Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κορίτσια άσχετο, αλλά να ρωτήσω κάτι.... με το που θα φάω έστω και λίγο με πιάνει ένας πόνος στο αριστερό πλευρό μου πίσω.....απίστευτος. όταν είμαι όρθια παλεύεται, όταν κάθομαι με τίποτα!!! καταλαβαίνω οτι είναι το στομάχι μου αλλά εσείς έχετε τέτοιο πρόβλημα?? μην ξεχνάτε ότι έχω και μια κοιλιά "ρετιρέ", σαν 7 μηνών!!

Ζουνιτσα και μενα με πιάνει αυτος ο πόνος αλλα δεν εχω παρατηρησει συγκεκριμένες ωρες (ουτε φαγητου).

Εσενα μάλλον θα ειναι κατι σαν δυσπεψία... Το ειχα στην αρχη της εγκυμοσύνης. Τωρα με πιανει πονος αριστερα και μαλιστα οταν αναπνεω ειναι ποιο εντονο. Και οταν ειμαι ξαπλωμενη αστα...

Δεν νομιζω να ειναι κατι απλα πρεπει να κανουμε υπομονή!!!

Φαντασου τι θα κανουμε στον 9!!! :mrgreen:.........

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια κανόνισα διακοπές!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p Φεύγουμε στις 12/8 για 8 μέρες στην Κω!!!!!:P:p:p:p Θα αρχίσω να μετράω σαν τους φαντάρους!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ πολυ ωραιά!!! Καλά να περασετε στην ΚΩ!!! Ειναι πολύ όμορφα το καλοκαιρι... Ειχαμε παει το 2007!!! Πως θα πατε? Με πλοίο???

Αντε να περασετε πολύ όμορφα και να προσεχεις το μικιο σου!!! :P

cfcIp3.png

Κοίτα επειδή εγώ στην αρχή έπαιρνα κιλά πολύ γρήγορα, ο γιατρός κάθε φορά που πήγαινα με μάλωνε (και όταν φεύγαμε τη σκυτάλη έπαιρνε ο άντρας μου:?) και μου έλεγε να κόψω το φαί στο μισό. Να φανταστείς μου έλεγε ότι ποτέ δεν έπρεπε να νιώθω χορτάτη και ότι το μωρό δεν παθαίνει απολύτως τίποτα! Μου είχε βάλει όριο αυστηρά τα 10 κιλά! Έχω πάρει συνολικά 6 κιλά μέχρι τώρα (τα περισσότερα στην αρχή ενώ τους τελευταίους δύο μήνες μόνο 1,5 κιλό!!!) και τρώω πραγματικά ελάχιστα. 1 ποτήρι γάλα με μια χούφτα δημητριακά το πρωί, καναδυό φρυγανιές και άλλο ένα ποτήρι γάλα μέχρι το μεσημέρι και κατά τις 4 το κυρίως γεύμα που περιλαμβάνει μερίδα σε πιάτο πάστας (τα τηγανητά αποκλείονται), ένα κομματάκι φέτα και μισή φέτα ψωμί. Αργά το απόγευμα ένα ποτήρι χυμό και δύο φρούτα κατά προτίμηση ροδάκινα. Στην αρχή πεινούσα αλλά ήταν η ιδέα μου περισσότερο αφού τώρα μια χαρά χορτάτη νιώθω. Και το μωρό παίρνει βάρος κανονικά οπότε καταλαβαίνεις ότι όλα σχετικά είναι. Πάψε να ανησυχείς λοιπόν άδικα, όλα καλά είναι!!!!;)

Αχ αχ τι θα κανουμε....εγω 7 το πρωι που σηκόνομαι να παω στην δουλειά δεν μπορώ να κατσω να φαω πρωινό ρε γαμώτο και τρωω κατι αργότερα στο γαρφειο...Απο Δευτερα θα αλλάξω πρόγραμμα γιατι δεν γίνεται.

Εχω αδυναμια και στις πατατες τηγανιτες..:mrgreen:

Μεχρι τωρα εχω πάρει 7 κιλά... Πιστευω καλά ειναι αλλα δεν ξέρω τι θα γίνει απο δω και πέρα!!! :roll:

cfcIp3.png

Marilenaki μην αγχώνεσαι για τα κιλά.... μια χαρά είναι. Εδώ γνωστές μου είχαν πάρει 30 κιλά και πάνω και δεν πάθανε τίποτα.... Άλλωστε είπαμε : ΖΗΤΩ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΕΣ-ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!!

