Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! Εχτές έφυγα άρων-άρων γιατί με έπιασε τρελλός πονοκέφαλος και όλα τα επακόλουθά του..... Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα. Μάλλον θα πάω να κάνω έναν υπέρηχο γιατί δεν το νιώσει καθόλου τις τελευταίες μέρες το μωρό και μετά από τη χτεσινή ταλαιπωρία, θέλω να σιγουρευτώ.

christy μου ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά μένω Τρίπολη. Θα δω τι θα κάνω όμως.

Σήμερα που ζυγίστικα (μετά από τη χθεσινή νηστεία) με έδειξε +5. Καλύτερα από χτες!! χαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια!

Μια και καμια για την Β επιπεδου!!!

Κι το δικο μου χθες εκανε παρτυ στην κοιλιτσα! ο αντρας μου αρχισε να καταλαβαινει τις κλωτσιες! Νομιζω οτι σε μια απο αυτες ανασηκωθηκε η κοιλια μου! Το ενιωσα με το χερι μου γιατι ηταν χαμηλα στην κοιλια και μπορουσα να την δω σε εκεινο το σημειο! Α επι την την ευκαιρια, αν απο τωρα δεν πολυβλεπω χαμηλα στην κοιλια σε λιγο καιρο πως θα ξυριζομαι?

Καλημέρες!!! Απο χθές το αγοράκι μου δίνει συνεχώς το παρόν!! ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! Συνέχεια με κλωτσάει μα συνέχειααααα!!! Και σήκωσα την μπλούζα μου έτσι οπως ήμουν χτες το απογευμα στον καναπέ κ την ώρα που κλώτσισε εκτός του ότι φυσικά τον άκουσε κ ο άντρας μου αλλά φάνηκε στην κοιλιά!!!! Το τι χαρά πήρα δεν μπορείτε να φανταστείτε..τρελλή χαρά!! Μέχρι κ το βράδυ που κοιμόμουν κάποιες στιγμές τον ένιωθα κανονικά! Βρε μεγαλώσαμε?? :P:p:p:p

ΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχ τι ωραία!!!!!!! φανταστικά, τέλεια, θεϊκά!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερούδια κι από εμένα..

Μπράβο κορίτσια για τις κλωτσιές! :D Κι εγώ εχθές το βράδυ είχα ξαπλώσει και κοιτούσα την κοιλιά μου μήπως και δω τίποτα, αλλά μάταια. Ο άντρας μου έλεγε ότι το μωράκι μας πήγε για ύπνο, γι'αυτό και δεν κλωτσάει :)

Ερώτηση: Χρησιμοποιείτε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα? Σας προσφέρει κανείς θέση? Εγώ τα χρησιμοποιώ καθημερινά για να πάω στη δουλειά μου στο κέντρο, αλλά σπάνια σηκώνεται κάποιος. Μήπως κάτι δεν κάνω καλά ή απλά ο κόσμος δεν έχει φιλότιμο?

Μπράβο κορίτσια για τις κλωτσιές! :D Κι εγώ εχθές το βράδυ είχα ξαπλώσει και κοιτούσα την κοιλιά μου μήπως και δω τίποτα, αλλά μάταια. Ο άντρας μου έλεγε ότι το μωράκι μας πήγε για ύπνο, γι'αυτό και δεν κλωτσάει :)

Ερώτηση: Χρησιμοποιείτε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα? Σας προσφέρει κανείς θέση? Εγώ τα χρησιμοποιώ καθημερινά για να πάω στη δουλειά μου στο κέντρο, αλλά σπάνια σηκώνεται κάποιος. Μήπως κάτι δεν κάνω καλά ή απλά ο κόσμος δεν έχει φιλότιμο?

Καλημέρα velissa μου!! Απλά ο κόσμος δεν έχει φιλοτιμο!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

Εγώ σε τράπεζες που πάω κανένας....... τίποτα!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κοριτσρες απ΄οσο βλεπω ολα τα ζουζουνια σιγα σιγα ζωηρευουν!

