Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!:P

Γύρισα και όλα ήταν τέλεια!!!!!:P Ο μπομπιράκος μου μας τρέλανε!!!! Στριφογύρναγε, χασμουριόταν, πιπίλαγε τα δαχτυλάκια του!!!:mrgreen: Κορίτσια έλιωσα!!!!!:P Έφτασε τα 550 γρ. και όλες οι μετρήσεις ήταν απολύτως φυσιολογικές!!Εκεί δε που είδα τα πατουσάκια του τα έμπηξα!!! "Ένα υγιέστατο, όμορφο (:mrgreen::mrgreen::mrgreen:) αγοράκι" μας είπε ο γιατρός!!!! :P Νιώθω απίστευτα καλά και ομολογώ πολύ πιο ήρεμη ώστε να μπορώ να απολαύσω επιτέλους τη συνέχεια! Ο μπαμπούλης μας ακόμη παλεύει να δει το πουλάκι μας!!! Τι να το σημαδεύει ο γιατρός με το βελάκι, τι να του το δείχνει ο μπαμπάς μας ούτε αυτή τη φορά μπόρεσε να το διακρίνει!! :mrgreen::mrgreen:

Είμαι τόσο ευτυχισμένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Zounitsa πολύ συγκινήθηκα με την περιγραφή σου!!!:rolleyes:

Αγγελικούλα καλορίζικη η προίκα του πριγκηπά σου!!:P

Honey τέλειες οι φωτογραφίες σας!!! Περιμένω πώς και πώς να ζήσω το ίδιο!!!!;)

Μαριλένα συγχαρητήρια!!! Ηρέμησε τώρα και απόλαυσε το όσο μπορείς!!!

Η Christy δε μπήκε να μας πει νέα!!!:rolleyes:

Οι υπόλοιπες και στα δικά σας!!!! Να είστε προετοιμασμένες για πολύ συγκίνηση!!!!!!:P:p

IchNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γύρισα και όλα ήταν τέλεια!!!!!:P Ο μπομπιράκος μου μας τρέλανε!!!! Στριφογύρναγε, χασμουριόταν, πιπίλαγε τα δαχτυλάκια του!!!:mrgreen: Κορίτσια έλιωσα!!!!!:P Έφτασε τα 550 γρ. και όλες οι μετρήσεις ήταν απολύτως φυσιολογικές!!Εκεί δε που είδα τα πατουσάκια του τα έμπηξα!!! "Ένα υγιέστατο, όμορφο (:mrgreen::mrgreen::mrgreen:) αγοράκι" μας είπε ο γιατρός!!!! :P Νιώθω απίστευτα καλά και ομολογώ πολύ πιο ήρεμη ώστε να μπορώ να απολαύσω επιτέλους τη συνέχεια! Ο μπαμπούλης μας ακόμη παλεύει να δει το πουλάκι μας!!! Τι να το σημαδεύει ο γιατρός με το βελάκι, τι να του το δείχνει ο μπαμπάς μας ούτε αυτή τη φορά μπόρεσε να το διακρίνει!! :mrgreen::mrgreen:

Zounitsa πολύ συγκινήθηκα με την περιγραφή σου!!!:rolleyes:

Αγγελικούλα καλορίζικη η προίκα του πριγκηπά σου!!:P

Honey τέλειες οι φωτογραφίες σας!!! Περιμένω πώς και πώς να ζήσω το ίδιο!!!!;)

Μαριλένα συγχαρητήρια!!! Ηρέμησε τώρα και απόλαυσε το όσο μπορείς!!!

Η Christy δε μπήκε να μας πει νέα!!!:rolleyes:

Οι υπόλοιπες και στα δικά σας!!!! Να είστε προετοιμασμένες για πολύ συγκίνηση!!!!!!:P:p

Αχχχχχχ πόσο χαίρομαι και συγκινούμαι με τις περιγραφές αυτές!!!!! μπράβο κοπέλα μου, όλα τέλεια τελικά!!!! Συγχαρητήρια!!! και ευτυχισμένη να μείνεις......

Όσο γαι το πουλάκι του, πες του θα το δει Live δεν πειράζει!!!:mrgreen::mrgreen:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αχχχχχχ πόσο χαίρομαι και συγκινούμαι με τις περιγραφές αυτές!!!!! μπράβο κοπέλα μου, όλα τέλεια τελικά!!!! Συγχαρητήρια!!! και ευτυχισμένη να μείνεις......

