Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αα ξέχασα Μαργιούλα να σου πώ οτι το δωμάτιο που διάλεξες ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!! Ειλικρινά σου μιλάω μου άρεσε πολύ κ θα έπερνα κι εγώ το ίδιο αλλά να σου πω την αλήθεια δεν ήθελα να είναι δεσμευτικό στο φύλο γι αυτό πήρα κάτι ουδέτερο απο το ΗΡΑ. ¨Οσο για την σιφινιέρα / αλλάξιέρα εννοείται οτι πήρα κ εγώ το σύστημα που λές ;) οι απλές ήταν πολύ μικρές για να αλλάζεις το παιδί κ για μικρό διάστημα ενώ αυτες που πήραμε θα κρατήσουν για πολύ παραπάνω!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επίσης ξέχασα να σας πώ τα εξής.

1ον Στον διαβητολόγο που πήγα προχθές μου είπε οτι την ινσουλίνη τελικά δεν την γλυτώνω απο Σεπτέμβριο γιατι παρόλο που κάνω διατροφή δεν ειχαμε καμια σοβαρή βελτίωση κ οσο περνάει ο καιρός το πρόβλημα με το ζάκχαρο γίνεται χειρότερο.. Θα προτιμούσε να μείνω εκτός δουλειάς γιατί θέλει να ειμαι πολύ τυπική με τα ωράρια που θα κάνω τις ενέσεις το φαγητό κτλ..

2ον Χθές πήγαμε στον γυναικολόγο κ είδαμε τον μπεμπούλη μας ο οποίος δόξα το θεό ειναι υγειέστατος! Πήραμε 20 γρ. απο την Β επιπέδου κ φτάσαμε αισίως στα 560 γρ.!! Δεν μας έκανε βέβαια την χάρη να δούμε την φατσούλα του αλλά αυτός να είναι καλά κ δεν πειράζει! Τώρα ραντεβού ξανά στις 8 Σεπτεμβρίου! Εννοείται οτι συμφώνησε να μου δώσει την άδεια κ ο ίδιος..δεν το συζητω..

Και τώρα το clue της ημέρας.. Έμαθα οτι στην δουλειά μου το αφεντικό ψάχνει τρόπους να βρεί να με διώξει αλλά τον ενημέρωσαν οι έμπιστοι του οτι αν το κάνει την έβαψε για τα καλά γιατί θα τον τρέξω απίστευτα όμως..!!! Και εγώ η ηλίθια δεν ήξερα πως να το πω οτι θα φύγω ενα μήνα νωρίτερα λόγω της ινσουλίνης κ σκεφτόμουν κιολας μήπως αγνοήσω τον γιατρό κ τις κάνω τις ενέσεις στο γραφείο..... ΜΑ ΠΟΣΟ ΖΩΩΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Οποια βρει την απάντηση ας μου πει...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

1ον Στον διαβητολόγο που πήγα προχθές μου είπε οτι την ινσουλίνη τελικά δεν την γλυτώνω απο Σεπτέμβριο γιατι παρόλο που κάνω διατροφή δεν ειχαμε καμια σοβαρή βελτίωση κ οσο περνάει ο καιρός το πρόβλημα με το ζάκχαρο γίνεται χειρότερο.. Θα προτιμούσε να μείνω εκτός δουλειάς γιατί θέλει να ειμαι πολύ τυπική με τα ωράρια που θα κάνω τις ενέσεις το φαγητό κτλ..

2ον Χθές πήγαμε στον γυναικολόγο κ είδαμε τον μπεμπούλη μας ο οποίος δόξα το θεό ειναι υγειέστατος! Πήραμε 20 γρ. απο την Β επιπέδου κ φτάσαμε αισίως στα 560 γρ.!! Δεν μας έκανε βέβαια την χάρη να δούμε την φατσούλα του αλλά αυτός να είναι καλά κ δεν πειράζει! Τώρα ραντεβού ξανά στις 8 Σεπτεμβρίου! Εννοείται οτι συμφώνησε να μου δώσει την άδεια κ ο ίδιος..δεν το συζητω..

Και τώρα το clue της ημέρας.. Έμαθα οτι στην δουλειά μου το αφεντικό ψάχνει τρόπους να βρεί να με διώξει αλλά τον ενημέρωσαν οι έμπιστοι του οτι αν το κάνει την έβαψε για τα καλά γιατί θα τον τρέξω απίστευτα όμως..!!! Και εγώ η ηλίθια δεν ήξερα πως να το πω οτι θα φύγω ενα μήνα νωρίτερα λόγω της ινσουλίνης κ σκεφτόμουν κιολας μήπως αγνοήσω τον γιατρό κ τις κάνω τις ενέσεις στο γραφείο..... ΜΑ ΠΟΣΟ ΖΩΩΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Οποια βρει την απάντηση ας μου πει...

