Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσακαι και μπεμπάκια!!! Ευχομαι να εισαστε ολες καλά!!!

Γυρίσαμε χτες...καναμε 3 μπανάκια το μπεμπη μας και μαλλον του αρεσε αφου ηταν χαλαρος 3 μερες σχεδον...

Τα δικά μου νεα εχουν ως εξης...Χτες το πρωι ξύπνησα και ειμαι γεματη σπυράκια στην κοιλια στην πλάτη και στον λαιμο!!! Δεν ξερω που βρεθηκαν παλι αυτα...μαλλον κατι με τσίμπησε...αν δεν ηρεμήσουν θα παω σε δερματολογο μαλλον..

Επισης ο γιατρος μου εφυγε σημερα για διακοπες και δεν θα μπορω να δω τον μπεμπη μεχρι τις 23 του μήνα....Θα με φαει η αγωνία πάλι!!!

Μαριλενα μου αν καταλαβα καλα απο το μηνυμα σου εχεις ξαναβγαλει σπυρακια, επειδη μου συνεβαινε ακριβως το ιδιο εχα γυρω γυρω στηνκοιλια στην πλατη και στον λαιμο, ανακαλυψα που ειναι αλεργια και οχι τσιμπημα και στην δικη μου την περιπτωση γεμιζα καθε φορα που ετρωγα κοτοπουλο βασανιζομουν απο τον πρωτο μεχρι τον 5 μηνα με το που το πηρα ειδηση και το εκοψα ουτε ιχνος απο σπυρακι, το ειπα στον γιατρο και μου ειπε οτι γενικοτερα τις εγκυες μπορει να τις πειραζουν τροφες που εχουνε ορμονες λογω της εντονης ορμονικης δραστηριοτητας, δεν ξερω μπορει η δικη σου περιπτωση οντως να ειναι διαφορετικη απλα αναφερω την δικη μου γιατι βασανιστηκα απιστευτα, παντως αν δεις και εμφανιζονται ξανα και ξανα ελεγξε λιγο την διατροφη σου μηπως βοηθηθεις, οσο για τον γιατρο και ο δικος μου διακοπες πηγε και μεχρι της 18 του μηνος ετσι ακριβως ειμαι και εγω μεσα στην αγωνια!! φιλακια πολλα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αποκολληση τελικη 2,5 εκ ξαπλα μεχρι την β επιπεδου που παει πισω γιατι ο γιατρος που την κανει ειναι διακοπες και γυρνωντας υπαρχουν πολλα ραντεβου γμτ!!

Κοριτσακι μου ξαπλα και ολα θα πανε καλα, αρκει να εισαι εσυ και το μωρακι σου καλα!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μαριλενα μου αν καταλαβα καλα απο το μηνυμα σου εχεις ξαναβγαλει σπυρακια, επειδη μου συνεβαινε ακριβως το ιδιο εχα γυρω γυρω στηνκοιλια στην πλατη και στον λαιμο, ανακαλυψα που ειναι αλεργια και οχι τσιμπημα και στην δικη μου την περιπτωση γεμιζα καθε φορα που ετρωγα κοτοπουλο βασανιζομουν απο τον πρωτο μεχρι τον 5 μηνα με το που το πηρα ειδηση και το εκοψα ουτε ιχνος απο σπυρακι, το ειπα στον γιατρο και μου ειπε οτι γενικοτερα τις εγκυες μπορει να τις πειραζουν τροφες που εχουνε ορμονες λογω της εντονης ορμονικης δραστηριοτητας, δεν ξερω μπορει η δικη σου περιπτωση οντως να ειναι διαφορετικη απλα αναφερω την δικη μου γιατι βασανιστηκα απιστευτα, παντως αν δεις και εμφανιζονται ξανα και ξανα ελεγξε λιγο την διατροφη σου μηπως βοηθηθεις, οσο για τον γιατρο και ο δικος μου διακοπες πηγε και μεχρι της 18 του μηνος ετσι ακριβως ειμαι και εγω μεσα στην αγωνια!! φιλακια πολλα.

Καλημέρα κοπέλα μου...

Δεν εφαγα κατι περίεργο..ισα ισα που σε γενικες γραμμες τρωω τα ιδια πραγματα σχεδον καθημερινα!!!

