Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα!!:-P

Η άμνιο πήγε μια χαρά (αν και ο μικρός από χθες δεν κουνήθηκε:confused:) και μόλις πήρα τα πρώτα αποτελέσματα ότι όλα είναι φυσιολογικά. Τα τελικά σε 15 μέρες. Και το καλύτερο.....το δείγμα που στείλαμε στο Pasteur για τον καταραμένο CMV ήταν αρνητικό!!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz: Το μωράκι μου είναι μια χαρά και γω επιτέλους νιώθω απίστευτη ανακούφιση!!!!!!!!:-P Πάμε για τη β' επιπέδου την Πέμπτη τώρα!!

Θα διαβάσω τα νέα σας αργότερα! Σας φιλώ!!!!!:-P

αντε βρε κοριτσι μπραβο!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) !!!!!!!!!!!!

σε επαιρνα και τηλ και ειχα ανυσηχησει!!!!!!!!!

τι καλα που ολα ειναι καλα!!!!!

στο ελεγα βεβαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα δικα μου νεα κουκλες ειναι οτι χτες πηγαμε στο ντοκτορ και ολα καλα!!το μωρακι μου εχει 150 χτυπους ειναι 183 γραμ.και περιπου 17 εκ. το θεμα ειναι η σταση του που για αυτο ποναω στο ισχυο δυστυχως ειναι με τον κωλο κατω και ο πλακουντας ειναι ολος σαν βουνο κατω απο μωρο σχεδον.Δεν εχει προβλημα το μωρο αλλα εγω με τους πονους και ισως αρχισουν πιο νωρις συσπασεις αν δεν αλλαξει θεση(καλα που δεν πω δουλεια γιατι λεει θα ηταν αφορητοι οι πονοι).Θα παω για εξετασεις αιματος την Παρασκευη μαλλον και θα κλεισω και το ραντεβου για την Β επιπεδου τελικα μετα τις 17 Αυγ γιατι θελει να ειμαι 21η εβδ να την κανω.

τα δικα μου νεα κουκλες ειναι οτι χτες πηγαμε στο ντοκτορ και ολα καλα!!το μωρακι μου εχει 150 χτυπους ειναι 183 γραμ.και περιπου 17 εκ. το θεμα ειναι η σταση του που για αυτο ποναω στο ισχυο δυστυχως ειναι με τον κωλο κατω και ο πλακουντας ειναι ολος σαν βουνο κατω απο μωρο σχεδον.Δεν εχει προβλημα το μωρο αλλα εγω με τους πονους και ισως αρχισουν πιο νωρις συσπασεις αν δεν αλλαξει θεση(καλα που δεν πω δουλεια γιατι λεει θα ηταν αφορητοι οι πονοι).Θα παω για εξετασεις αιματος την Παρασκευη μαλλον και θα κλεισω και το ραντεβου για την Β επιπεδου τελικα μετα τις 17 Αυγ γιατι θελει να ειμαι 21η εβδ να την κανω.

Μια χαρά είναι το μωρακι σου!! :D

Δεν γίνεται τίποτα για αυτους τους πονους Μαριαεφη μου; Να μην πονας τοσο πολυ;;

5NEXp2.png

Είχα δει και εγώ στον ύπνο μου ότι είχα κοριτσάκι και πήγα να του αλλάξω πάνα (το είδα οτι ήταν κορίτσι όταν άνοιξα την πάνα) αλλά είδα οτι το μωρό ήταν μεγάλο, όχι μικρούλι νεογέννητο. Τελικά είδαμε και στην αυχενική, αλλά μας το είπε και ο γιατρός οτι είναι ψηλη (είμαι και εγώ σχετικά ψηλη 1,72)..... Τυχαία τα όνειρα που βλέπουμε??? ΟΧΙ..... Άρα patousitsa όπως το ονειρεύτκες θα είναι το καμάρι σου!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...η μάλλον καλο μεσημέρι!!!

Χαιρομαι που εισαστε ολες καλα με τα μωράκια σας!!!

Εγω γενικα τρεχω συνεχως και εχω και τυψεις μετα..

