Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!

Διάβασα πολλά καλά νέα, μπραβο μας, όλα καλά πάνε.

Με το καλό και στη συνέχεια!

Και μεις χτες ειδαμε τη μικρή μας μπέμπα, πολύ καλή, εγώ κάπως ασχημα με αιματοκρίτη κλπ, το παλεύω....

Β επιπέδου με έβαλε στις 26 Αυγούστου, τη μέρα της επετείου γάμου μου! Το θεώρησα σημαδιακό, χεχεχε.

Η "μεγάλη" μου μπέμπα, περπάτησε, το μωρό μου, πέρσι τέτοια μέρα ήμουν με τη βαλίτσα στο χέρι για το μαιευτήριο, και τώρα περπατάει, τρώει κορν φλέικς και φιλάει τη κούκλα της, δε το πιστεύω, είναι τρομερα τα συναισθήματα.

Προβλέπω μεθαύριο στα γενέθλιά της να κλαίω γοερά....θα με πιάσουν τρελοί συναισθηματισμοί.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια!! :D

Ζουνίτσα μπραβο, τελεια νεα!! Κι εγώ θα φαω σοκολατα αυριο πριν παω για τη β επιπεδου, την τελευταια φορα φορα που την ειδαμε κοιμοταν και την ξυπνησαμε, οποτε δεν ειχε ορεξη για πολλες τουμπες...

Honey μου, απίστευτο πώς περναει ο καιρός...μπραβο στη μπεμπουλα σου που εκανε τα πρωτα της βηματακια! Ετοιμασου τωρα για πολυυυυυυ τρεξιμο!! :tongue:

Κριστακι περιμενουμε νεα! :D

Αγγελικούλα και πατουσιτσα να μπειτε να μας πειτε νεα, ενταξει;;;

5NEXp2.png

Honey μου, απίστευτο πώς περναει ο καιρός...μπραβο στη μπεμπουλα σου που εκανε τα πρωτα της βηματακια! Ετοιμασου τωρα για πολυυυυυυ τρεξιμο!! :tongue:

Ναι, ενώ μέχρι τώρα καθόμασταν!

Χαχα, καλάααααααα, κάτσε και θα δεις!

Το καλό είναι πως έχω πάρει 2 κιλά. Εμ, πως!

Να χαρώ μια ευτυχισμένη μανούλα! Τώρα που χάρηκες να δεις τι ωραία που θα νοιώθει και η μπεμπούλα σου!

Η αλήθεια velissa μου το βράδυ πολύ το χάρηκα γιατί κουνιόταν πάρα πολύ!!!!

Καλημέρα Ζουνίτσα :P Τι όμορφα νέα πρωί πρωί!! Ωστε έτσι η μπεμπούλα σου έ? Τι καλά!!!!!!!! Είδες μωρέ που ανησυχούμε τζάμπα πολλές φορές.. κ εγώ χτες επειδή προφανώς συγχιστηκα πρωί πρωί με τον βλάκα στην δουλειά δεν το είχα ακούσει όλη μέρα, όμως κατα τις 11.30 τσούπ πάρε μια κλωτσια κ μετά το έκανε συνέχεια ακόμα κ στον ύπνο μου το καταλαβαίνα..απλά ώρες ώρες ανησυχούμε τι να κάνουμε κ εμεις? Μέχρι να χτυπάει πολύ ετσι θα είμαστε φαντάζομαι!

ΣΉΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!

Κριστάκι μπες να μας πεις νεα σου!

Μωρέ τζάμπα ανησυχούμε αλλά.... είπαμε φρένο στα συναισθήματα δεν μπορούμε να βάλουμε... Καλή επιτυχία σου εύχομαι (που την έχεις σίγουρα) και καλά αποτελέσματα (που τα έχεις σίγουρα..) Να μας ενημερώσεις!!!

Καλημέρες!

Διάβασα πολλά καλά νέα, μπραβο μας, όλα καλά πάνε.

Με το καλό και στη συνέχεια!

Και μεις χτες ειδαμε τη μικρή μας μπέμπα, πολύ καλή, εγώ κάπως ασχημα με αιματοκρίτη κλπ, το παλεύω....

Β επιπέδου με έβαλε στις 26 Αυγούστου, τη μέρα της επετείου γάμου μου! Το θεώρησα σημαδιακό, χεχεχε.

Η "μεγάλη" μου μπέμπα, περπάτησε, το μωρό μου, πέρσι τέτοια μέρα ήμουν με τη βαλίτσα στο χέρι για το μαιευτήριο, και τώρα περπατάει, τρώει κορν φλέικς και φιλάει τη κούκλα της, δε το πιστεύω, είναι τρομερα τα συναισθήματα.

Προβλέπω μεθαύριο στα γενέθλιά της να κλαίω γοερά....θα με πιάσουν τρελοί συναισθηματισμοί.

Τυχαίο??? Δε νομίζω!!!! χαχαχαχα Πολύ ωραία για την μικρούλα σου, εσύ κοριτσάκι μου να προσέχεις και υπομονή!!! Τι ωραία είναι αυτά που ζεις!!! Τουχρόνου θα έχεις 2 ζουζουνες να τριγυρίζουν στα πόδια σου!!! Να χαίρεσαι τη μεγάλη και με το καλό η μικρούλα!!!