Τι να πω... αν ειναι αλλεργία υπάρχει περίπτωση να πηράζει τα μικρά???

Τι σου ειπαν για το μικρό σου? Κινδύνεψε απο την αλλεργία???

Θα σκάσουμε μεχρι να γεννησουμε ρε γαμώτο. Χτες το βραδυ εβλεπα πάλι ενα κάρο χαζοόνειρα (επειρεασμένη στο γεγονός οτι ο γιατρός εφυγε)...

Αχ αντε να περασει ο καιρός!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κοριτσακια να σας εξομολογηθω ενα προβλημα μου?

εδω και αρκετες μερες νοιωθω πολυ ασχημα λογο της κουνιαδας μου η οποια οχι μονο τωρα αλλα απο την πρωτη ημερα που εμαθε οτι ειμαι εγκυος εχει κανει αρκετες μ.......ς εισ βαρος μας παρακαλω μητερα 2 παιδιων και συνομιληκη!!! αλλα τις τελευταιες μερες εχει βαλθει να με σκασει, μενει σε νησι του Αιγαιου και 5 Σεπτεμβριου βαφτιζει τον γιο της και εχει φαγωθει να παει ο ανδρας μου χωρις εμενα λογω της εγκυμοσυνης γιατι ο γιατρος μου εχει απαγορεψει να ταξιδεψω και να σας πω το χειροτερο περισυ που ηταν εγκυος εκεινη αναβαλλαμε τον αρραβωνα μας για να μπορει να γεννησει, να σαραντησει φτασαμε ποσο καιρο πιο μετα για αυτην γενικα μου εχει φερθει απαραδεκτα και ειλικρινα εχω πισμωσει μαζι της δεν ξερω και εγω τι να κανω, ο αντρας μου παλι κανει ενα μεγαλο λαθος ναι μεν μεταξυ μας τα λεμε αλλα δεν την εχει πιασει να της τριξει τα δοντια και χορευει εις βαρος μας γιατι εχει και τα πεθερικα μου κοντα της και τους κανει και αυτους οτι θελει με αποτελεσμα να μην μιλανε ουτε αυτοι, τι να πω μαλλον σας ζαλησα με τα δικα αλλα ειλικρινα νοιωθω πολυ απογοητευμενη.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα κοπέλα μου...

Δεν εφαγα κατι περίεργο..ισα ισα που σε γενικες γραμμες τρωω τα ιδια πραγματα σχεδον καθημερινα!!!

Τι να πω... αν ειναι αλλεργία υπάρχει περίπτωση να πηράζει τα μικρά???

Τι σου ειπαν για το μικρό σου? Κινδύνεψε απο την αλλεργία???

Θα σκάσουμε μεχρι να γεννησουμε ρε γαμώτο. Χτες το βραδυ εβλεπα πάλι ενα κάρο χαζοόνειρα (επειρεασμένη στο γεγονός οτι ο γιατρός εφυγε)...

Αχ αντε να περασει ο καιρός!!!

Οχι αγαπη μου το μικρο δεν κινδυνευει εγω ξινομουνα σαν το ψωργιαρικο και ειναι αρκετα ενοχλητικο(εγω να δεις τι εχω δει! καθε βραδυ βλεπω θριλερ πρωτης προβολης)

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Μαριγούλα καλορίζικα και με το καλό το μωράκι σου!!!
Margioula καλορίζικα τα επιπλάκια του μωρού!! Πανέμορφα είναι!!

Ευχαριστω ζουζουνιτσα μου καλα να περνας κοριτσακι μου!!!

και εσενα patousitsa μου χαιρομαι που σας αρεσαν με το καλο τα μωρακια ολων μας!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γεια σου Μαριαεφη...τι κανεις? Ελπίζω να εισαι καλύτερα με την αποκόληση..

ποτε θα ξαναπας στο γιατρό? Εγω νόμιζα οτι στην φάση που ειμαστε τωρα δεν κινδυνευουμε πια απο αποκολλήσεις... :cry:

Ευχομαι γρηγορα να περασει!!!

Εγω θα γεννησω στο Μητερα και ο γιατρός μου ειναι ο Μικελάκης..