Αυριο εχω την Β' επιπέδου και εχω πολυ αγχος...Θέλω να ειναι ολα καλά και μετα να πάρω τα πάνω μου γιατι τώρα συνέχεια αγχωνομαι και δεν μπορώ...

Στην δουλειά ακόμα να πάρω αδεια...Ισως την επόμενη εβδομάδα αλλα ακόμα δεν το εχουμε συζητήσει. Γενικά ειμαι πολύ τσιτωμένη και στεναχωρώ και το μικιό μου!!! :(

Σημερα γέννησε μια ξαδέρφη μου το 2ο μωράκι!!! Κοριτσάκι!!! Ελπίζω να τα κατεφέρω αυριο να πάω να το δω!!!

Αντε και στα δικά μας!!! :mrgreen:

φιλιααααα

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Μια χαρά είναι το μωρακι σου!! :D

Δεν γίνεται τίποτα για αυτους τους πονους Μαριαεφη μου; Να μην πονας τοσο πολυ;;

depon μου ειπε να παιρνω αφοβα 2 μαζεμενα αλλα οχι πανω απο 4 την ημερα και οχι καθε μερα.

και βεβαια ta voltaren υποθετα αλλα και αυτα με φειδω...σκεψου οτι μονο 2 φορες εχω βαλει γιατι δεν θελω να παιρνω φαρμακα ρε γμτ!

σημερα θα παω μεχρι την θαλασσα μπας και με χαλαρωσει λιγο το νερο... λεμε τωρα

κανει και τοση ζεστη...!!

Καλημέρα κορίτσια...η μάλλον καλο μεσημέρι!!!

Χαιρομαι που εισαστε ολες καλα με τα μωράκια σας!!!

Εγω γενικα τρεχω συνεχως και εχω και τυψεις μετα..

Αυριο εχω την Β' επιπέδου και εχω πολυ αγχος...Θέλω να ειναι ολα καλά και μετα να πάρω τα πάνω μου γιατι τώρα συνέχεια αγχωνομαι και δεν μπορώ...

Στην δουλειά ακόμα να πάρω αδεια...Ισως την επόμενη εβδομάδα αλλα ακόμα δεν το εχουμε συζητήσει. Γενικά ειμαι πολύ τσιτωμένη και στεναχωρώ και το μικιό μου!!! :(

Σημερα γέννησε μια ξαδέρφη μου το 2ο μωράκι!!! Κοριτσάκι!!! Ελπίζω να τα κατεφέρω αυριο να πάω να το δω!!!

Αντε και στα δικά μας!!! :mrgreen:

φιλιααααα

βρε κοριτσακι τι να συζητησεις αν θα παρεις αδεια??! μου θυμιζεις εμενα στο πρωτο μου...που εφτασα να λιποθυμησω στην δουλεια!!

μην κανεις την ηρωιδα το οσκαρ δεν θα το παρεις!!

εμενα με απελυσαν απο εκει μολις τελειωσε το μειωμενο!!!

καλη επιτυχια αυριο με την εξεταση και περιμενουμε νεα!!!!!!!!!!!!! :)

καλημερα

γιατι τοσο πρι κοριτσακι?

Εγω ολο το βραδυ εβλεπα ονειρα σχετικα με την σημερινη εξεταση. Ο,τι ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο το φυλο, οτι μετα ξεχασα να τον πλρωσω, οτι ξεχασα να παρω το dvd φευγοντας, και αφου εφυγα οτι απο την αγωνια μου δεν θυμομουν αν εκανα την εξεταση, δεν θυμομομουν τιποτα, σαν να μην την ειχα κανει! Σηκωθηκα καταγχωμενη!

Λετε να ακυρωθει και βγει αληθιινο το ονειρο?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

καλημερα

γιατι τοσο πρι κοριτσακι?

