Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα γλυκές μανούλες κ ακόμα πιο γλυκά μωράκια! :P

Την κάναμε κ εμείς χθες το βράδυ την Β-επιπέδου και δόξα το θεό όλα μα όλα ειναι πολύ πολύ καλά είπε ο γιατρός. Ο μπεμπούλης μου αισιώς εφτασε τα 540 γρ.!!! Μέτρησε τον εγκεφαλό του, ανάμεσα στα δακτυλάκια του τις φάλαγγες μια προς μια για να αποκλείσει οποιαδηποτε πιθανότητα για συνδρομο down, τις αρτηρίες του ομφάλιου λώρου που ειναι 3 απ'οτι κατάλαβα, την κοιλίτσα του που ειναι σούπερ, τα πατουσίνια του που ειναι τεράστια καθώς επισης κ τα πόδια του!! Μου ειπε οτι θα γινει μπασκετμπολίστας στάνταρντ!!! Αλλά άν σκεφτείτε οτι ο μπαμπάς του είναι 1.89 τι περιμέναμε? Γενικά οτι έβλεπε έλεγε οτι ειναι όλα πολύ πολύ φυσιολογικά κ χάρηκα για το παιδάκι μου βρε κορίτσια οτι ειναι φυσιολογικό! Το αμνιακό υγρό φυσιολογικό (που φοβόμουν μηπως εχει επηρεαστει απο τις οριακες τιμες ζαχαρου) ο τράχηλος μου λεει πολύ καλος το μήκος ειναι 36μμ κ οι πιθανότητες για πρόωρο τοκετό πριν τις 33 εβδ ειναι 0,72% αυτό σημαίνει λεει οτι αποκλείεται να γεννήσω πρόωρα!!! Ο πλακούντας μου ειναι πρόσθιος ψηλός οπότε όλα σούπερ δοξα το θεο!!!

Η ατρακτιον της βραδιάς όμως ήταν οτι αντι να μας δειξει την φατσούλα του να βγαλουμε καμια φωτο ο πιτσιρίκος μας ειχε γυρίσει την πλάτη κ κοιμόταν..το τι χτύπημα του έριξε ο γιατρός δεν λεγεται αλλά αυτός παιδί μου τπτ...δεν πας να χτυπάς του έλεγε? εγω θα κοιμηθώ!! τελικά αφου τον μετρησε κ ολα οκ μας ειπε οτι κρατούσε το πουλάκι του!!!! Ε εκει λιώσαμε στο γελιο!!!!!!!!

Καλημέρα Αγγελικούλα!!! Πολύ χαιρομαι για τον μπεμπη σας!!! :P

Ειδες όλα πανε καλα!!! Αντε τωρα να αρχίσουμε να κάνουμε θετικες σκέψεις γιατι εμένα με εχει φαει γενικά η αγωνία!!! :mrgreen:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια εμενα με απασχολει που ο μπεμπης μας ηταν την Τετάρτη 430 γραμμάρια..

Μηπως επειδή βγαίνει 5 μέρες μικρότερο???

Θα έπρεπε να ειναι μεγαλύτερο το μικιό μου??? :roll:

cfcIp3.png

Βρε κορίτσια εμενα με απασχολει που ο μπεμπης μας ηταν την Τετάρτη 430 γραμμάρια..

Μηπως επειδή βγαίνει 5 μέρες μικρότερο???

Θα έπρεπε να ειναι μεγαλύτερο το μικιό μου??? :roll:

Μαριλένα μου φυσικά κ παίζει ρόλο!! Απο δώ κ πέρα τα μικιά μας μεγαλώνουν πολύ κ γρήγορα! Μην στεναχωριέσαι καθόλου αλλωστε αν τυχων το θεωρούσε προβλημα ο γιατρος σου θα το ελεγε! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μαριλένα μου φυσικά κ παίζει ρόλο!! Απο δώ κ πέρα τα μικιά μας μεγαλώνουν πολύ κ γρήγορα! Μην στεναχωριέσαι καθόλου αλλωστε αν τυχων το θεωρούσε προβλημα ο γιατρος σου θα το ελεγε! :)

Απλα σκέφτομαι μήπως δεν τρωω σωστά και αυτό το επηρεάζει και με πιανουν τυψεις... :(

cfcIp3.png

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!!:P

Αγγελικούλα μπράβο!!!!:P Καλά με πέθανε ο γιος σου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Προβλέπω να καίει καρδιές!!!!;)

Christy μου όλα καλά με το κοριτσάκι σου μπράβο!! Είδες βρε παιδί μου κοκέτα από τώρα η μικρή!!!:mrgreen:

Μαριλένα μου πάψε να ανησυχείς άδικα!! Όπως είπε και η Αγγελικούλα κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με το βάρος και όλα σχετικά είναι!!! Αφού το μωράκι σου είναι υγιέστατο γιατί βασανίζεις το μυαλουδάκι σου?:rolleyes:

Τα υπόλοιπα κορίτσια πώς είναι??

Εγώ έχω λιώσει από τη ζέστη και αυτή η υγρασία με έχει διαλύσει...:? Χάλια είμαι...:confused:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αγγελική μπράβο, συγχαρητήρια, όλα υπέροχα, να έχεις μία εξαιρετική υπόλοιπη εγκυμοσύνη.