Μπορούμε αν θέλεις οταν νιωσεις καλύτερα να πάμε για καφεδάκι ή πορτοκαλαδίστα... :mrgreen:

πολυ ευχαριστως!!απο Σεπτεβρη γιατι μεχρι τοτε ξαπλα....

και ομως αποκολληση μπορει να συμβει και σε μεγαλο μηνα δυστυχως.....απλα απο αυτα ππου ειπε ο γιατρος δεν κινδυνευει τοσο το εμβρυο......

απλα μου εχουν σπασει τα νευρα κ με τους επισκεπτες....μονο μαγειρεμα κανω αλλα δεν τρωνε τιποτα σημερα εκανα φασολακια με κρεας πατατες καροτα και προτιμησαν να δωσουν γλυκο στο παιδι τους αν και παχυ!!τι να πω.........

εδω και αρκετες μερες νοιωθω πολυ ασχημα λογο της κουνιαδας μου η οποια οχι μονο τωρα αλλα απο την πρωτη ημερα που εμαθε οτι ειμαι εγκυος εχει κανει αρκετες μ.......ς εισ βαρος μας παρακαλω μητερα 2 παιδιων και συνομιληκη!!! αλλα τις τελευταιες μερες εχει βαλθει να με σκασει, μενει σε νησι του Αιγαιου και 5 Σεπτεμβριου βαφτιζει τον γιο της και εχει φαγωθει να παει ο ανδρας μου χωρις εμενα λογω της εγκυμοσυνης γιατι ο γιατρος μου εχει απαγορεψει να ταξιδεψω και να σας πω το χειροτερο περισυ που ηταν εγκυος εκεινη αναβαλλαμε τον αρραβωνα μας για να μπορει να γεννησει, να σαραντησει φτασαμε ποσο καιρο πιο μετα για αυτην γενικα μου εχει φερθει απαραδεκτα και ειλικρινα εχω πισμωσει μαζι της δεν ξερω και εγω τι να κανω, ο αντρας μου παλι κανει ενα μεγαλο λαθος ναι μεν μεταξυ μας τα λεμε αλλα δεν την εχει πιασει να της τριξει τα δοντια και χορευει εις βαρος μας γιατι εχει και τα πεθερικα μου κοντα της και τους κανει και αυτους οτι θελει με αποτελεσμα να μην μιλανε ουτε αυτοι, τι να πω μαλλον σας ζαλησα με τα δικα αλλα ειλικρινα νοιωθω πολυ απογοητευμενη.

Δυστηχώς υπάρχουν ανθρωποι που εκει που περιμένεις να ειναι δίπλα σου στην εγκυμοσύνη, κάνουν το αντίθετο!!!

Μην στεναχωριέσαι δεν αξίζει...Αφου τα συζητάς με τον αντρα σου και εισαστε καλά μεταξύ σας να μην σε νιαζει τίποτα. Και αυτος προφανώς ειναι σε δύσκολη θέση και δεν θέλει να στεναχωρέσει καμία σας...

Και να σου πω και κατι? Αυτοι θα σε αναζητούν στην βαφτιση και οχι εσυ...

Κατσε εσυ να ξεκουραστεις και να σκεφτεσαι το μικρό σου μόνο σου.

Και οταν με το καλο θα κανετε την δικια σας βάφτιση, δεν θα ρωτησεις κανεναν!!! Βρισκεις ημερομηνια και απλά την ανακοινωνεις!!! :mrgreen:

cfcIp3.png

πολυ ευχαριστως!!απο Σεπτεβρη γιατι μεχρι τοτε ξαπλα....

και ομως αποκολληση μπορει να συμβει και σε μεγαλο μηνα δυστυχως.....απλα απο αυτα ππου ειπε ο γιατρος δεν κινδυνευει τοσο το εμβρυο......

απλα μου εχουν σπασει τα νευρα κ με τους επισκεπτες....μονο μαγειρεμα κανω αλλα δεν τρωνε τιποτα σημερα εκανα φασολακια με κρεας πατατες καροτα και προτιμησαν να δωσουν γλυκο στο παιδι τους αν και παχυ!!τι να πω.........

Τι να πω η εγκυμοσυνη ειναι τελικά δυσκολη...και καλά να εισαι μονο η αγωνία σου φτανει!!!

