Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧαχαΧα βρε ζουνίτσα πρωί πρωί μ εχεις κανει να κοπανιέμαι απο τα γέλια λυπήσου με θα με διώξουνννννννννννννννννννννννν ΧαχΑΧΑΑΧΑΧΑ :-D:grin:

καλύτερα να σε διώξουν ρε κουτό!!!! θα πάρεις και χοντρή αποζημίωση.....

αλλά από την άλλη δεν μπορούν να σε διώξουν, οπότε γέλα με την ψυχή σου!!!!!! χαχαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλύτερα να σε διώξουν ρε κουτό!!!! θα πάρεις και χοντρή αποζημίωση.....

αλλά από την άλλη δεν μπορούν να σε διώξουν, οπότε γέλα με την ψυχή σου!!!!!! χαχαχαχαχαχα

οκ τότε να ξεκαρδιστώ με την άνεση μου

ΜΠουχ αχ αχ α χα χ αχαχαχ αχαχαχαχαχ

Δεν υπάρχεις κοπελια...δεν υπάρχεις!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-D:grin:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μα ξέρεις το σκηνικό ήταν πράγματι πολύ αστείο γιατί ενώ εγώ περίμενα όπως όλες οι μητέρες να δώ το γλυκουλίνι μου, να μου πει ο γιατρός α να κοίτα τι γλυκό μωρό κτλ κτλ μου λεει λυμενος στα γέλια.. Αα να κοιτα το εχει γραπώσει κ δεν το αφήνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Λεω αυτό μόνο σε μένα θα μπορούσε να τύχει..:rolleyes::rolleyes:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μα ξέρεις το σκηνικό ήταν πράγματι πολύ αστείο γιατί ενώ εγώ περίμενα όπως όλες οι μητέρες να δώ το γλυκουλίνι μου, να μου πει ο γιατρός α να κοίτα τι γλυκό μωρό κτλ κτλ μου λεει λυμενος στα γέλια.. Αα να κοιτα το εχει γραπώσει κ δεν το αφήνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Λεω αυτό μόνο σε μένα θα μπορούσε να τύχει..:rolleyes::rolleyes:

το παιδί κανει εξερευνήσεις..... μαθαίνει το σώμα του!!!! :-D:-D:-D

ή μάλλον σας έχει "γραμμένους" και σας το έδειχνε!!!! χαχαχαχαχα

(πλάκα κάνω)

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

το παιδί κανει εξερευνήσεις..... μαθαίνει το σώμα του!!!! :-D:-D:-D

ή μάλλον σας έχει "γραμμένους" και σας το έδειχνε!!!! χαχαχαχαχα

(πλάκα κάνω)

Αστα Ζουνίτσα.. απο τώρα στο γράψιμο..δεν θα την παλέψω!!! χαχΑχΑΧ α:P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εγώ σήμερα έχω τη β επιπεδου....μια αγωνια την εχω, δεν μπορω να πω!!!

Και σένα σούπερ θα είναι οπότε μην έχεις καθόλου αγωνία!!!:P Περιμένουμε να μας πεις τα νέα!!;)

πατουσιτσα μου, Αθηνα εισαι;; (εχω μνημη χρυσοψαρου, δεν ξερω αν σας το εχω πει)

Αν ναι, στο h&m έχει ωραια ρουχαλάκια, αλλιώς εγώ έχω πάρει και από τη Sprider μια χαρα μπλουζακια και φορεματακια..

Αθήνα ναι. Θα περάσω αύριο από τη Sprider να ρίξω μια ματιά (την έχω και στη γειτονιά μου). Τα h&m είναι κέντρο δυστυχώς και δε με βλέπω να κατεβαίνω μ'αυτή τη ζέστη! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!:P

Αγγελικούλα και zounitsa είστε απίστευτες!!!! Κατουρήθηκα μιλάμε!!!!:P:p:p

Κορίτσια κανόνισα διακοπές!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p Φεύγουμε στις 12/8 για 8 μέρες στην Κω!!!!!:P:p:p:p Θα αρχίσω να μετράω σαν τους φαντάρους!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IchNp3.png

Ρε κορίτσια άσχετο, αλλά να ρωτήσω κάτι.... με το που θα φάω έστω και λίγο με πιάνει ένας πόνος στο αριστερό πλευρό μου πίσω.....απίστευτος. όταν είμαι όρθια παλεύεται, όταν κάθομαι με τίποτα!!! καταλαβαίνω οτι είναι το στομάχι μου αλλά εσείς έχετε τέτοιο πρόβλημα?? μην ξεχνάτε ότι έχω και μια κοιλιά "ρετιρέ", σαν 7 μηνών!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κορίτσια κανόνισα διακοπές!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p Φεύγουμε στις 12/8 για 8 μέρες στην Κω!!!!!:P:p:p:p Θα αρχίσω να μετράω σαν τους φαντάρους!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μπράβο Πατουσίτσα μου!!!!!!! Αχ τέλεια διακοπές...κοντέυουν όμως οι μέρες δεν έμεινε κ πολύ άντε με το καλό να ξεκουραστείς!!! :P Εγώ στις 20 Αυγούστου θα φύγω για Σπέτσες ως τις 28 κ ανυπομονώ!!

