Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ πάντως κορίτσια θα εξαντλήσω ό,τι δικαιώματα έχω όσον αφορά τις άδειες και τα ωράρια. Η εγκυμοσύνη μου και το παιδί μου είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο και δεν έχω καμία διάθεση να χαριστώ πουθενά!! Όσο μπορώ να έρχομαι θα έρχομαι κανονικά (χάρες δε θέλω) αλλά αν νιώσω ότι δεν τα καταφέρνω θα σταματήσω εκείνη τη στιγμή!!!

Ναι Πατουσίτσα μου συμφωνούμε σε όλα απολύτως!!! Το παιδί μας ειναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο οι δουλείες έρχονται κ φέυγουν συνέχεια! Και εγώ θα το παλέψω σκληρά με το λογιστήριο να πάρω οτι ακριβώς δικαιούμαι! κ αν με παραζορίσει θα φύγω κιολας με αναρρωτικη

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧχαχαΧα έτσι φιλενάδα χώνεεεεεεεεεεεεε στα κρητικά να μην καταλαβαίνει κιολας ο βλάκας!!!!

Μα ήδη λεει την Παρασκευή θα έρθει μια που βρήκαν..για να δουμε!

Ναι ειλικρινά ειναι γυρώ στα 250 ευρώ κ εχω κ δάνειο αυτοκινήτου κ πολλά ακόμα απο Σεπτέμβριο θα πάρουμε ανάσα γι αυτό κανω υπομονή. Εσύ καλά κανεις στο κάτω κάτω κ λιγότερα που είναι τώρα τουλάχιστον τα πέρνεις δεν το συζητώ!!!!!

ΧΑΧΑ!!θα πω και αλλα στα κρητικα να μαθαινετε!!χιχι!!!

τεσπα και εμεις οικονομικα στα ζορια ειμαστε γιατι ηρθε και η εφορια 1300 ευρω και αστα βραστα και δοσεις για το τουτου το σπιτι....

εχουμε και ενα σωρο βαφτισια...γαμους...και εδω το φακελακι πρεπει να ειναι απο 50 ευρω και πανω....

Άσχετο!! Να σας πω τη νίλα που τράβηξα πρωί πρωί στο ΙΚΑ!!! Λοιπόν είχα καταθέσει πριν από καναδυό μήνες την απόδειξη από την εξέταση για την κυστική ίνωση στο Παίδων 150 ευρώ. Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει ότι το ΙΚΑ σου επιστρέφει κάπου 70-80 ευρώ. Μετά από 4 φορές που πήγα (γιατί οι ουρές ήταν τεράστιες) και αναμονή 2,5 ωρών (και είχα το Νο 14 να φανταστείτε!!!) πήρα το αστρονομικό ποσό των 26,70 ευρώ!!!!!!:confused: Εννοείται ότι δεν πρόκειται να ξανακαταθέσω τίποτα στο @ωλ@ταμείο ούτε και θα διεκδικήσω τίποτα πέραν του επιδόματος τοκετού που πρέπει να είναι γύρω στα 900 ευρώ απ'ότι άκουσα όση ώρα περίμενα!!!!

Ταλαιπωρήθηκα τσάμπα μες στη ζέστη!!:twisted: Καλά με λέει ο άντρας μου χοντροκέφαλη!!:rolleyes:

IchNp3.png

Εγώ πάντως κορίτσια θα εξαντλήσω ό,τι δικαιώματα έχω όσον αφορά τις άδειες και τα ωράρια. Η εγκυμοσύνη μου και το παιδί μου είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο και δεν έχω καμία διάθεση να χαριστώ πουθενά!! Όσο μπορώ να έρχομαι θα έρχομαι κανονικά (χάρες δε θέλω) αλλά αν νιώσω ότι δεν τα καταφέρνω θα σταματήσω εκείνη τη στιγμή!!!

μωρο μου εσυ!!

ετσι σε θελω δυναμικη!!!!