Αγγελικουλα μου χαιρομαι πολυ που σου αρεσε το δωματιο και οσο αφορα τα πεθερικα ειναι μιλαμε ο ενας ειναι καλητερος απο τον αλλον γι αυτο και δεν ανεφερα τιποτα για αυτους, αυτη ειναι σκυλα λισασμενη ομως!! τελος παντως απλα θα καταφερει να μην μιλιομαστε και θα τελειωσει η μπουγαδα.

Οσον αφορα εσενα οχι ρε κοριτσακι μου μην καθησεις να κανεις ινσουλινη στο γραφειο!!! γμτ 2 εβδομαδες πηγα και επειδη δεν μπορουσα να ασκησω τα κανονικα καθηκοντα λογω δουλειας, πως δεν μου ζητησαν να βγαλω το σκυλακι τους βολτα και με το που ειδα αιμα σηκωθηκα και εφυγα κανενας δεν θα σου πει ευχαριστω, αντιθετος χαρηκανε που βρηκαν ατομο να φορτωνουν οτι δουλεια ειχαν! και το δικο σου αφεντικο βλεπεις κοιταζει να βρει τροπο να σε διωξει να μας διωξει και ειλικρινα αν ειναι να το κανει θα το κανει οταν θα του επιτρεψει ο νομος, προσεχε μηπως για κατι που δεν αξιζει βαλεις σε κινδυνο κατι τοσο ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ειλικρινα σε καταλαβαινω και ξερω οτι και η κατασταση με την την ινσουλινη σου εχει ριξει την ψυχολογια, αλλα κανε λιγο υπομονη παρε την αδεια αφου στην δινει ο γιατρος ωστε να προσεξεις την διατροφη σου γιατι κακα τα ψεματα στο γραφειο δεν τρως σωστα οσο και να προσπαθησεις το προσπαθησα και εγω και δεν τα καταφερα! και κατσε να ηρεμισεις κοριτσακι μου μεχρι να παρεις στην αγκαλια το μικρο σου θαυματακι!!!!!! καρδουλα μου προσεχε!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αγγελικουλα μου χαιρομαι πολυ που σου αρεσε το δωματιο και οσο αφορα τα πεθερικα ειναι μιλαμε ο ενας ειναι καλητερος απο τον αλλον γι αυτο και δεν ανεφερα τιποτα για αυτους, αυτη ειναι σκυλα λισασμενη ομως!! τελος παντως απλα θα καταφερει να μην μιλιομαστε και θα τελειωσει η μπουγαδα.

Οσον αφορα εσενα οχι ρε κοριτσακι μου μην καθησεις να κανεις ινσουλινη στο γραφειο!!! γμτ 2 εβδομαδες πηγα και επειδη δεν μπορουσα να ασκησω τα κανονικα καθηκοντα λογω δουλειας, πως δεν μου ζητησαν να βγαλω το σκυλακι τους βολτα και με το που ειδα αιμα σηκωθηκα και εφυγα κανενας δεν θα σου πει ευχαριστω, αντιθετος χαρηκανε που βρηκαν ατομο να φορτωνουν οτι δουλεια ειχαν! και το δικο σου αφεντικο βλεπεις κοιταζει να βρει τροπο να σε διωξει να μας διωξει και ειλικρινα αν ειναι να το κανει θα το κανει οταν θα του επιτρεψει ο νομος, προσεχε μηπως για κατι που δεν αξιζει βαλεις σε κινδυνο κατι τοσο ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ειλικρινα σε καταλαβαινω και ξερω οτι και η κατασταση με την την ινσουλινη σου εχει ριξει την ψυχολογια, αλλα κανε λιγο υπομονη παρε την αδεια αφου στην δινει ο γιατρος ωστε να προσεξεις την διατροφη σου γιατι κακα τα ψεματα στο γραφειο δεν τρως σωστα οσο και να προσπαθησεις το προσπαθησα και εγω και δεν τα καταφερα! και κατσε να ηρεμισεις κοριτσακι μου μεχρι να παρεις στην αγκαλια το μικρο σου θαυματακι!!!!!! καρδουλα μου προσεχε!!!!!!

