Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχ

εκλεισα στο ΙΚΑ για γενικη αιματος + ουρων απο τις 20/7 για 25/8!!! :shock:

και κάνουν και 2 εβδομαδες να βγουν τα αποτελεσματα...

ακριβως !!!

σιγα για 10 ευρω να κατσω να περιμενω και 2 εβδ!!

Για να είμαι ειλικρινής πέρνει 70 κάθε φορά αλλά μου κάνει τα εξής:

Μου πέρνει αίμα κ μετράει τον αιματοκρίτη μου

Μου πέρνει ούρα για λέυκωμα

Μου πέρνει την πίεση

Το βάρος

Κάνει υπέρηχο

Και ώς τώρα με κοιτούσε κ κολπικά τον τράχηλο να δει τι γίνεται

Είναι αρκετές οι εξετάσεις που κάνει ίσως γι αυτό!

καλα και με εμενα μου περνει πιεση και με εξεταζει αιμα δεν μου παιρνει βεβαια ουτε κατι αλλο αλλα ειμαι μεσα μιση ωρα καθε φορα το λιγοτερο!

τεσπα καθε γιατρος εχει την ταριφα του!

στην Εφη στην γεννα μου ειχε παρει καισαρικη 1000 ευρω μονο αλλα αποδειξη για 500.Δεν με ενοιαξε καθολου !

τωρα ποσο θα παρει δεν εχω ρωτησει η κλινικη μαζι με νεογνολλογο και αναισθησιολογο σιγουρα θα παει το τρικλινο (ειναι δικλινο αλλα μικρο) γυρω στα 2500...

Διαφημίσεις

Ποιοι επισκεπτες κοριτσακι;;

μαλλον δεν σας ειπα οτι ερχονται επισκεπτες απο Αθηνα...ο θειος μου με την γυναικα του για 4 μερες και μετα στο καπακι ο κολλητος του αντρα μου με το παιδι και την κοπελα του (ειναι χωρισμενος) για 15 μερεςςςς!!!!!!1

μαλλον δεν σας ειπα οτι ερχονται επισκεπτες απο Αθηνα...ο θειος μου με την γυναικα του για 4 μερες και μετα στο καπακι ο κολλητος του αντρα μου με το παιδι και την κοπελα του (ειναι χωρισμενος) για 15 μερεςςςς!!!!!!1

Τι λες τωρα;;;;

20 μερες;;;;;;;;;

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

α και δικαιουμαστε και απο το ΟΑΕΔ καποια χρηματα να ξερετε και να το ψαξετε.

Γειά σας μανούλες,

επειδή εχθές έψαχνα το θέμα επιδόματα,άδειες κλπ (μόνο για ΙΚΑ, στα άλλα ταμεία δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει) κατάλαβα ότι ουσιαστικά extra πληρωνόμαστε μόνο το επίδομα τοκετού που είναι κάπου 990 ευρώ. Γιατί τις 4 μήνες της άδειας τις πληρωνόμαστε σαν να δουλεύαμε, απλά τα χρήματα τα παίρνουμε από το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΔ και τον εργοδότη. Δείτε εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=58213. Το thread είναι λίγο παλιό αλλά πάνω κάτω ισχύουν αυτά που λέει.

Α επίσης, είναι υποχρεωτικό ο εργοδότης να δώσει τους 4 μήνες άδειας, όπως και είναι υποχρεωμένος να δώσει και το εξάμηνο του ΟΑΕΔ, (σε περίπτωση που το ζητήσει η εργαζόμενη).

Δείτε και εδώ http://health.in.gr/pregn/Article.asp?ArticleId=17739&CurrentTopId=17670&IssueTitle=%C5%E3%EA%F5%EC%EF%F3%FD%ED%E7

Η πατουσίτσα θα πάει σήμερα για β επιπέδου...
Πατουσίτσα μου, να μας πεις νεα, ε; Μη μας ξεχασεις!!

Κι εγώ ανυπομονω, αντε δυο μερες μεινανε!!

Κοριτσάκια αύριο το πρωί κάνω β'επιπέδου, οπότε κατά το μεσημεράκι θα μπω να σας πω τα νέα.

Σήμερα από όσο θυμάμαι κάνει η Christy!;)

Σας φιλώ!!! Καλό απόγευμα!!:P

IchNp3.png

Κορίτσια συγνώμη για την παραπληροφόρηση αλλά νόμιζα οτι είναι Πέμπτη σήμερα.