Μαριλένα μην αρχίζεις από τώρα να ψάχνεσαι με το βάρος κλπ του μωρού....ΚΑΗΚΕΣ! Οταν γεννηθεί θα τρελαθείς! Ολα τα μωρά δεν είναι ίδια, μια χαρά είναι το παιδί, αν δεν ήταν δε θα στο κρατούσαν κρυφό....ηρέμησε και απόλαυσέ το!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Επειδή δεν έχω το χαρτί της παραγγελίας μαζί μου θα σου πώ χονδρικά οτι το κρεββάτι πήγε 430 κ η συρταρίερα 350, το στρώμα εχει 105 ευρώ, τώρα τα υπόλοιπα πάντα, προίκα μωρου, λίκνο κτλ δεν τα θυμάμαι το εχω σπιτι το χαρτί αν θες να σου πω με λεπτομερειες.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, δεν χρειάζεται να μου πεις για τα υπόλοιπα, μια τάξη μεγέθους ήθελα για να δω τι μας περιμένει! :)

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!!:P

Αγγελικούλα μπράβο!!!!:P Καλά με πέθανε ο γιος σου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Προβλέπω να καίει καρδιές!!!!;)

Εγώ έχω λιώσει από τη ζέστη και αυτή η υγρασία με έχει διαλύσει...:? Χάλια είμαι...:confused:

Καλημέρα Πατουσίτσα μου :P Σε πέθανε έ? Εμεις να δεις γέλιο που ρίξαμε..μην σου πω οτι κοκκίνησα κιολας απο την ντροπή!! χαχΑΑ Βρε τον loverboy... Lol

Η ζέστη δεν παλέυεται άλλο κοριτσια ειλικρινά παρακαλάω να χειμωνιάσει φτάνει πια έλεος!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!

Αγγελική μπράβο, συγχαρητήρια, όλα υπέροχα, να έχεις μία εξαιρετική υπόλοιπη εγκυμοσύνη.

Μαριλένα μην αρχίζεις από τώρα να ψάχνεσαι με το βάρος κλπ του μωρού....ΚΑΗΚΕΣ! Οταν γεννηθεί θα τρελαθείς! Ολα τα μωρά δεν είναι ίδια, μια χαρά είναι το παιδί, αν δεν ήταν δε θα στο κρατούσαν κρυφό....ηρέμησε και απόλαυσέ το!

Ευχαριστώ πολύ Honey μου ευχομαι κ σε όλες τις μανούλες να εχουν καλά αποτελέσματα!! :) Συμφωνώ απόλυτα μ αυτά που λες στην Μαριλένα ετσι ακριβώς είναι! Αν υπήρχε θέμα θα το συζητούσε ο γιατρός σίγουρα ασε που το μωράκι ειναι κ καποια εβδομάδα μικρότερο δεν το συζητώ!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Απλα σκέφτομαι μήπως δεν τρωω σωστά και αυτό το επηρεάζει και με πιανουν τυψεις... :(

Μαριλενάκι αν θελεις παντως εγω σου δίνω την διατροφή που μου εδωσε ο διαβητολόγος , μου ειπε οτι κανονικα ολες οι εγκυες κοπελες θα επρεπε να την ακολουθουν ασχετα με διαβητη η οχι. Οτι θες πες μου, οχι τπτ αλλο για να μην νιωθεις οτι κατι δεν κανεις καλα.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, δεν χρειάζεται να μου πεις για τα υπόλοιπα, μια τάξη μεγέθους ήθελα για να δω τι μας περιμένει! :)

Οκ Velissa μου ελπιζω να σε κατατόπισα καπως! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Τι εννοείς δεν τρως σωστά? Ότι δεν τρως πολύ ή ότι τρως ανθυγιεινά?

Και τα δυο... :roll:

Δουλεύω συνεχόμενες πολλες ωρες με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μαγειρευω αυτα που θα επρεπε...η μόνη μου ελπίδα ειναι η μαμά μου που και αυτή δεν τα καταφέρνει κάθε μέρα.. Οπότε καταφεύγω ευκολα στην ευκολη λύση!!!

Επισης δεν τρωω καθε 3ωρο που κανονικά θα έπρεπε!!!

cfcIp3.png

Άλλωστε honey η σύλληψη μπορεί να έγινε προς στο τέλος του κύκλου σου, οπότε να έχει μεγάλη χρονική απόσταση από την τελευταία σου περίοδο και το μωράκι σου να αναπτύσσεται κανονικά. Άλλωστε ο γιατρός θα σου το έλεγε αν ήταν κάτι ανησυχητικό. Δεν νομίζω να στο κρατούσε κρυφό!

Μαριλενάκι αν θελεις παντως εγω σου δίνω την διατροφή που μου εδωσε ο διαβητολόγος , μου ειπε οτι κανονικα ολες οι εγκυες κοπελες θα επρεπε να την ακολουθουν ασχετα με διαβητη η οχι. Οτι θες πες μου, οχι τπτ αλλο για να μην νιωθεις οτι κατι δεν κανεις καλα.

Ναι θα το ήθελα...Μπορεις να μου την στείλεις με ενα email???

Θα το δεις στο facebook το μαιλ μου..

Θα ήθελα να συγκρίνω και την διατροφή μου με αυτα που σου ειπε ο διατροφολόγος

Ευχαριστω!!! :mrgreen:

cfcIp3.png

Εγώ προβληματίζομαι με τα ρούχα του χειμώνα, καλά την έβγαλα πέρσι που ήμουν με τη μεγάλη κοιλιά καλοκαίρι, με φορεματάκια. Τωρα καταχείμωνο...ωωωωχ, δε ξέρω....ούτε το μπουφάν θα μου κάνει μάλλον...Πάλι με φόρμες θα τη βγάλω....

Ασχετο, μέτρησα περίμετρο κοιλιάς, χαχαχα και περσι το κανα και κατάφερα να πιάσω το 1μέτρο λίγες μέρες πριν γεννήσω.

Τώρα είναι 86 εκατοστά. Εχουμε ακόμα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...