Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριλένα μην αρχίζεις από τώρα να ψάχνεσαι με το βάρος κλπ του μωρού....ΚΑΗΚΕΣ! Οταν γεννηθεί θα τρελαθείς! Ολα τα μωρά δεν είναι ίδια, μια χαρά είναι το παιδί, αν δεν ήταν δε θα στο κρατούσαν κρυφό....ηρέμησε και απόλαυσέ το!

Ναι εχετε δίκαιο το ξέρω..αδικα ανυσυχώ!!!

Ο γιατρός δεν μου ειπε τίποτα. Μου ειπε οτι ολα ειναι φυσιολογικά!!!

Απλα εγω ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ!!! :evil:

Και μου εχω σπασει τα νευρα!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ προβληματίζομαι με τα ρούχα του χειμώνα, καλά την έβγαλα πέρσι που ήμουν με τη μεγάλη κοιλιά καλοκαίρι, με φορεματάκια. Τωρα καταχείμωνο...ωωωωχ, δε ξέρω....ούτε το μπουφάν θα μου κάνει μάλλον...Πάλι με φόρμες θα τη βγάλω....

Ασχετο, μέτρησα περίμετρο κοιλιάς, χαχαχα και περσι το κανα και κατάφερα να πιάσω το 1μέτρο λίγες μέρες πριν γεννήσω.

Τώρα είναι 86 εκατοστά. Εχουμε ακόμα!

χαχαχαχα

εγω δεν εχω μετρηθει ακόμα!!!

Η αλήθεια ειναι οτι τωρα οπως τα λες τα φορέματα μας βγαζουν ασπροπρόσωπες...Το χειμώνα και γω δεν νομίζω να χωράω πουθενα!!! :mrgreen:

Με μπυτζαμες τι φόρμες??? Η φορμες εχουν λάστιχο και σφίγγουν!!! :evil:

cfcIp3.png

Ναι Μαριλένα ναι, ξέρω, και γω τέτοιος ανθρωπος είμαι...κολυμπάω στο άγχος.

Αλλά τουλάχιστο όσον αφορά το παιδί άλλαξέ το γιατί ειλικρινά θα γεννήσεις και σε κανα 2μηνο το πολύ θα σαλτάρεις!

Ψύχραιμα....όλα καλά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ναι θα το ήθελα...Μπορεις να μου την στείλεις με ενα email???

Θα το δεις στο facebook το μαιλ μου..

Θα ήθελα να συγκρίνω και την διατροφή μου με αυτα που σου ειπε ο διατροφολόγος

Ευχαριστω!!! :mrgreen:

Φυσικά και μπορώ να στην στείλω!! Καλά θα κάνεις δες κ σύγκρινε αλλά να θυμάσαι οτι πρέπει να τρώς κάθε 3 ώρες οκ? Και οτι θελεις με ρωτας!

Εγώ προβληματίζομαι με τα ρούχα του χειμώνα, καλά την έβγαλα πέρσι που ήμουν με τη μεγάλη κοιλιά καλοκαίρι, με φορεματάκια. Τωρα καταχείμωνο...ωωωωχ, δε ξέρω....ούτε το μπουφάν θα μου κάνει μάλλον...Πάλι με φόρμες θα τη βγάλω....

Ασχετο, μέτρησα περίμετρο κοιλιάς, χαχαχα και περσι το κανα και κατάφερα να πιάσω το 1μέτρο λίγες μέρες πριν γεννήσω.

Τώρα είναι 86 εκατοστά. Εχουμε ακόμα!

Καλά κ εγώ δεν εχω χειμωνιάτικα τπτ αλλα ασχετα μ αυτο ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ με την δροσούλα κ τα ωραία του!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Και τα δυο... :roll:

Δουλεύω συνεχόμενες πολλες ωρες με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μαγειρευω αυτα που θα επρεπε...η μόνη μου ελπίδα ειναι η μαμά μου που και αυτή δεν τα καταφέρνει κάθε μέρα.. Οπότε καταφεύγω ευκολα στην ευκολη λύση!!!

Επισης δεν τρωω καθε 3ωρο που κανονικά θα έπρεπε!!!

Κοίτα επειδή εγώ στην αρχή έπαιρνα κιλά πολύ γρήγορα, ο γιατρός κάθε φορά που πήγαινα με μάλωνε (και όταν φεύγαμε τη σκυτάλη έπαιρνε ο άντρας μου:?) και μου έλεγε να κόψω το φαί στο μισό. Να φανταστείς μου έλεγε ότι ποτέ δεν έπρεπε να νιώθω χορτάτη και ότι το μωρό δεν παθαίνει απολύτως τίποτα! Μου είχε βάλει όριο αυστηρά τα 10 κιλά! Έχω πάρει συνολικά 6 κιλά μέχρι τώρα (τα περισσότερα στην αρχή ενώ τους τελευταίους δύο μήνες μόνο 1,5 κιλό!!!) και τρώω πραγματικά ελάχιστα. 1 ποτήρι γάλα με μια χούφτα δημητριακά το πρωί, καναδυό φρυγανιές και άλλο ένα ποτήρι γάλα μέχρι το μεσημέρι και κατά τις 4 το κυρίως γεύμα που περιλαμβάνει μερίδα σε πιάτο πάστας (τα τηγανητά αποκλείονται), ένα κομματάκι φέτα και μισή φέτα ψωμί. Αργά το απόγευμα ένα ποτήρι χυμό και δύο φρούτα κατά προτίμηση ροδάκινα. Στην αρχή πεινούσα αλλά ήταν η ιδέα μου περισσότερο αφού τώρα μια χαρά χορτάτη νιώθω. Και το μωρό παίρνει βάρος κανονικά οπότε καταλαβαίνεις ότι όλα σχετικά είναι. Πάψε να ανησυχείς λοιπόν άδικα, όλα καλά είναι!!!!;)