εγω χθες γυρισα στο αλλο πλαι και πηρα αγγαλια τον αντρα που κοιμοτανε με γυρισμενη την πλατη και οπως ειναι φυσικο η κοιλια ακουμπουσε την πλατη του ριχνει μια, δεν σας λεω τιποτα μεχρι και ο αντρας μου ξυπνησε που δεν ξυπναει ουτε με πολυβολα μου λεει το μωρο ητανε? και μετα το παρακαλαγε να ριξει κι αλλη μια να το ξανακουσει.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα velissa μου!! Απλά ο κόσμος δεν έχει φιλοτιμο!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

Εγώ σε τράπεζες που πάω κανένας....... τίποτα!!!!

Συμφωνώ!

Κι εγώ σε τραπεζες, σε σουπερμαρκετ (παρολο που δεν παιρνω μονη μου ποτε πανω απο 5-6 πραγματα) τιποτα! Κανεις...

Μονο μια φορα σε λεωφορειο και μια φορα που πληρωσα το κινητο μου, αλλα ΚΑΙ οι δυο ξένοι!!

5NEXp2.png

Μην ανησυχείς velissa η κλωτσιά θα πάει σύννεφο!

Εγώ 3 εβδομάδες που πήγαινα στον Ευαγγελισμό και άλλες 3 που πήγαινα στον Ταύρο όχι μονό δεν σηκώθηκε κανένας αλλά βρέθηκε και μια που προσπάθησε να διεκδικήσει θέση από εμένα δεν φαντάζεστε τι έπαθε ξέσπασα για όλες τις φόρες που έμεινα όρθια μέσα στο μετρό με τον μεγαλύτερο φόβο μην φύγω από την ταχύτατα ή από το φρενάρισμα ή με χτυπήσει κάποιος που μπαίνει ή που βγαίνει, όχι αγάπη μου ο κόσμος δεν έχει φιλότιμο αλλά για εμένα ειναι προτιμότερο να ζητήσεις θέση παρά να κινδυνεύεις να χτυπήσεις.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κι εγώ τιποτα ακομη!!! Μονο κατι μικρα σαν νευρικους σπασμους αισθανομαι! Κλαψψψψ :(

Μέχρι την Παρασκευη που εχω την β επιπεδου θα εχω παθει παρακρουση!!! :mad:

5NEXp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!:P Από χθες νιώθω άλλος άνθρωπος πραγματικά!! Απίστευτο πράγμα αυτό το άγχος!!! Δεν ξέρω βρε κορίτσια αλλά νιώθω όλο και πιο σίγουρη πλέον ότι όλα θα πάνε καλά τελικά!! Ηρέμησα τόσο που χθες το βράδυ ονειρεύτηκα για πρώτη φορά το γιο μου!! Ήταν τόσο όμορφος, άσπρο δέρμα και γκριζογάλανα μάτια, στρουμπουλός και ροδαλός με ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά!!!:mrgreen: (Ωχ την ψώνισα!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:).

Σας ευχαριστώ όλες που με σκεφτόσασταν!!!:P

Τη β'επιπέδου θα την κάνω στο Τζιώτη στο κέντρο μητέρας και εμβρύου (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) στη Λαμψάκου την Πέμπτη το πρωί! Λέτε το μωρό να μοιάζει με αυτό που είδα στον όνειρό μου???:mrgreen:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!:P Από χθες νιώθω άλλος άνθρωπος πραγματικά!! Απίστευτο πράγμα αυτό το άγχος!!! Δεν ξέρω βρε κορίτσια αλλά νιώθω όλο και πιο σίγουρη πλέον ότι όλα θα πάνε καλά τελικά!! Ηρέμησα τόσο που χθες το βράδυ ονειρεύτηκα για πρώτη φορά το γιο μου!! Ήταν τόσο όμορφος, άσπρο δέρμα και γκριζογάλανα μάτια, στρουμπουλός και ροδαλός με ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά!!!:mrgreen: (Ωχ την ψώνισα!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:).