Mariaefi εύχομαι να περάσετε καλά, αλλά μην κουραστείς και πολύ. Βάλε τις γυναίκες να κάνουν καμιά δουλειά... δεν είναι ντροπή!!

Velissa ευχαριστούμε για τις πληροφορίες...

Κορίτσια πήγα σήμερα και έκανα υπέρηχο σε μια γυναικολόγο εδώ στην Τρίπολη, γιατί είχα αγχωθεί λιγάκι που δεν καταλάβαινα το μωρό. Είμαστε τέλεια, βάρος 219γρ και ψηλή!!! Κορίτσια να δείτε πως κουνιόταν...... είχα φάει και ένα σοκολατάκι πριν!!! Όλη την ώρα γύρναγε, έπαιζε με τα χέρια της, με τα πόδια της..... εκσασιάστηκα!!!! Η θέση του μωρού είναι κάτω τα πόδια πάνω το κεφάλι αλλά μου είπε οτι μέχρι τότε και με τις τούμπες που κάνει τώρα το μωρό, δεν σημαίνει τίποτα. Επίσης μου είπε οτι αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για να βλέπεις το μωρό γιατί τώρα μπορεί και κουνιέται, μετά δεν θα χωράει να κουνηθεί τόσο πολύ. Κορίτσια ήταν φανταστικά!!!!! και σε 15 μέρες (μετά τις διακοπές μας) η β επιπέδου!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσάκια αύριο το πρωί κάνω β'επιπέδου,

Με το καλό να το δεις το μωράκι σου και να πάνε όλα καλά εύχομαι!

..... εκσασιάστηκα!!!!

Να χαρώ μια ευτυχισμένη μανούλα! Τώρα που χάρηκες να δεις τι ωραία που θα νοιώθει και η μπεμπούλα σου!

Κορίτσια συγνώμη για την παραπληροφόρηση αλλά νόμιζα οτι είναι Πέμπτη σήμερα.

Mariaefi εύχομαι να περάσετε καλά, αλλά μην κουραστείς και πολύ. Βάλε τις γυναίκες να κάνουν καμιά δουλειά... δεν είναι ντροπή!!

Velissa ευχαριστούμε για τις πληροφορίες...

Κορίτσια πήγα σήμερα και έκανα υπέρηχο σε μια γυναικολόγο εδώ στην Τρίπολη, γιατί είχα αγχωθεί λιγάκι που δεν καταλάβαινα το μωρό. Είμαστε τέλεια, βάρος 219γρ και ψηλή!!! Κορίτσια να δείτε πως κουνιόταν...... είχα φάει και ένα σοκολατάκι πριν!!! Όλη την ώρα γύρναγε, έπαιζε με τα χέρια της, με τα πόδια της..... εκσασιάστηκα!!!! Η θέση του μωρού είναι κάτω τα πόδια πάνω το κεφάλι αλλά μου είπε οτι μέχρι τότε και με τις τούμπες που κάνει τώρα το μωρό, δεν σημαίνει τίποτα. Επίσης μου είπε οτι αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για να βλέπεις το μωρό γιατί τώρα μπορεί και κουνιέται, μετά δεν θα χωράει να κουνηθεί τόσο πολύ. Κορίτσια ήταν φανταστικά!!!!! και σε 15 μέρες (μετά τις διακοπές μας) η β επιπέδου!!

Καλημέρα Ζουνίτσα :P Τι όμορφα νέα πρωί πρωί!! Ωστε έτσι η μπεμπούλα σου έ? Τι καλά!!!!!!!! Είδες μωρέ που ανησυχούμε τζάμπα πολλές φορές.. κ εγώ χτες επειδή προφανώς συγχιστηκα πρωί πρωί με τον βλάκα στην δουλειά δεν το είχα ακούσει όλη μέρα, όμως κατα τις 11.30 τσούπ πάρε μια κλωτσια κ μετά το έκανε συνέχεια ακόμα κ στον ύπνο μου το καταλαβαίνα..απλά ώρες ώρες ανησυχούμε τι να κάνουμε κ εμεις? Μέχρι να χτυπάει πολύ ετσι θα είμαστε φαντάζομαι!

ΣΉΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!

Κριστάκι μπες να μας πεις νεα σου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...