Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βγαζω τον καπελο στον αντρα σου!!!!!!!μπραβο του!!

επισης ισως σου επεσε η πιεση και φυσικα μπορει να παιζει ρολο και η αλλαγη μηνα!

εγω κοριτσια χτες τα ειπα ενα χερακι με τον αντρα μου και μετα εγινα χαλια!επαθα ταχυκαρδια εβαλα τα κλαματα και κοιμηθηκα στις 6 το πρωι αφου ανυσηχησε και πηγε το πρωι στο ικα αυτος να καταθεσει τα χαρτια ενω το βραδυ ειχαμε τσακωθει για αυτο!

Μα τι γίνεται βρε κορίτσια αυτές τις μέρες? Μας ματιάσανε? Αμάν πια!!!!!!!!!! Αι στο καλό ολοι μας συγχίζουν βαλτοί είναι? :confused:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μα τι γίνεται βρε κορίτσια αυτές τις μέρες? Μας ματιάσανε? Αμάν πια!!!!!!!!!! Αι στο καλό ολοι μας συγχίζουν βαλτοί είναι? :confused:

α ρε Αγγελικη για να μην στεναχωρησει ή να μην κακοκαρδησει τους φιλοξενουμενους του τα τραβαω εγω....!!και εγω υπομονη δεν εχω!

οτι εχω να πω θα το πω αληθεια!

τι να κανω δηλ?να τα κραταω μεσα μου!

ειχαν παρει την μικρη για μπανιο και μου εδειξαν φωτογραφιες που την ειχαν σκεπασει με αμμο! η κορη μου ειναι ευαισθητη και παθαινει ουρολοιμωξεις και γενικοτερα ειναι ευαισθητη και τους ειπα να μην το ξανακανουν αυτο ....δηλ..τι να τους αφηνα?!

οχι!

πες με περιεργη πες με οπως θες αλλα το παιδι μου δεν θελω να ταλαιπωρειτε!και εγω αναρωτιομουν γιατι ξυνοταν χαμηλα...

και του λεω χτες να παει στο ικα και μου λεει να πας μονη σου!εγω με την αποκοληση και οχι και λιγη 2,5 εκ!!μετα τα πηρα ειναι δυνατον να μην θυμωσω?!

να μετα η ταχυκαρδια τα κλαματα και η αυπνια...το πρωι πηγε γιατι τρομαξε χτες το βραδυ...

α ρε Αγγελικη για να μην στεναχωρησει ή να μην κακοκαρδησει τους φιλοξενουμενους του τα τραβαω εγω....!!και εγω υπομονη δεν εχω!

οτι εχω να πω θα το πω αληθεια!

τι να κανω δηλ?να τα κραταω μεσα μου!

ειχαν παρει την μικρη για μπανιο και μου εδειξαν φωτογραφιες που την ειχαν σκεπασει με αμμο! η κορη μου ειναι ευαισθητη και παθαινει ουρολοιμωξεις και γενικοτερα ειναι ευαισθητη και τους ειπα να μην το ξανακανουν αυτο ....δηλ..τι να τους αφηνα?!

οχι!

πες με περιεργη πες με οπως θες αλλα το παιδι μου δεν θελω να ταλαιπωρειτε!και εγω αναρωτιομουν γιατι ξυνοταν χαμηλα...

και του λεω χτες να παει στο ικα και μου λεει να πας μονη σου!εγω με την αποκοληση και οχι και λιγη 2,5 εκ!!μετα τα πηρα ειναι δυνατον να μην θυμωσω?!

να μετα η ταχυκαρδια τα κλαματα και η αυπνια...το πρωι πηγε γιατι τρομαξε χτες το βραδυ...

