Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ πάντως κορίτσια θα εξαντλήσω ό,τι δικαιώματα έχω όσον αφορά τις άδειες και τα ωράρια. Η εγκυμοσύνη μου και το παιδί μου είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο και δεν έχω καμία διάθεση να χαριστώ πουθενά!! Όσο μπορώ να έρχομαι θα έρχομαι κανονικά (χάρες δε θέλω) αλλά αν νιώσω ότι δεν τα καταφέρνω θα σταματήσω εκείνη τη στιγμή!!!

Συμφωνώ απόλυτα!! :wink:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο άντρας μου ακόμη με βρίζει!!!! Και δίπλα στα άλλα παρατσούκλια μου κόλλησε και ένα ωραιότατο "χοντροκέφαλη" αφού ο καημένος επέμενε να μην ξαναπάω για 4η φορά!!! Αλλά είπαμε αν δεν πάθεις δε μαθαίνεις!!!;)

IchNp3.png

χαχα!!διπλωμα στα 4!

στιρελλα και ολα καλα!

βεβαια ειναι και τα πουκαμισα του ανηρ αλλα τι να κανω....

τσιπουρες στο φουρνο με πατατουλες μαιντανο και ντοματουλα!

και εχει και φασολακια με κρεας απο χτες....θα βρασω και παντζαρια!ταρατσα θα την κανουμε..!!

καλε κι εγω φασολακια με κρεας εφτιαξα χθες!! :tongue:

Σήμερα όμως θέλει φάβα και ψαρακι ο καλός μου...

5NEXp2.png

χαχα!!διπλωμα στα 4!

στιρελλα και ολα καλα!

βεβαια ειναι και τα πουκαμισα του ανηρ αλλα τι να κανω....

τσιπουρες στο φουρνο με πατατουλες μαιντανο και ντοματουλα!

και εχει και φασολακια με κρεας απο χτες....θα βρασω και παντζαρια!ταρατσα θα την κανουμε..!!

Με πέθανες με την τσιπούρα φιλενάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P Ο δικός μου δεν τρώει ψάρια και τα στερούμαι!!!!:?

IchNp3.png

Ο άντρας μου ακόμη με βρίζει!!!! Και δίπλα στα άλλα παρατσούκλια μου κόλλησε και ένα ωραιότατο "χοντροκέφαλη" αφού ο καημένος επέμενε να μην ξαναπάω για 4η φορά!!! Αλλά είπαμε αν δεν πάθεις δε μαθαίνεις!!!;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Πατουσίτσα μου ξέρω απο μια φίλη μου που δουλεύει στο ΙΚΑ οτι αν τώρα κανεις ένσταση θα σου δώσουν όλο το ποσό, αλλά το θέμα είναι να ξανατρέχεις εκεί? Κι εγώ όλα ιδιωτικά τα κάνω το τι λεφτά δίνουμε δεν μπορείτε να φανταστείτε... Εκτός του γιατρού που ειναι βεβαια 1 φορά τον μήνα 70 ευρώ, μετά εχω κ τον αιματολόγο που δίνω άλλα 100 ευρώ, και τώρα προστέθηκε κ ο διαβητολόγος άλλα 100 ευρώ!!!! Ειπατε τπτ? Γι αυτο δεν παιρνω τωρα αναρρωτική..

ΧχαχΑΑ ε τι να κάνω βρε φιλενάδα για τον πιτσιρίκο μου θα γινω κ αμαζώνα!!!

Αντε πήγαινε να κανεις τις δουλίτσες σου κ τα λεμε αργότερα τότε!! Φιλάκια πολλά πολλά Σματςςςςςςςςς σμουτσσσσσσσσσσσσ :)

αντε βρε 70?!πολλα μου φαινονται!

εμενα 50 ευρω περνει αλλα μονο οταν παω για υπερηχο (οταν παω απλα για να δει εξετασεις ή φαρμακα δεν μου παιρνει τιποτα) και ειναι ο δ/ντης της κλινικης που θα γεννησω.Ισως επειδη με ξερει καλα να μου παιρνει λιγα δεν ξερω ειλικρινα...και εκει που θα γεννησω δουλευει η πεθερα μου και ετσι μου κανουν στις εξετασεις (αιματολογικες) κρατικο τιμολογιο δηλ γεν.αιματος πχ 3,00 ευρω.η αυχενικη μου κοστισε μαζι με το pappA 200 ευρω..τωρα για το β επιπεδου δεν ξερω ακομη αυριο ή μεθαυριο που θα κατευω για αιμα θα κλεισω και αυτο και θα σας πω..