Σας ευχαριστώ όλες που με σκεφτόσασταν!!!:P

Τη β'επιπέδου θα την κάνω στο Τζιώτη στο κέντρο μητέρας και εμβρύου (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) στη Λαμψάκου την Πέμπτη το πρωί! Λέτε το μωρό να μοιάζει με αυτό που είδα στον όνειρό μου???:mrgreen:

Στο εύχομαι να μοιάζει και να'ναι ακόμα πιο όμορφο!!!!!! Όλα καλά πάνε και θα πάνε, θα το δεις!!!!!:-D

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μην ανησυχείς velissa η κλωτσιά θα πάει σύννεφο!

Εγώ 3 εβδομάδες που πήγαινα στον Ευαγγελισμό και άλλες 3 που πήγαινα στον Ταύρο όχι μονό δεν σηκώθηκε κανένας αλλά βρέθηκε και μια που προσπάθησε να διεκδικήσει θέση από εμένα δεν φαντάζεστε τι έπαθε ξέσπασα για όλες τις φόρες που έμεινα όρθια μέσα στο μετρό με τον μεγαλύτερο φόβο μην φύγω από την ταχύτατα ή από το φρενάρισμα ή με χτυπήσει κάποιος που μπαίνει ή που βγαίνει, όχι αγάπη μου ο κόσμος δεν έχει φιλότιμο αλλά για εμένα ειναι προτιμότερο να ζητήσεις θέση παρά να κινδυνεύεις να χτυπήσεις.

Συμφωνώ κορίτσια δεν υπάρχει φιλότιμο ούτε από τους δικούς μας ούτε από τους ξένους. Μετακινούμαι κάθε μέρα από και προς το αεροδρόμιο (τίγκα το λεωφορείο στους τουρίστες) και τις 9 στις 10 φορές είμαι όρθια! Αυτό που μου κακοφαίνεται περισσότερο είναι όταν εγώ με την κοιλιά τούρλα στέκομαι όρθια και γύρω μου άλλες γυναίκες κάθονται και παριστάνουν τους κινέζους. Οι άντρες δεν καταλαβαίνουν γιατί ούτε το έζησαν ούτε πρόκειται να το ζήσουν. Οι γυναίκες όμως???:?

IchNp3.png

όχι αγάπη μου ο κόσμος δεν έχει φιλότιμο αλλά για εμένα ειναι προτιμότερο να ζητήσεις θέση παρά να κινδυνεύεις να χτυπήσεις.

Συμφωνώ απόλυτα Μargioula κι αυτό έκανα στην αρχή, αλλά μια φορά ήταν δυό θείτσες, μια εκ των οποίων μου έδωσε τη θέση της, αφού την είχα ζητήσει, και αφού κάθησα δίπλα στη δεύτερη άρχισαν να λένε μεταξύ τους και σχετικά χαμηλόφωνα, δηλαδή αρκετά δυνατά για να ακούω εγώ που καθόμου δίπλα τους αλλά όχι αρκετά για να τους ακούνε και οι άλλοι "ναι, γιατί εμείς δεν είμαστε κουρασμένες, και αν θέλουνε να πάνε να ζητάνε θέσεις στο πίσω μέρος του τρένου, κι εμείς ήμασταν έγκυες και δουλεύαμε" και άλλα τέτοια λέγανε και εμένα μόνο που δεν με πήρανε τα κλάματα. Οπότε τώρα κι εγώ δεν ζητάω θέση. Αλλά από Σεπτέμβρη θα το κάνω γιατί θα είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα στον ηλεκτρικό κι ας λένε ό,τι θέλουν...

Γιατί όχι πατουσιτσα μου;;; Εχει κανεις γκριζογαλανα ματια στην οικογενεια όμως;;; :D

Ναι έχουμε! Εγώ, η μαμά μου, η αδερφή μου (και το υπόλοιπο σόι) και η πεθερά μου!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...