Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εσυ εισαιι δικια μου!ο αντρας μουειναι δ/ντης στην sprider και ψωνιζω απο εκει!!

ακους πατουσιτσα???

εγω ειμαι ξαπλα εχω αιμα!εκανα πρελουτον ενεση και ξαπλα μεχρι νεωτερας..

Μαράκι μου τι έπαθες? Μίλησες με τον γιατρό σου? Περαστικά κούκλα μου μπες να μας ενημερώσεις οκ?

Μπραβο Αγγελικουλα μου φοβερος αντρας!! απο την κοιλια της μαμας κοριτσια μου ειπε ο γιατρος οτι οι κινησεις που γινονται τωρα μεσα στην κοιλια θα επαναλαμβανονται απο τα μπεμπακια μας οταν ερθουν στην ζωη!! σιγουρα θα εχει πολυ χαβαλε ο γιος σου.

Καλησπέρα Μαργιούλα μου με έκανες κ γέλασα πρωί πρωί...Δηλαδή θα επαναλαμβάνει αυτά που κάνει μέσα στην κοιλιά? Ε θα γελάσει κάθε πικραμένος ΧχΧΑΑχΑΧΑ :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγκυουλες φτιαχνω και εγω βαλιτσες γιατι αυριο φευγουμε για Λιμνη ευβοιας!

Επιτελους θα κανω μπανακια και θα δροσιστω!!!

Δεν ξερω αν θα εχω internet γι΄αυτο σας φιλω μεχρι τις 21 που θα επιστρεψουμε!

Φιλια στις κοιλιτσες σας!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Γεια σας κορίτσια!

Μπήκα για ένα γρήγορο γεια...κλασικά....

Ξανάρθαμε στο εξοχικό, αφού γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια της Ζωούλας μας και τα 31α του μπαμπά μας.

Υπόσχομαι αύριο-μεθαύριο να βρω χρόνο να διαβάσω λίγα νέα...

Φιλιά κοπέλες!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κοριτσακια καλημερα!!! απο οσο διαβαζω την κανατε για τις παραλιες οι περισσοτερες καλα να περνατε!! εγω εδω χθες πηγα στα Ηρα και εκλεισα το κρεβατακι, την προικα, την συφινιερα, και το στρωμα μονο την ντουλαπα δεν πηρα απο το δωματιο (και την συφινιερα την εκανα παραγγελια με κατι επιπλεον που μεγαλωνει το τμημα που μπαινει η αλλαξιερα και γινεται πιο μεγαλη και ασφαλης για το παιδι, ιδεα της μανουλας μου) !!δειτε σας αρεσουνε?

http://ira-bebe.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=11&the2id=63&theid=63&open1=11&open2=63&thepid=517&page=1

http://ira-bebe.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=11&the2id=63&the3id=&theid=63&open1=11&open2=63&open3=&thepid=519&page=1

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Μπήκα για ένα γρήγορο γεια...κλασικά....

Ξανάρθαμε στο εξοχικό, αφού γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια της Ζωούλας μας και τα 31α του μπαμπά μας.

Υπόσχομαι αύριο-μεθαύριο να βρω χρόνο να διαβάσω λίγα νέα...

Φιλιά κοπέλες!!

Μελακι μου να σου ζησουν και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!

Ειμαστε κι εμεις στο εξοχικο και κανουμε τις διακοπουλες μας...Honey να χαιρεστε τη Ζωη, να ειναι παντα ευτυχισμενη και γερη! Και τον μπαμπα βεβαιως βεβαιως!

Μαρακι ξεκουραση και να μην κουραζεσαι!

Κριστακι καλες διακοπες! Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετέ;

Εμεις καναμε τη β επιπεδου την Παρασκευη, ολα μια χαρα, η μπεμπουλα μας ειναι 432γραμμαρια και κουναγε τα χερακια της και τα ποδαρακια της!

Θα ειμαι εδω για μερικες μερες ακομη, αλλα θα μπαινω να διαβαζω τα νεα σας.

Φιλακια πολλα!!!

5NEXp2.png

Μαριγούλα καλορίζικα και με το καλό το μωράκι σου!!!

Honey να τους χαίρεσαι και πάντα ευτυχισμένοι..

Nikel πολύ ωραία ..... μπράβο!!!!

Σας φιλώ και να ξέρετε οτι σας παρακολουθώ κάθε μέρα......

Φιλάκια σε όλες.......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αχ ρε κοριτσακι! μηπως κουραστηκες με τους φιλοξενουμενους?

Περαστικα ευχομαι. Εγω ειχα αιματακι σαν υμενες, σε καθε αλλαγη μηνα.

αποκολληση τελικη 2,5 εκ ξαπλα μεχρι την β επιπεδου που παει πισω γιατι ο γιατρος που την κανει ειναι διακοπες και γυρνωντας υπαρχουν πολλα ραντεβου γμτ!!

Καλημέρα γλυκιές μανούλες και ζουζούνια!!:P Κορίτσια τελευταία μέρα σήμερα και δεν κρατιέμαι!!!!!:mrgreen: Αύριο πρωί πρωί πετάμε για Κω και για 10 μέρες θα είμαστε στην απόλυτη χαλάρωση!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαράκι μου όπως σου είπα και τηλεφωνικώς μη διανοηθείς και σηκωθείς γιατί θα έρθω στο Ηράκλειο και.....:tongue: Όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου, μην ανησυχείς!!!;)

Honey να τους χαίρεσαι και να είναι πολύχρονοι και υγιείς!!!:P

Margioula καλορίζικα τα επιπλάκια του μωρού!! Πανέμορφα είναι!!