Ευτυχως που δεν κινδυνευει το μικρό!!!

Οσο αφορά τους επισκέπτες, δεν σε ρωτανε πρωτα πριν ερθουν??? Γιατι δεν τους λες οτι πρεπει να ξακουραζεσαι??? ΑΑΑΑΑΑ με εκνευριζουν αυτα ρε γαμωτο, δεν καταλαβαίνουν??? :evil:

cfcIp3.png

Τι να πω η εγκυμοσυνη ειναι τελικά δυσκολη...και καλά να εισαι μονο η αγωνία σου φτανει!!!

Ευτυχως που δεν κινδυνευει το μικρό!!!

Οσο αφορά τους επισκέπτες, δεν σε ρωτανε πρωτα πριν ερθουν??? Γιατι δεν τους λες οτι πρεπει να ξακουραζεσαι??? ΑΑΑΑΑΑ με εκνευριζουν αυτα ρε γαμωτο, δεν καταλαβαίνουν??? :evil:

εχω και μια παλλινδρομη στο ενεργητικο μου τον οκτωβρη που περασε και εμετους πολλους με εισαγωγη στο νοσοκομειο...ασε πολυ πικρα!!

και αγωνια.....και οι επισκεπτες με ρωταγανε σημερα ποτε θα παμε για ποτο...γκρρρρρρ!!στον κοσμο τους κ θα κατσουν κ 15 μερες

Διαφημίσεις

εχω και μια παλλινδρομη στο ενεργητικο μου τον οκτωβρη που περασε και εμετους πολλους με εισαγωγη στο νοσοκομειο...ασε πολυ πικρα!!

και αγωνια.....και οι επισκεπτες με ρωταγανε σημερα ποτε θα παμε για ποτο...γκρρρρρρ!!στον κοσμο τους κ θα κατσουν κ 15 μερες

μην σκεφτεσαι τα προηγούμενα...να σκεφτεσαι οτι το μικρο ειναι καλά και υπομονη!!! Εχουμε φτασει το μισο της εγκυμοσύνης και κατι παραπάνω!!! :P

Ολα καλά θα πανε και τον Δεκέμβρη θα μπαινουμε και συζητάμε για "ξεσκατισματα" !!! :mrgreen:

Να τους πεις ποτο να πανε μονοι τους....και να βοηθανε και λιγακι στο σπιτι τωρα που ειναι εκει. Εσυ να εισαι χαλαρη και ας το παρουν οπως θελουν!!!

cfcIp3.png

μην σκεφτεσαι τα προηγούμενα...να σκεφτεσαι οτι το μικρο ειναι καλά και υπομονη!!! Εχουμε φτασει το μισο της εγκυμοσύνης και κατι παραπάνω!!! :P

Ολα καλά θα πανε και τον Δεκέμβρη θα μπαινουμε και συζητάμε για "ξεσκατισματα" !!! :mrgreen:

Να τους πεις ποτο να πανε μονοι τους....και να βοηθανε και λιγακι στο σπιτι τωρα που ειναι εκει. Εσυ να εισαι χαλαρη και ας το παρουν οπως θελουν!!!

μακαρι!!!!!!!!!!!!πριν τις γιορτες θα κανω την καισαρικη Θεου θελοντος

ασε ρε και ειναι δυσκολοι και στο φαγητο αλλα εγω μαγειρευω κανονικα και δεν χαλασω την ζαχαρενια μου!!

Δυστηχώς υπάρχουν ανθρωποι που εκει που περιμένεις να ειναι δίπλα σου στην εγκυμοσύνη, κάνουν το αντίθετο!!!

Μην στεναχωριέσαι δεν αξίζει...Αφου τα συζητάς με τον αντρα σου και εισαστε καλά μεταξύ σας να μην σε νιαζει τίποτα. Και αυτος προφανώς ειναι σε δύσκολη θέση και δεν θέλει να στεναχωρέσει καμία σας...

Και να σου πω και κατι? Αυτοι θα σε αναζητούν στην βαφτιση και οχι εσυ...

Κατσε εσυ να ξεκουραστεις και να σκεφτεσαι το μικρό σου μόνο σου.