Εγω ολο το βραδυ εβλεπα ονειρα σχετικα με την σημερινη εξεταση. Ο,τι ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο το φυλο, οτι μετα ξεχασα να τον πλρωσω, οτι ξεχασα να παρω το dvd φευγοντας, και αφου εφυγα οτι απο την αγωνια μου δεν θυμομουν αν εκανα την εξεταση, δεν θυμομομουν τιποτα, σαν να μην την ειχα κανει! Σηκωθηκα καταγχωμενη!

Λετε να ακυρωθει και βγει αληθιινο το ονειρο?

Καλημέρα!! :)

Αντε βρε χαζούλι, κι εγώ θυμάμαι πριν το γαμο μου έβλεπα ότι είχα ξεχάσει να μοιράσω τα προσκλητήρια στους καλεσμένους και όταν πήγα στην εκκλησία ήμουν λέει μόνη μου!! :lol:

Είναι άγχος, ηρέμησε και όλα καλά θα πάνε. :wink:

Καλημέρα Μαριαεφη μου! :)

5NEXp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!! :P

Εννοείται πως είναι άγχος κ επίσης εννοείται οτι όλα θα πάνε πολύ καλά!!

Γεία σου Νικελάκι κ Μαρία !!! Εγώ τσαντίστηκα πρωί πρωί με τον προιστάμενο γιατι τον ρώτησα για αυριο αν μπορώ να φύγω μια ώρα νωρίτερα για την Β επιπέδου..κ μου λεει..οκ αλλα να μην το κανεις συχνά κτλ κτλ και δεν αντεξα κ του είπα οτι αν ηθελα με τόσα θέματα που εχω κατα καιρούς θα μπορούσα να εφευγα απο τώρα με αναρρωτική κ το κάνω για να μην τον παρατήσω κ πήξει στην δουλειιά.. Ε ΜΑ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα μανουλίτες!!!!!

Christy μου φυσικά και είναι από το άγχος σου.... και για να μην ξεχάσεις τίποτα, γράψε σε ένα χαρτί ότι θέλεις να ρωτήσεις. Μην αφήσεις το όνειρο να σε επηρεάσει.

Καλημέρα Nikel!!

Καλημέρα Αγγελικούλα!! Κανονικά πρέπει να πάρεις μια αναρρωτική χωρίς να το ξέρει, να πήξει ο κ!@#$ του να σου πω εγώ!!! Το γαϊδούρι...!!!! γκρρρρρρ

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!! :P

Εννοείται πως είναι άγχος κ επίσης εννοείται οτι όλα θα πάνε πολύ καλά!!

Γεία σου Νικελάκι κ Μαρία !!! Εγώ τσαντίστηκα πρωί πρωί με τον προιστάμενο γιατι τον ρώτησα για αυριο αν μπορώ να φύγω μια ώρα νωρίτερα για την Β επιπέδου..κ μου λεει..οκ αλλα να μην το κανεις συχνά κτλ κτλ και δεν αντεξα κ του είπα οτι αν ηθελα με τόσα θέματα που εχω κατα καιρούς θα μπορούσα να εφευγα απο τώρα με αναρρωτική κ το κάνω για να μην τον παρατήσω κ πήξει στην δουλειιά.. Ε ΜΑ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!

Ελεος δε λες τίποτα!! Η πλάκα ξερεις πια ειναι;;

Οτι αν του ελεγες θελω να φυγω μια ωρα νωριτερα γιατι θελω πχ να παω στην τραπεζα, μπορεί να σε άφηνε χωρις να σου πει τιποτα! :mad:

5NEXp2.png

Καλημέρα μανουλίτες!!!!!

Christy μου φυσικά και είναι από το άγχος σου.... και για να μην ξεχάσεις τίποτα, γράψε σε ένα χαρτί ότι θέλεις να ρωτήσεις. Μην αφήσεις το όνειρο να σε επηρεάσει.

Καλημέρα Nikel!!

Καλημέρα Αγγελικούλα!! Κανονικά πρέπει να πάρεις μια αναρρωτική χωρίς να το ξέρει, να πήξει ο κ!@#$ του να σου πω εγώ!!! Το γαϊδούρι...!!!! γκρρρρρρ

καλημέρα ζουνιτσα!! :)

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...