Μαργίουλα μου ειλικρινά σ'ευχαριστώ πολύ για όλη την συμπαράσταση..η αλήθεια είναι οτι με εχει πιάσει το παράπονο γιατι απο τότε που επέστρεψα στην δουλειά δουλευω σαν το σκυλί πραγματικά σου μιλάω..προχθές κ χθες είχα κ πονάκια περίοδου κ ο γιατρός μου είπε οτι ειναι απο την κούραση.. εκτός του ότι δεν μου έδωσαν απο την άδεια την κανονική μου 2 εβδομάδες όπως πάντα με την λογική οτι ειχα πάρει αναρρωτική.. τρώω ολη την κούραση κ την ζέστη με τα πήγαινε έλα..ε δεν περίμενα λοιπόν να μάθω οτι παίζεται τέτοιο παιχνίδι πίσω απο την πλάτη μου..ειλικρινά πληγώθηκα!!!

Και απο την άλλη εχεις απόλυτο δίκιο το σημαντικότερο όλων..ειναι τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!! Απλώς ώρες ώρες νιώθω οτι είμαι τρελλό θύμα που αγχώνομαι γιατί ακόμα δεν έχουν βρεί αντικαταστάτρια..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Στεναχωρέθηκα με τη Μαριαεφη...γιατί ρε γμτ αποκόλληση τώρα? Σηκώνεις βάρη, κάνεις δουλειές ε? Ε, τι να κάνεις, και γω τα ίδια, ελπίζω να μη μου τύχει...θέλει προσοχή γμτ...Ελπίζω να περάσει γρήγορα.

Αγγελική δεν αγχωνόμαστε για καμία δουλειά...και γω έτσι φρικάριζα αλλά τώρα που βλέπω πίσω τι έζησα αυτό το χρόνο που πέρασε....όχι, δε θα το άλλαζα για καμία δουλειά του κόσμου...

Δυστυχώς υπάρχει και το οικονομικό για τον περισσότερο κόσμο βέβαια...και γω το σκέφτομαι πολύ, αλλά...τα παιδάκια μου η ζωή μου όλη.

Η Ζωή μου που λέτε έχει λίγο πυρετάκο από χτες, και το καημένο μου δείχνει το σωσίβιό της να πάμε στη θάλασσα...νιώθω ότι επικοινωνούμε πλέον...είναι υπέροχο.

Φιλιά κοπέλες!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Μαργίουλα μου ειλικρινά σ'ευχαριστώ πολύ για όλη την συμπαράσταση..η αλήθεια είναι οτι με εχει πιάσει το παράπονο γιατι απο τότε που επέστρεψα στην δουλειά δουλευω σαν το σκυλί πραγματικά σου μιλάω..προχθές κ χθες είχα κ πονάκια περίοδου κ ο γιατρός μου είπε οτι ειναι απο την κούραση.. εκτός του ότι δεν μου έδωσαν απο την άδεια την κανονική μου 2 εβδομάδες όπως πάντα με την λογική οτι ειχα πάρει αναρρωτική.. τρώω ολη την κούραση κ την ζέστη με τα πήγαινε έλα..ε δεν περίμενα λοιπόν να μάθω οτι παίζεται τέτοιο παιχνίδι πίσω απο την πλάτη μου..ειλικρινά πληγώθηκα!!!

Και απο την άλλη εχεις απόλυτο δίκιο το σημαντικότερο όλων..ειναι τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!! Απλώς ώρες ώρες νιώθω οτι είμαι τρελλό θύμα που αγχώνομαι γιατί ακόμα δεν έχουν βρεί αντικαταστάτρια..