Ρε κορίτσια άσχετο, αλλά να ρωτήσω κάτι.... με το που θα φάω έστω και λίγο με πιάνει ένας πόνος στο αριστερό πλευρό μου πίσω.....απίστευτος. όταν είμαι όρθια παλεύεται, όταν κάθομαι με τίποτα!!! καταλαβαίνω οτι είναι το στομάχι μου αλλά εσείς έχετε τέτοιο πρόβλημα?? μην ξεχνάτε ότι έχω και μια κοιλιά "ρετιρέ", σαν 7 μηνών!!

Οχι βρε αγάπη δεν μ εχει τύχει εμένα για να σου πω

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Τι να πω...... όλα σε εμένα??? anyway!!!!

patousitsa super!!! εμείς φευγουμε δευτέρα και γυρνάμε σάββατο, στις 19/8 πάω για β επιπέδου, και στις 21/8 (σάββατο) έχουμε παιχνίδι ποδοσφαίρου ο αστέρας τριπολης παίζει φιλικό στις 6:30 (είναι ο άντρας μου υπευθηνος στο τμήμα εισητηρίων οπότε περνάνε όλα από αυτόν), επίσης στις 6:30 βάφτιση ο κολλήτός του άντρα μου, και στις 7:30 η μία από τις κολλητές μου στο Άστρος (50 χλμ από τρίπολη)!!!!! καλό???? χίλια κομμάτια..... και φανταστείτε όλο το καλοκαίρι δεν είχαμε ούτε μία υποχρέωση ..... όλα μαζί.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς το ίδιο ακριβώς παθαίνω ένεκα τεραστίου μεγέθους κοιλιάς (όλοι να φανταστείς με ρωτάνε αν είμαι σίγουρη ότι δεν έχω δίδυμα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

IchNp3.png

Μπράβο Πατουσίτσα μου!!!!!!! Αχ τέλεια διακοπές...κοντέυουν όμως οι μέρες δεν έμεινε κ πολύ άντε με το καλό να ξεκουραστείς!!! :P Εγώ στις 20 Αυγούστου θα φύγω για Σπέτσες ως τις 28 κ ανυπομονώ!!

Παρομοίως Αγγελικούλα!!!:P Το χρειαζόμαστε!! Πρέπει να πάρουμε δυνάμεις για μετά!!!!;)

IchNp3.png

Τι να πω...... όλα σε εμένα??? anyway!!!!

patousitsa super!!! εμείς φευγουμε δευτέρα και γυρνάμε σάββατο, στις 19/8 πάω για β επιπέδου, και στις 21/8 (σάββατο) έχουμε παιχνίδι ποδοσφαίρου ο αστέρας τριπολης παίζει φιλικό στις 6:30 (είναι ο άντρας μου υπευθηνος στο τμήμα εισητηρίων οπότε περνάνε όλα από αυτόν), επίσης στις 6:30 βάφτιση ο κολλήτός του άντρα μου, και στις 7:30 η μία από τις κολλητές μου στο Άστρος (50 χλμ από τρίπολη)!!!!! καλό???? χίλια κομμάτια..... και φανταστείτε όλο το καλοκαίρι δεν είχαμε ούτε μία υποχρέωση ..... όλα μαζί.

Καλά να περάσετε κοριτσάκι!! Να προσέχεις όμως τις πολλές μετακινήσεις, ε?:rolleyes:

IchNp3.png

Καλά να περάσετε κοριτσάκι!! Να προσέχεις όμως τις πολλές μετακινήσεις, ε?:rolleyes:

Αχ πατουσίτσα σε καταλαβαίνω για την ερώτηση με τα δίδυμα.... εδώ η πεθερά μου ακόμα με ρωτάει "μήπως δεν το έχουν δει και υπάρχει κι άλλο?"

Ναι κοριτσάκι μου, θα προσέχω. Φυσικά θα μπαίνω γαιτί ως γνήσιοι κομπιουτεράδες θα πάρουμε και το laptop μαζί μας!!! :-D

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσια εγω θα φυγω αυριο Σαββατο για 3,5 μερες διακοπες. Θα παμε στον Αγιο Νικόλαο...Κοντα βεβαια αλλα δεν γινεται διαφορετικα. Ο σύζηγος δεν μπορει να παρει αλλη αδεια τωρα δυστηχως...

Δεν πειραζει και τοσο καλα θα ειναι. Τουλάχιστον να κανουμε τον ΜΠΕΜΠΗ μας κανενα μπανάκι!!! :mrgreen:

Και γυρίζοντας θα μεινω 4 μερούλες στο σπιτι να ηρεμήσω λιγάκι..

θα παω και σε κανενα μαγαζι με μπεμπε απο βδομάδα να πάρω κατι του μικρούλη να παρω και γω τα πάνω μου!!!

Ακομα δεν εχω κανει τίποτα και θα με πιασει στο τέλος αγχος!!! :wink:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...