέχρι την Τρίτη είναι μια εβδομάδα και δεν κάνει να πιεζόμαστε τόσο πολύ.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μαρειλενα μου και εγω θα σε συμβουλευα να μην περιμενεις μεχρι την Τριτη να πας στον γιατρο αλλα να πας αμεσα και να τον ενημερωσεις και για τις συσπασεις, οσο για τα κιλα μην ανησυχεις καθολου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσακια καλημερα!!! ο γιατρος μου επιστρεφει αυριο και εχω ραντεβου παω να δω και το μικρουλι μου λιγο γιατι εχουν περασει πολλες μερες απο την τελευταια φορα που ειδαμε υπερηχο!!!χθες βραδυ κοιμομουν στο πλαϊ και εριξα λιγο παραπανω το βαρος μου προς την μερια που εγερνα δηλ σαν ψίλομπρουμητα και δεν φανταζεστε τι μου εκανε το μικρουλι με ξετιναξε στις κλωστιες ξυπνησα με ταχυκαρδια, ηταν σαν να μου ελεγε ε δεν εισαι μονη πια να κανεις οτι θελεις!! σημερα μαλλον θα παμε για μπανακι, τωρα εχω να μαγειρεψω χορτα με ψαρακια, ααααα.. ξεχασα να σας πω εχουμε ξεκινησει να βαφουμε το δωματιο και γινεται υπεροχο οταν θα το ολοκληρωσουμε θα στειλω φωτογραφιες φιλακια πολλα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κοριτσακι μου ακουγονται σαν συσπασεις καλο θα ειναι να μιλησεις με τον γιατρο και αν πρεπει να χαλαρωσεις τους ρυθμους σου!

Ζεστη σημερα εε?χτες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα απο την ζεστη ολα μου εφταιγαν...

αντε να δροσισει λιγακι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...