Εχεις απολυτο δικιο ματακια μου τα εζησα και τα ξερω, αλλα αν ειχαμε την δυνατοτητα να δουμε αυτες τις κινησουλες που κανουν τα βλασταρια μας οταν ειμαστε καλα που κουνανε χαιρακια, ποδαρακια, "πιανουν το πουλακι τους" και ξαφνηκα οταν εμεις στεναχωριομαστε μαζευονται και ουτε κινουνται γιατι νοιωθουν την θλιψη της μαμας τους !! τοτε δεν θα ξαναστεναχωριομασταν ποτε, ουτε εσυ ουτε εγω!!!! μην σκεφτεσαι τιποτα αρνητικο τουλαχιστον για την ωρα προσπαθησε οπως και εγω θα προσπαθησω να τα αφησω ολα στην ακρη και οτι βρεξει ας κατεβασει δηλ. αμα σκασουμε τα μωρακια μας δεν θα μας διωξουνε? κανονικα κατι τετοιους τυπους θα επρεπε να τους μπιπ ο νομος!!! μετα σου λεει η πολιτεια οτι προστατευει την δημιουργια της οικογενειας γί αυτο ο κοσμος σταματησε να κανει παιδια!!! προσεχε κοπελερα μου τον μπεμπαρο σου, σκοπος μου προς Θεου δεν ειναι να σε κανω να νοιωσεις τυψεις ελπιζω να καταλαβαινω το υφος που μιλαω.... φιλακια πολλα κοπελαρα μου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Εχεις απολυτο δικιο ματακια μου τα εζησα και τα ξερω, αλλα αν ειχαμε την δυνατοτητα να δουμε αυτες τις κινησουλες που κανουν τα βλασταρια μας οταν ειμαστε καλα που κουνανε χαιρακια, ποδαρακια, "πιανουν το πουλακι τους" και ξαφνηκα οταν εμεις στεναχωριομαστε μαζευονται και ουτε κινουνται γιατι νοιωθουν την θλιψη της μαμας τους !! τοτε δεν θα ξαναστεναχωριομασταν ποτε, ουτε εσυ ουτε εγω!!!! μην σκεφτεσαι τιποτα αρνητικο τουλαχιστον για την ωρα προσπαθησε οπως και εγω θα προσπαθησω να τα αφησω ολα στην ακρη και οτι βρεξει ας κατεβασει δηλ. αμα σκασουμε τα μωρακια μας δεν θα μας διωξουνε? κανονικα κατι τετοιους τυπους θα επρεπε να τους μπιπ ο νομος!!! μετα σου λεει η πολιτεια οτι προστατευει την δημιουργια της οικογενειας γί αυτο ο κοσμος σταματησε να κανει παιδια!!! προσεχε κοπελερα μου τον μπεμπαρο σου, σκοπος μου προς Θεου δεν ειναι να σε κανω να νοιωσεις τυψεις ελπιζω να καταλαβαινω το υφος που μιλαω.... φιλακια πολλα κοπελαρα μου!!

Αχ Μαργιούλα μου... το πόσο δίκιο έχεις δεν μπορείς να φανταστείς.. Σιγά μην το πάρω στραβά..αντιθέτως Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ που μου θυμίζεις τον αληθινό μας σκοπό στην ζωή πλέον.. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!! Τώρα αν σου πώ οτι ισχύουν κιόλας αυτά που μου έγραψες? Στην Β'επιπέδου που ειχα πάει προηγουμένως είχα συγχιστεί με ενα θέμα που ειχε προκύψει εδώ και το παιδάκι μου δεν κουνιώταν καθόλου...το κουνούσε ο γιατρός κ αυτό τπτ... Το καταλαβαίνουν κ γίνονται υπερβολικά ήσυχα! Φταίω φταίω φταίωωωωωωωωω κ ζητώ συγνώμμη για την ηλιθιότητα μου που ώρες ώρες νιώθω οτι εγώ πρεπει να σώσω τον κόσμο..φτάνει πια!! Το είπα ήδη στον προιστάμενο οτι απο αρχές Σεπτεμβρίου δεν θα είμαι εδώ! Ας κάνουν οτι νομίζουν στο κάτω κάτω ολα αυτα ερχονται πλεον δευτερα στην ζωή μου!

Κάνω υπομονή και την επόμενη εβδομάδα και την Παρασκευή θα πάω στις Σπέτσες για 1 εβδομάδα και οταν με το καλό γυρίσω κ παω ραντεβού στον γιατρό μου τέλος!!! Αδεια αναρρωτική ως το τέλος! Χίλια ευχαριστώ κ πάλι για την ηθική συμπαράσταση να σε έχει καλά ο θεος εσένα κ το μωράκι σου!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γεια σας και από εμένα!

Πηγαίνω κιέρχομαι διακοπές συνέχεια!

Αγγελικούλα πάρε την αναρρωτική σου και σου στέλνω κι ένα φορτηγό σπέσιαλ ξύδια να τα πιει ο προιστάμενος.

Εγώ κάτι τέτοιους σιχάθηκα όταν καθόμουν μέχρι τις 8 και 9 το βράδυ χωρίς να ζητάω υπερωρίες αλλά ευτυχώς ξύπνησα, τους μούτζωσα και είμαι ΚΑΛΑ!

Μη στεναχωριέσαι γιατί αν το κάνεις θα το κάνεις μόνο εσύ και είναι κρίμα γιατί μόνο εσύ δεν πρέπει να στεναχωριέσαι στην όλη υπόθεση.

Και η κυρία με την αποκόλληση και τους καλεσμένους ελπίζω να μην μαγείρεψε σήμερα.Μια χαρά φαί είχαν από εχθές!