Όσο αφορά τον πόνο διάβασα και από άλλες κοπέλες ότι υπάρχουν αυτοί οι πόνοι γιατί ανοίγουν τα πλευρά και μάλιστα κάποιες το είχαν μέχρι να γεννήσουν!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Για τις διακοπούλες σου καλά να περάστε... μια χαρά είναι και οι 3 μέρες, από το τίποτα...

Φιλάκια!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Τι να πω...... όλα σε εμένα??? anyway!!!!

patousitsa super!!! εμείς φευγουμε δευτέρα και γυρνάμε σάββατο, στις 19/8 πάω για β επιπέδου, και στις 21/8 (σάββατο) έχουμε παιχνίδι ποδοσφαίρου ο αστέρας τριπολης παίζει φιλικό στις 6:30 (είναι ο άντρας μου υπευθηνος στο τμήμα εισητηρίων οπότε περνάνε όλα από αυτόν), επίσης στις 6:30 βάφτιση ο κολλήτός του άντρα μου, και στις 7:30 η μία από τις κολλητές μου στο Άστρος (50 χλμ από τρίπολη)!!!!! καλό???? χίλια κομμάτια..... και φανταστείτε όλο το καλοκαίρι δεν είχαμε ούτε μία υποχρέωση ..... όλα μαζί.

Zounitsa μου να περάσετε τέλεια στις διακοπούλες σας και εύχομαι πολύ πολύ καλή επιτυχία στην Β επιπέδου σου!! Να δεις την κοράκλα σου κ να το ευχαριστηθείς! Θα μας λείψεις πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :)

Κοριτσια εγω θα φυγω αυριο Σαββατο για 3,5 μερες διακοπες. Θα παμε στον Αγιο Νικόλαο...Κοντα βεβαια αλλα δεν γινεται διαφορετικα. Ο σύζηγος δεν μπορει να παρει αλλη αδεια τωρα δυστηχως...

Δεν πειραζει και τοσο καλα θα ειναι. Τουλάχιστον να κανουμε τον ΜΠΕΜΠΗ μας κανενα μπανάκι!!! :mrgreen:

Και γυρίζοντας θα μεινω 4 μερούλες στο σπιτι να ηρεμήσω λιγάκι..

θα παω και σε κανενα μαγαζι με μπεμπε απο βδομάδα να πάρω κατι του μικρούλη να παρω και γω τα πάνω μου!!!

Ακομα δεν εχω κανει τίποτα και θα με πιασει στο τέλος αγχος!!! :wink:

Μαριλενάκι καλή ξεκούραση κ σε σένα κορίτσι μου!!! Ελπίζω να μπαίνεις να μας λες τα νεα σου έ? Μην με αφήσετε μοναχούλα εδώ!! Καλά ψώνια για τον μπεμπούλη σου!!! Μακια πολλα!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

πατουσιτσα μου, Αθηνα εισαι;; (εχω μνημη χρυσοψαρου, δεν ξερω αν σας το εχω πει)

Αν ναι, στο h&m έχει ωραια ρουχαλάκια, αλλιώς εγώ έχω πάρει και από τη Sprider μια χαρα μπλουζακια και φορεματακια..

εσυ εισαιι δικια μου!ο αντρας μουειναι δ/ντης στην sprider και ψωνιζω απο εκει!!

ακους πατουσιτσα???

εγω ειμαι ξαπλα εχω αιμα!εκανα πρελουτον ενεση και ξαπλα μεχρι νεωτερας..

Κορίτσια που κάνατε την Β' επιπέδου...

Να ρωτήσω κάτι? Χτες μου εκλεισαν κατευθείαν το Doppler που γινεται μετά την 30 εβδομάδα...Σας το εκλεισαν εσας??? Θα το κάνετε?

βρε Μαριλενα και εγω ηρακλειο ειμαι που γεννας?εγω Ασκληπειο με τον Κοτσανακη

εσυ εισαιι δικια μου!ο αντρας μουειναι δ/ντης στην sprider και ψωνιζω απο εκει!!

ακους πατουσιτσα???

