Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συν το εξάμηνο που δίνει ο ΟΑΕΔ, μη ξεχνιόμαστε!!!! Πες του το κι αυτό να τον αποτελειώσεις!!!!:mrgreen:

εγω παντως οταν με ρωτησε ποτε θα γυρισω του ειπα μετα τον Σεπτεμβρη.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε ψαρεύει για να δει τι θα κάνεις Αγγελικούλα!!!!! Σιγά την μεγαλοψυχία που θα δείξει η γυναίκα του να μην πάρει την 2μηνη άδεια..... Μη μασάς, καλά του απάντησες.... Πάρε καμιά αναρωτική, καλά σου λέει η Mariefi.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Σε μια εταιρεία στο Κολωνάκι αλλά δεν ξέρω κ πολλά.. Εχουν λεει πολύ καλες σχέσεις με την δουλειά της κ δεν θέλει να τους χαλάσει χατίρι..Και ρωτώ εγω΄η ηλίθια κ ανάξια μάνα? Θα διακινδυνευα να πηγαινω στην δουλειά μου με την κοιλιά στο στόμα κ το αυτοκίνητο για να εχω καλες σχεσεις με την εταιρεία??????? κ αν γινει κατι χτυπα ξύλο? προφανώς ειμαι ηλίθια όμως γιατι αλλιως τα βλέπω εγω τα πράγματα τι να πω..

Εδώ σε θέλω...ελα μου ντε!! 2 μήνες ήμουν στο κρεββάτι ξαπλωμένη με φάρμακα κ μονο τουαλέτα μου επιτρεπόταν τπτ αλλο..Δηλαδή καλοπέρασα κ τώρα δεν δικαιούμαι διακοπές? Δεν μπορεί λεει να λέιψω αλλο γιατι δνε τα καταφέρνει μόνος του...... κ ετσι τρωω την ζεστη στο κεφάλι τώρα..κ δεν μιλάω

αντε βρε παρε την αναρρωτικη και γραψτον κανονικα του χρειαζετε!

Σε ψαρεύει για να δει τι θα κάνεις Αγγελικούλα!!!!! Σιγά την μεγαλοψυχία που θα δείξει η γυναίκα του να μην πάρει την 2μηνη άδεια..... Μη μασάς, καλά του απάντησες.... Πάρε καμιά αναρωτική, καλά σου λέει η Mariefi.

εγω ζουνιτσα μου στην κορη μου λιποθυμησα μεσα στην τραπεζα που δουλευα τοτε...!!!και μολις τελειωσε το μειωμενο τσουπ ηρθε και η απολυση!!

οποτε δεν χαριζομαι πουθενα τωρα!

εγω ζουνιτσα μου στην κορη μου λιποθυμησα μεσα στην τραπεζα που δουλευα τοτε...!!!και μολις τελειωσε το μειωμενο τσουπ ηρθε και η απολυση!!

και καλά κάνεις και δε χαρίζεσαι.... δεν δίνεις κάνενας ευσημα, ούτε καν ένα μπράβο. Εδώ εγώ που δουλεύω σε δικό μας μαγαζί και μερικές φορές που είμαι χάλια, και φεύγω, μέχρι να καταλάβει ο άντρας μου ότι όντως ήμουν χάλια, ψιλοστράβωνε. Χωρίς να μου το δείχνει βέβαια, αλλά με ρώταγε δεν αντέχεις άλλη μία ώρα??? Κανείς δεν σε καταλαβαίνει.....

Τώρα βέβαια εσένα σου φέρθηκαν απαίσια.... το λιγότερο που μπορώ να πω!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

ρουβιτσα μου εσυ!!!χαχαχα!!τιποτα δεν ειναι το ονειρο μην δινεις σημασια!

κοριτσακι ποτε θα παρεις αδεια βρε?

Λες ε?? Μακάρι Μαριαέφακι γιατί δε σου κρύβω ότι αγχώθηκα λίγο.. Δεν το έχω και σε καλό...:confused:

Για άδεια ούτε ξέρω.. Θα πάμε αύριο για τη β'επιπέδου και αναλόγως θα αποφασίσουμε. Αν όλα είναι καλά σκεφτόμαστε από 9 μέχρι 18 Αυγούστου! Και στη δουλειά δεν έχω πει τίποτα ακόμη:confused:

IchNp3.png

βρε Αγγελικη μου μην κανεις την ηρωιδα !! παρε αδεια αναρρωτικη!

το εχω ξαναπει κανεις δεν θα μας δωσει παρασημο!!!!!!!!!