Ζουνίτσα μπραβο, τελεια νεα!! Κι εγώ θα φαω σοκολατα αυριο πριν παω για τη β επιπεδου, την τελευταια φορα φορα που την ειδαμε κοιμοταν και την ξυπνησαμε, οποτε δεν ειχε ορεξη για πολλες τουμπες...

Κριστακι περιμενουμε νεα! :D

Nikel να φας γιατί κάνουν σαν τρελά με τη σοκολάτα!!! Καλά αποτελέσματα και σε εσένα!!!!

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και στα μωράκια σας!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Νικελάκι γλυκό :D Τι κάνει σήμερα το ζουζουνάκι σου? Αυριο κάνετε κ την Β έτσι? Πώ πω.. καταλαβαίνω κ την δική σου αγωνία.. Δεν περνάνε οι ώρες σήμερα με τπτ!!!

Ναι, ενώ μέχρι τώρα καθόμασταν!

Χαχα, καλάααααααα, κάτσε και θα δεις!

Το καλό είναι πως έχω πάρει 2 κιλά. Εμ, πως!

Μπράβο για την μικρούλα σου που περπάτησε!!! Φοβερό συναίσθημα έτσι? Εσύ πως πήρες 2 κιλά με τέτοιο τρέξιμο καλέ?

Η αλήθεια velissa μου το βράδυ πολύ το χάρηκα γιατί κουνιόταν πάρα πολύ!!!!

Μωρέ τζάμπα ανησυχούμε αλλά.... είπαμε φρένο στα συναισθήματα δεν μπορούμε να βάλουμε... Καλή επιτυχία σου εύχομαι (που την έχεις σίγουρα) και καλά αποτελέσματα (που τα έχεις σίγουρα..) Να μας ενημερώσεις!!!

Πολύ χάρηκα με τα νέα σου μικρούλα μου :) κ για την πιτσιρίκα σου που κουνιώταν ετσι μπράβο το μωρό μου!!! Καλά εννοείται οτι δεν γινεται να μην ανησυχούμε καθόλου ούτε ο Βούδας δεν θα μπορούσε τέτοια αυτοσυγκράτηση..!!! Χιλια ευχαριστώ για τις ευχες σου για καλή τύχη σήμερα!!!!!!!!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μπράβο για την μικρούλα σου που περπάτησε!!! Φοβερό συναίσθημα έτσι? Εσύ πως πήρες 2 κιλά με τέτοιο τρέξιμο καλέ?

Ε κάτσε ντε, έγκυα είμαι, να μη παρω και γω 2 κιλά??

Είπαμε! 60 ξεκίνησα, τώρα 62.

Επίσης, έχω καλή εργοδοσία που λέγαμε....ευτυχώς, από άδειες όλα. Μη χαρίσετε τίποτα....όπου μπορείτε...1.5 χρόνος με το μωρό είναι μεγάλη υπόθεση.

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια απιστευτο μου φαίνεται, την άλλη εβδομαδα μπαινω στον εκτο!!

Αγγελικούλα εσύ τωρα, ε;;;; Τέλειαααααααα!!!!!!!

Είδες βρε κορίτσι? Απίστευτο δεν είναι? Περνάει ο καιρός γρήγορα τελικά..θα έρθει η ώρα να γεννήσουμε κ δεν θα το πιστεύουμε με τπτ!!! :)

Ε κάτσε ντε, έγκυα είμαι, να μη παρω και γω 2 κιλά??

Είπαμε! 60 ξεκίνησα, τώρα 62.

Επίσης, έχω καλή εργοδοσία που λέγαμε....ευτυχώς, από άδειες όλα. Μη χαρίσετε τίποτα....όπου μπορείτε...1.5 χρόνος με το μωρό είναι μεγάλη υπόθεση.

χΑΧΑχΑ καλε ναι 2 κιλά τπτ απολύτως δεν είναι εγώ τα πήρα στον 1ο μήνα αυτά χαΧΑΑ :-D

Όσο για το άλλο.. εννοείται !! Δεν θα χαρίσουμε κάστανα κανενός! Το μωρό μου πάνω απ'όλα αλλωστε το πιο πιθανό ειναι μετά να με απολύσουν οπότε... σκασίλα μου!!!!!! Εχω 15 χρόνια προυπηρεσία σαν υπάλληλος γραφείου ας κάνουν οτι θέλουν δουλειά θα βρώ!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλά, όταν πλησιάζει ο καιρός για τα γεννητούρια, θα σας βάλω κατι φωτό να μη ξέρετε πώς να μαζέψετε τα συγκινησιακά σας. Χαχαχα, από τη γέννηση της Ζωής, από το χειρουργείο, (όχι περίεργες φωτό don't worry). Τις βλέπαμε πέρσι με τις κοπέλες και νααααα τα κλάματα.

Καλά, όταν πλησιάζει ο καιρός για τα γεννητούρια, θα σας βάλω κατι φωτό να μη ξέρετε πώς να μαζέψετε τα συγκινησιακά σας. Χαχαχα, από τη γέννηση της Ζωής, από το χειρουργείο, (όχι περίεργες φωτό don't worry). Τις βλέπαμε πέρσι με τις κοπέλες και νααααα τα κλάματα.

ναι ναι ναι!!!!! να βάλεις!!!! τι ωραία που θα είναι!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Και γιατι παρακαλώ να περιμένουμε ως τότε? Εγώ σέλω τώρααααααααααα!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...