εγω ειμαι ξαπλα εχω αιμα!εκανα πρελουτον ενεση και ξαπλα μεχρι νεωτερας..

Αχ ρε κοριτσακι! μηπως κουραστηκες με τους φιλοξενουμενους?

Περαστικα ευχομαι. Εγω ειχα αιματακι σαν υμενες, σε καθε αλλαγη μηνα.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Βρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας για την κουνια...

Μεχρι χθες ηθελα μια απλη ασπρη που γινεται προεφηβικο κρεβατι και ανεβαινει το στρωμα μεχρι πανω για να μην σκιβω στην αρχη να το πιανω ή να το αλλαζω. Αργοτερα βγαινουν τα καγκελα και γινεται παιδικο κρεβατι και ακομη πιο μετα σου δινουν τραβερσες και γινεται προεφηβικο κρεβατι. Βρηκα σε αυτη τη βιοτεχνια και ειχα σκοπο να την διακοσμισω με δικο μου αυτοκολλητο (αναλογα με το θεμα του δωματιου, μαλλον κατι με πριγκιπισες, νεραιδες κτλ) ή αυτοκολλητα κρυσταλλα swarovski σε σχεδιο της επιλογης μου.

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=32&theid=32&open1=16&open2=32&thepid=175&page=1

Στοιχιζει γυρω στα 250 ευρω ειναι πολυ σταθερη και με αλλα 240 ευρω περνω και μια αλλαξιερα (αυτες που ανοιγει το ξυλο).

Χθες ομως ειδα αυτη και ξετρελαθηκα! Σε ασπρο βεβαια, οχι τοσο σκουρο το χρωμα! Στοιχιζει 470 ευρω με την εκπτωση, αργοτερα βγαινει το μπροστα καγκελο και γινεται καναπες. Με μια προσθετη επιβατυνση 50 ευρω βαζουν και εναν μηχανισμο να ανεβαινει το στρωμα (εχω προβλημα με την μεση μου)

http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=59&cat=127&mCat=2&page=2

Τι λετε να κανω? εχω μπερδευτει? Να παρω την δευτερη που μου αρεσει και να δωσω κανενα χιλιαρικο μαζι με στρωμα και προικα,χωρις αλλαξιερα ή να παρω την πρωτη που ειναι πιο οικονομικη και θα παρω με τα ιδια λεφτα και αλλαξιερα???

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!!!

μόλις έφτιαξα τη βαλιτσα μας και αύριο δρόμο...!!!!!!! Θα σας παρακολουθώ Αγγελικούλα μου.....

Μαριέφη κάτσε κάτω και μην κουνηθείς καθόλου και θα περ'ασει, δεν νομίζω οτι είναι κάτι. Υπομονή και ξεκούραση!!!!

Christy μου είναι πολύ ωραία και τα 2. Την τσέπη σου ρώτα!!!! Η αλήθεια είναι οτι και η αλλαξιέρα χρειάζεται. Πραγματικό δίλλημα....

Σας φιλώ όλες..... σμουτς!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Βρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας για την κουνια...

Μεχρι χθες ηθελα μια απλη ασπρη που γινεται προεφηβικο κρεβατι και ανεβαινει το στρωμα μεχρι πανω για να μην σκιβω στην αρχη να το πιανω ή να το αλλαζω. Αργοτερα βγαινουν τα καγκελα και γινεται παιδικο κρεβατι και ακομη πιο μετα σου δινουν τραβερσες και γινεται προεφηβικο κρεβατι. Βρηκα σε αυτη τη βιοτεχνια και ειχα σκοπο να την διακοσμισω με δικο μου αυτοκολλητο (αναλογα με το θεμα του δωματιου, μαλλον κατι με πριγκιπισες, νεραιδες κτλ) ή αυτοκολλητα κρυσταλλα swarovski σε σχεδιο της επιλογης μου.

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=32&theid=32&open1=16&open2=32&thepid=175&page=1

Στοιχιζει γυρω στα 250 ευρω ειναι πολυ σταθερη και με αλλα 240 ευρω περνω και μια αλλαξιερα (αυτες που ανοιγει το ξυλο).