Άρπα ένα Γιάννη Περπατητή με 4 ποτήρια κι ένα κουβά πάγο για τα ποτάκια τους!

Τα νέα μας

Σήμερα λοιπόν έκανα το β επιπέδου!

Το μωράκι είναι άψογο όπως μου είπαν και 437γρ!

Βρήκαν μόνο μία ΚΥΣΤΗ ΧΟΡΙΟΕΙΔΟΥΣ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ

(Μικρός κυστικός σχηματισμός , που βρίσκεται στα οπίσθια κέρατα των πλαγίων κοιλιών σε περίπου 1% των εμβρύων στις 16-24 εβδομάδες και συνήθως εξαφανίζονται στις 26-28 εβδομάδες .)

Είπαν πως το παρατηρούν χωρίς άλλα παθολογικά ευρήματα και σίγουρα δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την ανάπτυξη του εγκεφάλου.Με ρώτησαν κι αν θέλω να κάνω κι άλλο υπέρηχο πριν το Dopler και φυσίκά έκλεισα rdv.Ίδωμεν!

Κατά τα άλλα, τους "μούντζωσε" κανονικά και με τα δυο χεράκια.Ο γιατρός μου είπε: Καλέ 10 λεπτάκια σε είχαμε και περίμενες γιατί έβαλες το παιδί να με μουντζώσει?

Και ύστερα τον χαρακτήρισε ως "επιδειξία", αφού όχι μόνο φάνηκε το πουλάκι του αλλά το επιδύκνυε κι όλας!

Δηλαδή του λέω να το λέμε Γιωργάκη?

Και μου είπε αγόρι το λέμε , κατά τα άλλα δεν μπαίνω σε οικογενειακά.

Του είπα να μην ανυσηχεί με άλλα 2 παιδιά όλους ευχαριστημένους τους έχουμε!

Και μου απάντησε: Σωστό κι αυτό.Εσείς όπως πάτε θα τιμήσετε και τη γειτονιά!

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να μην ανυσηχώ για την κύστη, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη φορά!

Άλλωστε να το πω δεν έφυγα από εκεί καθόλου ανύσηχη.

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

ειδες???!!!!!!!!!

αχ κοριτσι μου!!

κατσε σπιτακι σου κουκλα μου και γραψτον κανονικαααααα!!!!!!!!!!

Στεναχωρέθηκα με τη Μαριαεφη...γιατί ρε γμτ αποκόλληση τώρα? Σηκώνεις βάρη, κάνεις δουλειές ε? Ε, τι να κάνεις, και γω τα ίδια, ελπίζω να μη μου τύχει...θέλει προσοχή γμτ...Ελπίζω να περάσει γρήγορα.

Αγγελική δεν αγχωνόμαστε για καμία δουλειά...και γω έτσι φρικάριζα αλλά τώρα που βλέπω πίσω τι έζησα αυτό το χρόνο που πέρασε....όχι, δε θα το άλλαζα για καμία δουλειά του κόσμου...

Δυστυχώς υπάρχει και το οικονομικό για τον περισσότερο κόσμο βέβαια...και γω το σκέφτομαι πολύ, αλλά...τα παιδάκια μου η ζωή μου όλη.

Η Ζωή μου που λέτε έχει λίγο πυρετάκο από χτες, και το καημένο μου δείχνει το σωσίβιό της να πάμε στη θάλασσα...νιώθω ότι επικοινωνούμε πλέον...είναι υπέροχο.

Φιλιά κοπέλες!

περαστικα!

μηπως ειναι απο την ζεστη?μου το εκανε και εμενα..και η γιατρος ειχε πει οτι ειναι απο τον καυσωνα γιατι ουτε λευκα δεν ειχε ανεβασμενα....

ε και δουλειες εκανα και καμμια φορα σηκωνα και την μικρη να την βγαλω απο την μπανιερα....ε και 10 μερες πριν ειχα κανει γενικη τα μπανια και ειχα βγαλει κ τις κουρτινες απο τις κρεβατοκαμαρες....

τωρα εβαλα μυαλο δεν κανω τιποτα..

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα!

Πηγαίνω κιέρχομαι διακοπές συνέχεια!

Αγγελικούλα πάρε την αναρρωτική σου και σου στέλνω κι ένα φορτηγό σπέσιαλ ξύδια να τα πιει ο προιστάμενος.

Εγώ κάτι τέτοιους σιχάθηκα όταν καθόμουν μέχρι τις 8 και 9 το βράδυ χωρίς να ζητάω υπερωρίες αλλά ευτυχώς ξύπνησα, τους μούτζωσα και είμαι ΚΑΛΑ!