λοιπον κουκλες σας αφηνω παω να κανω ενα ντους στα γρηγορα και να σιδερωσω κατι ρουχαλακια στα ακομη πιο γρηγορα το φαγητο μου ειναι ετοιμο (τα παντζαρια μου θελουν βρασιμο αλλα δεν αγχονομαι) και ετσι μετα θα χαλαρωσωωωω....λειπει και η μικρη...σουπερ

Διαφημίσεις

Άσχετο!! Να σας πω τη νίλα που τράβηξα πρωί πρωί στο ΙΚΑ!!! Λοιπόν είχα καταθέσει πριν από καναδυό μήνες την απόδειξη από την εξέταση για την κυστική ίνωση στο Παίδων 150 ευρώ. Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει ότι το ΙΚΑ σου επιστρέφει κάπου 70-80 ευρώ. Μετά από 4 φορές που πήγα (γιατί οι ουρές ήταν τεράστιες) και αναμονή 2,5 ωρών (και είχα το Νο 14 να φανταστείτε!!!) πήρα το αστρονομικό ποσό των 26,70 ευρώ!!!!!!:confused: Εννοείται ότι δεν πρόκειται να ξανακαταθέσω τίποτα στο @ωλ@ταμείο ούτε και θα διεκδικήσω τίποτα πέραν του επιδόματος τοκετού που πρέπει να είναι γύρω στα 900 ευρώ απ'ότι άκουσα όση ώρα περίμενα!!!!

Ταλαιπωρήθηκα τσάμπα μες στη ζέστη!!:twisted: Καλά με λέει ο άντρας μου χοντροκέφαλη!!:rolleyes:

ουτε καν για την ταλαιπωρεια δεν αξιζει!

εγω τα κανω ολα ιδιωτικα δεν μπορω να ασχοληθω με το ικα και το τι δινει!

α και στην καισαρικη καλυπτει και αλλα 400 ευρω περιπου να ξερετε!

α και δικαιουμαστε και απο το ΟΑΕΔ καποια χρηματα να ξερετε και να το ψαξετε.

ΧΑΧΑ!!θα πω και αλλα στα κρητικα να μαθαινετε!!χιχι!!!

τεσπα και εμεις οικονομικα στα ζορια ειμαστε γιατι ηρθε και η εφορια 1300 ευρω και αστα βραστα και δοσεις για το τουτου το σπιτι....

εχουμε και ενα σωρο βαφτισια...γαμους...και εδω το φακελακι πρεπει να ειναι απο 50 ευρω και πανω....

χαΧΑχΑ να μου πεις κι αλλα τέτοια να μαθαίνω!!!!

Είναι δύσκολη περίοδος μωρέ για όλους μην το ψάχνεις..γι αυτο κ εγω κανω υπομονη για κανενα μηνα ακομα τουλάχιστον κ μετα βλεπουμε! Άλλωστε σκεφτομαι οτι γύρω στις 10 που ειναι να γεννήσει η γυναίκα του θα παρει αδεια κ δεν θα τον βλέπω να συγχιζομαι οπότε μετά τι έμεινε ως τις 10 Οκτ.? τπτ θα περασει γρήγορα..αυτες οι 2 εβδομαδες ειναι οι δυσκολες μετα θα χαλαρωσουμε..

¨οσο για τους γάμους κ το φακελάκι αστα.. κ εδω μια απο τα ιδια..50 ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων.. κ μεσα σ ενα μήνα ειχαμε 4 γάμους!! Και τον Σεπτεμβριο αλλους 2! χαμος!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

μωρο μου εσυ!!

λοιπον κουκλες σας αφηνω παω να κανω ενα ντους στα γρηγορα και να σιδερωσω κατι ρουχαλακια στα ακομη πιο γρηγορα το φαγητο μου ειναι ετοιμο (τα παντζαρια μου θελουν βρασιμο αλλα δεν αγχονομαι) και ετσι μετα θα χαλαρωσωωωω....λειπει και η μικρη...σουπερ

Φιλενάδα έχω και γω λίγα για σιδέρωμα, δεν έρχεσαι να βάλεις ένα χεράκι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι καλό μαγείρεψες!!!

IchNp3.png

πρέπει να παίρνουμε ότι δικαιούμαστε. στο κάτω-κάτω δεν μας τα χαρίζουν.....

εχεις δικιο!!

και πρεπει για αυτα να ειμαστε ετοιμες και να μην αφηνουμε τιποτα στον αερα!

Διαφημίσεις

ουτε καν για την ταλαιπωρεια δεν αξιζει!

εγω τα κανω ολα ιδιωτικα δεν μπορω να ασχοληθω με το ικα και το τι δινει!

α και στην καισαρικη καλυπτει και αλλα 400 ευρω περιπου να ξερετε!

α και δικαιουμαστε και απο το ΟΑΕΔ καποια χρηματα να ξερετε και να το ψαξετε.