IchNp3.png

Διαφημίσεις

ΜΙα που λέτε για ρούχα, ρίξτε καμιά ιδέα για ρούχα εγκυμοσύνης. Έχω πάρει δύο παντελόνια από τη mothercare αλλά μ'αυτή τη ζέστη δεν τα πολυφοράω και τη βγάζω με παντελόνια φόρμες! Που να κοιτάξω για κανένα φορεματάκι?? Λέω να περάσω από το Λητώ αύριο. Θα βρω τίποτα?

IchNp3.png

Φυσικά και μπορώ να στην στείλω!! Καλά θα κάνεις δες κ σύγκρινε αλλά να θυμάσαι οτι πρέπει να τρώς κάθε 3 ώρες οκ? Και οτι θελεις με ρωτα

Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Περιμένω και αν εχω απορίες θα σε ρωτήσω... :)

cfcIp3.png

Καλημέρααααα!! :D

Βρε Αγγελική μου, να'σαι καλά γελουσα μόνη μου, σα τη χαζή!!! :D

Σούπερ αντρακι ο γιος σου!!! :mrgreen:

Τα υπόλοιπα κοριτσακια τι κανετε;; Εγώ σήμερα έχω τη β επιπεδου....μια αγωνια την εχω, δεν μπορω να πω!!!

5NEXp2.png

ΜΙα που λέτε για ρούχα, ρίξτε καμιά ιδέα για ρούχα εγκυμοσύνης. Έχω πάρει δύο παντελόνια από τη mothercare αλλά μ'αυτή τη ζέστη δεν τα πολυφοράω και τη βγάζω με παντελόνια φόρμες! Που να κοιτάξω για κανένα φορεματάκι?? Λέω να περάσω από το Λητώ αύριο. Θα βρω τίποτα?

πατουσιτσα μου, Αθηνα εισαι;; (εχω μνημη χρυσοψαρου, δεν ξερω αν σας το εχω πει)

Αν ναι, στο h&m έχει ωραια ρουχαλάκια, αλλιώς εγώ έχω πάρει και από τη Sprider μια χαρα μπλουζακια και φορεματακια..

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!! :D

Βρε Αγγελική μου, να'σαι καλά γελουσα μόνη μου, σα τη χαζή!!! :D

Σούπερ αντρακι ο γιος σου!!! :mrgreen:

Τα υπόλοιπα κοριτσακια τι κανετε;; Εγώ σήμερα έχω τη β επιπεδου....μια αγωνια την εχω, δεν μπορω να πω!!!

Καλημέρα κοριτσάρα μου :P ¨Ολα θα πάνε καλά σήμερα θα δεις κ θα ξετρελαθείς κ εσύ με τα καμώματα του μωρού σου!! Μα ειναι να μην γελάς μ αυτά που κάνει το αντράκι μου? ΧΑχαΧΑΑ απα πα που εμοιασε αυτο το παιδί :oops:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα χαρούμενες μητερούλες!!!!! Εγώ σήμερα πήρα ημι-ρεπό!! δε με ξύπνησε ο άντρας μου το πρωι (ο καλός μου...) και ήρθα στις 11 στο μαγαζί. Τη δευτέρα φεύγουμε για διακοπούλες.

Κορίτσια όσες έχουμε κορίτσια.............. προσοχή στο γιο της Αγγελικής!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα greek καμακι λέμε από τώρα!!!!!!

Αγγελικούλα μπράβο, είδες τζάμπα ανησυχούσες. Τώρα ηρεμία και απόλαυση

Nikelaki όλα καλά θα πάνε!!!! Όπως σε όλες τις κοπέλες.

Φιλάκια και καλημέρες σε όλες τις μανούλες!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα χαρούμενες μητερούλες!!!!! Εγώ σήμερα πήρα ημι-ρεπό!! δε με ξύπνησε ο άντρας μου το πρωι (ο καλός μου...) και ήρθα στις 11 στο μαγαζί. Τη δευτέρα φεύγουμε για διακοπούλες.

Κορίτσια όσες έχουμε κορίτσια.............. προσοχή στο γιο της Αγγελικής!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα greek καμακι λέμε από τώρα!!!!!!

Αγγελικούλα μπράβο, είδες τζάμπα ανησυχούσες. Τώρα ηρεμία και απόλαυση

Nikelaki όλα καλά θα πάνε!!!! Όπως σε όλες τις κοπέλες.

Φιλάκια και καλημέρες σε όλες τις μανούλες!!!

χαΧΑχαΧαχΑχαΧαχαχΑχαΧαΑχαΧαχαχααχΑχαΧ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

πεθαινωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

p2mPp2.png

BMqPp2.png

χαΧΑχαΧαχΑχαΧαχαχΑχαΧαΑχαΧαχαχααχΑχαΧ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

πεθαινωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ΚΑΜΑΡΙ Η ΜΑΝΑ!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...