Μη στεναχωριέσαι γιατί αν το κάνεις θα το κάνεις μόνο εσύ και είναι κρίμα γιατί μόνο εσύ δεν πρέπει να στεναχωριέσαι στην όλη υπόθεση.

Και η κυρία με την αποκόλληση και τους καλεσμένους ελπίζω να μην μαγείρεψε σήμερα.Μια χαρά φαί είχαν από εχθές!

Άρπα ένα Γιάννη Περπατητή με 4 ποτήρια κι ένα κουβά πάγο για τα ποτάκια τους!

Τα νέα μας

Σήμερα λοιπόν έκανα το β επιπέδου!

Το μωράκι είναι άψογο όπως μου είπαν και 437γρ!

Βρήκαν μόνο μία ΚΥΣΤΗ ΧΟΡΙΟΕΙΔΟΥΣ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ

(Μικρός κυστικός σχηματισμός , που βρίσκεται στα οπίσθια κέρατα των πλαγίων κοιλιών σε περίπου 1% των εμβρύων στις 16-24 εβδομάδες και συνήθως εξαφανίζονται στις 26-28 εβδομάδες .)

Είπαν πως το παρατηρούν χωρίς άλλα παθολογικά ευρήματα και σίγουρα δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την ανάπτυξη του εγκεφάλου.Με ρώτησαν κι αν θέλω να κάνω κι άλλο υπέρηχο πριν το Dopler και φυσίκά έκλεισα rdv.Ίδωμεν!

Κατά τα άλλα, τους "μούντζωσε" κανονικά και με τα δυο χεράκια.Ο γιατρός μου είπε: Καλέ 10 λεπτάκια σε είχαμε και περίμενες γιατί έβαλες το παιδί να με μουντζώσει?

Και ύστερα τον χαρακτήρισε ως "επιδειξία", αφού όχι μόνο φάνηκε το πουλάκι του αλλά το επιδύκνυε κι όλας!

Δηλαδή του λέω να το λέμε Γιωργάκη?

Και μου είπε αγόρι το λέμε , κατά τα άλλα δεν μπαίνω σε οικογενειακά.

Του είπα να μην ανυσηχεί με άλλα 2 παιδιά όλους ευχαριστημένους τους έχουμε!

Και μου απάντησε: Σωστό κι αυτό.Εσείς όπως πάτε θα τιμήσετε και τη γειτονιά!

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να μην ανυσηχώ για την κύστη, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη φορά!

Άλλωστε να το πω δεν έφυγα από εκεί καθόλου ανύσηχη.

Λένα με έκανες κ γέλασα απίστευτα πρωί πρωί!! Εννοείται θα αγοράσω ενα κιβώτιο ξυδάκι να υπάρχει εδώ μέσα χιχιιχιχιχ όπως εννοείται οτι θα δουλέψω κ την επόμενη εβδομάδα κ την μεθεπόμενη πέρνω την 1 εβδομάδα άδεια κανονική! Από 1η Σεπτ. λογικά θα βγώ με αναρρωτική κ ας κάνουν οτι θέλουν για μένα τελείωσε αυτό το θέμα ήδη θα εχω τον νού μου για καλύτερη δουλειά οταν με το καλό γεννηθεί το αντράκι μου!

Όσο για τον γιο σου φαίνεται κανει πολύ παρέα με τον δικό μου ο οποίος είχε την ίδια εμμονή με το πουλάκι του χαχααααΑ κ εμας το ειχε γραπώσει κ δεν το άφηνε ΑχαχαχαΧα !!!! 2 Loverboys στην παρέα λοιπόν!! Όσο για την κυστούλα καλά κάνεις κ δεν αγχώνεσαι πολύ γιατί το πιθανότερο ειναι να εξαφανιστεί! Όλα θα πάνε καλά θα δείς!! :)

ειδες???!!!!!!!!!

αχ κοριτσι μου!!

κατσε σπιτακι σου κουκλα μου και γραψτον κανονικαααααα!!!!!!!!!!