Αχ βρε καρδούλα μου εννοείται πως έχεις απόλυτο δίκιο και όχι δεν είσαι παράξενη εννοείται οτι κ εγώ δεν θα ηθελα το παιδάκι μου να ειναι καλλυμένο μες στην άμμο που εχει του κόσμου τους μύκητες!! Απαπα!! Εντωμεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω.. αυτοι οι φιλοξενούμενοι είναι τόσο ασχετοι απο εγκυμοσύνες ή δεν θέλουν να καταλάβουν? Τι να πω δεν ξέρω.. Δεν ξέρω αν το εχεις καταλάβει αλλά επειδή πέρασα 4 αποκολλήσεις στην διάρκεια του 1ο τριμήνου το μόνο που εχω να σου πώ είναι.. ΞΑΠΛΑ..ΞΑΠΛΑ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΠΛΑ!!!!!!!!!!!! τιποτα αλλο με καταλαβαίνεις? Επισης οι συγχύσεις δεν διευκολύνουν την κατάσταση με την αποκόλληση φροντισε να το ανακοινώσεις κ μην ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ εκει μεσα οκ? Σε παρακαλώ..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αχ βρε καρδούλα μου εννοείται πως έχεις απόλυτο δίκιο και όχι δεν είσαι παράξενη εννοείται οτι κ εγώ δεν θα ηθελα το παιδάκι μου να ειναι καλλυμένο μες στην άμμο που εχει του κόσμου τους μύκητες!! Απαπα!! Εντωμεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω.. αυτοι οι φιλοξενούμενοι είναι τόσο ασχετοι απο εγκυμοσύνες ή δεν θέλουν να καταλάβουν? Τι να πω δεν ξέρω.. Δεν ξέρω αν το εχεις καταλάβει αλλά επειδή πέρασα 4 αποκολλήσεις στην διάρκεια του 1ο τριμήνου το μόνο που εχω να σου πώ είναι.. ΞΑΠΛΑ..ΞΑΠΛΑ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΠΛΑ!!!!!!!!!!!! τιποτα αλλο με καταλαβαίνεις? Επισης οι συγχύσεις δεν διευκολύνουν την κατάσταση με την αποκόλληση φροντισε να το ανακοινώσεις κ μην ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ εκει μεσα οκ? Σε παρακαλώ..

να σε ρωτησω 2,5 εκ ειναι μεγαλη? ο γιατρος ειπε να μην ανυσηχω γιατι ειναι μεγαλο το μωρο...

αυτοι τωρα που εχουν ερθει ειναι περιεργη ιστορια...το παλικαρι ειναι κολητος του ανδρα μου (πιο μικρος απο αυτον) και η κοπελα δεν ειναι γυναικα του απλα τα εχουυν .ειναι χωρισμενος και το παιδι ειναι απο τον γαμο αυτο. οταν η πρωην γυναικα του ηταν εγκυος δεν ειχε κανενα προβλημα και ηταν και μικρη 19 χρονων τοτε οποτε καταλαβαινεις.....

να σε ρωτησω 2,5 εκ ειναι μεγαλη? ο γιατρος ειπε να μην ανυσηχω γιατι ειναι μεγαλο το μωρο...

αυτοι τωρα που εχουν ερθει ειναι περιεργη ιστορια...το παλικαρι ειναι κολητος του ανδρα μου (πιο μικρος απο αυτον) και η κοπελα δεν ειναι γυναικα του απλα τα εχουυν .ειναι χωρισμενος και το παιδι ειναι απο τον γαμο αυτο. οταν η πρωην γυναικα του ηταν εγκυος δεν ειχε κανενα προβλημα και ηταν και μικρη 19 χρονων τοτε οποτε καταλαβαινεις.....

Κοίτα..η μεγαλύτερη αποκόλληση που ειχα πάθει ήταν 42 χιλιοστά οπότε μην ανησυχείς όμως αν θες την γνώμη μου πρέπει να κάτσεις εντελώς! Δηλαδή εγώ για να καταλάβεις σηκωνόμουν μόνο για να πάω τουαλέτα τις υπόλοιπες ώρες τέζα στον καναπέ! Αυτό που φοβάμαι αν δεν ξεκουραστείς όπως πρέπει ειναι οτι μπορεί να μεγαλώσει κ είναι κρίμα ενώ τώρα που δεν είναι πολύ μεγάλη μπορείς να το γλυτώσεις! Υπόσχεσαι οτι θα κάτσεις στ'αυγά σου? Και εξήγησε στους φίλους σας οτι εσυ εχεις περάσει πολλά κ πρέπει να προσέξεις δεν είναι όλες οι εγκυμοσύνες παιχνιδάκι!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Κοίτα..η μεγαλύτερη αποκόλληση που ειχα πάθει ήταν 42 χιλιοστά οπότε μην ανησυχείς όμως αν θες την γνώμη μου πρέπει να κάτσεις εντελώς! Δηλαδή εγώ για να καταλάβεις σηκωνόμουν μόνο για να πάω τουαλέτα τις υπόλοιπες ώρες τέζα στον καναπέ! Αυτό που φοβάμαι αν δεν ξεκουραστείς όπως πρέπει ειναι οτι μπορεί να μεγαλώσει κ είναι κρίμα ενώ τώρα που δεν είναι πολύ μεγάλη μπορείς να το γλυτώσεις! Υπόσχεσαι οτι θα κάτσεις στ'αυγά σου? Και εξήγησε στους φίλους σας οτι εσυ εχεις περάσει πολλά κ πρέπει να προσέξεις δεν είναι όλες οι εγκυμοσύνες παιχνιδάκι!