Όσο γαι το πουλάκι του, πες του θα το δει Live δεν πειράζει!!!:mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IchNp3.png

Πατουσιτσα και Μαριλενα συγχαρητηρια!!! Αντε με το καλο να τα παρουμε και αγκαλια!!!

Honey μας συγκινησες πρωι πρωι! Τι απιστευτες στιγμες αποτυπωνουν αυτες οι φωτογραφιες... Αντε τον Δεκεμβριο θα μας βαλεις τις καινουριες με το καλο.....

Λοιπον εμεις χθες καναμε την Β επιπεδου, 1 1/2 διαρκεια!!! Ειδαμε απιστευτες λεπτομεριες. Δοξα το Θεο εχουμε ενα υγιεστατο κοριτσακι! Ειναι 530 γραμ.!!!

Καθολη την διαρκεια της εξετασης ειχε τα ποδια σταυροποδι και τα χερια στο προσωπο. Δεν τα εβγαζε με τιποτα.

Ολες οι μετρησεις εντος φυσιολογικων οριων και καμια ενδειξη για καποια χρωμοσωμιακη ανωμαλια! Μας εβγαλε μια φωτο προφιλ και εχει τα χειλη του αντρα μου! Συγκινηθηκα παρα πολυ που ενα τοσο δα πλασατακι εχει τα χειλη του! Οταν βλεπεις αυτες τις εικονες παιρνεις μια γευση απο το θαυμα της φυσης που κουβαλαμε στην κοιλιτσα μας!

Ευχομαι να εχουμε ολες τα ιδια καλα αποτελεσματα!

Αγγελικουλα καλοριζικα τα επιπλα και τα προικια!Τα εχει στο ιντερνετ να τα δουμε?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Σας βάζω τις λάιτ...όχι αυτές τη στιγμή που βγήκε...μη μου πάθει καμία τίποτα...

Honey να την χαίρεσαι την κορούλα σου! Όσο για τις φωτογραφίες αποπνέουν ηρεμία και ευτυχία! Τέλεια!

Μου εχει μείνει χαρακτηριοστικά μία που φαίνοντε πολύ καθαρά τα πατουσάκια του!!!

Τα πατουσάκια! Τι γλυκό!

Το καλό είναι πως έχω πάρει 2 κιλά. Εμ, πως!

Αχ, μπράβο βρε honey, γιατί νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω πάρει 2 κιλά από την αρχή. Υπάρχει άλλη μία!

Χθές παραγγείλαμε τα επιπλάκια του πριγκιπάκου μου!!!!!!!

Angelikig πόσο περίπου σας πήγαν τα έπιπλα με την έκπτωση? Μόνο στο internet έχω δει σχέδια και δεν έχω δει καθόλου τιμές.

Διαφημίσεις

Πατουσιτσα και Μαριλενα συγχαρητηρια!!! Αντε με το καλο να τα παρουμε και αγκαλια!!!

Honey μας συγκινησες πρωι πρωι! Τι απιστευτες στιγμες αποτυπωνουν αυτες οι φωτογραφιες... Αντε τον Δεκεμβριο θα μας βαλεις τις καινουριες με το καλο.....

Λοιπον εμεις χθες καναμε την Β επιπεδου, 1 1/2 διαρκεια!!! Ειδαμε απιστευτες λεπτομεριες. Δοξα το Θεο εχουμε ενα υγιεστατο κοριτσακι! Ειναι 530 γραμ.!!!

Καθολη την διαρκεια της εξετασης ειχε τα ποδια σταυροποδι και τα χερια στο προσωπο. Δεν τα εβγαζε με τιποτα.

Ολες οι μετρησεις εντος φυσιολογικων οριων και καμια ενδειξη για καποια χρωμοσωμιακη ανωμαλια! Μας εβγαλε μια φωτο προφιλ και εχει τα χειλη του αντρα μου! Συγκινηθηκα παρα πολυ που ενα τοσο δα πλασατακι εχει τα χειλη του! Οταν βλεπεις αυτες τις εικονες παιρνεις μια γευση απο το θαυμα της φυσης που κουβαλαμε στην κοιλιτσα μας!

Αγγελικουλα καλοριζικα τα επιπλα και τα προικια!Τα εχει στο ιντερνετ να τα δουμε?