καλε κι εγω φασολακια με κρεας εφτιαξα χθες!! :tongue:

Σήμερα όμως θέλει φάβα και ψαρακι ο καλός μου...

βρε τα μεγαλα πνευματα!

εγω δεν εκανα φαβα σημερα αλλα το ψαρακι ψαρακι!!

και αυριο ισως να κανω παπουτσακια αλλα οχι με μπεσαμελ αλλα με τυρι

Κορίτσια τι καλά!!!!! χόρτασα από τα τόσα φαγητά που φτιάξατε.... χαχαχαχαχαχα Εμείς μοσχαράκι κοκκινιστό με κάτι.

Πάντως και εγώ όλες τις εξετάσεις σε ιδιωτικό τις κάνω και δεν ασχολούμε με το ικα καθόλου!!! Μόνο και μόνο την ώρα και την ταλαιπωρία που θα φάω, αρκεί!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

α και εγω τις ενεσεις τις γραφω εννοειτε αλλα για εξετασεις ιδιωτικα να τις παιρνω και γρηγορα..ασε που για νακλεισεις ραντεβου πρεπει να περιμενεις κανα μηνα στην καλυτερη!!!

χαχαχαχ

εκλεισα στο ΙΚΑ για γενικη αιματος + ουρων απο τις 20/7 για 25/8!!! :shock:

και κάνουν και 2 εβδομαδες να βγουν τα αποτελεσματα...

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

εμενα 50 ευρω περνει αλλα μονο οταν παω για υπερηχο (οταν παω απλα για να δει εξετασεις ή φαρμακα δεν μου παιρνει τιποτα) και ειναι ο δ/ντης της κλινικης που θα γεννησω.Ισως επειδη με ξερει καλα να μου παιρνει λιγα δεν ξερω ειλικρινα...και εκει που θα γεννησω δουλευει η πεθερα μου και ετσι μου κανουν στις εξετασεις (αιματολογικες) κρατικο τιμολογιο δηλ γεν.αιματος πχ 3,00 ευρω.η αυχενικη μου κοστισε μαζι με το pappA 200 ευρω..τωρα για το β επιπεδου δεν ξερω ακομη αυριο ή μεθαυριο που θα κατευω για αιμα θα κλεισω και αυτο και θα σας πω..

Για επίσκεψη κάθε μήνα πληρώνω 60 ευρώ. Η αυχενική 170 ευρώ και η β' επιπέδου 120 ευρώ. Η άμνιο 450 ευρώ (πληρώσαμε για την ανάλυση των δειγμάτων μόνο αφού η επέμβαση έγινε στο Αλεξάνδρας) και γενικές αίματος και ούρων κάθε μήνα 44 ευρώ στη Βιοιατρική - "φαρμακείο". Προγεννητικό και τις υπόλοιπες εξετάσεις (θρομβοφιλία, κυστική ίνωση Χ 2 κλπ) δεν υπολογίζω.

IchNp3.png

Να σας πω την αλήθεια, κι εγώ μαζευα παραπεμπτικα για να τα καταθεσω στο ΙΚΑ, πχ της αμνιοπαρακεντησης (600 ευρω) αλλά δεν θα το κάνω. Κατευθειαν στη δηλωση!

Κοριτσάκι δεν αξίζει ο κόπος!!!! Καλύτερα στη δήλωση τουλάχιστον να έχουμε έκπτωση από το φόρο!!

IchNp3.png

Για να είμαι ειλικρινής πέρνει 70 κάθε φορά αλλά μου κάνει τα εξής:

Μου πέρνει αίμα κ μετράει τον αιματοκρίτη μου

Μου πέρνει ούρα για λέυκωμα

Μου πέρνει την πίεση

Το βάρος

Κάνει υπέρηχο

Και ώς τώρα με κοιτούσε κ κολπικά τον τράχηλο να δει τι γίνεται

Είναι αρκετές οι εξετάσεις που κάνει ίσως γι αυτό!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κορίτσια τι καλά!!!!! χόρτασα από τα τόσα φαγητά που φτιάξατε.... χαχαχαχαχαχα Εμείς μοσχαράκι κοκκινιστό με κάτι.

Πάντως και εγώ όλες τις εξετάσεις σε ιδιωτικό τις κάνω και δεν ασχολούμε με το ικα καθόλου!!! Μόνο και μόνο την ώρα και την ταλαιπωρία που θα φάω, αρκεί!!

Και να έχεις και άγχος αν είναι σωστά τα αποτελέσματα!!!:rolleyes:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...