Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στη Λ. Αλεξάνδρας, δε θυμάμαι πώς λέγεται το κέντρο...:confused:

Πάντως είναι εκέι που εκανα και την αμνιο. :)

Στην Αλεξάνδρας είναι αυτό που λέω.... σε ένα διπλο κτίριο στον 6ο όροφο.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Θα την κάνω στο ιατρείο του γιατρού μου. Εκεί έκανα και την αυχενική. Βολικό!

Εμένα είναι στον 3ο όροφο ο γιατρός και στον 6ο το κέντρο που κάνει αυτές τς εξετάσεις. Είναι συνεργάτες..

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Παρεμπιπτόντως, Margioula μόλις είδα ότι έχουμε το ίδιο ticker και εμένα με δείχνει 19w και 5d και εσένα 19w, ενώ και οι δύο έχουμε 147 days to go...Κουλό λίγο δεν είναι αυτό? Πότε έχεις ΠΗΤ? Εγώ 27/12

Και εγω 27/12 εχω πητ οντως κουλο αλλα μηπως μετραει ο κυκλος γιατι εγω ειχα 26 ημερων?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Και εγώ θα την κάνω 21 εβδομάδων γιατί μετά θα λείπει ο doctor.... Όσες είναι αθηνα που θα την κάνετε??? εγώ στο emvryo care, στον Ελευθεριάδη.

Εγώ στην 22η εβδ. στο Εμβρύο στο Κολωνάκι με τον Μαλιγίαννη.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Christaki μου!! Κι'εγώ σ ακολουθώ πιστά μπαίνω στον 6ο με το τικεράκι μου την Πέμπτη (με την ΠΗΤ την Δευτερα) και κάνω την Β επιπέδου την Πέμπτη!!! Ανυπομονώ!!!!!!!!!!! Που θα την κάνεις είπαμε? Σχετικά με το σάκχαρο ξεκίνησα τις μετρήσεις ακου εσυ που ξερεις να μου πεις την γνωμη σου.. 94 νηστική, 133 μετά 1 ωρα απο το πρωινό, 122 μετα απο το μεσημεριανο, 98 μετα το βραδινό. Σήμερα 71 πριν το πρωινό, 129 μετά το πρωινό.. Τι λες? καλυτερευουμε?

Οι τιμες σου ειναι οριακα υψηλες, συνεχισε τις μετρησεις. Μια τυχαια υψηλη μετρηση (οπως το 95 το πρωι) δεν σημαινει απολυτος τιποτα. Οι συνεχεις υψηλες τιμες θελουν παρεμβαση.

Στον Μπακουλα στο Κολωνακι θα κανω την Β επιπεδου! Ειναι εξειδικευμενος για αυτες τις εξετασεις, εκει εκανα και την αυχενικη και ημουν πολυ ευχαριστημενη!

Αγγελικούλα σκεφτόμουνα και εγώ να το πάρω αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρη γιατί κάνει και 60?.

Margioula εγώ τον έχω ψιλοεκτοπίσει ήδη. Όταν κοιμάται στο κρεβάτι ξυπνάει όλη την ώρα γιατί 1ον) φοβάται μην με χτυπήσει και 2ον) εγώ γυρνάω σα σβούρα απότε τον ξυπνάω!!!

Κορίτσια έπαθα ένα ψιλοσόκ σήμερα!! ζυγίστικα και έχω +8 κιλά!!!!! Βέβαια ήμουν και πολύ πρισμένη το πρωί αλλά..... πρέπει να χάσω 2 κιλάκια όπωσδήποτε!! Πόσο θα φτάσω???? Αλλά είπαμε ΖΗΤΩ οι χοντρούλες εγκυούλες!!!!!!

Εγω πηγα σε μια βιοτεχνια μπεμπε στο περιστερι το Σαββατο και εχουν πολιτικη να κανουν δωρο σε καθε εγκυουλα ενα μαξιλαρι θηλασμου/εγκυμοσυνης. Εαν μενεις κοντα πηγαινε να δεις τα μπεμπε (επι την ευκαιρια ειναι πολυ οικονομικα και μαλλον κι εγω απο εκει θα τα παρω) και παρε και το μαξιλαρι δωρο!!!

Κι εγω +9 κιλα ειμαι! Ευτυχως ειμαι σταθερη εδω και καμια δυο βδομαδες αλλα εχω κοψει το βραδινο και κανω διαδρομο 1 ωρα καθε μερα!

Κατω οι εγκυες που τρωνε τον αμπακο και δεν παχαινουν!!!