Μπράβο christy!!!!! μια χαρά όλα..... γυναίκα παιδί μου, από τώρα προκαλεί με το σταυροπόδι της.... Συγχαρητήρια!!! και με το καλό να έρθει η ζουζούνα σου!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Patousitsa μου είχες δεν είχες με συγκίνησες κ μένα σήμερα.. Μπράβο κοριτσάρα μου συγχαρητήρια για το μπέμπη σου να είναι πάντοτε γερός κ δυνατός!!!!!!!!! :)

:P:p:p Christie μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!!!!!!!! Τελικά σας αποκαλύφθηκε έ? Πραγματικά νιώθω την συγκίνηση σου να βλέπεις τον καρπό του έρωτα σας να πέρνει σάρκα κ οστά..απίθανο!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ για τα προικιά :D:D αμέ εχει κάτσε να σου βάλω να δεις..

http://ira-bebe.gr/products10.php?wh=1〈=1&the1id=11&the2id=41&theid=41&open1=11&open2=41

Πήραμε το κρεββατάκι με την προίκα, κουνουπιέρα, παντα κτλ και την συρταριερα που γίνεται αλλαξιέρα, επίσης το λίκνο, το στρώμα , το πανώ τοίχου κτλ. σ'αρέσει?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Angelikig πόσο περίπου σας πήγαν τα έπιπλα με την έκπτωση? Μόνο στο internet έχω δει σχέδια και δεν έχω δει καθόλου τιμές.

Επειδή δεν έχω το χαρτί της παραγγελίας μαζί μου θα σου πώ χονδρικά οτι το κρεββάτι πήγε 430 κ η συρταρίερα 350, το στρώμα εχει 105 ευρώ, τώρα τα υπόλοιπα πάντα, προίκα μωρου, λίκνο κτλ δεν τα θυμάμαι το εχω σπιτι το χαρτί αν θες να σου πω με λεπτομερειες.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Συγχαρητήρια patousitsa!!! Με το καλο να το αγκαλιασετε κιόλας!!! :-D

Και γω συγκινήθηκα πολύ με τα πατουσάκια του...αφασία τελείως!!!

Επισης δεν ξεκαθαρίσαμε αν αυτο που βλέπαμε ηταν το πουλάκι του αλλα ο γιατρός μας το είπε 2 φορές οτι ειναι αγοράκι...

Οι άντρες παθαίνουν ενα κάτι οταν πρόκειται για τα "οργανα" του γιού τους:mrgreen:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο cristy!!! Συγχαρητήρια για την κορούλα σας!!! Μας φάγατε στα κιλά!!! Εμεις ειμαστε 430 γραμμάρια...:mrgreen:

Νομίζω ειναι στα φυσιολογικα όρια. Δεν μας ειπε κατι ο γιατρός οπότε και γω δεν ανησυχώ!

Αντε με το καλο τα μπεμπάκια μας!!! :wink:

cfcIp3.png

Κορίτσια που κάνατε την Β' επιπέδου...

Να ρωτήσω κάτι? Χτες μου εκλεισαν κατευθείαν το Doppler που γινεται μετά την 30 εβδομάδα...Σας το εκλεισαν εσας??? Θα το κάνετε?

cfcIp3.png

Αγγελικουλα ειναι πολυ ωραια!!! Με το καλο να βαλεις μεσα και τον μπεμπη σου! Σημερα πηγαμε μια βολτα με τον αντρα μου στο πρατηριο Ηρα στον Πειραια. Τα κρεβατια μου φανηκαν λιγο ακριβα και θα ηθελα να παρω ενα σκετο ασπρο κρεβατι και δεν ειχε. Μου αρεσαν πολυ ομως τα προικια....

Σεντονακια, φορμακια κτλ. Μαλλον απο εκει θα τα παρω!

Για το doppler μου ειπαν στην 28η εβδομαδα. Αλλα πρεπει να ρωτησω τον γιατρο μου που θελει να την κανω.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Συγχαρητήρια patousitsa!!! Με το καλο να το αγκαλιασετε κιόλας!!! :-D

Και γω συγκινήθηκα πολύ με τα πατουσάκια του...αφασία τελείως!!!

Επισης δεν ξεκαθαρίσαμε αν αυτο που βλέπαμε ηταν το πουλάκι του αλλα ο γιατρός μας το είπε 2 φορές οτι ειναι αγοράκι...