δεν το βλεπουν οποτε δεν κατσω να αναλωθω!

ηρθε η κουνιαδα μου σκουπισε σφουγγαρισε μου απλωσε ρουχα κτλ οι επισκεπτες μου στην κοσμαρα τους!!

εγω εκανα μπανιο τα παιδια στο μπαλκονι γιατι να τα σηκωσω ουτε λογος.

μονο μαγειρευω τιποτα αλλο δεν κανω (μου ειπε ο γιατρος οτι ενα φαγητο μπορω να το κανω) απλα οχι τιναγματα οχι απλωμα ρουχων σκουπισμα σφουγγαρισμα βαρη εννοειτε πως οχι και αυτο μεχρι νεωτερας...

Κοριτσακια καλημερα σημερα ειμαι πολυ καλητερα αυτε ζαλαδα,ουτε ναυτια μεχρι στιγμης θα βγω τωρα να κανω κατι τελευταια ψωνια αυριο γιορταζω και εγω και ο αντρας μου Παναγιωτης - Μαρια!!!

Λενακι μου σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες οποτε να μην ανησυχω!!! σε βρισκω πολυ καλα ενημερωμενη ειδες τι ειναι να γινεσαι για τριτη φορα μανουλα? να σου ζησουνε να κουκλακια κοριτσακι μου.

Αγγελικουλα μου μην πτοεισαι κοριτσακι μου, ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν!!!! ξερεις τι θελει τωρα ο κοπανος? να απογοητευτεις και να παραιτηθεις γιατι ειναι ο μοναδικος τροπος να σε διωξει, μην χαμπαριαζεις και καλα εκανες και δεν εκλαψες μπροστα του!! ακους εκει να κανει εγκυος γυναικα να κλαιει!!! και πολλα του προσφερεις και που καθεσαι ολη την ημερα κρεμας τα ποδια σου, βλεπεις την φατσα του και συγχιζεις το μωρο σου πολυ του ειναι!!!! καλα και αυτη η υπαλληλος που της λεει να παρει την θεση σου δεν θα μεινει εγκυος να δει την γλυκα? εκτος αν εχει κανει ηδη τα παιδια της!! αλλιως τι να πω αν το χαρηκε δεν το εχει καταλαβει οτι θα ερθει η ωρα της!!! καπως ετσι εγινε και με εμενα και σε αυτη που τα ελεγε παρακαλω η δικη μου πρϋσταμενη ειναι ατεκνη αλλα ακομα χαζοχαιροτανε που θα της εδεινε επιπλεον αρμοδιοτητες,οταν θα ερθει η σειρα της να δω τι θα κανει? τελος παντων το σιγουρο ειναι οτι το ποτηρι το νερο θα το φαϊ οταν με το καλο γεννησεις και παρεις την αδεια που δικαιουσαι και μην χασεις ουτε μιση μερα!!! εμενα δεν μου εδεινε την αδεια του 2009 γιατι δεν της εβγαινε το προγραμμα και δουλευα σερι εναν χρονο και τωρα που εχω ξεκινησει με αναρρωτικες εχει φαγωθει να μου βαλει την αδεια εγω παλι της λεω οτι δεν την θελω με καλυπυτει ο γιατρος μου , την θελω για μετα που θα θηλασω!!! μην χαμπαριαζεις παντως και μην σκας!!!

Μαριαεφη εχεις απολυτο δικιο κοριτσακι μου!!! τι να πω τοσο βλακες ειναι πια??? το παιδι μεσ΄την αμμο μα και να μην ηταν ευαισθητο θα γινοτανε!!!! συμβουλη μου κοριτσακι μου ειναι να μιλησεις με τον αντρα σου ωστε να μην γινονται πραγματα που σε στεναχωρουν σιγουρα θελει το καλο σου αφου εχει το μπεμπακι του μεσα σου!!! και προσεχε κοριτσακι αν καταλαβα καλα και εχεις ιστορικο με 3 παλλινδρομες!!! ξαπλα και μπραβο στην κουνιαδα σου που βοηθαει, αυτα τα γαϊδουρια δεν βλεπουν να βοηθησουν?????δεν νομιζω οτι εχεις να φοβασαι κατι αν προσεξεις ολα καλα θα πανε οπως στα λεει και η Αγγελικη που εχει καποια πειρα!!!