Ω ναι ετσι ακριβώς θα κάνω!!! Εσύ πως πας κοριτσάκι μου? ΤΙ σου ειπε ο γιατρός?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου χθες ο αντρας μου ειπε στους δικους οτι δεν τους ειχε πει τοσα χρονια, με κορυφαια ατακα τι νομιζεται οτι μου εσπασε το προφυλακτικο και μου προεκειψε να κανω παιδι ή με εδεσε η Μαρια και το εκανε μονη της? κοριτσια δεν φανταζεστε ποση ικανοποιηση πηρα!!! και μετα τους ξεκαθαρησε οτι δεν προκειται να παει στα βαφτισια γιατι δεν θα δικιολογουσε τον εαυτο του αν αυτος εφευγε απο διπλα μου για 2 -3 μερες και μου συνεβαινε το οτιδηποτε και δεν ηταν κοντα μου, δεν ξερω αν θα μας ξαναμιλησουν αλλα σιγουρα επρεπε να γινει αυτη η κουβεντα γιατι ειχε χολιασει πολυ η κατασταση, βεβαια σημερα με το που ξυπνησα ειδα τον ουρανο σφοντιλι ζαλιστηκα λυποθυμισα και εκανα και εμετο, τωρα ειμαι ξαπλα γιατι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου απο την ζαλαδα, τι εγινε μπας και φταιει που αλλαζω μηνα την Δευτερα? μπαινω στον 6

Α.. μην ξεχασω χθες πηγα για ψωνια και πηρα ενα υπεροχο μαγιουδακι της luna σε πολυ καλη τιμη και αυριο βουρ για βουτιες, κοριτσια να σας πω! δεν επελεξα μαγιο εγκυμοσυνη εσεις γνωριζεται αν ειναι απαραιτητο να καλυπτεται η κοιλιτσα?

Αγγελικουλα ετσι σε θελω σκεψου ευχαριστα πραγματα οι Σπετσες ειναι υπεροχες!!!

Λενακι να τον χαιρεσαι τον παιδαρο καλα κανεις και δεν ανησυχεις για την κυστουλα, συνηθως αυτες απορροφονται, φιλακια πολλα και την καλημερα μου σε ολες.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

βεβαια σημερα με το που ξυπνησα ειδα τον ουρανο σφοντιλι ζαλιστηκα λυποθυμισα και εκανα και εμετο, τωρα ειμαι ξαπλα γιατι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου απο την ζαλαδα, τι εγινε μπας και φταιει που αλλαζω μηνα την Δευτερα? μπαινω στον 6

21η εβδομάδα κύησης

Τι να περιμένεις

Διασκέδασε όσο μπορείς αυτή την περίοδο γιατί το τρίτο τρίμηνο θα σε βρει πιο βαριά και πιο δυσκίνητη. Αν νιώθεις κάπως αδέξια αυτό συμβαίνει επειδή η εγκυμοσύνη έχει μετατοπίσει το κέντρο βάρους σου, ενώ οι ορμόνες προκαλούν χαλάρωση στους συνδέσμους. Θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο τις κινήσεις σου και είναι καλύτερα να μη φοράς τακούνια (αν φορούσες ακόμα) γιατί δυσκολεύουν την ισορροπία, επιβαρύνουν τη μέση και προκαλούν πόνους στην πλάτη. Μια από τις συνηθέστερες ενοχλήσεις στην 21η εβδομάδα της εγκυμοσύνης είναι οι λιποθυμικές τάσεις. Καλό είναι να ξέρεις ότι κάθε φορά που αισθάνεσαι ζάλη, σκοτοδίνη και έντονο λιποθυμικό αίσθημα συμβαίνει το εξής: Τα αιμοφόρα αγγεία, ειδικά των ποδιών, διαστέλλονται και το αίμα λιμνάζει στα πόδια με αποτέλεσμα η καρδιά να υποχρεώνεται να δουλέψει πιο σκληρά για να στείλει αίμα στο υπόλοιπο σώμα. Το έντονο φως, η πολυκοσμία και ο θόρυβος είναι κάποιοι από τους παράγοντες που ευνοούν την λιποθυμική τάση της εγκύου.

Ζάλη και λιποθυμικές τάσεις

Τι μπορείς να κάνεις

Καλό θα είναι όταν αισθανθείς ζαλάδα ή αστάθεια να μην στέκεσαι ακίνητη για μεγάλο διάστημα. Αν πάλι βρίσκεσαι σε καθιστή θέση για πολλή ώρα δεν πρέπει να σηκώνεσαι απότομα. Σε περίπτωση που σου έρθει ζαλάδα, μπορείς να ξαπλώσεις ανασηκώνοντας λίγο τα πόδια σου. Απόφυγε περιβάλλοντα που σου προκαλούν ένταση και άγχος. Κάθε δυσάρεστο συναίσθημα που βιώνεις επηρεάζει την υγεία σου αλλά έχει αντίκτυπο και στο έμβρυο που κυοφορείς.