Και οταν με το καλο θα κανετε την δικια σας βάφτιση, δεν θα ρωτησεις κανεναν!!! Βρισκεις ημερομηνια και απλά την ανακοινωνεις!!! :mrgreen:

Αστα Μαριλενα μου χθες ξεσπασα μαλλον ειχα πιεστει πολυ και ευτυχως τουλαχιστον δεν επιτεθηκα στον αντρα μου!! παντως τι ειναι οι μανες μας? μονο αυτες μας καταλαβαινουνε χθες πηγα να τους δω και πανω που εφευγα μου λεει τι εχεις? δεν εισαι καλα? και με πηραν τα κλαματα!!

τελος παντως η αληθεια ειναι οτι με βοηθησε που με πηραν τα ζουμια ενοιωσα καπως ανακουφισμενη, τι να πω θα μου περασει!! η αληθεια ειναι οτι οταν με το καλο θα ερθει το μωρακι και θα ειναι να γινει η βαφτιση και ο γαμος γιατι εχω κανει πολιτικο και τωρα θα ακολουθησει ο θρησκευτικος πραγματι Μαριλενα μου απλα θα τους ανακοινωσω ημερομηνια και τελος.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

μεχρι τοτε ξαπλα....

Ωχ αγαπη μου που εμπλεξες!!! και ειναι και Αρμενικη η βιζιτα απο οσο καταλαβα!!!! εσυ μην σηκωνεσαι για κανεναν λογο περα απο αυτα που σου εχει ορισει ως επιτρεπτα ο γιατρος, αστους να το ταϊζουν γλυκο το μωρο δεν καταλαβα δηλ τι ηθελαν το φαγητακι που εφτιαξες ηταν τελειο γι αυτο ειναι παχυ!! κατσε κοριτσακι μου ξαπλα και μην νιωθεις τυψεις!!! εσυ το μοναδικο που θα σκεφτεσαι να ειναι την ωρα που θα παρεις το μωρουλι σου στα χερια σου, ασ τους ολους να κουρευονται και ολα καλα θα πανε, φιλακια στην κοιλιτσα σου!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!

Ειμαστε κι εμεις στο εξοχικο και κανουμε τις διακοπουλες μας...

Εμεις καναμε τη β επιπεδου την Παρασκευη, ολα μια χαρα, η μπεμπουλα μας ειναι 432γραμμαρια και κουναγε τα χερακια της και τα ποδαρακια της!

Θα ειμαι εδω για μερικες μερες ακομη, αλλα θα μπαινω να διαβαζω τα νεα σας.

Φιλακια πολλα!!!

Nikelaki μου να περάσετε τέλεια και να ξεκουραστείτε οκ? Μπράβο και για την Β επιπέδου να χαίρεσαι την πριγκιπησούλα σου!! :)

αποκολληση τελικη 2,5 εκ ξαπλα μεχρι την β επιπεδου που παει πισω γιατι ο γιατρος που την κανει ειναι διακοπες και γυρνωντας υπαρχουν πολλα ραντεβου γμτ!!

Βρε φιλενάδα...τι να πώ πιά...Κουράγιο κ υπομονή..και κυρίως... ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!! Ξεκούραση κ κρεββάτι ασε τα μαγειρέματα κ τις ιστορίες..ας τα κάνουν εκείνοι σε σένα τώρα! Οκ υποσχεσαι?

Αχ Μαργιούλα μου ενα εχω να σου πώ.. ΝΑ ΤΑΝΕ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ!!! Εχεις απόλυτο δίκιο κ δυστηχώς ισχύει στις περισσότερες γυναίκες..αντι να χαρούν αυτές ζηλέυουν!! Ε Λ Ε Ο Σ !!! Και μενα η κουνιάδα μου εχει μια απιστευτη ξυνίλα στο πρόσωπο καθε φορά που με βλέπει γιατι τα πεθερικά μου με εχουν στα ωπα ωπα αλλα βρε κορίτσια να σας πώ κατι? Δεν φταίω εγώ..αυτοί μενουν πάνω κατω κ δεν τους λεει ουτε καλημέρα εγώ τους αγαπάω στ'αλήθεια κ το δείχνω.. Γενικά ζήλια, ζήλια ..ζήλιαααααααααα απαπα μακριά απο μας αυτου του είδους οι ενέργειες..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...