Σου μιλάω ειλικρινά φιλενάδα θα την έπερνα την αναρρωτική αλλά γμτ εχω ανάγκη τα χρήματα γιατί στην αναρρωτική ειναι πολύ λιγότερα..και προσπαθούμε να μαζέψουμε για τον τοκετό κ φυσικά για όλα τα υπόλοιπα που θέλουμε να του πάρουμε.Βέβαια δεν σου κρύβω οτι αν με φέρει στα όρια μου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..το παιδάκι μου δεν τον χαλαλίζω για κανέναν αναισθητο!

Συν το εξάμηνο που δίνει ο ΟΑΕΔ, μη ξεχνιόμαστε!!!! Πες του το κι αυτό να τον αποτελειώσεις!!!!:mrgreen:

Δυστηχώς το 6μηνο δεν το δικαιούμαι γιατι δουλεύω σε ναυτιλιακή εταιρεία όμως..εχω 4 χρόνια μειωμένο ωράριο που είπαν πρόσφατα στις ειδήσεις οτι μπορείς πλεον να το εξαγοράσες ενα μερος του δηλ μπορείς να παρεις συνεχόμενα 3,5 μήνες νομίζω κ ετσι να χασεις μόνο τα 2 χρόνια μειωμένου κ θα μου μείνουν κ αλλα 2 με 2 ώρες λιγότερο καθημερινά..βεβαια αυτα στην θεωρια στην πραξη θα δουμε τι θ απει το λογιστηριο..

πλακα κανεις?

και το παιδι θα το δωσουν για υιοθεσια??

τι μλκ!!!!!!!!!!!!

Ε δεν είναι? Και μου τα ελεγε κ με καμαρι ολα αυτα!! Ειδες η Ρανια δεν επιβαρύνει καθόλου την δουλειά της... και το παιδι του λεω? ε θα βοηθήσουν οι μαναδες λεει... δηλ του λεω θα γεννησει κατευθειαν χωρις να κατσει καθολου κ μετα μονο 2 μήνες με το παιδι? ναι ναι μου λεει με χαρα.. τι να πω .. θεε μου συγχωρα με..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

και καλά κάνεις και δε χαρίζεσαι.... δεν δίνεις κάνενας ευσημα, ούτε καν ένα μπράβο. Εδώ εγώ που δουλεύω σε δικό μας μαγαζί και μερικές φορές που είμαι χάλια, και φεύγω, μέχρι να καταλάβει ο άντρας μου ότι όντως ήμουν χάλια, ψιλοστράβωνε. Χωρίς να μου το δείχνει βέβαια, αλλά με ρώταγε δεν αντέχεις άλλη μία ώρα??? Κανείς δεν σε καταλαβαίνει.....

Τώρα βέβαια εσένα σου φέρθηκαν απαίσια.... το λιγότερο που μπορώ να πω!!!

ετσι ακριβως ειναι!!σιγα μην σκασουν οι αλλοι για το τι περνας εσυ!ακομα και αν αυτος ειναι ο πατερας του παιδιου!!

αχ για αυτο λενε οτι μανα γινεσαι απο την στιγμη της συλληψης!!!

Λες ε?? Μακάρι Μαριαέφακι γιατί δε σου κρύβω ότι αγχώθηκα λίγο.. Δεν το έχω και σε καλό...:confused:

Για άδεια ούτε ξέρω.. Θα πάμε αύριο για τη β'επιπέδου και αναλόγως θα αποφασίσουμε. Αν όλα είναι καλά σκεφτόμαστε από 9 μέχρι 18 Αυγούστου! Και στη δουλειά δεν έχω πει τίποτα ακόμη:confused:

ε καλα δεν νομιζω οτι εχεις προβλημα με την δουλεια...!

επισης σε οτι εχω πει δεν εχω πεσει εξω!!!

οποτε προαισθημα μαριαεφη εγγυηση!!χαχαχα!!!!!

αντε να παρει αδεια να ξεκουραστεις!

Ζουνίτσα μου το κατάλαβα οτι με ψάρευε κ γι αυτό κ εγώ του απάντησα καταλλήλως!! Οσο για την αναρρωτική αν με ζορίσει κι άλλο εννοείται θα το κάνω!

αντε βρε παρε την αναρρωτικη και γραψτον κανονικα του χρειαζετε!

Έννοια σου φιλενάδα κ δεν θα αφήσω να παθει τπτ το νινάκι μου!!

Γαιδούρια!!!!!!!!!! Μην νομίζεις κ εγώ την βλέπω να έρχεται η απόλυση αλλα ειλικρινά σου μιλάω ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ! θα την βρω την ακρη μου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Σου μιλάω ειλικρινά φιλενάδα θα την έπερνα την αναρρωτική αλλά γμτ εχω ανάγκη τα χρήματα γιατί στην αναρρωτική ειναι πολύ λιγότερα..και προσπαθούμε να μαζέψουμε για τον τοκετό κ φυσικά για όλα τα υπόλοιπα που θέλουμε να του πάρουμε.Βέβαια δεν σου κρύβω οτι αν με φέρει στα όρια μου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..το παιδάκι μου δεν τον χαλαλίζω για κανέναν αναισθητο!