Οι άντρες παθαίνουν ενα κάτι οταν πρόκειται για τα "οργανα" του γιού τους:mrgreen:

Τελικά τα πατουσάκια ειναι σήμα κατατεθέν όλων των μωρών του καφέ μας ;) Κι εμας δεν μας εκανε την χάρη να φανεί φατσούλα ετσι ώστε να βγάλουμε φωτό αλλά το πουλάκι του ηξερε να μας το μοστράρει φάτσα φόρα..και το καλύτερο? Μας είπε ο γιατρός οτι το κρατούσε κιολας!!!! ΧαχΑΧαΧα λιώσαμεεεεεεεεεεεεεε λέει ο πατέρας του..μα καλά απο τώρα ξεκίνησε ο κανακάρης μου? θα γίνει μεγάλος lover boy!!! χαχΑχΑΑ

Αγγελικουλα ειναι πολυ ωραια!!! Με το καλο να βαλεις μεσα και τον μπεμπη σου! Σημερα πηγαμε μια βολτα με τον αντρα μου στο πρατηριο Ηρα στον Πειραια. Τα κρεβατια μου φανηκαν λιγο ακριβα και θα ηθελα να παρω ενα σκετο ασπρο κρεβατι και δεν ειχε. Μου αρεσαν πολυ ομως τα προικια....

Σεντονακια, φορμακια κτλ. Μαλλον απο εκει θα τα παρω!

Για το doppler μου ειπαν στην 28η εβδομαδα. Αλλα πρεπει να ρωτησω τον γιατρο μου που θελει να την κανω.

Χαίρομαι που σου άρεσαν!!! :) Πάντως είναι πολύ καλά ποιοτικά ξέρω απο φίλες μου που τα εχουν χρονια κ μετα τα δανεισαν κ σε αλλες φιλες τους..αθάνατα!! Δεν ειχαν βάλει το 30% στον Πειραιά? Άν οχι να σου πω απο που τα παρήγειλλα εγώ να πας να ρίξεις μια ματιά γιατι ουσιαστικά ειναι Outlet των ΗΡα κ εχει πολυ καλύτερες τιμές. Είναι στο Ελληνικό μετά το Praktiker αν ξερεις. Αξίζει να περάσεις μια βόλτα πάντως!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα γλυκές μανούλες κ ακόμα πιο γλυκά μωράκια! :P

Την κάναμε κ εμείς χθες το βράδυ την Β-επιπέδου και δόξα το θεό όλα μα όλα ειναι πολύ πολύ καλά είπε ο γιατρός. Ο μπεμπούλης μου αισιώς εφτασε τα 540 γρ.!!! Μέτρησε τον εγκεφαλό του, ανάμεσα στα δακτυλάκια του τις φάλαγγες μια προς μια για να αποκλείσει οποιαδηποτε πιθανότητα για συνδρομο down, τις αρτηρίες του ομφάλιου λώρου που ειναι 3 απ'οτι κατάλαβα, την κοιλίτσα του που ειναι σούπερ, τα πατουσίνια του που ειναι τεράστια καθώς επισης κ τα πόδια του!! Μου ειπε οτι θα γινει μπασκετμπολίστας στάνταρντ!!! Αλλά άν σκεφτείτε οτι ο μπαμπάς του είναι 1.89 τι περιμέναμε? Γενικά οτι έβλεπε έλεγε οτι ειναι όλα πολύ πολύ φυσιολογικά κ χάρηκα για το παιδάκι μου βρε κορίτσια οτι ειναι φυσιολογικό! Το αμνιακό υγρό φυσιολογικό (που φοβόμουν μηπως εχει επηρεαστει απο τις οριακες τιμες ζαχαρου) ο τράχηλος μου λεει πολύ καλος το μήκος ειναι 36μμ κ οι πιθανότητες για πρόωρο τοκετό πριν τις 33 εβδ ειναι 0,72% αυτό σημαίνει λεει οτι αποκλείεται να γεννήσω πρόωρα!!! Ο πλακούντας μου ειναι πρόσθιος ψηλός οπότε όλα σούπερ δοξα το θεο!!!

Η ατρακτιον της βραδιάς όμως ήταν οτι αντι να μας δειξει την φατσούλα του να βγαλουμε καμια φωτο ο πιτσιρίκος μας ειχε γυρίσει την πλάτη κ κοιμόταν..το τι χτύπημα του έριξε ο γιατρός δεν λεγεται αλλά αυτός παιδί μου τπτ...δεν πας να χτυπάς του έλεγε? εγω θα κοιμηθώ!! τελικά αφου τον μετρησε κ ολα οκ μας ειπε οτι κρατούσε το πουλάκι του!!!! Ε εκει λιώσαμε στο γελιο!!!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...