http://www.babyspace.gr/Article/pregnancy-21-weeks/99-141.html

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου χθες ο αντρας μου ειπε στους δικους οτι δεν τους ειχε πει τοσα χρονια, με κορυφαια ατακα τι νομιζεται οτι μου εσπασε το προφυλακτικο και μου προεκειψε να κανω παιδι ή με εδεσε η Μαρια και το εκανε μονη της? κοριτσια δεν φανταζεστε ποση ικανοποιηση πηρα!!! και μετα τους ξεκαθαρησε οτι δεν προκειται να παει στα βαφτισια γιατι δεν θα δικιολογουσε τον εαυτο του αν αυτος εφευγε απο διπλα μου για 2 -3 μερες και μου συνεβαινε το οτιδηποτε και δεν ηταν κοντα μου, δεν ξερω αν θα μας ξαναμιλησουν αλλα σιγουρα επρεπε να γινει αυτη η κουβεντα γιατι ειχε χολιασει πολυ η κατασταση, βεβαια σημερα με το που ξυπνησα ειδα τον ουρανο σφοντιλι ζαλιστηκα λυποθυμισα και εκανα και εμετο, τωρα ειμαι ξαπλα γιατι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου απο την ζαλαδα, τι εγινε μπας και φταιει που αλλαζω μηνα την Δευτερα? μπαινω στον 6

Α.. μην ξεχασω χθες πηγα για ψωνια και πηρα ενα υπεροχο μαγιουδακι της luna σε πολυ καλη τιμη και αυριο βουρ για βουτιες, κοριτσια να σας πω! δεν επελεξα μαγιο εγκυμοσυνη εσεις γνωριζεται αν ειναι απαραιτητο να καλυπτεται η κοιλιτσα?

Λενακι να τον χαιρεσαι τον παιδαρο καλα κανεις και δεν ανησυχεις για την κυστουλα, συνηθως αυτες απορροφονται, φιλακια πολλα και την καλημερα μου σε ολες.

Καλημέρα Μαργιούλα μου :) Καλά το πόσο χάρηκα μ'αυτά που τους είπε ο άντρας σου δεν λέγεται... Πολύ καλά τους έκανε για να καταλάβουν οτι πλέον ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ελεος πια.. Όσο για τους εμετούς κ τις ζαλάδες ναι πιστεύω οτι παιζει αυτό γιατί αλλάζεις μήνα! Και εγώ την μέρα που άλλαζα μήνα ειχα πονάκια περιόδου όλη μέρα και κοψωχολιάστηκα! Να μην ανησυχεις κούκλα μου απλά ξεκουράσου και ηρέμησε τώρα οκ?

Να σου πώ τα τελευταία νέα μου με την δουλειά? Καθόμουν στο γραφειάκι μου το πρωί και βλέπω το αφεντικό στο απέναντι τμήμα (αντικρυστά μου) και λέει¨. Επειδή θέλω να κάνω οικονομία δεν θέλω να πάρω άλλη κοπέλα στην θέση του Dpa θέλεις Λουκία (ειναι μια κοπέλα στο τεχνικο) να πάρεις την θέση της Αγγελικής? Άλλωστε δεν κάνει τπτ όλη μέρα...πηγαίνει στην κουζίνα γεμίζει νερό και ξαναγυρνάει!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Με το που το ακούω θέλω αυτόματα να σηκωθώ απο την θέση μου και να του ρίξω στην μούρη ενα ποτήρι νερό..καπάκι να πάρω την τσάντα μου κ να φύγω.. Όμως οχι αντι αυτου με το που φέυγει με πιάνουν κάτι απίστευτα κλάμματα ενα παράπονο κορίτσια άλλο πράγμα... γιατί γιατί γιατί :confused::confused::confused::confused: μετά απο τόσες υπερωρίες, δουλειά απίστευτη, ειχε παραιτηθει καποιος στο τμημα μας πριν απο 1 χρόνο και έμαθα να κανω ΚΑΙ το ποστο του κ ολα αυτά χωρις άυξηση... και στο τέλος να πει αυτό μπροστά μου χωρίς ντροπή?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

βγαζω τον καπελο στον αντρα σου!!!!!!!μπραβο του!!

επισης ισως σου επεσε η πιεση και φυσικα μπορει να παιζει ρολο και η αλλαγη μηνα!

εγω κοριτσια χτες τα ειπα ενα χερακι με τον αντρα μου και μετα εγινα χαλια!επαθα ταχυκαρδια εβαλα τα κλαματα και κοιμηθηκα στις 6 το πρωι αφου ανυσηχησε και πηγε το πρωι στο ικα αυτος να καταθεσει τα χαρτια ενω το βραδυ ειχαμε τσακωθει για αυτο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...