Και γω Μαριαέφακι το ταμείο εκτός από την αγωγή που μου γράφει ο γιατρός κάθε μήνα (ενέσεις και τα σχετικά) δεν το έχω χρησιμοποιήσει για τίποτα άλλο!! Και γι'αυτήν την απόδειξη παρασύρθηκα από τις πληροφορίες εδώ και την κατέθεσα. Ήταν και από δημόσιο νοσοκομείο και εδώ που τα λέμε το ταμείο το πληρώνουμε και μάλιστα αδρά κάθε μήνα! Αλλά τώρα τέρμα!!!!!

IchNp3.png

χαΧΑχΑ να μου πεις κι αλλα τέτοια να μαθαίνω!!!!

Είναι δύσκολη περίοδος μωρέ για όλους μην το ψάχνεις..γι αυτο κ εγω κανω υπομονη για κανενα μηνα ακομα τουλάχιστον κ μετα βλεπουμε! Άλλωστε σκεφτομαι οτι γύρω στις 10 που ειναι να γεννήσει η γυναίκα του θα παρει αδεια κ δεν θα τον βλέπω να συγχιζομαι οπότε μετά τι έμεινε ως τις 10 Οκτ.? τπτ θα περασει γρήγορα..αυτες οι 2 εβδομαδες ειναι οι δυσκολες μετα θα χαλαρωσουμε..

¨οσο για τους γάμους κ το φακελάκι αστα.. κ εδω μια απο τα ιδια..50 ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων.. κ μεσα σ ενα μήνα ειχαμε 4 γάμους!! Και τον Σεπτεμβριο αλλους 2! χαμος!!

σιγα μην παρει αδεια θα δουλευει!!χαχαχα!!

ετσι ειναι και εδω στο Ηρακλειο ειναι τα φακελακια βαρβατα....σκεψου 100 ευρω στην βαφτιση... 100 στις γεννες...(ελπιζω να με τιμησουν και εμενα ετσι! ας μην ξεχναμε εγω ειμαι η Αθηναια..)

Πατουσίτσα μου ξέρω απο μια φίλη μου που δουλεύει στο ΙΚΑ οτι αν τώρα κανεις ένσταση θα σου δώσουν όλο το ποσό, αλλά το θέμα είναι να ξανατρέχεις εκεί? Κι εγώ όλα ιδιωτικά τα κάνω το τι λεφτά δίνουμε δεν μπορείτε να φανταστείτε... Εκτός του γιατρού που ειναι βεβαια 1 φορά τον μήνα 70 ευρώ, μετά εχω κ τον αιματολόγο που δίνω άλλα 100 ευρώ, και τώρα προστέθηκε κ ο διαβητολόγος άλλα 100 ευρώ!!!! Ειπατε τπτ? Γι αυτο δεν παιρνω τωρα αναρρωτική..

μωρο μου εσυ!!

ΧχαχΑΑ ε τι να κάνω βρε φιλενάδα για τον πιτσιρίκο μου θα γινω κ αμαζώνα!!!

Αντε πήγαινε να κανεις τις δουλίτσες σου κ τα λεμε αργότερα τότε!! Φιλάκια πολλά πολλά Σματςςςςςςςςς σμουτσσσσσσσσσσσσ :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Φιλενάδα έχω και γω λίγα για σιδέρωμα, δεν έρχεσαι να βάλεις ένα χεράκι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι καλό μαγείρεψες!!!

χαχα!!διπλωμα στα 4!

στιρελλα και ολα καλα!

βεβαια ειναι και τα πουκαμισα του ανηρ αλλα τι να κανω....

τσιπουρες στο φουρνο με πατατουλες μαιντανο και ντοματουλα!

και εχει και φασολακια με κρεας απο χτες....θα βρασω και παντζαρια!ταρατσα θα την κανουμε..!!

Και γω Μαριαέφακι το ταμείο εκτός από την αγωγή που μου γράφει ο γιατρός κάθε μήνα (ενέσεις και τα σχετικά) δεν το έχω χρησιμοποιήσει για τίποτα άλλο!! Και γι'αυτήν την απόδειξη παρασύρθηκα από τις πληροφορίες εδώ και την κατέθεσα. Ήταν και από δημόσιο νοσοκομείο και εδώ που τα λέμε το ταμείο το πληρώνουμε και μάλιστα αδρά κάθε μήνα! Αλλά τώρα τέρμα!!!!!

α και εγω τις ενεσεις τις γραφω εννοειτε αλλα για εξετασεις ιδιωτικα να τις παιρνω και γρηγορα..ασε που για νακλεισεις ραντεβου πρεπει να περιμενεις κανα μηνα στην καλυτερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...