Χθες ομως ειδα αυτη και ξετρελαθηκα! Σε ασπρο βεβαια, οχι τοσο σκουρο το χρωμα! Στοιχιζει 470 ευρω με την εκπτωση, αργοτερα βγαινει το μπροστα καγκελο και γινεται καναπες. Με μια προσθετη επιβατυνση 50 ευρω βαζουν και εναν μηχανισμο να ανεβαινει το στρωμα (εχω προβλημα με την μεση μου)

http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=59&cat=127&mCat=2&page=2

Τι λετε να κανω? εχω μπερδευτει? Να παρω την δευτερη που μου αρεσει και να δωσω κανενα χιλιαρικο μαζι με στρωμα και προικα,χωρις αλλαξιερα ή να παρω την πρωτη που ειναι πιο οικονομικη και θα παρω με τα ιδια λεφτα και αλλαξιερα???

Κριστυ μου η δευτερη ειναι πανεμορφη αλλα σιγουρα πρεπει να προσπαθησουμε να κανουμε εξυπνες αγορες ακομα και η πρωτη με ενα αλλο αυτοκολητο μπορει να γινει εξισου υπεροχη και πολυ οικονομικη!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα γλυκές μανούλες κ ακόμα πιο γλυκά μωράκια! :P

Την κάναμε κ εμείς χθες το βράδυ την Β-επιπέδου και δόξα το θεό όλα μα όλα ειναι πολύ πολύ καλά είπε ο γιατρός. Ο μπεμπούλης μου αισιώς εφτασε τα 540 γρ.!!! Μέτρησε τον εγκεφαλό του, ανάμεσα στα δακτυλάκια του τις φάλαγγες μια προς μια για να αποκλείσει οποιαδηποτε πιθανότητα για συνδρομο down, τις αρτηρίες του ομφάλιου λώρου που ειναι 3 απ'οτι κατάλαβα, την κοιλίτσα του που ειναι σούπερ, τα πατουσίνια του που ειναι τεράστια καθώς επισης κ τα πόδια του!! Μου ειπε οτι θα γινει μπασκετμπολίστας στάνταρντ!!! Αλλά άν σκεφτείτε οτι ο μπαμπάς του είναι 1.89 τι περιμέναμε? Γενικά οτι έβλεπε έλεγε οτι ειναι όλα πολύ πολύ φυσιολογικά κ χάρηκα για το παιδάκι μου βρε κορίτσια οτι ειναι φυσιολογικό! Το αμνιακό υγρό φυσιολογικό (που φοβόμουν μηπως εχει επηρεαστει απο τις οριακες τιμες ζαχαρου) ο τράχηλος μου λεει πολύ καλος το μήκος ειναι 36μμ κ οι πιθανότητες για πρόωρο τοκετό πριν τις 33 εβδ ειναι 0,72% αυτό σημαίνει λεει οτι αποκλείεται να γεννήσω πρόωρα!!! Ο πλακούντας μου ειναι πρόσθιος ψηλός οπότε όλα σούπερ δοξα το θεο!!!

Η ατρακτιον της βραδιάς όμως ήταν οτι αντι να μας δειξει την φατσούλα του να βγαλουμε καμια φωτο ο πιτσιρίκος μας ειχε γυρίσει την πλάτη κ κοιμόταν..το τι χτύπημα του έριξε ο γιατρός δεν λεγεται αλλά αυτός παιδί μου τπτ...δεν πας να χτυπάς του έλεγε? εγω θα κοιμηθώ!! τελικά αφου τον μετρησε κ ολα οκ μας ειπε οτι κρατούσε το πουλάκι του!!!! Ε εκει λιώσαμε στο γελιο!!!!!!!!

Μπραβο Αγγελικουλα μου φοβερος αντρας!! απο την κοιλια της μαμας κοριτσια μου ειπε ο γιατρος οτι οι κινησεις που γινονται τωρα μεσα στην κοιλια θα επαναλαμβανονται απο τα μπεμπακια μας οταν ερθουν στην ζωη!! σιγουρα θα εχει πολυ χαβαλε ο γιος σου.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!!!

μόλις έφτιαξα τη βαλιτσα μας και αύριο δρόμο...!!!!

Σας φιλώ όλες..... σμουτς!!!

Ζουζουνιτσα ζηλευω!!!!! καλα να περασεις κοριτσαρα μου κανε και καμια βουτια για εμας, φιλακια πολλα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...