Σημερα θα παμε για μπανιο,φιλακια πολλα πολλα σε ολες και σιγουρα μπορα ειναι θα περασει!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα κοριτσακια.....ευχομαι σημερα να ειστε ολες καλυτερα!!!

Και γω αυτες τις μερες δεν εχω την καλύτερη ψυχολογία και νευριάζω με το μονο μονο και κλαψουρίζω και μετα εχω και τυψεις δυστηχως... :|

Ειναι και οι μερες περιεργες και γω ειμαι μεσα στο σπιτι μονη μου ρε γαμωτο..

Θελω να σας πω να μην στεναχωριεστε με ολα αυτα που σας συμβαινουν..

Διαβάζω ενα βιβλίο για την διαπαιδαγωγιση του παιδιου η οποία ξεκιναει απο την συλληψη!!! Εχω πάθει πλάκα με αυτα που γραφει...

Το εμβρυο καταλαβαίνει τα πάντα μεσα απο την ψυχολογία της μητέρας και ο χαρακτήρας του πλάθεται σύμφωνα με τους 9 μήνες κυοφορίας!!!

Δεν αξίζει τίποτα να μας στεναχωρει και κατ' επέκταση να στεναχωριούντε τα εμβρυάκια μας ....

Να τους μιλάτε γλυκά και να χαιδευετε τις κοιλίτσες σας!!! Και αφήστε τους υπόλοιπους να ψαχνοντε!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Επίσης ξέχασα να σας πώ τα εξής.

1ον Στον διαβητολόγο που πήγα προχθές μου είπε οτι την ινσουλίνη τελικά δεν την γλυτώνω απο Σεπτέμβριο γιατι παρόλο που κάνω διατροφή δεν ειχαμε καμια σοβαρή βελτίωση κ οσο περνάει ο καιρός το πρόβλημα με το ζάκχαρο γίνεται χειρότερο.. Θα προτιμούσε να μείνω εκτός δουλειάς γιατί θέλει να ειμαι πολύ τυπική με τα ωράρια που θα κάνω τις ενέσεις το φαγητό κτλ..

Αγγελικούλα να σε ρωτησω κάτΙ? Ποσο ηταν το σαγχαρο σου πριν κανεις την καμπύλη ??? Γιατι την εκανες τοσο νωρις?

Εγω θα την κάνω στις 24 του μηνος γιατι μου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να την κάνουμε μετα την 24 εβδομαδα.... Εσενα πως και σε εβαλε να την κανεις τοσο νωρις???

Ειναι κρίμα πάντος να προσπαθεις και παρολα αυτα να πρεπει να κανεις ινσουλινη ρε γαμωτο..:cry:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

κοριτσια μου τι κανετε; πως ειναι τα μπεμπακια σας; εμεις ολα καλα. μπηκα εκτακτως επιασα σημα απο γειτονα, θα μπω καποια στιγμη να μαθω τα νεα σας. η μπουμπου μου μεγαλωνει και αρχισε να κλωτσαει παρα πολυ καθε μερα, και το νιωθω και φαινεται η κοιλιτσα να κουνιεται πλεον. ελπιζω να ειστε ολες καλα οπως και τα μωρακια σας. φιλιαααααααααααα:D:D:D:D

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα σημερα ειμαι πολυ καλητερα αυτε ζαλαδα,ουτε ναυτια μεχρι στιγμης θα βγω τωρα να κανω κατι τελευταια ψωνια αυριο γιορταζω και εγω και ο αντρας μου Παναγιωτης - Μαρια!!!

Λενακι μου σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες οποτε να μην ανησυχω!!! σε βρισκω πολυ καλα ενημερωμενη ειδες τι ειναι να γινεσαι για τριτη φορα μανουλα? να σου ζησουνε να κουκλακια κοριτσακι μου.