Nikelaki συγχαρητήρια για την κορούλα σου!!!:P Με το καλό να την υποδεχθείς!!!;)

Zounitsa & Christaki καλά να περνάτε!!!:P

Αγγελικούλα και τα υπόλοιπα κορίτσια ελπίζω να είστε καλά!!!:P

Θα τα ξαναπούμε σε λίγες μέρες!!!:tongue: Σας φιλώ!!!:P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσακαι και μπεμπάκια!!! Ευχομαι να εισαστε ολες καλά!!!

Γυρίσαμε χτες...καναμε 3 μπανάκια το μπεμπη μας και μαλλον του αρεσε αφου ηταν χαλαρος 3 μερες σχεδον...

Τα δικά μου νεα εχουν ως εξης...Χτες το πρωι ξύπνησα και ειμαι γεματη σπυράκια στην κοιλια στην πλάτη και στον λαιμο!!! Δεν ξερω που βρεθηκαν παλι αυτα...μαλλον κατι με τσίμπησε...αν δεν ηρεμήσουν θα παω σε δερματολογο μαλλον..

Επισης ο γιατρος μου εφυγε σημερα για διακοπες και δεν θα μπορω να δω τον μπεμπη μεχρι τις 23 του μήνα....Θα με φαει η αγωνία πάλι!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλημέρα κορίτσακαι και μπεμπάκια!!! Ευχομαι να εισαστε ολες καλά!!!

Γυρίσαμε χτες...καναμε 3 μπανάκια το μπεμπη μας και μαλλον του αρεσε αφου ηταν χαλαρος 3 μερες σχεδον...

Τα δικά μου νεα εχουν ως εξης...Χτες το πρωι ξύπνησα και ειμαι γεματη σπυράκια στην κοιλια στην πλάτη και στον λαιμο!!! Δεν ξερω που βρεθηκαν παλι αυτα...μαλλον κατι με τσίμπησε...αν δεν ηρεμήσουν θα παω σε δερματολογο μαλλον..

Επισης ο γιατρος μου εφυγε σημερα για διακοπες και δεν θα μπορω να δω τον μπεμπη μεχρι τις 23 του μήνα....Θα με φαει η αγωνία πάλι!!!

Καλημέρα κοριτσάκι!! Να πας στο γιατρό οπωσδήποτε για τα σπυράκια!! Σίγουρα κάτι σε πείραξε! Έχεις και φαγούρα?

Όσο για το μπέμπη σου μια χαρά θα είναι γι'αυτό να μην έχεις καμία αγωνία!;)

IchNp3.png

βρε Μαριλενα και εγω ηρακλειο ειμαι που γεννας?εγω Ασκληπειο με τον Κοτσανακη

Γεια σου Μαριαεφη...τι κανεις? Ελπίζω να εισαι καλύτερα με την αποκόληση..

ποτε θα ξαναπας στο γιατρό? Εγω νόμιζα οτι στην φάση που ειμαστε τωρα δεν κινδυνευουμε πια απο αποκολλήσεις... :cry:

Ευχομαι γρηγορα να περασει!!!

Εγω θα γεννησω στο Μητερα και ο γιατρός μου ειναι ο Μικελάκης..

Μπορούμε αν θέλεις οταν νιωσεις καλύτερα να πάμε για καφεδάκι ή πορτοκαλαδίστα... :mrgreen:

cfcIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκι!! Να πας στο γιατρό οπωσδήποτε για τα σπυράκια!! Σίγουρα κάτι σε πείραξε! Έχεις και φαγούρα?

Όσο για το μπέμπη σου μια χαρά θα είναι γι'αυτό να μην έχεις καμία αγωνία!;)

Ναι δυστηχως εχω και φαγούρα!!! Και ειναι σπαστικο!!! Το καλό ειναι οτι δεν εχω βγαλει περισσότερα απλα αυτα που εχω δεν ηρεμούν ακομα..

Πριν 2 μηνες περιπου ειχα ξαναβγαλει και πηγα και ηταν απο ψίλο!!!

Ο γιατρός μου ειπε οτι δεν επηρεαζουν το εμβρυο οπότε προσπαθω να μην πανικοβληθω!!!

Εσυ φευγεις αυριο ε???? Εχχχχχ και γω θελω!!! Να περασετε όμορφα και να εχεις παντα νερο μαζι σου και καπελο. Η θαλασσα ειναι υπεροχη αλλα ειναι και κουραστικη για μας τις εγκυούλες :P

Εμενα με επιασε η μεση μου απο τις ξαπλώστρες...

cfcIp3.png

Βρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας για την κουνια...

Μεχρι χθες ηθελα μια απλη ασπρη που γινεται προεφηβικο κρεβατι και ανεβ

Τι λετε να κανω? εχω μπερδευτει? Να παρω την δευτερη που μου αρεσει και να δωσω κανενα χιλιαρικο μαζι με στρωμα και προικα,χωρις αλλαξιερα ή να παρω την πρωτη που ειναι πιο οικονομικη και θα παρω με τα ιδια λεφτα και αλλαξιερα???

Ψηφίζω την δευτερη...:P μου αρεσει και μενα παρα πολύ!!!

το θέμα ειναι οτι δυστηχως στις μερες μας κουμάντο κάνουν τα λεφτα!!! :evil:

Δες πως θα παει με τα οικονομικα σας και πραξε αναλογα...

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...