Κορίτσια καλησπέρα!!:-P

Η άμνιο πήγε μια χαρά (αν και ο μικρός από χθες δεν κουνήθηκε:confused:) και μόλις πήρα τα πρώτα αποτελέσματα ότι όλα είναι φυσιολογικά. Τα τελικά σε 15 μέρες. Και το καλύτερο.....το δείγμα που στείλαμε στο Pasteur για τον καταραμένο CMV ήταν αρνητικό!!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz: Το μωράκι μου είναι μια χαρά και γω επιτέλους νιώθω απίστευτη ανακούφιση!!!!!!!!:-P Πάμε για τη β' επιπέδου την Πέμπτη τώρα!!

Θα διαβάσω τα νέα σας αργότερα! Σας φιλώ!!!!!:-P

Μπραβο κοριτσακι! με το καλο η β επιπεδου. Εγω θα την κανω την Τεταρτη το απογευμα και εχω τρομερη αγωνια!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημεεεεραααα!!

Ξυπνήσατε;;;;;;;;;; :D

Εγώ ζυγίστηκα την Κυριακή κι ευτυχώς την περασμένη εβδομαδα δεν πήρα κιλο.

Φοβάμαι όμως τώρα στις διακοπές ότι θα γυρίσω με ενθύμιο 5-6 κιλάκια!!! :tongue:

5NEXp2.png

Καλημέρες!!! Απο χθές το αγοράκι μου δίνει συνεχώς το παρόν!! ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! Συνέχεια με κλωτσάει μα συνέχειααααα!!! Και σήκωσα την μπλούζα μου έτσι οπως ήμουν χτες το απογευμα στον καναπέ κ την ώρα που κλώτσισε εκτός του ότι φυσικά τον άκουσε κ ο άντρας μου αλλά φάνηκε στην κοιλιά!!!! Το τι χαρά πήρα δεν μπορείτε να φανταστείτε..τρελλή χαρά!! Μέχρι κ το βράδυ που κοιμόμουν κάποιες στιγμές τον ένιωθα κανονικά! Βρε μεγαλώσαμε?? :P:p:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Οι τιμες σου ειναι οριακα υψηλες, συνεχισε τις μετρησεις. Μια τυχαια υψηλη μετρηση (οπως το 95 το πρωι) δεν σημαινει απολυτος τιποτα. Οι συνεχεις υψηλες τιμες θελουν παρεμβαση.

Στον Μπακουλα στο Κολωνακι θα κανω την Β επιπεδου! Ειναι εξειδικευμενος για αυτες τις εξετασεις, εκει εκανα και την αυχενικη και ημουν πολυ ευχαριστημενη!

Μπραβο κοριτσακι! με το καλο η β επιπεδου. Εγω θα την κανω την Τεταρτη το απογευμα και εχω τρομερη αγωνια!

Φυσικά κ έχεις δίκιο με 2 μετρήσεις δεν μπορούμε να ξέρουμε τπτ απλά πήρα λίγο κουράγιο οτι μπορεί τελικά να το παλέψω με την διατροφή..θα δείξει στο τέλος της εβδομάδας θα του στείλω τα αποτελέσματα οπότε θα ξέρουμε στα σίγουρα! Αχ οσο για την Β επιπέδου..δεν περνούν οι ώρες ρε γμτ... τι αγωνία ειναι αυτή?

Καλημεεεεραααα!!

Ξυπνήσατε;;;;;;;;;; :D

Εγώ ζυγίστηκα την Κυριακή κι ευτυχώς την περασμένη εβδομαδα δεν πήρα κιλο.

Φοβάμαι όμως τώρα στις διακοπές ότι θα γυρίσω με ενθύμιο 5-6 κιλάκια!!! :tongue:

Ξυπνήσαμε!!! :-D:grin::-D Εγώ αυτόν τον μήνα πήρα μόνο 0,5 κιλό το οποίο το θεωρώ..θαύμααααααααα!!!! Θα γκρεμίστηκε κανένας φούρνος κορίτσια σταντάρντ!!! χαχαΑΑ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα κοριτσακια!

Μια και καμια για την Β επιπεδου!!!

Κι το δικο μου χθες εκανε παρτυ στην κοιλιτσα! ο αντρας μου αρχισε να καταλαβαινει τις κλωτσιες! Νομιζω οτι σε μια απο αυτες ανασηκωθηκε η κοιλια μου! Το ενιωσα με το χερι μου γιατι ηταν χαμηλα στην κοιλια και μπορουσα να την δω σε εκεινο το σημειο! Α επι την την ευκαιρια, αν απο τωρα δεν πολυβλεπω χαμηλα στην κοιλια σε λιγο καιρο πως θα ξυριζομαι?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...