Αγγελικουλα μου μην πτοεισαι κοριτσακι μου, ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν!!!! ξερεις τι θελει τωρα ο κοπανος? να απογοητευτεις και να παραιτηθεις γιατι ειναι ο μοναδικος τροπος να σε διωξει, μην χαμπαριαζεις και καλα εκανες και δεν εκλαψες μπροστα του!! ακους εκει να κανει εγκυος γυναικα να κλαιει!!! και πολλα του προσφερεις και που καθεσαι ολη την ημερα κρεμας τα ποδια σου, βλεπεις την φατσα του και συγχιζεις το μωρο σου πολυ του ειναι!!!! καλα και αυτη η υπαλληλος που της λεει να παρει την θεση σου δεν θα μεινει εγκυος να δει την γλυκα? εκτος αν εχει κανει ηδη τα παιδια της!! αλλιως τι να πω αν το χαρηκε δεν το εχει καταλαβει οτι θα ερθει η ωρα της!!! καπως ετσι εγινε και με εμενα και σε αυτη που τα ελεγε παρακαλω η δικη μου πρϋσταμενη ειναι ατεκνη αλλα ακομα χαζοχαιροτανε που θα της εδεινε επιπλεον αρμοδιοτητες,οταν θα ερθει η σειρα της να δω τι θα κανει? τελος παντων το σιγουρο ειναι οτι το ποτηρι το νερο θα το φαϊ οταν με το καλο γεννησεις και παρεις την αδεια που δικαιουσαι και μην χασεις ουτε μιση μερα!!! εμενα δεν μου εδεινε την αδεια του 2009 γιατι δεν της εβγαινε το προγραμμα και δουλευα σερι εναν χρονο και τωρα που εχω ξεκινησει με αναρρωτικες εχει φαγωθει να μου βαλει την αδεια εγω παλι της λεω οτι δεν την θελω με καλυπυτει ο γιατρος μου , την θελω για μετα που θα θηλασω!!! μην χαμπαριαζεις παντως και μην σκας!!!

Μαριαεφη εχεις απολυτο δικιο κοριτσακι μου!!! τι να πω τοσο βλακες ειναι πια??? το παιδι μεσ΄την αμμο μα και να μην ηταν ευαισθητο θα γινοτανε!!!! συμβουλη μου κοριτσακι μου ειναι να μιλησεις με τον αντρα σου ωστε να μην γινονται πραγματα που σε στεναχωρουν σιγουρα θελει το καλο σου αφου εχει το μπεμπακι του μεσα σου!!! και προσεχε κοριτσακι αν καταλαβα καλα και εχεις ιστορικο με 3 παλλινδρομες!!! ξαπλα και μπραβο στην κουνιαδα σου που βοηθαει, αυτα τα γαϊδουρια δεν βλεπουν να βοηθησουν?????δεν νομιζω οτι εχεις να φοβασαι κατι αν προσεξεις ολα καλα θα πανε οπως στα λεει και η Αγγελικη που εχει καποια πειρα!!!

Σημερα θα παμε για μπανιο,φιλακια πολλα πολλα σε ολες και σιγουρα μπορα ειναι θα περασει!!!

Μαρακι μου γλυκο (ειμαστε και συνονοματες) 1 παλλινδρομη εχω αλλα δυσκολευτηκα να μεινω εγκυος σε αυτο που εχασα περιπου 3 χρονια ελευθερο σεξ αλλα τιποτα και οταν ηρθε επιτελους μετα απο 2 μηνες το εχασα....

να περασετε καλα αυριο..!

εμενα θα ψησει ο καλος μου αυριο (γιορταζω και εγω)γιατι ε ειμαστε πολλα ατομα οποτε εγω δεν καθομαι να μαγειρευω για ολους αυτους(12 ατομα μαζι με τα παιδια)!

και σημερα δεν τους αφησε να παρουν μαζι την μικρη στα Χανια γιατι καταλαβα οτι τα εχει παρει και αυτος μαζι τους....(εμ οταν τα ελεγα εγω γινομουν κακια)

Καλησπέρα κοριτσάκια. Μπήκα στα κλεφτα!χρόνια πολλά στις εορταζουσες!του χρόνου θα γιορτάζετε με τα μωρακια σας... Εμείς είμαστε στην εύβοια και ξεκουραζομαστε απίστευτα. Μπανακι, φαγητό, πολύ ύπνο και ελάχιστες μετακινήσεις. Χθες παρατήρησα ότι πετάει η κοιλιά μου όταν τρώω καμία καλή κλωτσιά!τρελαθηκα από την χαρά μου! Αφήστε που μαζευετε στα πλάγια της κοιλιας και φουσκώνει από την μια και είναι άδεια από την άλλη μέχρι που μετατόπιζεται και ο αφαλος!σας φιλώ θα προσπαθήσω να ξαναμπω.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια. Μπήκα στα κλεφτα!χρόνια πολλά στις εορταζουσες!του χρόνου θα γιορτάζετε με τα μωρακια σας... Εμείς είμαστε στην εύβοια και ξεκουραζομαστε απίστευτα. Μπανακι, φαγητό, πολύ ύπνο και ελάχιστες μετακινήσεις. Χθες παρατήρησα ότι πετάει η κοιλιά μου όταν τρώω καμία καλή κλωτσιά!τρελαθηκα από την χαρά μου! Αφήστε που μαζευετε στα πλάγια της κοιλιας και φουσκώνει από την μια και είναι άδεια από την άλλη μέχρι που μετατόπιζεται και ο αφαλος!σας φιλώ θα προσπαθήσω να ξαναμπω.