Δυστηχώς το 6μηνο δεν το δικαιούμαι γιατι δουλεύω σε ναυτιλιακή εταιρεία όμως..εχω 4 χρόνια μειωμένο ωράριο που είπαν πρόσφατα στις ειδήσεις οτι μπορείς πλεον να το εξαγοράσες ενα μερος του δηλ μπορείς να παρεις συνεχόμενα 3,5 μήνες νομίζω κ ετσι να χασεις μόνο τα 2 χρόνια μειωμένου κ θα μου μείνουν κ αλλα 2 με 2 ώρες λιγότερο καθημερινά..βεβαια αυτα στην θεωρια στην πραξη θα δουμε τι θ απει το λογιστηριο..

Ε δεν είναι? Και μου τα ελεγε κ με καμαρι ολα αυτα!! Ειδες η Ρανια δεν επιβαρύνει καθόλου την δουλειά της... και το παιδι του λεω? ε θα βοηθήσουν οι μαναδες λεει... δηλ του λεω θα γεννησει κατευθειαν χωρις να κατσει καθολου κ μετα μονο 2 μήνες με το παιδι? ναι ναι μου λεει με χαρα.. τι να πω .. θεε μου συγχωρα με..

μην ακους τον παραουρο(κρητικη διαλεκτος) βρε Αγγελικη!

στην τελικη ετσι και αλλιως πρεπει να βρουν ατομο να σε αντικαταστησουν!!

οσο για το ωραριο μετα ειναι στην κριση του εργοδοτη το ξερω στα σιγουρα αυτο αλλα δεν χανεις τιποτα να το ζητησεις εννοειτε!

οσο για την αναρρωτικη ναι ειναι πιο λιγα τα λεφτα και με την κριση που εχουμε σε καταλαβαινω.και εγω γυρω στα 250 κατω περνω αλλα τουλαχιστον τα παιρνω γιατι ακομα ο αλλος μου χρωσταει λεφτα σιγα μην με πληρωνε κιολας!

Ζουνίτσα μου το κατάλαβα οτι με ψάρευε κ γι αυτό κ εγώ του απάντησα καταλλήλως!! Οσο για την αναρρωτική αν με ζορίσει κι άλλο εννοείται θα το κάνω!

Έννοια σου φιλενάδα κ δεν θα αφήσω να παθει τπτ το νινάκι μου!!

Γαιδούρια!!!!!!!!!! Μην νομίζεις κ εγώ την βλέπω να έρχεται η απόλυση αλλα ειλικρινά σου μιλάω ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ! θα την βρω την ακρη μου!

ετσι ακριβως!!!

μην ακους τον παραουρο(κρητικη διαλεκτος) βρε Αγγελικη!

στην τελικη ετσι και αλλιως πρεπει να βρουν ατομο να σε αντικαταστησουν!!

οσο για το ωραριο μετα ειναι στην κριση του εργοδοτη το ξερω στα σιγουρα αυτο αλλα δεν χανεις τιποτα να το ζητησεις εννοειτε!

οσο για την αναρρωτικη ναι ειναι πιο λιγα τα λεφτα και με την κριση που εχουμε σε καταλαβαινω.και εγω γυρω στα 250 κατω περνω αλλα τουλαχιστον τα παιρνω γιατι ακομα ο αλλος μου χρωσταει λεφτα σιγα μην με πληρωνε κιολας!

ΧχαχαΧα έτσι φιλενάδα χώνεεεεεεεεεεεεε στα κρητικά να μην καταλαβαίνει κιολας ο βλάκας!!!!

Μα ήδη λεει την Παρασκευή θα έρθει μια που βρήκαν..για να δουμε!

Ναι ειλικρινά ειναι γυρώ στα 250 ευρώ κ εχω κ δάνειο αυτοκινήτου κ πολλά ακόμα απο Σεπτέμβριο θα πάρουμε ανάσα γι αυτό κανω υπομονή. Εσύ καλά κανεις στο κάτω κάτω κ λιγότερα που είναι τώρα τουλάχιστον τα πέρνεις δεν το συζητώ!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εγώ πάντως κορίτσια θα εξαντλήσω ό,τι δικαιώματα έχω όσον αφορά τις άδειες και τα ωράρια. Η εγκυμοσύνη μου και το παιδί μου είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο και δεν έχω καμία διάθεση να χαριστώ πουθενά!! Όσο μπορώ να έρχομαι θα έρχομαι κανονικά (χάρες δε θέλω) αλλά αν νιώσω ότι δεν τα καταφέρνω θα σταματήσω εκείνη τη στιγμή!!!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...