μπραβο βρε Κριστυ!!

αντε σε λιγο καιρο να δεις!

εμενα οι περισσοτεροι το εχουν νιωσει αλλα ο αντρας μου δεν τα εχει καταφερει ακομη!!

χιχιχι!

του κανει κολπα το μωρο μας!μεχρι και η κορη μου το εχει νιωσει!

Κοριτσάρες μου...... τι κάνετε??? Εμείς φυσικά επιστρέψαμε και ως συνήθως μας περίμενε πολύ τρέξιμο. Αλλά οκ, το ξεπερνάμε.

Αγγελικούλα μου μην πτοείσαι, το κάνει για να φύγεις μόνη σου και να μην χρειαστεί να πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά του σε αποζημίωση. Μη μασάς και να πάρεις όλες τις άδειες που δικαιούσαι..... και μετά ας σε διώξει...

Μαρίαεφη ελπίζω να είσαι καλύτερα και φυσικά ξάπλα...

Christy καλή συνέχεια στην ξεκούραση, στα μπάνια και στις κλωτσιές!!!

Μαριλένα χαλάρωσε και απόλαυσε την ησυχία και την ξεκούραση γιατί από τον Δεκέμβρη και μετά έχει τρέξιμο...!!!

Φιλάκια σε όλες (και σε όσες ξέχασα) και Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσάρες μου...... τι κάνετε??? Εμείς φυσικά επιστρέψαμε και ως συνήθως μας περίμενε πολύ τρέξιμο. Αλλά οκ, το ξεπερνάμε.

Αγγελικούλα μου μην πτοείσαι, το κάνει για να φύγεις μόνη σου και να μην χρειαστεί να πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά του σε αποζημίωση. Μη μασάς και να πάρεις όλες τις άδειες που δικαιούσαι..... και μετά ας σε διώξει...

Μαρίαεφη ελπίζω να είσαι καλύτερα και φυσικά ξάπλα...

Christy καλή συνέχεια στην ξεκούραση, στα μπάνια και στις κλωτσιές!!!

Μαριλένα χαλάρωσε και απόλαυσε την ησυχία και την ξεκούραση γιατί από τον Δεκέμβρη και μετά έχει τρέξιμο...!!!

Φιλάκια σε όλες (και σε όσες ξέχασα) και Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!!!!!!!

Zounitsa μου!! Μας έλειψες πολύ κοριτσάκι :P Πώς τα περνάς? Ελπίζω τέλεια!!

Εγώ κορίτσια ετοιμάζω λίστα στην δουλειά με όλες τις αρμοδιότητες μου φανταστείτε γράφω όλη μέρα σήμερα και εχω φτάσει αισίως στις 12 σελίδες στο computer παρακαλώ οχι χειρόγραφα...Οχι επειδή τάχα μου μόνο νερό έπινα όλη μέρα... Λοιπόν μίλησα με τον προιστάμενο ο οποίος εννοείται οτι πέρνει το μέρος μου πλέον και του είπα οτι τελευταία μου μέρα είναι την Τετάρτη αντί να φύγω την Παρασκευή με άδεια 1 εβδομάδα θα φύγω την Πέμπτη και δεν πρόκειται κ να ξαναγυρίσω μέχρι να γεννήσω με το καλό διότι μετά θα πάρω καπάκι αναρρωτική.

Τελείωσε το αστείο κορίτσια θα κάτσω σπίτι μου να μεγαλώσει το αγοράκι μου πιο ήρεμα, εφόσον δεν υπάρχει εκτίμηση απο το αφεντικό κ εγώ τους γράφω κανονικότατα κ θα με απασχολήσει ξανά το θέμα οταν ειναι να επιστρέψω. Οπότε τρέχω κ δεν φτάνω γιατί αυτός που θα πάρει την θέση μου θα έρθει αύριο θα του δείξω κάποια πράγματα κ τα υπόλοιπα τα εχω γράψει αναλυτικά ε ας κάνουν οτι θελουν απο κει κ πέρα!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...